eşcinsel arkadaşlar neden böylesiniz? ben eşcinsel değilim fakat bunu merak ediyorum. konuyla ilgili birkaç gün önceki yorumları okudum kimisi doğuştan olduğunu kimisi yaşadığı olumsuz olayların sonucunda sonradan eşcinsel olduğunu yazmış. öğrenmek için soruyorum samimi bir şekilde dürüstçe cevaplarsanız sevinirim.
Cevabın nedir?
Eşcinsel doğulmaz, eşcinsel olunur.
Kişinin eşcinselliği seçmesi onun doğuşta tasarlandığı ilişki türünün dışına çıkması demektir.
Bunu iki eşcinselin birlikteliğinden türün devamının olamayacağındanda anlayabiliriz.
Eşcinselliği seçenlerin suçu mu bu tek başına. Asla!!!
Toplum, aile yapısı. bireyin uğradığı baskı vs her şey bu duruma itebilir insanı.
Ama kendisine başka birini orgazm etmek için penis verilmiş birisinin, bundan vazgeçip başka birinin penisinden orgazm olma isteğinin açıklaması yok.
Tasarlanmış hayatın bu derece 180 derece dönmesi kimseye normal gelmemeli.
Eşcinsellere yapılan saldırının özünde emin olun ki yine eşcibseller yatıyor.
Bir gün bir travestiyi takibe alın bir insanın ne kadar çirkefleşebileceğine şahit olursunuz.
Ben birlikte her şeyi yapabileceğim, gezebileceğim, sırlarımı paylaşabileceğim arkadaşımın benim bir yerlerinde gözünün olma ihtimali ile yaşayamam.
Doğal olanda bu!!!
En yakın arkadaşom bana dönse eşcinselim dese yemin ederim suratına kusarım.
Bu iki bayan içinde aynı olmayan bir vucut tasarımı ile olduğunu sandığı bir zevki yaşamaya çalışmak normal değil.
Özel hayatında kimin ne yaşadığı kimseyi ilgilendirmez.
Ama bunun reklamını yapıp, toplumda giderek "kar topu" etkisiyle artmasını sağlayacak şekilde reklamını yapmak, görünür olmaya çalışmak ve tanıtımını yapar gibi her hafta sokaklarda eylem yapmak normal değil.
Insanlar hayatlarını bilgisayar başında malum videoları izleyerek geçirdikçe reel hayattan kopuyor ve internette sık gördüğü bu durumu olağan sanıyor.
Bilinçaltında normal gelen bu konu bir gün karşısına çıktığında da şaşırmıyor.
Özetle; hayat sizin hayatınız yaşayın tabiki.
Ama bunun yanlış yol olduğunu bilin ve başkalarının bu hayata sürüklenmesine lütfen engel olun!!!
Yol yakınken dönmeleri dileğiyle...3045 Yorumla- +1 yıl
tebrik ederim şimdiye kadar kuduğum en güzel cevap
- +1 yıl
fakat bende böyle düşünüyordum ama vikipedia da eşcinsellikle ilgili bunun doğuştan olduğu yazıyor bense bunun sonradan olan birşey olduğunu düşünüyordum.
- +1 yıl
Neden hayvanlardada escinsellik var? Onlarinda mi ailesi bakamadi?
- +1 yıl
yani mesela yırtıcı hayvanlarda korunmak istiyorsan diğer hayvanlara yem olmamak için baş olan hayvana cinsel anlamda birşeyler sağlayan hayvanlar varmış.
- +1 yıl
Hayvanlar (yalnızca bir maymun cinsi hariç) cinsel hayat zevk icin değil, üremek için yapılır. Yani zevk gütmezler yakınlaşırken.
- +1 yıl
@Aacelyaa3434 öyleyse bilimsel olduğunu önesürülen yayınlar makaleleri kaale almamak gerekb yani biz neye inanıcaz bana da saçma geliyor yani bir insanın yahut hayvanın hemcinsiyle birlikte olması.
- +1 yıl
@Mesedian60
Cevabın saçmalığı bizzat içinde barındıran cinsten.
Şecaat arz ederken sirkatin düşüyorsun.
Özgürlük ile serbestlik arasındaki fark çok yokmuş gibi görünse de çok fazladır.
Özgürlük insanlar içindir.
Ve bir başkasının özgürlüğüne zarar verdiğin noktada özgürlüğün son bulur.
Serbestlik ise "hayvanlar" içindir.
Beyni olmayan bir mahlukatın; istediği kendi türündeki hayvanla birleşmesi, istediği hayvanla türünü devam ettirmesi, hatta buna sayı ve sınır koymaması, gücü yettikce ve canı istedikce cinsel temasta bulunması normal.
Çünkü o "serbest"
Çünkü o "hayvan"
Çünkü onun "beyni yok"
Anlatabiliyor muyum?
Eğer sen "eşrefi. mahlukat" dediğimiz canlıların en üstünü dediğimiz insani ilişkilerden bahsettiğimiz noktada,
Tutar "serbestlik" örneği verirsen burada komik duruma düşersin. - +1 yıl
ne için teşekkür ediyorsun :)
- +1 yıl
evet aslında olaya bu şekilde baktığımızda doğru diyorum kendi kendime ama diğer taraftanda kafam karışmıyor değil. şimdi şu sorduğum sorada yapılan yorumlara baktığımda kendisi eşcinsel olan arkadaşların bazıları bunun doğuştan olduğunu bazılarınınsa sonradan olduğunu söylüyor. kendisi eşcinsel olmayıp tıbbı öne sürüp yine bazısı doğuştan bazısı sonradan böyle olduğunu öne sürüyor. sende anladığım kadarıyla diyorsunki " bu doğuştanda olsa sonradanda olsa yanlış birşeydir Allah biz insanlara akıl vermiş bunlar hayvansal dürtülerdir bu dürtülerimize uymamalıyız"
- +1 yıl
insanoğlunun olduğu yerde gerçekten ne çok karışıklık oluyor cidden kafam karıştı. mesela bir arkadaş pompei den bahsetmiş bende biraz araştırdım kötü oldum insanlar farklı arayışlar içindeyken afedersin hayvanlarla, çocuklarla birlikte olurken taş olmuşlar. Kur an da geçen lut kavmi gibi helak olduğunu söylüyorlar fakat biri de şöyle bir yorum yapmış " pompei yanardağın yakınına kurulan bir şehir ve tüm yanardağ yakınına kurulan şehirler yok olmuşlardır. ama yine de sonuçta yok olmamışlar resmen bir ibretlik var burada ya
- +1 yıl
Ben diyorum ki çocuk beyni "0( sıfır)" kilometre.
Anne-baba oraya ne yüklerse çocuk onu algılar.
Sen erkek Çocuğa pembe, kırmızı, vişne rengi kıyafetler alırsan. Etkilenir.
Blue çağına girecek çocuğu çaya, kısıra, gezmeye gmtürürsen anne yanında. Etkilenir.
Beyinin büyük bölümü "subliminal" dediğimiz bilinçaltı mesajlarla ve görsel algı ile yönlenir.
Bu beyni yanlış mesajlarla doşdurmakla oluşacak beyinde doğacak sonuç bellidir.
Doğru-yanlış algısını doğru oturtamaz.
Cinsel eğitim de çocuk eğitiminn bir parçası.
Yanlış bir cinsel yönelim varsa eğer, yanlış bir "eğitim" güdülmüş demektir.
Bir tespitim daha var.
Bu istatistiğim genelde tutuyor ama hani herkeste tutacak diye bir şey yok.
Erkek eşcinselkerin ağırlıklı olarak dominand anne, bir abla ya da ablanun kardeşi ve çok kız olan ailelerde daha yatkın olduğu gibi bir gözlemim var.
Hepsi böyle demiyorum ama buda önemli etken.
Herkes sadece kendi rolünü oynamalı "anne" dahil... - +1 yıl
evet mesela anne karnındaykende bebek dış dünyadaki olayları algılayabiliyormuş. örn. çocuk gelişiminde de kız çocuklarının altını babalarının değiştirmesi çocukta farklı davranışlara sebep olabilirmiş ya da erkek çocuğunun altını babasının değiştirmesi daha iyiymiş. bu söylediğini bende düşündüm belkide doğuştan da yine çocuğu ebeveynler yanlış bilmeden yanlış yönlendiriyor olabilirler ancak burada o çocuğun suçu ne. ama yani tabiyki bu uç bir örnek sonuçta ebeveynlerimiz herşeyi dört dörtlük yapmıyorlar.
- +1 yıl
ne demek en yakın arkadaşım eşcinselim dese kusarım, gözü şeyimde vs. vs. o zaman erkeklerle kadınlar hiçbir şekilde diyalog kurmasınlar, arkadaşlık yapmasınlar. sonuçta bir erkeğin gözü kadının bir yerlerinde olabilir. evde annenle kız kardeşinle de yaşama. bu kadar saçma bir bakış açısı olabilir. bir erkek nasıl kadından bir kadın nasıl bir erkekten hoşlanıyorsa onlar da aynı şekilde hoşlanıyorlar, seviyorlar. eşcinsel olmayan bir erkek aslanı avını avlaması gibi her gördüğünü kadını yatırıp beceremiyor mu veya bir kadın erkeğe aynı şekilde mi yaklaşıyor? söz konusu eşcinseller olunca niye böyle bir algı var. sanki her gördüğü hemcinsini yatırıp becerme fikirleriyle dolaşıyorlar ortalıkta.
- +1 yıl
... bu bir seçim diyen arkadaşlara da sesleniyorum. madem ki bu bir tercih o zaman psikolojik tedaviyle bunların tercihlerini değiştirelim ya da siz birkaç aylığına eşcinsel olmayı deneyin. madem ki tercih hayvanlar dünyasında niye eşcinsel hayvanlar var? onlarda da mı tercih iradesi var? azıcık mantık ya
- +1 yıl
Döktürmüşsün gene :) +1 de benden :) Ayrica Normal bisey kabul edenler de var anlasilan. Icimden diyorum ki ins normal olarak gorenlerin de cocuklari escinsel olur, bakalim o zmn nasil karsilayacaklar bu durumu :) Ama yinede sonradan geri aliyorum bunu, kimse boyle bir durumla karsilasmasini dilemem
- +1 yıl
@Swinger_cift şu sitede muhattap olmak isteyeceğim en son üyesiniz.
Nickiniz bile midemin bulanmasına yetiyor.
Cevapları okursanız hayvan örneğinin cevabı orada yazıyor.
Detaylı okuyun o cevabı ama ben özet geçeyim.
Özgürlük insanlar, serbestlik hayvanlar içndir.
Bizi kendinle karıştırma yok ana vs aynı evde yaşama diye.
Bizim aklımız bulanık ya da flu değil.
Oradan bakınca bir gün eşim olursa onu becermelerini izleyecek ve bundan zevk alacak bir tipim mi var.
Kendi kişiliksiz hayatınızı yaşayın.
Bir daha da yazmayın.
Midemi bulandırıyorsunuz. - +1 yıl
Neden hep insanları rencide etmek için yorum paylaşıyorsunuz?
sebebi ne?
istemiyorsan bile saygı duymak zorundasın.
karışmaya yargılamaya hiç bir hakkın yok.
tek yargılayan ALLAHtır.
başkasının haddine değil !!!
asıl hasta olan sizlersiz.
bu bir hastalık olsaydı tedavisi olurdu.
EŞCİNSEL OLUNMAZ EŞCİNSEL DOĞULUR..
sonradan olanlar da vardır. Ama %75 i doğuştandır...
ve hastalık değildir...
3 5 hasta kişi yüzünden tüm eşcinseller hasta olarak görülemez...
ve ne olursa olsun YARGILAMAK SİZİN NE HADDİNİZE? ELEŞTİRMEK , KUÇUK GORMEK SİZİN NE HADDİNİZE? - +1 yıl
Ayrıca eşcinselliğe travestilik girmiyor ilk önce bunu öğrenmelisin.
- +1 yıl
@vosvos_gizli_ben neden bu sinirin? kimse burada travestiler eşcinsel demedi. kendi kendine kafanda kurupta insanlara patlama. başkaları seni dışlıyor diye burada patlaman gerekmiyor.
- +1 yıl
Beni hiç kimse dışlamıyor. Bu cevabı eic seçtiysen duzgun okumuşsundur. Diyor ki ;Bir gün bir travestiyi takibe alın bir insanın ne kadar çirkefleşebileceğine şahit olursunuz.
bu ne demek? Benim eşcinselliğimi ailem bile biliyor. Neyin dışlanmasından bahsediyorsun. LGBT OLARAK BUTUNUZ BİZ BİRBİRİMİZİN HAKLARINI SAVUNURUZ. - +1 yıl
1. ben travesti olduğunu bilmiyordum. 2 . demekki arkadaş böyle bir şeye tanık olmuş elbette her kesimden insanın iyisi ve kötüsü vardır şahsen ben travestileri tanımıyorum bu yüzden birşey söyleyemem.
- +1 yıl
hahaha her gün yeni bir değişik. Tabi doğuştan oldugu gerçeğini kabul etsen. Allahın insanı öyle yarattı diye suçlu cıkıcaksın. Yemiyor hiç yemiyor farkındayız. Cümle kuruşlarından belli amacın. Kabul etsende etmesende doğuştan geliyor. Sizin kutsal kitabınızın yazarı bunu hesaba katmamış demek ki :)
- +1 yıl
Şu cevaptan sonra tekrar bir gülme aldı beni of dayanamıyorum yetişin biri şu cahili alsın burdan. Kuran kokuyor yazdıkları bilimle zerre alakası olmayan adamlar bu konu hakkında yorum yapmasın nolur.
Çünkü o "hayvan"
Çünkü onun "beyni yok"
Anlatabiliyor muyum? - +1 yıl
@pijamalıayıcık dünyada herkes aynı değil örn. kekeme biri diğerlerinden farklıdır değil mi bu da onun gibi olabilir Allah böyle yaratmış olabilir olmayadabilir. okuduğum kadarıyla eşcinsel olanlardan sonradan olanlarda doğuştan olduğunu söyleyenlerde var. yani yaradılışında normal olmayan insanlar mevcut zaten buna itiraz etmedim. ben insanlar neden böyle yaratılmış diye sorgulamamaya çalışıyorum çünkü Allah onu öyle yaratmışsa bir bildiği vardır diye düşünürüm.
