Kızların ve erkeklerin sevişmede en çok rahat oldukları poziyonlar nelerdir bu ilk sorum.
İkincisi ise kızlar ve erkekler en çok hangi pozisyonu sever?
İkincisi ise kızlar ve erkekler en çok hangi pozisyonu sever?
Ben bir erkek olarak en çok sevdiğim odaya girer girmez sevgilimi kapının arkasına duvara yazlayıp,elbiselerini çıkarmadan eteğini kaldırmak,bir bacağını belime dolayıp içine girmeyi seviyorum.Bu haldeyken hem göğüslerini okşarım,hem boynunu ve kulak meelerini öperim hem de dudaklarını,arada da elinizle aşağıları okşarsınız.Bu çok üst düzey orgamz getirir.Hem bayan içi hem erkekiçin.
Diğer sevdiğim de ben yatağa uzanacağım o üstte olacak.
budur
Kadınlarında, Erkeklerinde en çok zevk aldıkları pozisyon Misyoner, yani klasik pozisyondur...Çünkü Eşler birbirlerinin vücudunu tam anlamıyla tamamlar, ve hisseder...Diğer tüm pozisyonlar yalnızca biraz değişkenlik katmak ve görselliği doyurmak içindir...
misyoner ve dogy. başlangıç misyoner olmalı daha romantik,olaya daha arzu ve sertlik içinde dogy daha hoş gelio::
bacaklar omuza misyoner üye73... dediği gibi sonra doggy ve sert seks ;)
oofff hakikaten...
sen ekledm kabl edersn sevinrm
eda sen sevmiyormusun bu dediklerimi
Cevap
6Cevap
en güzeli önce öpüşerek başlayacaksın yavaş yavaş memelere ordanda aşagıya doğru ineceksin yalayarak sonrada hemen 69 pozisyonuna geçeceksin daha sonra kucağına oturtacaksın inleyecek içinden çıkarmadan arkaya geçeceksin ve çıldırtacaksın...geriside bende:):):):)
onemli olan rahatlik degil karsilikli verilen zevktir bu yuzden tek bir pozisyon degil pozisyon zenginligi bol sevismeler yasiyoruz
misyoner iyi ama ben en çok üstünde zıplamayı severim.
bacak omza kadar dehşet verici bir pozisyon olamaz :) herşey apacık ortada
nedri bu misyoner? ilk kez duyorum
dogy ve ride position
Benim hiç tecrübem olmadı ama misyoner olablr
tücrübe olmadan pozisyonları öğrenmişssn ama
He burdan okuyok napak işte
tabi tabi:)))))
Cahil misin la bi insanın teorik bilgisi olamaz mı? Zaten gizliden yazıoruz bilsek söleriz demi. Tuhaf bir vakasın
iyi madm gizli kişşi:)
ok by
altlıüstlü :)
biliyosun ağzının tadını;)
kesinlikle doggy ve misyoner
misyoner
:) her ihtimale karşı ;)
misyoner
dogy
Bacaklar omuzaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar