Haftasonu bir club'a gittiniz ya sonra ne olur? İçeri girdiniz içki aldınız vs.. anlatın lütfen tek tek merak ediyorum nasıl oluyor gidişat?
Not: Bir erkek arkadaşınız eşlik ediyor.
Not: Bir erkek arkadaşınız eşlik ediyor.
Alkol alırsın, biraz rahatlar ve etrafa bakarsın.
Hafif güzel olunca dans etmeye başlarsın. Sonra biri gelir sana yanaşır veya uzaktan keser. Club'da olay çıkar, bodyguardlar sizi dışarı atar. Sonra siz otele doğru giderken bu dayak yiyenler sizi takip eder. 10 kişi saldırır pez*venkler. En son üstündeki kıyafetin yırtılır, paramparça olur. Çöpe atarsın ve bir otele telefon etmek için girersin. Seni jigolo zannederler, tip tip bakarlar. Jandarmayı ararsın, adamların kavga sırasında üzerinden düşen kimliklerini verirsin jandarmaya. Onlarsa birşey yapmaz...
Yaşanmış tecrübe ile sabittir.
Belkide hiç böyle olmaz. Güzelce eğlenirsiniz, en son güzelce ayrılırsınız. Sonrasında ne zevkliydi, birdaha gidelim mi? dersiniz.
www.google.com.tr/imgres
sanırım 2. oldu
Adınıza sevindim bayan...
https://i.hizliresim.com/66MdvN.jpg
:))
İçeri bir girdim millete bağırıyom Noluyo l*n burada Adam gibi tepinin dedim.. yaka paça dışar ıattıalr :D
ahahahah :D
bakıp bakıp gülüyorum yemin ederim :D
valla haketti :D
Ilk basta girdin mekana kabandi cantaydi emanet edebicegin bir yer vardir fis alirsin ordanda sonra iceri gectin benim gittigm yer canli muzikli clup ickileride aliyosun dans ediyosun berabercek tabiki ilk elmali votka ile baslarim once yalniz gecenin ilerleyen saatinde kafa guzelliginden faydalancak biriyse gitme derim :))
yok hiç gitmiyorum da sen bilirsin bu kız düşürme işleri nasıl oluyo peki? çok kolay mı
Sarhos olmamaya birde kusmamaya dikkat ediceksin canim sonra sarhoslukta bir rahatlama gevseklik oluyor opusme ile baslar iste taviz verme bence
ben gitmeyi düşünmüyorum da dün o çocuk öyle deyince içime kurt düştü
Herkes hanimefendi gbi giriyo orospuya donuyor ben agirligimi hic bozmadim sürtüşenler kucaga oturanlar yiyişenler falan
genelde hangi semtlerde gittin
Ankaradayim ben kizilay çankayada gitmedigim yer nadirdir
helal olsun ben cesaret edemezdim :D birde ev halkına ne söyleyip çıkıyosun
Babam zaten yok abilerimde gececi bir tanesinin antalyada mekani var orayada gidiyorum antalyaya yanina diger abim eve gelmez nadirdir bekar evi var annemide bir sekilde ikna ediyorum artik karışmıyo zaten :))
ne güzel be :)
Fakirseniz 11de metroya dayaniyonuz :Ddd
Araba varsa 2 ye kadar durursunuz evinize birakir sonra gider cocuk bu yani.
Bardan kiz kaldirma efsanesine kanmayin. Kac senedir gidiyorum oyle bir olaya sahit olmadim
Sarhos olmak icin 5 bira falan icmen lazim. 2. Biraya parasi yetmez ogrencilerin
çok teşekkürler
Sokaktan kaldiran barda kaldirabilirmi:))
Türk erkegi ancak eskort becerir beyefendi. Millete bunu kuzenimle, eski sevgilimle, annemin arkadsi vs diye anlatir :) @kurabiyecanavarı-
burada duzuldum diyen kizlar yalan mi soyluyo:)
Ee yani :) erkek o kullanicilar anlamadin mi :Dddd
@kurabiyecanavarı-
Sen?
Ben bayan kullaniciyim :) @kurabiyecanavarı-
O degil be duzuldun mu yani
şu an bakireyim ve bu seni ilgilendirmez @kurabiyecanavarı- yazma artik
Atesin gunahida yok senin icin
Gunah olmasa herkesle yapacak misin
Benim ahlakli olmam icin dine ihtiyacim yok! @kurabiyecanvarı-
@kurabiyecanavarı-
Helal olsaydi yapardim ahlakla bir alakasi yok zevk sonucta
Cevap
80Cevap
2-3 arkadaş bar a gidilir içkiler söylenir ortam kesilir. sonra masaya konsomatris ler gelmeye başlar hoşuna giden olursa oturur içki diye elma suyunu içerler 20-50 lira arası rakamı dayarlar tabi o arada telefon felan verirler sen kapılırsın hadi getir bidaha getir bidaha alkolün etkisiyle dışarda yüzüne bakmıyacığn tiplerle bide dans ederin en son 500-1000 lira fatura gelince ayılır eve gider bekarlar manuel fernandes evliler yeni hayellerle devam..
clup e gittiğinde ise 2 arkadaş bir köşeye oturur boşta kız aramaya başlarsın çoğunlukla sonu gene hüzünle biten bir gecedir nadir d olsa bazen şanslı bir gününde olabilirsin. :))
istediğim cevap buydu çok teşekkürler
ben clube gidiyorum ama içki içen bırı değilim. takılıdıgım arkadaşlarım ıcıyor. ben alkolsuz bırseyler ıcıyorum ıste. velhasıl kelam herkesın kafa guzel. ben ıcmıyorum ama sende muzıgın sesınden ordakı ortamdan sarhosa yakın sayılıyorsun. gittiğimizde herkes bırbırıyle dans edıyordu ılerleyen saatlerde ıs fantazıye dokuluyor. kız sevgılısını bırakıp sana kucak dansı yapabılıyor. diyorum ya herkes sarhos.. ıs ılerletmek ıstıyorsanda tuvaletler kamuya acık. çağıranlarda oluyor gııdp gıtmemk sana kalmıs kıii benım tarzım değil. tabı her clup böyle olmaz. dandık bır yere gidersin orda 10 erkek bır kız olur. anca avuc yalarsın o bır kızda kacar zaten D
anladııım
evlere dağıldıktan sonra evin kapısından içeri girdiğinde babanız sizi bekler ve alkollü olduğunuzu anladığında keskilere fora silahlara meydan görünür :D
ahahah :D
olay budur :D
Şimdi içeri girdin diyelim.. Vergi numarana göre sana hangi servis bakıyorsa o kata çıkılır..
Öncelikle tahakkuk servisine gidilir, tahakkuk fişi alınır..
Sonra vezneye gidilir, tahakkuk fişi ve para uzatılır, vergi makbuzu alınır..
Ya ben clubdan falan ne anlarım? Hayatta gitmediğim yerler..
İstersen tapu işlemlerini falan anlatayım sana.. Veya veraset işlemleri..
Trafik ruhsat plaka işlemleri de olabilir..
oldu
ne alaka düşmek ben zaten fikrimi söyledim
içkimi alır bir masada dikilirim. hiçbir şekilde dans edemem zaten rock haarici müzikleri sevmiyorum. sonra bu cool halimden hoşlanan birileriyle tanışırım öyle geçer işte
hmm güzel
Sana hiç birlikte gidelim dedi mi?
çünkü baya geniş düşünceli mekanlarda var:))))
https://i.hizliresim.com/jYNVZn.jpg
Mekanda her türlü aklına gelebilecek cimsel münasebet serbest.
Herkeste bunu bilerek gidiyor.
https://i.hizliresim.com/MlBLja.jpg
Bu da mekanın içeriden resmi.
Rağbet çok fazla.
teşekkürler
Davet etti mi seni?
ya da gidelim dedi mi?
gelmem biliyo
Arkadaşı sende içmek isteyebilir
nasıl yani?
şimdi kıyak yapıp sevgilini götürdü ya.
Yarın 3ünüzün bir olacağı ortamda içip seni elde etmek isteyecektir.
gitmedim
çağırmadı da
sevgilinle aynı evde mi kalıyorsun?
bir b*k olduğu yok gidiyon mal mal takılıp geliyon club'a gittik kızlarla çıktık diye bir olay yok.. Ki şunuda söylim lgbt club değilse bir erkek arkadaşın eşlik etmesiyle giremezsin damsız almıyolar (;
Cluba gider kızları keserim. Verebilecek olan kız kendini zaten belli eder bende onlara yanaşırım sonra birkaç başıkmadan sonra zaten masama davet ederim. Konuşuruz telefon numarası alırız. Eğer gecesinde verecek bir tipse almam gerçi. Ama zoru oynayan kız varsa telefon numarasını alırım.
Ondan sonra gecesinde çıkar bize kahve içmeye geliriz olanlarda o zaman olur. Zaten kız içkili olduğu için isteği tavanda oluyor zorluk çıkartmıyor. Bakirelikde sorun olmadığı için her türlü sevişebiliyorum. Sonra birkaç foto alıp sabahında da evimden ayrılıyorlar. Sonra bir daha araşmıyoruz konuşmuyoruz. Heh bazen çok sevdiğim oluyor araşıp konuşuruz.
Hersey başına gelebilir. Taciz edilebilirsin. Alkolü alınca gözün döner kucak dansı yapabilirsin. Hoşlandıgın cocukla gidersen muhtemelen cocuk seni götürmek istiyodur iyice icirir seni sabah yatagında uyanırsın. Ne kadar merak ediyorsunuz boşver efendi birisini bul onunla istedigini yaparsın. O cocuk seni club a götürmez ama :)
götürmedi zaten
Erkek arkadaşın eşklik ediyorsa onunla eğlenmeye çalışacaksın başka bir şey yapmana gerek yok. Tek başına gittiysen ve aranıyorsan etrafta gez, milleti kes falan filan.
yok dün gittide ne yapmış olabilir merak ettim
sabahta gayet normaldi zaten bence de olmamıştır
arkadaşıyla
çok teşekkürler
1 şu yalanlar vardır erkek yalanları club gittim kız ayarladım hemen diyen erkekleri önemseme onlar yalandır 2 içkiyi aldın dansını yapar sabaha karşı kaçarsın bu yani
çok sağol cevap için
Arkadaşlarla hoplar zıplarım eğlenirim sonra eve. İçki içmiyorum. Meyve suyumu içerim. Eğlenirim yorgun argın eve dönerim :D
askıntı olan oluyo mu?