- +1 yıl
@pijamalıayıcık son yazdıklarından sonra sana cevap vermeyeceğim çünkü ne b. k olursan ol kimsenin inancına inandığı kitabı bu şekilde küçük düşürmeye hakkın yok. ne kadar basit biri olduğun yazdığın yorumdan belli. iyi gülmeler
- +1 yıl
"çünkü allah öyle yaptı" dediğin sürece gerçekleri görmek için bir neden aramazsın. Ve bu seni sorgulamamaya götürür. İnsan her şeyi sorgulamalıdır. Sorgulanmamış bir hayat yaşamaya değmez. Korkmayın size ezberletildiği gibi bazı konularda çok fazla sorgularsanız kafayı yemezsiniz. Gerçek cevabı bulamasanız bile daha çok bilgi sahibi olur kültürlenirsiniz. Bilginin azıda çoğuda kardır. Allah böyle yaptı diyerek kapatmayın beyinlerinizi bilgiye.
- +1 yıl
ve unutmadan bilim sana kapı açar doğruyu yanlışı aklını kullanarak sen ayırt edersin. Eğer bu iş doğuştan geldiği bilimsel olarak kanıtlanmış ve sen bunu kabul ediyorsan. bir düşün sizin doğmanızı kim sağlıyor? sizi kim yaratıyor? bu sorunun cevabı size göre allah ise nasıl eşcinselleri cehenneme atacağını söyleyen bir tanrının kitabı doğru olabilir? yoksa muhammedin zamanında eşcinselliğin doğuştan olduğu henüz bilinmiyormuyduda eşcinselleri cehennemle tehdit etmeyi uygun görmüş? :)
- +1 yıl
bu kişinin kendi tasarrufunda olan birşeydir. örn. doğuştan sakat bir insan. engelli insanlar için olan bir işte gidip çalışabilir fakat bunu yapabilecekken gidip dilencilik yapıyorsa Allah onu cezalandırır. mesela eşcinsel olarak yaratılmış biri bu durumundan memnundur Allah ın onu cezalandırmasını umursamaz ise Allah ta ona göre muamele eder yok derse tamam ben böyle yaratılmış olabilirim fakat toplumun diğer kesimine ayak uydurursam daha iyi bir yaşam sürerim bu da onun seçimidir.
- +1 yıl
hayal gücünüzü hayretle izliyorum ne diyim, daha iyi bir hayat? topluma ayak uydurma? Git hollandaya bak nasıl yaşıyorsun eşcinsel halinle kimse bişey demiyor :)))))))
- +1 yıl
ağzımı bozacağım @soran ve tüm arkadaşlarımdan özür diliyorum.
@Pijamalıayıcık sen hiç tanımadığın bir insana hayvan vs diyecek kadar beyinden yoksun ve lağam çocuğusun.
Eğer "ayı" olmasan "adam" gibi yorum yapardın.
Yazmadıklarımı kullanıp, yazmışım gibi hakaret etmeyi için bahane aramazdın.
Senin gibi. dar beyinli yapacağı her eylemi haşa ALLAH ın yokluğuna endeksleyerek bir hayat yaşayan o ufak beyninle "kavrayabileceğin" bir şey yazmadım.
Hayatın boyunca yaşadığın itilme kakılma karakterinin hor görülmesi gibi ezikliklerini bu kurduğun cümlelerle kapatamazsın.
Olmayan karakterin sana bu yorumları yaptırıyor bunu sende biliyorsun.
Tıplum içine girdiğinde varlığı yokluğu bir karakterin yazdıkları da bu olur zaten.
Bir şeye inanmayabilirsin.
Ama bu ına küfür etmene hak vermez.
Bu ahlaken de doğru değil.
Aile terbiyen olsa bunu yapmazdın.
Yazdıklarını okudukça sana acıdım.
Üzülme adam olsan adam yerine konurdun.
Adam olmayana cevap yok. - +1 yıl
@Vosvos_gizli_ben travesti eşcibsele girmiyır senin yorumun.
Özünde yapılan eylemi barındırıyor.
Önemli olan eylemde tutarlılık.
Gay bireye yapılan da eşcinsele yapılan da aynı muamele.
Beden ticareti yapan bir bayana o heteroseksüel değil diyebilir miyiz?
Özetle senin yok demen onların yok olduğu anlamına gelmez.
Yorumumu iyi okursan sonunda diyor ki;
hayat sizin hayatınız yaşayın ama bunun yayılmasına vesile olmayın.
Hollanda yı örnek veren için söylüyırum.
Amsterdam da "red light" var.
Sokaklarda cam arkalarında canlı mamken gibi beden ticareti yapan kadınlar durur.
Gidersin pazardan hayvan seçer gibi her yerine bakar birini seçer götürürsün.
Övündüğünüz hollanda nın her şeyini bilin.
Kadınların bedeninin açıktan pazara düşmesine ve onlara hayvan muamelesi yapılmasına bile izin veriyor.
Bu sizin onurunuza dokunmuyor mu? - +1 yıl
Tamam sen mükemmelsin , sen süpersin :) :)
devam et , kimseyi ilgilendirmez bizim hayatımız. - +1 yıl
Resmen camından içeri bir kere bakmadığın arabanın konsolunu tarif etmeye çalışmışsın.
Okuduğum makalelerde çok karşılaştığım bir örnek var. Psikologlar, eşcinsel çocuklarını bu bataktan kurtarmak isteyen ve hemen doktora götüren ebeveynlere şunu önerir;
Çocuğunuza eşcinselliğin tedavi edilebilir birşey olduğunu göstermek istiyorsanız , 3 ay boyunca bir hemcinsinizle beraber olup tekrar eski hayatınıza dönebilirsiniz.
Hadi buyur bana yardım eden kişi sen ol dostum çok biliyorsan. - +1 yıl
Yol yakınken dönmeleri demişsin de bizim elimizde seçim hakkı olsa zaten bunu seçmezdik. Bende dönmek isterdim ama olmuyor. Eşcinsel olmayan bilemez çok boş konuşmussun. Hep kendi açınızdan bakmayın birazda empati lütfen.
- +1 yıl
2 homofobik bir araya gelince caddeler seyran olurmus. Yoksa 2 cahil mi demeliydim, neyse kötü sözcükler kullanmayalım, ÖNCELİKLE escinsel birinin ya hormonlarında oran olarak tutarsızlık vardır. Hormonal bozukluktan bahsedecek olursam testosterondan baslayım bildiğiniz üzere kadında da erkekde de vardır bu hormon (!). Dikkatinizi cekmek isterim bayan sizde de testosteron vardır tıpki erkeklerde de östrojen oldugu gibi. Peki erkek ve kadın arasındaki fark nedir? Şimdi söyle bayanda erkek hormonu oranı kadın hormonları oranına göre daha düşüktür, yani erkek hormonlarını baskılar. Bu yüzden kadınlar kadın gibi davranır, tabi bu stabil birsey deildir. Zaman olur testestrojen miktarınız artar ve biz bayanlar erkek gibi kavga ederiz, sinirleniriz. Bu eşcinselliğe gelecek olursak siz heteroseksüel bayan 24 saatte 1 2 defa erkek hormon düzeyiniz kadın hormonlarını aşıyor, escinsel bayanda bu 24saatte 6 7saat boyunca sürüyor. Olay bu. EŞCİNSELLİĞİ TERCİH EDEN BİREY EŞCİNSEL DEĞİLDİR. Escinsellik tercih deildir
- +1 yıl
@bluealmond peki bu hormon düzeyi farklılığı tedavi edilemez birşey mi
- +1 yıl
Söylediklerinin 1 kelimesi birl doğru degil klasik eşcinselleri reddetmek için saçmalıklar uydurup duran klasik cahil ve boş bir homofobikten daha fazlası değilsin yazık söylediklerinin hiçbirinin bilimsel altyapısı yok bazılarını hemen çürüteyim
Birincisi insanlar doğdukları zaman beyinleri snein deyiminle 0 km değildir bu john locke un seneler önce ortaya attığü bir teoruden daha fazlası değil. Cinsel yönelimler ÖĞRENILEMEZ. Eğer cinsel yönelimler öğreniliyor olsaydı 2 adet babayla büyüyen erkek çocuklarının gay, 2 lezbiyen anneyle büyüye kız çocuklarının lezbiyen olması gerekirdi ki tam aksine eşcinsel çiftlerin büyüttüğü çocukların çok büyük bir bölümü heteroseksüeldir. Bu da bunun toplumla çevreyle olamayacağının en büyük kanıtıdır.
Ayrıca travestilerin yaşadıkları hayatla eşcinsel olmanın nasıl bir alakası olabilir hayır ne alaka? Herkes farklı hayatlar yaşar iyi veya kötü bunun cinsel yönelimlerle bir alakası yoktur.
Ayrıca cinsellik insanlığın gelişimiyle çeşitlenmiştir ve cinsel yönetimlerimiz -ki buna heteroseksüellik de dahildir- bu cinsel çeşitliliğin sonucudur, her cinsel yönelim normaldir ve doğaldır İlk zamanlar insanlar sadece üremek için seks yaparken ve amaç buyken zamanla cinsel zevk aşk gibi şeyler ortaya çıkmıştır yani sizin gibilerin bildiğinin aksine Heteroseksüellik de cinsel yönelimdir eşcinsellikten daha doğru değildir.
Ayrıca gay olmak pasif olmak değildir sen once bunu öğren aktif de pasif de aktifpasif olan eşcinseller de vardır eşcinsel olmak sadece kendi cinsinden hoşlanmaktır gerisi kişinin kişisel zevkidir. - +1 yıl
@Mesedian60 hayvanlarda eşcinsellik yok bu arada o hayvanları araştırırsan hep bilim insanlarının gözetimi altında zorla buna alıştırılıyorlar. Zorla mesela iki erkek gorili veya maymunu bırakıyorlar sonra ilişkiye girmiş oluyo aaa bunlar gey diyolar. Onlar hayvan kardşeim, insan değil. İnsanlar gibi befislerine hakim olamıyolar bu ihtiyaçlarını gidermek zorundalar iğrenç insanlar da onları zorlayınca böyle oluyor
En İyi Cevaplar
Arkadaşlar bir eşcinsel olarak bunlari yazıyorum.
Sadece bilginiz olsun diye özel hayatimdan alintilar yapacagim gerisini varın siz hesap edin.
kendimi hep biliyordum aslinda hep farkliydim bunu hissediyordum. Ilkokulda erkek bir oğretmenimden hoşlandiğimi bile hatirliyorum.
ilkokuldaki bir cougun ki bu 2. Sinif yillarina denk geliyor cinsellik bilgisi ne ne anlasin. Sonra orta okul ve eşcinsellik tam bir kabus kimse ile konuşamiyorsun farklisin kendini anlamlandiramiyorsun. Lise kiz arkadaş yapiyorsun din ahlak kurallari bir süru baski ve yalnizsin kimseyle konuşaniyorsun korkuyorsun. Kiz arkadaş yapiyorsun onunla ilk cinsel yakinlaşmalar kiz anlamiyor ama sana iğrenc geliyor eve gidip bir erkegi düsünuyorsun ve mastürbasyon yapiyorsun sonrasi vicdan azabi günahkarlik hissi... Sonra internet ve ilk sevgili ilk gerçek ilişki ama olmuyor toplum din vicdan ve ve lise son hayatinim bahari öss donemi sen başarilisin ama gaysin anliyorsun düzelmeyecek düzelmiyor pat intihar 45 gün yogun bakimlar psikolojik tedaviler en sonunda kendini psikiyatrisin önünde buluyorsun iki gözun iki ceşme suç işler gibi ben gey im oda sorun bumu diyip siiritiyor ve senin normal dogal bir yaratik oldugunu anlatmaya ve ikna etmeye basliyor verdiği örneklerle... Sonuç ben kabullendim ve ailemde beni kabul etti keza yakin çevrem şu an mühendisim ve geçen yaz ABD de evlendim eşim Amerikan ussünde çalisiyor... bu bahsettiklerim uzaginizda degil arkadaşlar bir anadolu şehirinde Adana'da burnuzun dibindeyiz ama bizi ya görmezden geliyor ya da gülüp geçiyorsunuz. Ama biz bile kendimizi kabul etmekte zorlanirken sizi de gayet iyi anliyorum. Lütfen eşcinsel arkadaşlariniza destek olun olunki bu tramvalari kolay attsinlar... Beni bundan yillar once hayata bağlayan psikiyatris Prof. Dr. Asena Akdemir'e sevgiler...161 Yorumla- +1 yıl
yorumun için teşekkür ederim. içtenlikle anlatmışsın yaşadıklarını. açıkcası elimde olmadan bende içimden yadırgıyorum ama eşcinsel diye insanları dışlamıyorum. herkese nasıl davranıyorsam onlara da öyle. fakat içimden "iğrenç" olduğunu da geçirmeden edemiyorum. peki merak ettim inançlı birimisiniz. ben düşündümki "Allah hem eşcinselliği yasaklayıp hemde neden bir insanı eşcinsel yaratıyor" dedim kendime. sonra aslında insanların hepsinin normal olmadığını başkalarının da başka eksik tarafları olduğunu bunların tedavi edilebileceğini vs. bu konuda ne düşünüyorsunuz
Bence eşcinsellik doğuştan değil ama sonradan kazanılan bir meziyettir. İnsanların yaşam tarzı ve düzeyine göre de değişebilir. Tek tek bunları sıralamak çok uzun olacağı için Eşcinsel olan herkesin kendine göre bir sebebi vardır. Hani eşcinseller için neden böylesiniz diye sormuşsun? ama bunun için herkesin farklı sebepleri olacağından cevabı ve çözüm yolu da herkese göre farklılık gösterecektir. Birazda İnsanların bu tür davranışlara neden yönelmek zorunda kaldıklarıyla da alakalıdır. Kimisi kendini kadınsı olarak gördüğü için olabilir, diğeri kadınlardan yeterli ilgiyi bulamadıkları için olabilir, daha dar bir bölge olduğu için (erkekler için), o şekilde daha çok zevk aldığı için (her iki taraf), kadınlar kendi kendilerine erkeklerden çok daha rahat buluşup istediklerini birbirleriyle daha rahat yapabildikleri için vs... Bu örnekleri sebeplere göre çoğaltmak kişiden kişiye göre artacağı için bence tedavisi mümkün (olmak isteyenler için) sadece bir hastalık olduğu kanaatindeyim.
10 Yorumla
+1 yılEscinsel biriyim ve bu soruda escinselligin dogustan olamayacağını yazmislar. Tamamen sacmalik bence, escinsel olmayan insanlarin escinsellige tanim getirip kafalarina gore açıklamaları cok ama cok sacma. Ben escinselligin ne olduğunu bilmedigim zamanlarda hep erkek olmak isterdim. Elimde olmadan oyle davranirdim. Kizlardan hoslanirdim hep. Escinselligin ne olduğunu ogrendigimde yasadigim sevinci tarif edemem. Cinsiyetimi degistirmeden hemcinsimle iliski yasayabilme dusuncesi beni cok mutlu ediyodu. Bu arada sunu soylemek isteri ki, bir seyin tedavisi olmasi icin once hastalik olmasimlazim ve bu bir hastalik degildir, bu bir istisnadir. Escinseligin hastalik oldugunu soyleyen herkes bunun hastalik olup olmadigini arastirabilir. Eger saygi cercevesi icinde sormak istediginiz herhangi bir soru varsa elimden geldigince cevaplarim
102 Yorumla- +1 yıl
yorumunuz için teşekkür ederim.
- +1 yıl
Helal olsun kardeşim.
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
33
Cevap
67Cevap
Ben bir eşcinselim ve okuduğum en aptalca cevaplar bu sorunun altinda toplanmiş!
Hele en iyi cevap seçtigin gereksiz muhretem şahıs kafasini duvari sürttürüp kivilcim cikartilacak cinsten.
Eşcinsel olmayanlar ne kadar güzel atip tutuyor burada yorumlari okurken sinirden saçlarimi yoluyordum. l*n olumsuz yorum yapan hırtlar, siz eşcinsel misiniz de eşcinsellik yok şöyle yok böyle diyorsunuz. Ben eşcinselim benden iyi mi bileceksiniz? En iyi cevaptaki dallama eşcinsel doğulmaz olunur demiş. Allah'im ne kara cahil insanlar var. Allah aşkina bir mantikli düşün kim böyle homofobik bir dünya da eşcinsel olmayı seçer? Kim dayağı, hatta ölümü (bkz: Diyarbakir da oğlu eşcinsel diye öldüren baba) göze alıpta eşcinsel olmayı seçer. Ben ilkokul 1. Sinifta sıra arkadasimdan hoşlandim. Bak 'İlkokulda! 1. Sınıf ' diyorum!. İlkokulda daha a'yı b'yı bilmeyen çocuk hoşlandi! Ne seçmesinden bahsediyosunuz siz? Eşcinsellik tıpta da hastalık olarak gözükmez ama homofobi hastalık olarak gözükür ve böyle nefret dolu, anlayışsız, dar görüşlü insanlar mesela romantix2 gibi kisilerin tedavi edilmesi gerekir. Türkiye de 50 yaslarinda dedem yaşindaki adamlar benim yaslarimdaki gençlerle birlikte oluyorsa o eşcinsellik değil sapıklıktır..
Bakın, eşcinsel olmayip da atıp tutanlar insanlari dışardan yargilamayı artik kesin. Herşey dışarıdan görüldüğü gibi degil. Olsa dünyada bu kadar milyonlarca eşcinsel olmazdı.197 Yorumla- +1 yıl
peki tedavi olamıyormusunuz
- +1 yıl
tedavisi olan birşey için insanlar zevkleri için tedavi olmuyorlarsa başkalarını yahut Allah ı suçlamakta doğru gelmiyor bana.
- +1 yıl
Böyle birşeyin tedavisi benim için yok. Ben kafamda bitirmeyi çok denedim ama yapamıyorum. Ben kafamda bitiremiyorsam başkası nasıl böyle bir şeyi bitirebilir ki? Allah'ı suçlamıyorum öyle bir şey kimsenin haddine değil haşa, sadece bana ileride bu konuda doğru yöne yönlendireceğini ve merhamet göstereceğine inanıyorum.
- +1 yıl
İçimin yağları eridi be, ilk 3 satır yetti.
+1 yılAlıntıdır
Kur'an'da eşcinsellik konusu geniş olarak ele alınmıştır. Bu problem, listesini daha sonra vereceğimiz 15 surede 21 defa ele alınmış ve toplam 118 ayet bu konuya ayrılmıştır. Bu rakamları, Kur'an'da konuya ne kadar önem verildiğinin anlaşılması için aktardım.
Eşcinsellik konusu Hz. Lut Peygamber kıssasında ele alınmaktadır:
Lut Peygamber, İbrahim Peygamberle aynı dönemde yaşamıştır. Hz. Lut, Hz İbrahim'e komşu kavimlerden birine elçi olarak gönderilmişti. Bu kavim Kur'an'da belirtildiğine göre, o güne kadar dünya üzerinde görülmemiş bir sapıklığı yani eşcinselliği uyguluyordu. Hz Lut, onlara bu sapıklıktan vazgeçmelerini söylediğinde ve onlara Allah'ın mesajını bildirdiğinde onu yalanladılar, Peygamberliğini kabul etmediler ve sapkınlıklarına devam ettiler. Bunun sonucunda da kavim, korkunç bir felaketle helak edildi. ( yok edildi )
Hz. Lut'un yaşadığı bu şehrin, Eski Ahitte ( İncil'in ilk bölümü, ilk 39 kitaba verilen isim ) geçen ismi Sodom'dur. Kızıldeniz'in kuzeyinde kurulmuş olan bu kavmin aynı Kur'an'da yazılanlara uygun bir şekilde yok edildiği anlaşılmıştır. Yapılan arkeolojik çalışmalardan çıkan sonuca göre şehir, İsrail - Ürdün sınırı boyunca uzanan Tuz Gölü'nün ( Ölü Deniz) yakınlarında bulunmaktadır. Olayın her boyutunu ve tüm ayetlerini vermek hacim olarak günlük boyutlarını aşacağından çeşitli safhalarına ait ayetleri örnek olarak veriyorum. Konu ile ilgili ayetlerin sonra vereceğimiz listesinden ve bir mealden ilgi duyanlar inceleyebilir.
71319.blogcu.com/.../139986526 Yorumla- +1 yıl
tanrı bir kavmi eşcinsel diye yok ediyor ama afrikadaki açlara bir tas su vermiyor çelişki
- +1 yıl
evet güzel bilgiler vermişsin Lut kavmini okumuştum fakat benim kafama şu takıldı dinimizde günah l*n birşey insanın ytaradılışında nasıl oluyor. buradaki yorumları okuyorumda bazı arkadaşlar doğuştan böyle olduklarını söylüyorlar. bende o zaman düşündümki herhalde bu da onların sınavı.
- +1 yıl
Belki afrikadaki insanlara senin vicdanını ölçmek için imtihan ediyordur kim bilir bu arada sadece eşcinsel OLDUKLARI İÇİN yok etmedi buyrun ayet--->
Lut'da; hani kavmine demişti: ' Siz gerçekten, sizden önce alemlerden hiç kimsenin yapmadığı ' çirkin bir utanmazlığı yapıyorsunuz. Siz (yine de) erkeklere yaklaşacak, yol kesecek ve bir araya gelişlerinizde çirkinlikler yapacak mısınız? ' Bunun üzerine kavminin cevabı yalnızca ' Eğer doğru söylüyor isen, bize ALLAHIN GAZABINI GETİR. ' demek oldu. ( Ankebut Suresi, 28-29 )
Kavminden bu cevabı alan Hz Lut, Allah'tan yardım istedi:
'' Rabbim, beni ve ailemi bunların yaptıklarından kurtar. '' (Şuara Suresi, 169 ) - +1 yıl
@ismael2107
- +1 yıl
arkadaşım her devirde insanlar aç ve acı çekerek ölürken tanrı yok ama geçmişteki bir kavim pis şeyler yaptığı için yok ediliyor ilginç
- +1 yıl
Zaten Rabbim bizi imtihan için yolla buyrun ayetler
(BAKARA SURESİ / 49)
Andolsun, biz sizi biraz korku, açlık ve bir parça mallardan, canlardan ve ürünlerden eksiltmekle imtihan edeceğiz. Sabır gösterenleri müjdele.
BAKARA SURESİ / 249)
Andolsun, mallarınızla ve canlarınızla imtihan edileceksiniz ve sizden önce kendilerine kitap verilenlerden ve şirk koşmakta olanlardan elbette çok eziyet verici (sözler) işiteceksiniz. Eğer sabreder ve sakınırsanız (bu) emirlere olan azimdendir.
Gerçek şu ki, Allah katında yaratıkların en kötüsü (tehlikelisi) aklını kullanmayan sağırlar ve dilsizlerdir.
8/ENFÂL-22
+1 yılÜzerinden uzun bir süre geçmiş ama okuduklarım gerçeken rahatsız etti.
Sürekli bu konuyu kendi kendime tartışıyorum, çünkü fikirlerimi paylaşabileceğim çok insan yok çevremde. Şu en iyi görüş sahipleri, :D.
Bir kere bu sapkınlık falan değildir. Hastalık mıdır bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim; bu bahsettiğim "sapkınlık" anlamında bir hastalık değil. Ki hastalık olduğunu hiç sanmıyorum. Doğuştan gelen bir şey olduğunu düşünüyorum. Çünkü seçilebilen bir şey olsaydı ben insanların haram olan ve onlara toplumsal açıdan zarar verecek bir şeyi tercih edeceklerini sanmıyorum. Haram olaylarına da değineceğim.
Bunun sapıklık olduğunu düşünüyorsunuz. Tabii ki sapık eşcinsel bireyler de var tıpkı heteroseksüel olanlar gibi. Ama küçük yaşlarda ve cinsellik hakkında hiçbir bilgisi olmayan çocuklar var. Genellikle küçük yaşlarda veya ergenlikte farkedilir zaten.
Lût Kavmi de çok yanlış anlaşılmış. Biraz araştırmanızı tavsiye ediyorum, çünkü bu kavmin içinde eşcinsellikten çok uzak olaylar da var. (Tabii ki yaptıkları eşcinsel bir ilişkiye girmeleri, ve sadece bu yüzden helak edilmediler. Zaten haram bir olay bu. Savunmuyorum, Tanrı ile kul arasına girilmemeli diyorum.) Bu yapılanlar hemcinslerine karşı yapılmıştır. Ama yaptıkları göz ardı edilip de sadece aynı cinsiyete sahip oldukları için helak edilmemişlerdir. Burada ciddiye almama ve reddetme, tecavüz, eşi dışındakiler ile cinsel ilişki gibi sebepler de var. Lût Kavmi'ni burada anlatmayacağım, araştırın.
Ve evet. Bu haram bir olay. Ama haram olan hemcinsine sevgi beslemen değil, bu hisleri faaliyete bindirmen yani ilişkiye girmendir. İlişkiye giren insanların kendi tercihleri, sorumluluklarını kendileri üstlenecekler.
Bu hiçbir şekilde sizin üzerine kalmaz. Zaten ortalıkta bu tarz eylemlerde bulunan insan görmedim de duymadım da. Sokakta birbirine temas eden (öpüşme, elleşme vs.) iki aynı cinsten insan görüldüğü zaman saldırılıyor. İnsanlara zarar vermek de günah değil mi parlak zekalı arkadaşlar? Buna tepki gösterin, sokak ortasında yapıldığı için rahatsız oluyoruz diyerek uyarabilirsiniz. Ama bunu her insan için yapmalısınız, bir tek homoseksüeller için değil. Karşı cinsten iki insan için de geçerli. Ben yoldan geçerken bir kız ve bir erkeğin öpüşmesine tanık oldum. Uyarmam gerekiyorsa cinsiyet farketmeksizin uyarımı yaparım. 'Oo eşcinsellere saygı duy onların günahı onların hayatı!' değil, insan ortamı burası.
Bir de, bunun sadece uzuvlara karşı duyulan bir arzu olduğu sanılıyor. Herkes ilişkiye girmese bile bu şekilde tepki görülüyor. Bunu yapan insanları eleştiriyorsunuz haram diye.. Çok komik ki, karşı cinsten iki insanın da nikahsız ilişkiye girmesi haram. (: Nikahsız temas, ilişki vb. İslam dini tarafından haram kılınmıştır. Bu insanların ilişkileri savunulup laf kondurulmuyor, ama aynı şekilde haram olan başka bir ilişkiden iğreniliyor. Haramsa haram arkadaşım. Canı yanacak olan insanlar onlar. Hiçbir şekilde zararlı çıkılmıyor bu durumdan.
Ben destekleme gibi kelimeleri de uygun bulmuyorum. Neyini destekliyorsunuz ki? "Ben destekliyorum" diyenler bir garip geliyor. İnsani bir durumu desteklemek.. Neyse. Şu ellerinde gökkuşağı bayrağı ile sokaklara dökülmeleri de hiçbir işe yaramayacak. Şahsen ben gereksiz buluyorum.
Hah, şu "bir yerlerimde gözü vardır" olayı.. Evet, artık insan içine çıkılmıyor. Kimse kimseye bakmasın, iletişim de kurmasın. Maazallah çükünüzü falan yutarlar. Arkadaşlar, nedenini çözebilmiş değilim ama sanırım sapkınlık sanıldığı için böyle düşünülüyor. Tertemiz ve ahlaklı insanlar olunabilmesine engel değil eşcinsellik. Bir yerlerinizde göz yok yani. Kız ve erkekler birbirlerinden hoşlanabiliyorlar, o zaman asla bir araya gelmemelisiniz değil mi? Çünkü o malum yerlerinizi yalayıp yutmak istiyor olabilirler.
Şöyleleri ile de karşılaşıyorum:
-Tecavüz ve tacizciler sizden daha iyiler. Geberin.
-Umarım tecavüz edilirsiniz.
-Umarım çocuğunuz eşcinsel olur (:D?).
(Wayfair olayı ile bağlantı kuruyorlar..)
gibi gibi..
Benim annem de dinci ve sapkınlık olduğunu söylüyor, sorularıma cevap verirken hemen hemen aynı şeyleri söylüyor ve yüzünü buruşturuyor. Bu konu hakkında konuşmak mümkün değil bu tarz zihniyetlerle. Çünkü tuhaf bakışlara ve zihninde birtakım sorunlar olduğu söylentilerine maruz kalıyorsunuz (aileniz de olsa).
Her neyse, fazla uzadı.
Sorudan çıkarak anlattığım şeylerden bazı konular açılmış oldu. Ama yazmışken bunlardan da bahsedilmesi gerekiyordu.
Tabii konuşulacak çok şey var ama yüz yüze anlatılması gerekiyor. Bir metin ile bu kadar oldu. Kimse kimseye karışmasın, hor görmesin, umursamasın. Zor gibi gözükmüyor.
Yazdıklarımı da kontrol etmedim, direkt atıyorum.