Olur tabi. Arkadaş ortamındaysan pek yaklaşmazlar. Bir de gittiğin yere göre değişir.
çok teşekkürler
önemli diil
Oraya gidenlerin cogu niyeti bellidir. Sonu yatak ya da kavgayla biten olaya cok sahit oldum genelde tanidik bilinen clublere giderim simdi artislik hava olarak algilayacaksin ama belki reinaya falan damsiz girebiliyorum enistem eskiden orda calisti tanidiklarindan dolayı ama ortami hep bokdur clublerin tavsiye etmem sanada kardeşim ;) Saygılar =)
anladım gitmek için sormadım
yoo terslemedim ki çok cevaplanacak yorum vardı hızlı hızlı yazdım k. b. öyle anlaşılmış teşekkür ederim tekrardan
Bir kere gittim oda striptiz klubuydu düzgün bir yer olmadığı sürece bir daha da gitmem on onbeş lira para alıp içeri her türlü insanı sokuyorlar
aynen öyleymiş
Icersin dans edersin, eğlenmene bakarsın.
Sonra efendi gibi evin yolunu tutarsın.
Ne amaçla gittiğine bağlı.
evet o da var
Gidiyosun sokmuyolar tekelden içkini alıyosun evde içiyosun :) not: bir erkek arkadaşınız eşlik ediyor yazdığın için böyle malum türkiyede damsız almama olayı mevcut :)
o da doğru
Sen niye gitmiyosunki yaşmı tutmuyo?
bana göre değil öyle yerler
Ya içki içme zorunluluğu yokki, havamfa değilsem meyve suyu ya da kokteyl falan içiyorum bende
genel olarak yüksek ses beni çok kötü etkiliyor hem sevmem öyle yerleri
Bende toplasan 4 5kere gittim çokta özenilcek yerler değil ama sen merak ediyosun diye dediydim :)
teşekkür ederim işte sadece merak
Ne demek :) manzaralı bir yerde çay içesim geldi şimdi :) ben gidiyorum :)
afiyet olsun
Içki aldınız geçtiniz. Birbirinize bakışıyor müzik eşliğinde dans ediyorsunuz. Öpüşmeler, koklaşmalar, karşılıklı yapılan danslar. Sonrasında eve gidiyorsunuz gerisi size kalmış.
hep böyle mi olur kızsız çıkıldığı olmaz mı?
Kızsız? Erkek arkadaşım yanımda dedin bende ona göre olabilecek şeyleri yazdım.
olsun sağol
sonrasında ne olacağı tamamen size bağlı bir cafeye gidip takılıp evlere dağılma gibi de olabilir, çok içersen kusmayla da son bulabilir, yatakta da bitebilir, yani canım benim sen ne olmasını istersen o olur :)
Ben ne istersem o olmuyor ama ;)
anladım teşekkürler :)
sen istersen olmaz kız ne isterse o olur @muhammed34 ama bazen kızın tipine göre sende de iş varsa erkeğin de istediği olur ama yinede kız istiyordur ;)
bir şey olmuyor ya normal arkadaşınsa içer içer dans eder geri dönersin. başka türlü niyetler varsa içer içer çocuğun evine gidersin.
anladım
Club a 2 kişi gitmem. kalabalık olmalı en az 10 kişi.
sonra?
Eğlenip eve dönerim.
en güzeli
ben gıtmem öyle cluba filan balkona kurarım soframı oturur demlenirim yekten yekten
ohh en güzeli
şurada erkeklerin ve kadınların yazdıklarına bakın erkekler zikişmeye kızlar eğlenmeye yazmış bu kadınların ne kadar iki yüzlü olduklarını gösterir , erkekler erkeklerle zikmişmiyor oradaki kadınlarla zikişiyor anca kendinizi kandırırsınız.
o tamamda sende niye kız resmi var sen erkek profilisin?
ah yazık
Belli ilk kez biri club a götürcek bu insanı çocuğun yanında cahil kalmamak için neler oluyor orda merak ediyor merak etme oraya giden bizlerde sizin gibi İnsanız ama içkiyi çok kaçırırsan gecenin sonunda donsuz kalırsın ;-)
hayır dün gece o gitti ben sadece merak ettim bana göre değil
O zaman kimle gittiyse o donsuz kalmıştır merak et bence ;-)
bilemiyorum öyle bişey olmamıştır bence
Kızla gittiyse olmuştur ;-)
kız yoktu diye biliyorum
O zaman sen soruna bak sonra kafanı açtır bide ona baksınlar beynin ordamı yoksa doğumda unutmuşlardır geçmiş olsun ;-)