Bana eyvallah.20 Yorumla
+1 yılInsanlar sağlak veya solak doğar, isterlerse iki ellerinide kullanabilirler ama en rahat kullandıkları ya sağ elidir ya da sol elidir, eşcinsellikte aynı sen doğuştan hemcinsinde hoşlanırsın ama karşı cinsiyetten hoşlamaya çalışsan bu yapamazsın çok zorlanırsın, ikincisi eşcinsellik denince nedense insanların aklına hem cinsellik geliyor bende bir escinselim hayatımda cinselligi hic umursamiyorum yani belki hayatta benim icin onlemli olan en son seydir, zaten bizim sorunumuz da bu " aşk ". Herkes genelde Lut kavimine ornek verir ama orada yapilan şey sadece escinsellik degildi, ensest ilişkiler, zoofili , pedofili gibi şeylerde vardı. Ama sevmek aşık olmak ta mı günah? Bazı insanlarsa buna sınav diyor eğer bu bir sınavsa neden yardımcı olmak yerine bizi dışlıyorsunuz madur ediyosunuz, ben 10 yaşında bile ayrımcılığa maruz kaldım o yaştaki bir insanın günahı ne olabilir? Bir insanın hemcinsine aşık olması neden bu kadar sizi rahatsız ediyor? Sevmiyor olabilirsiniz ama saygı duymak zorundasınız.
73 Yorumla- +1 yıl
Çalıştığım mağazanın orada komşularımız eşcinsel. Alıngan olduklarını düşünüyorum. Eşcinsel diye onları ayırmıyorum ama onlar kendilerini ayırmışlar ne yapabilirim.
- +1 yıl
Yorum için teşekkürler. Bence herşeyden önemlisi insan olabilmek kimsenin cinsel tercihi beni ilgilendirmez.
- +1 yıl
Sizede teşekkürler anlayışınız için. =)
+1 yılEşcinselleri hiçbir zaman ve asla yadırgamam onları küçümsemem hatta başkaları gibi toplumla eşit ölçüde haklara sahip olmaları gerektiğini düşünürüm. Siz hiç şu soruyu sordunuz mu? Bir kadın neden lezbiyen olur? Erkeklerden nefret ettiği için mi? Hayır. Kadınları daha çekici ve seksi bulduğu için mi? Hayır. Kadınlar; kendilerini anlayan en güzel cinsin yine kendi cinsleri olduğunu düşünürler, öyle ki bir kadının halinden yine en iyi bir kadın anlar ve bu onu kendi cinsine yönelmesine sebebiyet verie. Kadınlar ipek gibi hassastır ve onları asla kırıp üzmemek gerekir, ayrıca bir o kadar hassastırlar ve anlayış beklerler. Bu anlayış da en iyi kadınlardan gelir... Benim bir lezbiyen arkadaşım var, beni ne zaman görse hep gülümser onların karakterine ve konuşmalarına o kadar hayranım ki anlatamam size... Bir yerde kadının varlığı iraya huzur ve mutluluk verir. Kadınsız bir dünya, kuru kalmış ve ölü toprağa benzer... Benim için lezbiyenler candır...
İşte günümüz çağı dayatmasıyla eşcinseller hep eziliyor halbuki onlar da insan... Hele ki lezbiyenler... Hepsi bizim için candır...52 Yorumla- +1 yıl
hmm peki sizin için gayler de can mıdır
- +1 yıl
Kendi tercihleri saygı duyarız...
bu durumun psikolojik rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. öyle ki bu durum böyle olmasaydı, doğuştan gelen bişey olsaydı, bir batı ülkesinde ne kadar çoksa, müslüman ülkelerinde de aynı sayıda olurdu eşcinsel insan sayısı. eğer bu doğuştan gelen bir şey olsaydı ve karşıkonulmaz bir şey, müslüman ülkelerinin bu duruma yaklaşımı gözetilmeksizin her kesimden bir çok bu durumda insan ortaya çıkardı. ki bu günümüzde yeni yeni Türkiyede gelişen bir psikolojik bozukluktur.
nereden biliyon belki eskiden de vardı dersen. günümüze geçmişte olup ta gelmeyen ne kalmış ki. elbet bu da kulağımıza gelir çünkü ufak tefek bir olay değil. böyle farz etmeye devam ederek, ayriyetten geçmişte bu durumun yaygın olması gerekirken günümüzde bu durumda olan insan sayısı azdır. eğer geçmişte de olan bir şey olsaydı bu durum günümüzde daha çok olmuş olurdu eş cinsel insan sayısı.
Lütfen bu durumu doğuştan gelen bir şeymiş gibi görmeyi kesin. bu sapkınlıktır. ve her şeyin olduğu gibi bunun dermanı da şüphesiz ki Allah'a olan imanda dır. gerisi Allah'tan dır.
Teşekkürler.028 Yorumla- +1 yıl
batı ülkelerindeki sayı ile müslüman ülkelerdeki sayı muhtemelen yakın
fark. birinin acıkca ifade edebilmesi. diğerinin kendini gizlemesi - +1 yıl
@brk93 kardeşim bu doğuştan hormonal bozukluktan meydana gelir. sadece insanlara özgü bir şey değildir. doğada hayvanlarda da görülmektedir. müslüman ülkelerde batıya nazaran biraz daha fazladır. batıda kabul edildiği için açıksa söylenebilmektedir. islam ülkelerinde hor gözle bakıldığı için gizlidir bu insanlar. psikolojik bozukluk ile bir alakası yoktur.
- +1 yıl
@chopein ah kardeşim bu durumu bilim adamları açıklıyor diye bunun kesinkes doğru olacağı nerde görülmüş? ap açık görülüyor ki yıllardır bilim adamları tv ler evrim saçmalığını da kafamıza sokmaya çalışmıyor mu? yabancı bilim adamlarının canlı doğası oluşumu hakkında ki %80 hiç bir sözüne inanmıyorum artık. @bomonti216 ayriyetten biz insanların bir patlama noktası vardır ve insanlar aşık olduğu zaman bir yerden sonra dayanılmaz karşı konulmaz bir hale girerler bu kaçınılmazdır burada haksız mıyım? bu durumdayken adam ölürüm de bu yoldan dönmem der yinede eşcinselliğe açıkça devam eder buna kim mani olabilir? aşık olmuş bir insan ölürüm gene yolumdan dönmem evlenirim diyebiliyorsa o insan da der. bu işin insan baskısıyla alakası yok. 3- 5 kişide olsa 15-20 kişide olmaz illa ki bu durum doğuştan olsa illaki günümüzde normal kız erkek aşkıkları gibi eşcinsel aşıkları da çok daha fazla olurdu.
- +1 yıl
@brk93 dostum yeni bir tartışma konusu açıyorsun, evrim sana göre saçma olabilir ama bana göre varoluşun temelidir. o insanlar milyar dolarlarca araştırma yaparak evrimi öne sürerken, sen klavye başında hiçbir araştırma yapmadan sadece dinine karşı geldiği için evrimi çürütemezsin.
- +1 yıl
:) senin elinde hiçbir delil yok ve olamazda, inanç dünyasında araştırmalara para harcanmaz. emin olmanı isterim ki 26 yaşındayım 15 yaşımdan itibaren muazzam bir araştırma yaptım sayısız kitap, belgesel, ve varoluş üzerine o yüzden bana sen merak etme gibi cümleler kurman doğru olmaz konu şu an evrim ve varoluş da değil. eşcinselliği konuşuyorduk konuyu saptırmaya gerek yok. hoşçakalın iyi akşamlar dilerim dostum
- +1 yıl
evrimcilere göre evrim, mutasyonlardan yani genlerin değişmesinden doğar. oysa ki nobel mükafatı kazanan müller'in x ışınlarıyla yaptığı deneyde, sirke sineklerinde gen değişimi olmamış ve genlerin imha edilmesi konusunda yeşil gözlü sinekler doğmuştur. günümüzde bile gnetik şifrelere yeni bir istidat, bir şifre eklemek mümkün değildir, ancak bir şifre çıkartılabilir. bu ise gelişmeye değil, ilkelleşmeye yarar kardeşim. yeterince açık oldum mu?
- +1 yıl
@chopein evrimi kaıtlamıyorum kardeşim bir canlının genetiğinin değişmesinin imkansızlığını açıklıyorum sana. anladın mı canlının genetiği insan zolamasıyla yok edilerek bir şeyler ortaya çıkıyor ama o işlem sadece canlıya avantaj değil dezavantaj kazandırıyor. bu da demektir ki doğal yollarla canlının kendine avantaj kazandıracak bir mutasyona / genetik şifre değişimine maruz kalması imkansız bir olaydır. öyle ki milyon yıldır doğada var olan kör yılanların hala da kendisine avantaj sağlayabilecek ek özelliklerinin olmaması bu işin bonus kanıtıdır. :) öyle ki evren içinde sadece dünyada canlı türü oluşması bununla birlikte sadece dünyada ozon tabakası olabilmesi ve dünyanın ne kadar hassas bir konumda duruyor olması gerçekten düşündürücü değil mi_? o kadar gezegenimiz ve evren hakkında belgesel izlersin de be kardeşim hiç mi düşünmezsin bu kadar şeyin tesadüf olamayacağını? hiçlikten dünyanın şimdiki konumuna...
- +1 yıl
peki sen hiç mi düşünmezsin uçsuz bucaksız evrende senden başka yaşayan bir dünya olabileceğini? peki sen hiç mi düşünmezsin bu kadar hassas dediğin konuma belkide senin ayak uydurmuş olabileceğini? peki sen hiç mi düşünmezsin canlının genetiği değişmez de bu koyun kopyalama işi nasıl olur diye. ya da filler nasıl oldu da bu kadar kısa zamanda evrimleşti daha düne kadar hepsinin dişleri vardı ama insanlar fil dişlerini değeri için çaldıklarından yeni doğan fillerde artık dişsiz doğmakta? peki sen hiç kuruk sokumu ne işe yarar diye düşündün mü ya da 20 lik dişin neden çıktığını. peki sen bu muazzam düzende hiç mi düşünmezsin balıklar 400 tane yumurtlar da neden 2 -3 tanesi doğar da gerisi boşuna gider. daha çok sayabilirim :)
- +1 yıl
dinim bana bu konuda 18 bin alem olduğunu söylüyor. bu kadar hassas bir konuma Allah'ın kontrolü dışında hiç bir gücün oluşturamayacağını düşünürüm ben. gezegenlerin muazzam dizilimi ve milimetrik ayarında konumlanma hemde hiçlikten oluşmuş bir gezegen ve bunun tesadüf olması bu imkansız bir şey. peki o kopyalanan koyun insan üretimi meni ile mi kopyalanmış kardeşim? etraf dişli fil dolu aynı zamanda dişsiz de fil dolu. o farklı ırk o farklı ırk. tıpkı insanlardaki gibi. ben de sayabilirim... neden arılar ihtiyacından fazla bal üretir? nerden gelmiş, sonradan oluşmuş gezegene su yığını aynı zamanda milyon çeşitlilikte balık türü oluşturmuş böyle? sen neden cevap vermezsin benim suallerime de havada bırakırsın böyle?
- +1 yıl
gezegenlerin muazzam dizilimi diye bir şey yok ki evrene göre dünya bir toz parçasından ibaret acaba muazzam büyüklükteki dünya dışında kalan gezegenler israf mı? ve milimetrik ayar diyorsun ama yazları dünya güneşe binlerce kilometre yaklaşıyor nerede bu milimetrik ayar. ayrıca fillerin ırkı olmaz ve o arılarda balı senin için üretmiyor ki kendileri için depoladıklarını zannederek yapıyorlar. ve gezegenlerin hepsi sonradan oluşmuştur su dünyaya özgü bir şey değildir. jupiterin uydusu europa da okyanuslar mevcuttur iyi araştırmanı isterim
- +1 yıl
evrim kişinin istemesiyle olmuyor. nasıl şimdi kuyruğun çıkmıyor ise belkide yüz yıllar sonra 20 lik dişinde çıkmayacak. evrim hakkında ne biliyorsun bilmiyorum ama verdiğin örnekler hem evrimi kanıtlar niteliğinde hemde kötüler niteliğinde ama şunu bilmeni isterim iyi bir araştırma yapmalısın ihtiyacın var bu sadece tavsiye ve daha fazla uzatmanın bir anlamı yok
- +1 yıl
@chopein evet biliyorum ayda dahi donmuş su var heh gelelim asıl konuya.. dediğin gibi oralarda su var peki neden oralarda canlı yaşamı yok? **ve birazdan düşüneceksin ki alttaki yazım ile bunun cevabını verdim ben.** neden bu sadece bizim dünyamıza özgü bir şey?
dünya elipstir ve biraz da eğiktir. ve dönüşüne göre eğikliği kadar yaklaşır dünya güneşe. yıldızlı ayırdığım yerdeki düşüneceğin; ''işte sen zaten cevabını vermişsin burada'' kısmı.. o muazzam dizilimden kastım da neden dünyanın önünde merkür ve venüs var onların yerinde biz olsaydık biz yaşayamazdık. bizden sonraki gezegenlerin yerinde biz olsaydık donardık. ve yıldızlı yerin cevabı madem evrim var o dünyalarda da ona göre canlılar evrilseymiş o zaman?
hayır kardeşim o arılar tam aksine o balları bizler için üretiyor kendi yiğeceğinin kat kat fazlasını üretiyor ve her yıl gene o kadar üretiyor gene o kadar üretiyor. şüphesiz ki Allah evreni, insanlar ve cinle - +1 yıl
hacı sen olayı noktaladın ya :) yaşamın senin dünya ile sınırlı olduğunu nerden biliyorsun ki bunu kimse bilmiyorken sen nerden bileceksin. gözünüzün önünde gerçekleşen evrime inanmazken cinlere inanıyorsun. şununda farkında olman gerek muazzam dünyada doğal felaketler de oluyor. ve bu muazzam dünyada bile canlıların yaşayamayacağı yerler bulunmaktadır.
- +1 yıl
ölüm Allah'ın emri dir yaşanan ölüm şekilleri de sadece ölümün üstüne geçirilmiş kılıftır. iyi de bu durumu sadece eceli gelen anlıyor peki o zaman her şey ya geç olursa? kardeşim ben tek bir şeye bağlıyım o da Allah'ın emir ve yasaklarına. Elhamdülillah. çünkü biliyorum ki bunlar boş beleş yasaklar değildir. her birinin bir nedeni vardır. birde bunları araştırsan? evrim hangibirimizin önünden geçiyor ki? her şeyi şu sahtekar bilim adamlarından öğrenmiyor muyuz? onlar ne derse o. bilgi doğru olduğu kadar yararlıdır insana. iyi kötü vallaha bayağıdır konuştuk sorana boyna bildirim gönderdik inşallah onu da kızdırmamışızdır. Teşekkürler sana da akşam akşam ne yapsam diyordum senle bilgi paylaşımı yaptımış oldum. :) İnşallah birbirimize faydamız olmuştur. Umarım ikimiz de doğruyu buluruz. ama senin tarafından ama benim tarafımdan. :)
- +1 yıl
arkadaşlar ne güzel ikinizde burada çatışan fikirlerinizi birbirinize saygısızlık etmeden konuşabiliyorsunuz :) bu güzel birşey.
- +1 yıl
Mantıklı bir şey yazdığını düşündüğünü biliyorum ama bir ayrıntıyı gözden kaçırıyorsun. Senin bildiğin eşcinseller sayısı kendini ortaya çıkaranlar kadardır. Avrupada olsam bende eşcinselliğimi gizlemezdim herkes öğrenirdi bunu. Ancka Türkiye'de pek çok insan gibi bende kimliğimi gizlemek durumundayım Türkiyede ki insanların bakış açısı belli. Yani zaten müsküman ülkelerde sayısı avrupadaki kadar. Benim gözümden bakınca olaya şaşırırdın çünkü internette eşcinsellerin olduğu forumlara girsen büyük kısmı 40 50 yaşını devirmiş hiçbirisi bekar olamayan insanlar. Ben abartmam asla evlenmem ama bunu gizlemek için evlenenlerde var. Sana şunun garantisini verebilirim hergün kaçtane eşcinselin yanından geçiyorsun hetero sandığın kaç tanıdığın eşcinsel hiçbir fikrin yok.
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle eşcinsel değilim. Fakat LGBTİ destekçisi bir insanım ve toplumsal cinsiyet alanında birçok dersler aldım, araştırmalar yaptım, tezler, makaleler, bilimsel olarak birçok şey okudum. Şimdi gelelim eşcinselliğe ya da cinsel yönelim meselesine... Cinsel yönelim dediğimiz şey doğuştan gelen bir şeydir ve birey bunu genellikle ergenlik döneminde keşfeder. Olumsuz olaylar, küçük yaşta yaşanılan travma ya da istismar, baba eksikliği ya da ne bileyim erkek çocukların hep anneleriyle olması gibi ortaya atılan tezlerin tamamı gerçek dışı tezler. Yani kısacası ve en anlaşılır dilden anlatmam gerekirse cinsel yönelim dediğimiz şey sonradan olan ya da çevrenin etkisiyle veya tercih sonucu olan bir şey değildir. Ve tabii hormon bozukluğu ya da ruhsal, patolojik bir sorun da değildir. Heteroseksüelliğin normal olduğunu varsayarsak, diğer cinsel yönelimler de heteroseksüellik kadar normal olan bir şeydir. Bu yüzden aşağıda yorum yapanlar bilip bilmeden saçma sapan konuşmasınlar.
448 Yorumla- +1 yıl
benimde okuduğum bir yazıda bunun doğuştan olduğu yazıyor. peki inançlı birimisiniz. dini açıdan bu olaya nasıl bakıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılHayır inançlı biri değilim. Ateist'im. Dini açıdan bakarsak dinen haram ve anormal bir durum. Din, o bireylerin bir şekilde düzelmesini istiyor ki düzelmezlerse sonu ölüme kadar gidiyor. Sadece İslam'da değil Hristiyanlıkta da bu böyle. Yani biz dinen değil, tabii ki konuyu bilimsel olarak ele almalıyız.
- +1 yıl
evet tr.wikipedia.org/.../%C4%B0slam'da_e%C5%9Fcinsellik burada bahsetmiş ve demişki bu kişinin imtihanıdır ama İslam da bilimden uzak bir din değildirki. ayrıca bu sağlıklı bir ilişki değil sonuçta bunun İslam da bireyin düzelmesini istemesi kişi içinde iyi birşey.
Cevap sahibi+1 yılCinsel yöneliminden dolayı bir kişi neden düzelecek ki? Düzeltilecek bir şey yok ortada. Yani LGBTİ herhangi bir bireyin düzeltilecek bir şeyi yok ki. Sağlıklı bir ilişki değil diyebilmeniz için bunu kanıtlamanız gerekir ki bunu bilim dünyası bile normal sayıyor. Ayrıca, İslam bilimden uzak bir din değil diyorsunuz da, İslam'ı biliyor musunuz?
- +1 yıl
evet tamamını ezberlemedim tabiyki ama biliyorum. cinsel yönden tıpta zaten arkadan ilişkiye girmenin doğru olmadığı söyleniyor. hem bunu söyleyip hemde bu tür ilişkinin normal lduğunu söyleyen de tıp ilginç yani çelişkili geldi bana. ama ben şöyle düşündüm insanların sorunları olabiliyor mesela kekeme biri onun hayatla imtihanı bu olabiliyor belki bu da onun gibi birşeydir.
Cevap sahibi+1 yılTıbben anal ilişki sağlıksız deniliyor tamam biz bunu kabul edelim fakat eşcinselliği neden "seks" olarak algılıyorsunuz ki? Sonuçta iki kişi birbirini seviyor, aşık oluyor vs. Ayrıca, sevişmeyi neden "düzüşmek" olarak algılıyorsunuz onu da anlamış değilim. Sevgiliniz var mı bilmiyorum ama eğer varsa siz sürekli düzüşüyor musunuz? Birbirinizi seviyorsunuz ne bileyim aşık oluyorsunuz vs. eşcinsellikte de durum bu yani farklı bir şey yok. Sevişmenin de sadece "düzüşmek" olmadığını da söylemek gerekiyor yani.
- +1 yıl
yahu elbette eşcinsellik s2şmek değil ama snuçta kimse duyguları için cezalandırılmıyor yaptığı eylemler için cezalandırılıyor İslam da da öyle. birini çok sevdin diye sana günah yazılmaz ben inançlı biri olduğum için benim için önemli olan bu. ayrıca özel sorularınıza cevap veremiycem.
- +1 yıl
ayrıca bu yorumu neye dayanarak yaptınız anlamadım ben eşcinsellik düzüşmek diye birşey söylemedim ancak Kur an da lut kavminin bu yüzden helak olduğu yazıyor onlarda sonuçta arkadaş ilişkiye girdiklerinden cezalandırılmışlar. bu yüzden anal ilişkiyi vurguladım.
Cevap sahibi+1 yılSorduğum soruları cevap almak için değil konuyla alakalı olsun diye sordum. İnsanlar yaptığı eylemler yüzünden niye cezlandırılıyor ki benim de anlamadığım şey bu. Yani neden cinselliğe ket vuruluyor. Ayrıca 2 erkeğin ya da kadının sevişmesi neden anormal olsun ki? Ya da neden cezalandırılsın böyle bir durum heteroseksüellere nasıl normal deniyorsa o bireylere de normal denilmeli. Bir de tavsiye olarak "Karanlığın Sol Eli" kitabını okuyabilirsiniz.
- +1 yıl
nedenini ben söyleyeyim sana. örn. lut kavmi o dönemde kız çocukları diri diri öldürülüyorlardı. kadınlar aşağılanıyordu. sence eşcinsel erkekler çoğaldığında kadınlar arkadan ilişkiye girmek istemediklerinde erkekler onları tercih ederler mi?
Cevap sahibi+1 yılBenim düzüşme olarak dediğim şeyin sizin anal ilişki konusundaki yorumunuzdu. Yani anlatmak istediğim şey aşk vs. ya da sevişmek sadece düzüşmekten ibaret değil. Siz fazlasıyla yanlış anladınız yorumu dikkatlice okuyun bence.
Cevap sahibi+1 yılKadınlar şimdi de aşağılanıyor. Hala diri diri toprağa gömme olayı var. Recmedilme, 2. sınıf bir insanmış gibi davranma, tecavüz, taciz vs. hala var ve bu yapan toplumların %98'i Müslüman. Diğerleri de Hristiyan vs. vs. Ayrıca, eşcinsel erkeklerin çoğalması diye bir şey yok ki. Yani cinsel yönelim zaten seçilen ve tercih edilen bir şey değil. Yani kadınların arkadan ilişkiye girip girmemesiyle bir alakası yok. Eşcinsel birey zaten karşı cinsten etkilenmez hiçbir şekilde.
- +1 yıl
ben senin gibi düşünmüyorum. insanları tercihlerinden dolayı aşağılamıyorum fakat bunu doğru da bulmuyorum. eşcinsel erkeklerin çoğalması diye birşey yokki diyorsun ama bence var çünkü doğuştan eşcinsel olanlar olabilir fakat sonradan meraktan olanlarda var. bu da gösteriyorki çoğalmaları söz konusu ancak toplumlarda bu durum hoş karşılanmadığından bazıları bu tür şeylere yönelmemeye çalışıyor bazısı da merakına yenik düşüyor. zaten İslam da arkadan 3 kez bunu yapan vazgeçemez diye belirtiyor fıkıh kitaplarında. ben burada insanların zevkleri uğruna bazı şeylerden vazgeçtiklerini düşünüyorum. bu doğru değil bence.
Cevap sahibi+1 yılZevk için eşcinsel olan ya da ilişkiye giren kişi sayısı milyonda 1-2 civarındadır ki o kişiler de cinsel olarak sapkın olanlar. Yani hayvanlardan tutun da cansız varlıklara kadar cinsellik düşünebilir. Doğru bulmuyor olmanız homofobik olduğunuzu gösterir ki bu aslında bir sorun. Ve sizin söylediğiniz gibi meraktan eşcinsel olan kişmseyi göremedim henüz tabii dünyada da böyle olan çok nadir vakalar var. İnsanlar zevkleri uğruna bir şeylerden vazgeçmiyor çünkü o insanlar öyle. Yani bunu değiştiremezsiniz ya da yok sayamazsınız. Daha önceki yorumlarda da söylediğim gibi doğru değil diyorsanız daha kapsamlı bir şekilde araştırma yapın. Ve son olarak size tavsiye ettiğim kitabı okuyun belki bir şeyler kafanızda daha iyi şekilde oturur.
- +1 yıl
homofobik değilim yanlış bir saptama
Cevap sahibi+1 yılHomofobik olmak illa da nefret etmek değil ki. Doğru bulmuyorum demek ve kabul etmemek de homofobiye giriyor.
- +1 yıl
olabilir belkide yani 2 erkeğin birlikte olmaları bana hoş gelmiyor ama onları dışlamıyorum herkesin kendi tercihi. ne zaman ateist oldun
Cevap sahibi+1 yılTercihleri değil, yönelimleri. Sana hoş gelmeyebilir ama bu düşüncenin doğru olmadığını söylemem gerekiyor tekrardan. Ne zaman Ateist olduğuma gelirsek, kendimi bildim bileli Ateist'im.
- +1 yıl
hmm mutlu musun peki
- +1 yıl
ya eminim etrafında seni bu düşüncenden vazgeçirmeye çalışan birçok insan olmuştur ama mesela şimdi burada ezan kunuyor ve köpekler her ezan okunduğunda uluyorlar bunu bilimsel olarak mı açıklıyorsun.
Cevap sahibi+1 yılGayet mutluyum. Köpeklerin ezan sesine ya da diğer seslere duyarlı olmasının mucize olduğunu düşünüyorsanız https://www.evrimagaci.org/fotograf/56/3505 şu makaleyi okuyun derim.
- +1 yıl
iyi :)
Cevap sahibi+1 yılBilimden uzak olmamak gerek. (:
- +1 yıl
uzak olsaydım araştırmayı seçmezdim.
Cevap sahibi+1 yılBen genel anlamda uzak olmamaktan bahsediyorum. Sadece bir konu üzerinde değil. Sayın kripton94, uzun uzun dindeki çelişkileri yazmayayım. Birçok konuda din, insan aklı ve mantığıyla ve bilimle ters düşüyor ve çelişiyor zaten.
- +1 yıl
bence öyle değil. İslam da yüzyıllar öncesinde gelen bir din olasına rağmen Kur an da günümüze ait henüz yeni bulunmuş bilimsel verileri bulabilirsiniz.
Cevap sahibi+1 yılKur'an'da günümüze ait henüz yeni bulunmuş bir bilimsel veri gösterebilir misiniz? Ama "sahte bilim" değil, gerçek anlamda "bilim" olarak.
- +1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu adamı paylaştığınıza göre sizin bir şey bilmediğiniz çok açık. Biraz daha araştırma yapın derim. Ayrıca "sahte bilim" değil, gerçek anlamda "bilimsel" bir veriden bahsetmiştim.
- +1 yıl
yahu tamam araştırırım araştırıyorumda zaten. fakat ben kendimde yaşadığım şeyler oldu ben inanıyorum tabiyki sizde kendinizce araştırmışsınız ne diyebilirimki.
Cevap sahibi+1 yılSizin inançlı olmanıza bir şey demiyorum zaten. Bilimsel olarak araştırdığınız şeyleri diyorum. Bu tür insanlar bilimsel anlamda bir şey bilmeyen insanlar. Ve konunun uzmanı da değiller. Bu tür bilgilerden uzak durun diyorum sadece.
Cevap sahibi+1 yılvlkngdr sen ne diyorsun değişik? Benim eşcinsellik yorumumu okumadın galiba? Doğuştan gelen bir durum cinsel yönelim. Bunu yazdım zaten.
- +1 yıl
@emrelerce demek seninde başka işin yok bu yorumları okumuşsun
- +1 yıl
Ya bir kaybol bilimlr ugrasanlarin hepsi ateist zaten ve boyle ateistlerin salakca seylerine inanmak ayri bir mallik neyi dogustan arkadas adam 45-50 yasina geliyo iki tane oglu bir karisi var bu zamana kadar kimse bisey anlamiyo ama adam sonrasinda erkeklerle iliski yasamaya basliyo bu nasil bisey bu adam ne diye 45-50 yil bunu saklasin bir de. ergenlik falan diyosun boktan bi. arastirma yapip iki. kitap okumayla kendinizi filozof saniyosunuz ayip l*n ateistlerin zaten. dedigi hic biseye inanmam gereksiz insansiniz bir de diyosunuz ya 'sorgulamak' diye fazla. sorgulamayin Yaradan'ini inkar eden eden herseyi inkar eder anasini babasini dahil herseyi.. Canin cehenneme
- +1 yıl
@vlkngdr :D:D:D bir sakin ol. doğrusu ateistlerin hepsininde bilimsel takıldıkları konusuna da katılmadan edemiycem çoğu bilimsel konuşuyor :)
Cevap sahibi+1 yılvlkngdr beyin fakirisin. Koduğumun angutu. İlla küfür mü edelim yani bu mu hoşuna gidiyor? Bir şey bilmeden sazan gibi atlıyorsun.
- +1 yıl
Bu numunelerin bildikleri sey 'bingbang' denilen sacmalik ve evrim teorisi.. Evrim denilen eylemin olmasi icin binlerce hatta milyonlarca yil gecmesi lazim 'milyondan' bahsediyorum.. Bunlar daha milyon liralari bir arada goremedikleri halde kalkmis milyon yildan bahsediyolar. Niye? Cunku bunlarin onderligini yapan bikac kafasi guzel insanlar ornek darwin gibi sigirlarin sacma sapan tezleridir adamin ömrü yetmis demek ki bu evrimlere sahit olmaya :) bingbang kelimesi ingilizce degil mi yani avrupa insanlari zaten hristiyanliga mensup bir millet ve bizim salak Turkleri kendilerine benzetmisler neden ingilizce bir kelime evrensel hale geldi? Neden Turkce kokenli bir kelime evrensel olamadi? Onlar samimi ve sicak olmayan 'God' kelimesini uygun gorurken biz 'ALLAH' adini ogrendik. Seytanin insan kiligina girmis bu musvettelerin alni secdeye gelmedikce yeryuzunde huzur, sevgi, baris olmaz. Simdi kalkip süslü kelimeler kurup Allah'ini inkar edip buna da bilim diyorlar picler
- +1 yıl
@vlkngdr ya sende çok açık sözlüsün ya. bilimsel olarak doğuştan olduğunu söylüyor eşcinsel bazı arkadaşlar. yani tamam dinimizde günah ama Allah öyle yaratmış belki bu da onların bir imtihanıdır. mesela altta bayan lezbiyen bir arkadaş bu konuda çok sıkıntı çekmiş böyle olmak istememiş ama doğası böyle olduğu için hemcinslerinden hoşlanıyor yani şimdi bu insan böyle yaratıldı diye onu suçlamakta doğru gelmiyor bana ama öbür taraftanda düşünmeden edemiyorum zaman Allah günahladığı bir şey için insanları niye öyle yaratsınki
- +1 yıl
Ya siz mal misiniz? Banane escinsellerden banane cinsel tercihlerinizden sanki zevkinizi acinizi ben mi yasiyorum.. Demek istedigim sey şu; Allahini inkar eden insanlarla ugrasirim, kendini bilimadami gibi kasan insanlari sevmem, ben 3 yil once bir arkadasimin abisiyle 4-5 saat oturup icki ictim ve o bana icini oyle bir doktu ki dogustan hissetmedigini soyleyerek escinsel oldugunu soyledi hatta 2009 da askerlik yaptim bitirdigimde bir iki hafta sonra asker arkadasim aradi ve escinselligi tercih ettigini soyledi bunlarin dogustan olmadigina ornek vereyim dedim.. Simdi hayattan canli orneklere mi inanayim bu salagin bil dedigi seye mi inanayim buna. kiziyorum ben. niye anlamakta zorluk cekiyosunuz?
Cevap sahibi+1 yılvlkngdr keşke o gece annenin başı ağrısaydı. Ya da baban prezervatif kullansaydı da senin gibi * dünyaya gelmeseydi. Tükettiğin oksijene yazık...
Bir çok farklı görüş var ama bazılarının altında geçirilen ağır çocukluk tramvaları olduğunu biliyorum. Bazıları doğuştan olması imkansız gibi şeyler zırlamış ama bu da mümkün her insanda belli oranda kadın ve erkek hormonu bulunur ama bazen bu denge bozulur ve hormonlardan biri diğerinie baskın gelir. Bu yüzden bu konu tarafsız bir psikolog konsyi tarafından incelenmeli ve tedavisi varsa tedavisi bulunmalı yoksa bu insanları topluma kazandırmak için yollar aranmalı. Biz sağlıklı olduğumuz için oturduğumuz yerden günah, iğrenç demek ya da hakaret etmek oldukça normal.
110 Yorumla- +1 yıl
doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Aslında anlıyorum sizi de bir nebze de olsa bazen bana bile iğrenç geliyor ki ben bu insanların toplumda rahatça gezmesi taraftarı biriyim. Ve şöyle bir şey de var şimdi gay ya da lezbiyen birine insan nasıl davranıcağını ne söyleyeceğini bilemiyor. Alınır mı kızar mı diye düşünmekten
- +1 yıl
yok yahu ben kimseyi dışlamıyorum herkese nasıl davranıyorsam onlara da öyle davranıyorum. ama bu durumlarını normal bulmuyorum.
- +1 yıl
yahu kardeşin eşcnsel olsa ne düşünürsün sende insansın bu senin tercihin beni ilgilendirmez mi dersin
- +1 yıl
Allah akıl fikir versin ya. mal mısın nesin yani banane senin kardeşinden bilmemnenden ama böyle tepki verdiğine göre hoşuna gitmedi demekki öyle normal karşılamazmışsın lafla peynir gemisi yürümüyormuş.
- +1 yıl
ben beni alakadar eder mi dedim sanki seni ytanıyorum ya da başka birşey ne alaka yani banane senin ailenden bir örnek verdim sadece nedense battı sana. neyse ya banane
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ne tecavüze ne tacize ne de benzeri olumsuz bir olaya uğradım.
Son derece mükemmel bir çocukluk geçirdim.
Çevremde örnek alabileceğim hiçbir eşcinsel yoktu.
Ve o yaşlarda bir yerlerden öğrenme imkanımda yoktu fakat kızlardan hoşlanıyordum.
Yani anlıyacağın doğuştan ve nedeni..
Nedeni bilinmiyor.
Allah böyle yaratmış :)82 Yorumla- +1 yıl
anladım canım sanırım eşcinsellerde 2 türlü oluyor kimisi doğuştan kimisi sonradan
Cevap sahibi+1 yılHepsinin doğuştan, sadece daha sonradan fark ediyorlar :)
Kimi doğuştan böyle kimi değil. Bazıları sadece karşı cinsin kıyafetlerini giyiyor. O kişilerede trans ya da eşcinsel dendiği için o bile kendisini öyle sanıyor. Mesela günümüz de kadınları pantolon falan giyiyor. Onlara da zamanın da sen giyemezsin edemezsin dense onlarda da cinsel kimlik karmaşası olabilir. O yüzden her karşı cinsin giysi ya da aksesuarlarını kullanana öyle demeyin insanı yanlış yerlere sürüklersiniz. Dinen yanlış ama onları da Allah yaratmış. Sınavları çok zor. Doğru yolu bulup mutlu olurlar inşaallah. Tabi bu bir cinsel sapma ve bunu kötü mânâda söylemiyorum. Evrimsel sürece bakarsak üremek için imkansız bir cinsel yönelim. Ama onları sapık diye yargılarsak ne onlar ne de biz mutlu olabiliriz. Saygılar
10 Yorumla
+1 yılEşcinsellik hastalık değildir.
doğuştan gelir.
yasaklanmış ve haram bir şeydir ama ilişki olursa.(cinsel)
hastalık diyenlerin kendileri hasta.
bir erkeğin kadından hoşlanması anormal bir şey mi? Değil. Buda oyle bir şey hastalık değil.
buna alışkın bir millet olsaydık hastalık olarak falan diye laf çıkmazdı ortaya.
bende eşcinselim.
ve kendimi bildim bileli lezbiyenim.
doğuştan.
kendi seçimin olamaz kesinlikle. Boyle bir toplum varken ve içindeyken bile bile seçmek saçmalık olurdu.
sonradan olanlarda var.
tecavüze uğramış vb.
yani kesinlikle saplantı ve ya hastalık değildir...37 Yorumla- +1 yıl
bu durumun psikolojik rahatsızlık olduğunu düşünüyorum. öyle ki bu durum böyle olmasaydı, senin dediğin gibi doğuştan gelen bişey olsaydı, bir batı ülkesinde ne kadar çoksa, müslüman ülkelerinde de aynı sayıda olurdu eşcinsel insan sayısı. eğer bu doğuştan gelen bir şey olsaydı ve karşıkonulmaz bir şey, müslüman ülkelerinin bu duruma yaklaşımı gözetilmeksizin her kesimden bir çok bu durumda insan ortaya çıkardı. ki bu günümüzde yeni yeni Türkiyede gelişen bir psikolojik bozukluktur. nereden biliyon belki eskiden de vardı dersen. günümüze geçmişte olup ta gelmeyen ne kalmış ki. elbet bu da kulağımıza gelir çünkü ufak tefek bir olay değil. ayriyetten geçmişte bu durumun yaygın olması gerekirken günümüzde bu durumda olan insan sayısı azdır. eğer geçmişte de olan bişey olsaydı bu durum günümüzde daha çok olmuş olurdu.
- +1 yıl
Yaa duyguların nesi psikolojik rahatsızlık. Sen kadınlardan hoşlanıyorsun bu rahatsızlık mı oluyor? Müslümanlarda bir çok eşcinsel var. Sadece Türkiye de 17 milyonu aşkın eşcinsel var... Bunların hepsi mi hasta rahatsız? Bu resmen saçmalık. Asıl sizin düşünceleriniz psikolojik rahatsızlık birisi ne derse o. İki doktor boyle dedi diye. Bu boyle olmaz.
- +1 yıl
insanların aşık olması, sevmesi, hoşlanması bu bizim doğamızda vardır ve yaradan bunu bizlere kız - erkeğe , erkek - kıza şeklinde kökümüze kazımıştır. bu durumun başka açıklaması yoktur. müslümanlarda bir çok eşcinsel var bu olabilir de olmaya bilir de. ben eşcinsel olmamayı müslümanlığa vurmuyorum müslümanlığı yaşayışlığa vuruyorum. herkes ben müslümanım der ama hakikaten herkes Allah'ın emirlerini uyguluyor mu? ayriyetten bu söylediğiniz rakamlar hep insanlardan duydukların bunun gerçek rakamını hiç bir şekilde bilemezsin ki Türkiye zaten 76 milyon bunun 17 milyonunun eşcinsel olması büyük saçmalık.
son olarak bunlar benim hür düşüncelerim. ondan bundan duyarak oluşturduğum cümleler değil. ben sadece seni gel bir bu yazdıklarımı düşün ve bana mantıksız olan kısmını söylemeye davet ediyorum. - +1 yıl
Kendin diyorsun doğanda var sevmek aşık olmak. Sende eşcinselliği tedavi edebilen doktor bul bana? Bu hastalık değil. İnsan 6 lı yaşlarında eşcinselliği nerden bilecekten tercih edecek. Ve ya daha ufak yaşlarda.
din hakkında söylediklerin doğru Müslümanım diye ortada gezip görevlerini yapan yok. Ama emin ol eşcinsellerin bir çoğu görevlerini yerine getiriyor - +1 yıl
eşcinselliği tedavi eden doktor Allahu teala dır, onun katında tedavisiz hiç bir sıkıntı yoktur. anlatmaya çalıştığım bu olayların yegane sebebi imansızlıktır. sen hiç bir yandan Allah'ı zikrederken bir yandan elinde rakı bardağıyla meyhanede kadın süzen bir müslüman gördün mü? @Artesia o zaman sen bana gerekli konuş bir de seni dinleyelim he kardeşim_?
+1 yılEşcinsel insanların anne karnında hormon sorunu yaşaması nedeniyle beyin farklı gelişir. Hormonun etkisi az ise biseksüel olurlar fazla ise bayanlardan hiç etkilenmezler. Bu etkiye bağlı olarak hemcinslerine merakı cinsiyet farkını keşfettiği ilk anda başlayabileceği gibi 40 yaşından sonra da farkedebilirler. Hemcinslerine yakınlığını sonradan farkedenler, varolan beyin yapılarındaki durumun bir travmayla ya da karşı cinsten haz almadıklarını anladıkları bir anda sordukları "acaba eşcinsel miyim" sorusuyla farkederler. Karaktere ve hemcinslere olan ilgi yoğunluğuna göre hemen kabullenebilirler ya da yıllarca saklar hatta kendi içlerinden cikarmayabilirler bile.
Tek bilmeniz gereken nasıl ki hetero insanlar karşı cinsine yakınlık duyup tahrik oluyorken gay ve biseksüel insanlar hetero insanların duyduğu tahrik hissini hemcinslerine karşı da duyarlar.
Düzgün sorusu olan varsa yanıtlayabilirim. Saygılar.13 Yorumla- +1 yıl
peki bu tedavi edilebilir mi
- +1 yıl
Mavi rengi seviyorsun diyelim, tedavi olup mavi rengi sevmekten kurtulabilir misin? Ikisinin de cevabı aynıdır. Tedavi olduğunu söyleyen ya da düşünen insanlar, sadece bu hoşlantıyı görmezden gelip bastırmaya çalışırlar. Tıpkı benim 25 yaşına kadar görmezden geldigim ve bayanlarla beraber olduğum gibi.
- +1 yıl
Sorun değil farklılık diyelim.
Eşcinsel olunmaz, eşcinsel "doğulur"
Kadın ya da erkek olmak nasıl anne karnında oluşan bir şey ise bu da öyle. Dünya Sağlık Örgütü bunun bir hastalık olmadığını çok uzun süre önce açıkladı. Yani bir tedavisi yok. Ayrıca taksim de falan görülen, zırıl zırıl kadın gibi gezen kişiler var. Onlar "eşcinsel" değildir. Kadın ruhludur. Ben gayet Heterosexual gibi görünüp, yatakta hem cinsi ile yatan onca kişi gördüm. Daha konuşulacak o kadar şey var ki... sormak istediğin sorular olursa seve seve cevaplarim.30 Yorumla
+1 yılİnsan zihni herşeye kendince başka türlü bir yorum getirecek ve farklı biçimde algılayacak kabiliyete sahiptir. Yaşanan homoseksüel bir taciz, hemcinslerle yapılan aşırı ten teması, aynı soyunma odasını ve duşları paylaşmak, bilikte uyumak, alınan gıdalar gibi şeyler homoseksüelliği normal kabul etmeye yol açabilecek şeylerdir. Ama insanın doğuştan fiziksel cinsiyetinden farklı olarak kadınsı veya erkeksi olması normal olabilecekse de homoseksüel veya biseksüel gibi başka türlü yönelimleri bana kalırsa normal değil ve öyle veya böyle yönlenmiş veya tercih sonucu ortaya çıkan bir durumdur.
03 Yorumla- +1 yıl
bende aslında sonradan olan birşey lduğunu düşünüyordum fakat vikipedia da doğuştan olduğu yazıyor bende bu yüzden çelişkiye düştüm doğrusu
- +1 yıl
yaw vikiyebakma sen. Herkes bir kaynak belirtip düzenleme yapabiliyor. Zaten o görüşün savunucuları kendileri.
@Emrelerce bence dikkatli olmakta fayda var. Zaten bunları yapan herkes kesin öyle olur demedim. Aklına düşer veya meyli varsa "birşeylerin farkına varabilir". Geçen gün bu haberi gördüm:
www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/27410325.asp
gerçek eşcinsellik doğuştan olan eşcinselliktir. ama ruhsal olarak, özenti ile, doyumsuzluk ile yaşanan travmalar ile de bu durum ortaya çıkabiliyor. ama bunlar tedavi edilebilir durumlardır. psikoloğa gidilmelidir böyle bir durum varsa. ama ilk dediğim gibi genetikse yapacak bir şey yok günümü tıbbı henüz çözümünü bulamadı onun
34 Yorumla- +1 yıl
bende senin gibi düşünüyorum ama neden Allah dinimizde günah olan birşeyi insanlara yüklesinki onu çözemedim.
- +1 yıl
yani aşağıdaki başka bir ateist arkadaşta aslında eşcinselliğin doğuştan olduğunu söylüyor o da bilimsel olarak konuşuyor. bende bunu anlamıyorum eşcinseller sonuçta anal seks yapıyorlar ve tıpta bu sağlıksız bulunurken bir insanın eşcinsel olarak ilişkiye girmesi nasıl normal bulunuyor bunu anlayamıyorum
Cinsel kimlik ile cinsel yönelim'i karıştırmışsınız. Cinsel kimlik doğuştan getirilik , kadın -erkek- seyrekte olsa hermafrodit yani çift cinsiyetlilik. Cinsel kimlik kişinin kendini kadın veya erkek hissetmesidir. Cinsel yönelim ise kişinin cinsel arzusunun kendi cinsine , karşı cinse veya her iki cinse birden olmasıdır. Bunların anne karnında oluştuğu uzun yıllar önce ortaya çıktı biraz bilimsel makale okumanızı tavsiye ederim. sizce kim bu ülkede eşcinsel veya transseksüel olmayı seçip olur? biraz mantıklı düşünün lütfen
10 Yorumla
+1 yılBEN BİR LEZBİYENİM EŞCİNSEL OLUNMAZ EŞCİNSEL DOĞULUR. Ben kendimi bildim bileli böyleyim. Bu durumda olmayan anlayamaz. Kimse büyük konuşmasın bir gün çocuklarınızın başınıza gelirse görürsünüz. Bir hastalık değildir tedavisi yoktur. Bu kadar şimdi o önyargılı çenenizi kapayın kapatmasını bilirim.
114 Yorumla- +1 yıl
peki arkadaşım aile kurup anne olmayı düşünmedinmi
- +1 yıl
İsterdim tabiki ama elimde olan birşey değil
- +1 yıl
kaç yaşında farkettin ve kızlara aşık mı oluyorsun yoksa sadece cinsellikmi düşünüyorsun
- +1 yıl
Bir kıza aşığım zaten ilkokulda farkettim önceden de adını kyamadım zaten bilmediğim için
Gizli Üye(36-45)+1 yıleşcinselliği benimsemiş ve hayatımı eşcinsel olarak yaşayan biri değilim.
ama kadınsılığı seviyorum. bir kadın gibi zevkli hissederim kendimi. zevklerim ve beğenilerim arasında şık ve güzel bir bayan gibi giyinmek hayatımda hep vardır.
çok severek bayan kıyafetleri giyerim. basit ve şık olmayan kıyafetleri giymek tercih etmem.
uzun boyluyum ve zayıf bir bedenim vardır.
şıklığı severim. bedenimde şık ve çekici duran kıyafetleri giymeyi severim
kısa diz üstü pileli etek
diz üstü dar pileli elbise , ince çorap giymeyi severim
ya da dar bir tunik , saten bir tayt ve opak çorap giymeyi severim ve çok ta hoşuma gidiyor...04 Yorumla- +1 yıl
ilginç hormonlarınıza baktırdınız mı
Cevap sahibi+1 yılbaktırmama gerek yok. benim sevdiğim bir zevkimdir. asla duygularımda hal ve hareketlerimde bir farklılık yok... sizi anlıyorum benim gibi birinden duyduğunuz çok farklı bir durum ama seviyorum vazgeçmek istemiyorum...
- +1 yıl
şimdi böyle ama umarım ilerde bu durumunuz iilerlemez. bence bir dr a gidip sorun ilerde ne olabilir diye
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğduğumdan beri böyleyim. Bu benim seçimin değildi. Ailevi bir çok olay yaşadim ve belki bunun için böylesin diyebilirsiniz, belki de öyledir. Allaha her gun yalvardigimi hatırloyorum ama sonuç başaramadim çünki ben böyle dogdum. Olduğum gibi güzelim. Cok denedim ama bir türlü herhangi bir erkege yaklaşamadim bu benim elimde olan bir durum değil seçme şansim olsaydı bende boyle olmayı seçmezdim, içimden böyle geliyor bu bibirtur hormon meselesi. Neler yasadigimi anlatamam, kimse beni kabullenmedi günlerce aç bile kaldim evsiz de kaldım. Şu anda öyle değilim allah şükür ama çok şey yaşadim. Suanda sevgilimle birlikte iyi bir hayatımiz var ve ask cinsler arasinda olmaz :)
23 Yorumla- +1 yıl
peki sevgiliniz bir bayan öyle değil mi siz yapay penisle mi birlikte oluyorsunuz. özel oldu ama öyleyse saçma olmuyor mu
Cevap sahibi+1 yılÖzel oldu evet. Biz birlikte olsak bile sarilsak bile yeter her şey seks değil
- +1 yıl
anladım peki teşekkür ederim mutluluklar dilerim.
Kendimi bildim bileli biseksualim ve bu bir rahatsızlık değil. eşcinsellik öyle hadi ben oluyim diyipte olabilceğin birşey değil. Doğduğun andan beri ya eşcinselsindir ya da değilsindir bu kadar basit. sonradan olan var falan dediklerinizde şu yüzden sonradan olanlanlar, aslında kişi doğduğu andan itibaren eşcinseldir ama çevre baskısından dolayı bunun farkında değildir. Yaşadığı tramvatik olayla beraber içinde en başından beri var olan eşcinsel ortaya çıkıyor
54 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun.
Escinsellik hormonal bozukluklardan cok ruhsal bozukluklarla meydana geliyo. Cocuklugunda yaşadığı olaylar gördükleri ve başına gelenler ruhsal bedensel ahlaki çöküntüler yaşıyolar
16 Yorumla- +1 yıl
bende şimdi bir yazı okudum doğuştan olduğu yazıyor ama sanırım iki çeşidi var özenip yahut yaşadığı olaylar sonucunda tercihleri değişenler ve doğuştan böyle olanlar. yine de bizzat yaşayanlardan duymak istedim
- +1 yıl
Dogustan cift cinsiyetli doganlar oluyo ancak bu isin temeli inanc sistemiyle çözülür. Ahlaki inancı yuksek olan kişi dürtülerine gem vurmaya calisir sabreder yahut tedavi olmaya calisir ancak ahlaki inancı saglam olmayan kişiler dünyevi hazza ulasmak icin bu şekilde de yaşarlar. Yadirgamak degil amacım ancak butun insanlar inandigi şekilde yaşarlar.
- +1 yıl
evet bende senin gibi düşünüyorum fakat bazı arkadaşlar bunun doğada olduğunu yazmışlar bende araştırdım evet hayvanlarda bu tür eşcinselliğin olduğu bilimsel olarak kanıtlanmış fakat biz insanlar hayvanlar gibi dürtülerimizle hareket etmemeliyiz insan olmamız gereği. fakat doğuştan böyle olan biri de karşı cinsle mutlu olamaz sanırım yani bilemedim tam kararsız kaldım.
- +1 yıl
Cift cinsiyetli ya da her iki cinse karsi ilgisi olan insanlar genelde hislerini gizledikleri icin evleniyor ve bir cogu mutlu olamiyo haklisin. Bazilari da yasadigi durumu gizlemeyip icinde bulundugu durumla mucadele etmeye calisiyo. Her neyse işin özü yine inanc sistemine bağlanıyo. Herkes inandigi şekilde yasiyo. Herkesin kendi hayatı yadirgamak, dislamak doğru olmaz :)
- +1 yıl
bencede. teşekkürler yorumun için
Bir de farkettim ki biseksüelim. Bunu hayatımdaki kadına bile söyledim. Ha bu arada homofobikleri hiç yadırgamam ve kızmam ben de öyleydim
33 Yorumla- +1 yıl
hayatındaki kadınla mutlu olabilecekmisin onu mutlu edeceğine inanıyormusun
- +1 yıl
bence yanlış yapıyorsun
bende gayim ama herhangi bir tacize uğramadım travma yaşamadım... kendimi bildim bileli cinsel yönden erkekten hoşlandığımı gördüm... bunu da dejenereleşmeden yaşamaya çalışıyorum...
gayim derken öyle bayansı filan da değilim işim olmazda zaten.. türkiyede herkes gaylari kadınsı zannediyor ama yanılıyorlar.. öyle gaylar varki ağzınız açıkta kalır.. pala bıyıklı heetro görünümlü çocuk sahibi filan.. o yüzden çoğu kişinin dış görünşüne bakmayın..53 Yorumla- +1 yıl
yani ben öyle düşünmüyorum kadınsı diye kimi kadınsı kimi erkeksi oluyordur diye düşünüyorum. yani öyleyse siz doğuştan böyle olduğunuzu düşünüyorsunuz. yani ailenizde ya da çevrenizde sizi gay olmaya yönlendirecek birşey yok
- +1 yıl
anladım peki teşekkür ederim cevabınız için
Gizli Üye(30-35)+1 yıleşcinselim ve kendimi bildim bileli böyleyim bilmiyorum belki yaşadığım şeyler beni böyle bir şeye sevk etti babam var ama aynı evin içinde hep ayrı dünyalardaydı ben hep annemleydik babamdan nefret ettim felan filan..
32 Yorumla- +1 yıl
yani o zaman ailevi sorunlardan mı olduğunu doğuştan mı böyle olduğunu bilmiyorsun anladığım kadarıyla
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum ama sanıyorum ki doğuştan geliyor ailevi sorunum yoktu sadece babamdan nefret ediyordum
Yahu bir insan neden heteroseksüel olur? Cevap yok değil mi?
Bir insan eşcinsel olmaz, öyle doğar. Aşk kalple yaşanır. Cinsiyetle değil. Şayet varsa aranızda homofobikler konuyu biraz araştırın.
Velev ki eşcinsellik tercih. Size ne yahu? Benim bir kadını sevmeme ya da bir erkeğin bir erkeği sevmesi kime neden batsın ki? Ben sana senin gözlerin kahverengi ıy iğrenç diyor muyum?
Homofobiklik hastalıktır.10 Yorumla
+1 yılcogunda kınadıkları icin oluyor. mesela babası veya annesi veya kendisi bir escinseli kınıyor büyük konusuyor sonra bedenine bir şeytan giriyor kınadıgı icinde o şeytan o kiside yaptırım gücü elde ediyor ve yaptırtıyor. bundan kurtulması icin tevbe etmesi gerekiyor kınamaktan dolayı.
00 Yorumla
+1 yılValla Hiç Benlik Konu Değil Ama :D Belkide Can Sıkıntısındandır.
Mesela Sen Erkeklerden, Ben Kadınlardan Nasıl Hoşlanıyosam Bir Erkekte Bir Erkekten Hoşlanabilir.
Yani Bana Neden Kadınlardan Hoşlanıyorsun DESELER;
Güzel Oldukları İçin Derim.
Sana Sorsalar ;
Yakışıklı Olduğu İçin Dersin.
Demekki Senin Düşüncelerinle Bir Geyin, Benim Düşüncelerimlede Bir Lezbiyenin Düşünceleri Aynı :)
Bilmem Anlatabildimmi?10 Yorumla
+1 yılEşcinseller neden öyle bilmiyorum ama Türk Milletinde olan ne kadar ahlaksız insan var biliyorum.( genel konusmuyorum ) Adamların elinde olanı olmayanı var ama biz geçmişinde ne yaşadıklarını bilmeden öyle benzetmeler yapıyoruz ki..
30 Yorumla
+1 yıl''Çünkü o "hayvan"
Çünkü onun "beyni yok"
Anlatabiliyor muyum?''
Deyip en iyi görüs olarak seçilen vatandas, hangi tıp fakültesini bitirdin?70 Yorumlahomofobikler aslı sizler ölün geberin arkadal bu olay doğuştan bir lezbiyen olarak cok memnunum bu durumdan bu dunyaya tekrar gelsem gene escinsel olmak isterdim siz homofobikler aklınıza sokun biz her yerdeyiz tabi aklınız varsa :D
30 Yorumla
+1 yılDoğuştan. Sonradan eşcinsel oldum diyen de doğuştandır sadece yeni fark etmistir ya da fantezi için denemek istemistir ki böyle tipleri de hiç sevmem. Yıllar boyunca karşı cinsten hoşlanıp sonradan hemcinsine ilgi duyanlar da biseksüeldir.
30 Yorumla
+1 yılben doğuştan biseksüel bir insandım ancak giderek erkek bedeninin ve zihninin cidden iğrenç olduğunu düşünmeye başladım.. :D evet yine düşünüyorum iğrençler. Ve bayanların çoğu duygusal ve sempatik ancak erkeklere bakarsak * g*t meme düşünüyorlar sürekli bu yüzden lezbiyenim..
14 Yorumla- +1 yıl
Erkeklerin bedeni iğrenç derken genelleme yapmamani rica ederim
Bu arada siz kızlar sanki çok temizsiniz daha tuvaletten çıkınca elini yikamayan cinsel organını yikamayan leş gibi kokan kadınlar yok sanki piyasada
+1 yılSonradan olan eşcinsellik değil biseksüellik onu düzelteyim de kimse yaşadığı travmalar sonucunda ay dur eşcinsel olayım o daha güzelmiş demez, diyemez. Yaratılıştan gelen bir şeydir ve bence Tanrı'nın binlerce sınama yönteminden sadece birisidir.
02 Yorumla- +1 yıl
Peki sınama ise ozaman işi dahada zorlaştırıp ayrımcılık yapmak haksızlık olmuyor mu?
- +1 yıl
Kastettiğin eğer eşcinsellere yapılan ayrımcılıksa evet haksızlık sonuçta erkek ve kadını eşit birer birey olarak görüyorsak eşcinsel insanların da onlardan farkı yok, onlar da erkek veya kadın bireyler hayat içerisinde. Ama insanlar empati özürlü oldukları için tabu olan noktalarda böyle mavi ekran veriyolar.
+1 yıleşcinsellik ruhsal bir hastalıktır ve sovyetler döneminde gayler eşcinseller lezbiyenler hepsi asılmıştır böle olması gerekir davranışları normal deildir çünkü ruh hastalarıdır onlar kimse aksini ispat etmeye çalışmasın hiçbir dinde yeri yoktur
15 Yorumla- +1 yıl
çünkü en iyi affetmek vicdan değil idamdır
- +1 yıl
sen şizofrenle ne yapılıyo sanıyosun ilaçla uyuşturuluyo bunlarıda asmışlar işte direk allaha havale
- +1 yıl
yanlız iyi olmak yetseydi zeki müren başbakan olurdu?
+1 yılBu dogustan gelen bir sey ne bir hastalik nede kotu bir sey bu benimle var olan bir sey ben dort yasindaykende kizlardan hoslanirdim hala hoslaniyorum biseksuelim ve bununla gurur duyuyorum
20 Yorumla
+1 yılarkadaşım sanane milletten sen nasıl ki cinsel tercihini seçmediysen onlarda böyle yanlış bedende doğmuş, insanları yargılamayın artık, bundan zevk aldığınız belli
30 Yorumla
+1 yılYa ne saçma sapan şeyler konuşuyorsunuz eşcinsel olunmaz doğulur kimse fiziksel şiddet ve psikolojik şiddet göreceği birşeyi seçmez anlamıyorsunuz ve anlamayacaksınız biz böyle olmayı seçmedik.. diyorsunuz ya günah yol yakınken dönün diye madem tercih öyle diyorsunuz ya siz eşcinsel olmayı deneyin bakalım olabilcek misiniz :)) 🏳️yerde gökte aşk 🏳️🏳️ istediğimizi severiz istediğimizi yaparız ve bunun size ne zararı var sizene !!
10 Yorumla
+1 yılBiri sana gelip saçlarını neden sarıya boyadın diyor mu? Ya da neden mor giyiniyorsun? Seçim meselesi, herkes kendini nasıl görmek isterse onu yapıyor..
36 Yorumla- +1 yıl
ben onu sormuyorum yani bu durumunuz doğuştan mı yoksa hayatınızda yaşadıklarınız sonucu seçimleriniz mi değişti
- +1 yıl
Eşcinsel değilim, ama homofobik de değilim öncelikle bunu belirteyim. doğuştan falan değil sağlıkçıyım güvdnebilirsin hiç. O insanlara hastaymıs gibi üzülmenize gerek yok bu tamamen seçimdir
- +1 yıl
sağlıkçıyım derken tıp eğitimi mi aldınız. yani şimdi internette wikipedia da mesela doğuştan yazıyor o zaman biz wikipedia ya güvenmemeliyiz öyle mi
- +1 yıl
Hemşirelik eğitimi aldım ve beslenme diyetetik herneyse yazık denilecek eziklenecek bir durum yok eşcinseller için seçimdir bu, ben sarısından hoslanırım sen esmerden aynı bunun gibi bişey. Uzmanlar kişilerin kromozomlarına kadar incelemelerine rağmen doğuştan gelen kromozomlarla ilgili bir farklılık bulamamışlar en azından, yaygın bir görüş var ama asılsız, en azından eş cinseller icin
- +1 yıl
ama bak şimdi burada bu sorumda cevap yazan arkadaşların bazıları doğuştan böyle olduklarını yazmışlar sen diyorsunki o zaman yalan söylüyorlar
- +1 yıl
Doğuştan seçimleri budur arkadaşım, genlere işlemiş durum yoktur
+1 yılO yaşadığı olumsuz olaydan sonra escinsel olanlar kimler l*n ha ha güldüm simdi... g... tnü yiyiim ayagi... ne olmus ayagi taşa takılıp dusunce mi karar vermis escinsel olmaya
22 Yorumla- +1 yıl
Tecavüz , taciz , aile cinayeti vb.
- +1 yıl
@vosvos_gizli_ben acımtırak yapmayın ya hiç kimse tecavüze uğrayıpta böylesine ağır bir travmadan seksuel bir zevk duyup bu tarz ilişkilere devam etmez.. eğer bu travmayı atlatmak istiyorsa başına böyle bir olay geldiyse tedavisi her zaman vardır gider uzman bir psikolog ve pedagoloğa durumu en az hafif travmalarla atlatır ve hayatına kaldığı yerden devam eder (azim lazım ) içinde eşcinsellik yoksa affedersinde 1000 kere de tecavüze uğraasan zoraki eşcinsel olamazsın.. eğer aksini iddia eden varsa ben burdayım mesaj atabilirsiniz.
Sen neden heterosun? Buna cevap verirsen soz bende neden. escinsel oldugumu soylicem. Ama cevabin yeterli olmali.
514 Yorumla- +1 yıl
doğam böyle olduğu için
- +1 yıl
Dünyanın çoğu boyle olamaz. Çünkü toplumu bile bile eşcinselliği tercih edemez. Dışlanacağını bile bile yani. Kesinlikle hastalık değil. Bir kadın bir erkek bir birlerinden nasıl hoşlanıyorsa ve bu durum hastalık değilse , eşcinsellikte değildir. Ta ki saplantı haline getirmiş sadece cinsellik olarak ve karşısındakine zarar verecek derecede olursa hastalıktır bu olay kadın-erkek ilişkisinde de aynıdır... Fark yoktuuur
- +1 yıl
saçmalama. eşcinsel ve biseksüel eğilimin davranışın olması başka bir şey insanı eşcinsel ve biseksüel olması başa bir şey bunları birbirine karıştırma önce. eğilim meselesine gelince insanın içinde bir çok sapıklığa eğilimvardır ama bunlar hiç bir zaman gerçekleşmez sadece birer düşünce olarak kalır. ok?
- +1 yıl
yani sizin bir zararınız dokunmuyor elbet ama mesela Kur an da bu konuyla ilgili Lut kavminin başına gelenlerden bahsediyor. mesela o dönemin erkekleri kadınlarla ilişkiyi reddedip erkeklerle birlikte oluyorlardı ve Allah ta onları cezalandırdı. sence bu doğru birşey mi yani dinimizde bu durum normal görülse ormal görülse insanlarda günah olmadığı için gönül rahatlığıyla özlerinde eşcinsellik olmasa bile yapacaklar.
- +1 yıl
Tutturmussunuz bir lut kavmi. diye ama aslinda lut kavmiyle ilgili hicbirsey bilmiyorsunuz. Lut kavmi sadece escinseller oldugu icin yok edilmedi. O kavimde ensest iliskilerden tut hayvanlarla iliskiye kadsr her turlu pislik vardi. Onlerine gelen her kesle iliskiye giriyor sokaklarda igrenclikler. yapiyorlardi. Neyse bu konuda tartismam buraya kadar. Siz ne dusunuyorsaniz dusunun biz boyleyiz :)
- +1 yıl
Aynen lut kavmi sadece eşcinsellik üzerine anlıyor. Ve bu çok saçma bir şey.
hayvanlarla ilişkiye girmek her şeyden günahtır başta bu sebep yer alır.
herkes kulaktan dolma konuşuyor.
birisi ne derse onun peşinden gidiyor.
hiç kimsenin bizi eleştirmeye yargılamaya hakkı yok - +1 yıl
cevaplayan ve @vosvos_gizli_ben herşeyi işinize geldiği gibi anlamayın burada kimse hayvanlarla ilişkiye girmeyi savunmuyor zaten Kur an da şu tür ilişkiden dolayı belirtmemiş ama zaten dinimizde yasaklanmış ve lut kavminin de yaptığı bir eylem hem hayvanlarla hemde eşcinsel ilişki yani her iki ucu da b. klu değnek.
- +1 yıl
burada zaten konu hayvanlarla ilişkiye girmek değil , siz her konu açıldığında lut kavminden bahsediyorsunuz. Ayrıca biz bu toplumda yaşıyorsak ve varsak istemeseniz bile bize saygı duymak zorundasınız , insanlığa saygı göstermek zorundasınız. Ayrıca hiç kimse allahın yarattığını küçük görmez eleştiremez yargılayamaz. ! Günahsa bizim günahımız , sevap sa bizim sevabımız. Herkes kendi koyununu güdüyor yani. Bu hiç kimseyi ilgilendirmez.
+1 yılHayatım bu tercih meselesi ben şahsen zevk alıyorum
13 Yorumla- +1 yıl
Ne öğenmek istiyorsun sor söyleyim canım
- +1 yıl
doğuştan mı böylesin
- +1 yıl
Hayır
Merak etme ben aseksuelim mesela cunku cok utangacim bu kisiyle alakali utangacligimi yeniyorum yavas yavas
04 Yorumla- +1 yıl
kişiyle alakalı derken kişilikle alakalı mı demek istedin. yani doğuştan değil diyorsun ama bunu eşcinsel olarak söylemiyorsun.
- +1 yıl
Evet Allah in imtihanidir yenersen mukafatini alirsin yenemezsen yazik olur ya da aklina sahip cikman gerek cok hos gelmiyo escinsellik lakin saygi. duyuyorum benim gibi aseksuel olsalar daha iyi ki bu aseksuellik sendrom gibi birsey heteroseksuelim ama cinsellige utaniyorum onlar baska dusunuyo yanlistan donseler keske
- +1 yıl
keşke
Sapkınlık degildir hormonal bozukluklardan kaynaklanır çogunlukla ama günümüzde sırf özendigi için böyle davrananlarda var
10 YorumlaDeğilimdir ama okulda görünüşümden bide uzun boylu zayıf olduğum için gay sanıolar kırıcı ve sapıkça bir durum
20 Yorumla
+1 yılEn Saçma cevap eic seçilmiş yazık. Bilmiyor bilginiz var mı ancak hormon diye birsey var ve bu olay insanın istediği disinda gelişiyor. Bilirmisiniz hem vajinasi hem penisi olan insanlar var.
32 Yorumla- +1 yıl
bilmiyorum varmıymış öyle aaaa çok şaşırdım
Sen neden boylesin canim? Cogunlukta olman normal oldugunu gostermez. Not escinsel degilim.
50 Yorumlabunu sormaya gerek yok biz neden hetero isek onlarda o ndenle eşcinseller.
60 YorumlaBunun bilimsel açıklaması var. Yorumlara baktım illa açıklamışlardır diye ama maalesef kimsenin bilgisi yokmuş bu konuda.. Ya yazmak istiyorum ama cidden biraz uzun üşeniyorum. Çok meraklıysan yazarım, yoksa yorma beni.
02 Yorumla- +1 yıl
bilimsel açıklamalarda bulunan arkadaşlar olduysa da tutarsızlık seyrediyor.
Sapkınlık bence. Ve acınacak derecede tercihe göre ihtiyaç oluşuyor. Yazık. Hepsinden nefret ediyorum.
33 Yorumla- +1 yıl
homofikligin dibi biraz saygı
- +1 yıl
peki
+1 yılBen eşcinsel degilim ancak olanlarıda yargılamam sen niye heteroseksüelsin mesela? bir nedeni olmak zorunda degil.
22 Yorumla- +1 yıl
yargılamak değil bu doğuştan mı sonradan olan birşey mi bunu merak ettim.
- +1 yıl
Doğuştan olabilirmi ya cinsel egilimleri yaşımız ilerledikçe fark ediyoruz zaten.
Sen neden Hetrosexuellsin?
Bircok kisi Escinselligin dogustan geldigini Dini inanci nedeniyle kabul edemez. Ama bu böyledir.12 Yorumla- +1 yıl
doğuştan gelebilir fakat belkide bu eşcinsellerin bu hayattaki imtihanlarıdır.
Doğuştan olmasa bile çok küçük yaşlardan gelen engellenemez istemsiz, kişinin kendi istekleri dışında gerçekleşen bir olay bence. 😎
00 Yorumla
+1 yılArkadaşım tercih değil doğuştan böyleyim demişti :d
20 YorumlaHiç escinsel birisini tanimadim ama sadece sunu soyliyebilirim escinsellik temelde hormonal denesizlikten kaynakli olup bir diger faktor ise cevresel olumsuzluklardandir
00 Yorumla
+1 yılfarklı arayış peşinde olmaları o bu hikaye de.. yaradılışa karşı gelerek sapıtmak, bakınız pompei, sodom, gomore..
213 Yorumla- +1 yıl
vaaaay be pompoi yi duymamıştım çok şaşırdım ya Allah ım sen nelere kadirsin ya neler oluyor dünyada
- +1 yıl
pompei yi
- +1 yıl
evet pompei hala izleri var küllerden katılaşmış insanlar mevcut bir ibretlik hadisesi tabi ibret alanlar için...
- +1 yıl
https://www.uludagsozluk.com/k/pompei/4/ midem kalktı yahu
- +1 yıl
evet hepsini biliyorum kaç kez hemde.. eşcinseller için sonlarının nasıl olacağı malum yani..
- +1 yıl
pompei sodom gomor aynı şehir değil mi aratınca aynı fotolar çıkıyor
- +1 yıl
pompei italyada. sodom ve gomore de israil lübnan bölgesindeydi..
- +1 yıl
anladığım kadarıyla sodom gomore Kur an da bahsedilen Lut kavminin helak oluşu
- +1 yıl
evet son derece iyi anlamışın...
- +1 yıl
hatta NAMIK KEMALin eseri de var sodon gomore diye..
- +1 yıl
hmm evet araştırmak lazım bak birşey öğrenmiş oldum :)
- +1 yıl
elbette :) öğrenmek güzeldir yeni ve güzel şeyleri :)
+1 yılHormonlar. Bu herhangi bir yanlış ve bir hastalık değil. Gayet doğal bir şey.
10 Yorumla@romantix2 arkadaşım hayatını yazmış gönder firmaya roman yapsınlar o derece helal :D
10 Yorumla
+1 yılHerkes kaderi degistirmek icin yaratilmistir
Dusuncenin kadere yansima seklidir eacinsellik10 Yorumlabence bu form a yazanlar da eşcinsel ama itiraf edemiyorlar... yoksa bu form u neden aratsınlar.
00 Yorumla
+1 yılDoğrusu doğuştan olanıdır ve bu onun elinde değil diğeri ise bozukluktur eşcinsellik değildir.
30 Yorumla- Devamını Gör (40)
Devamını Gör(85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem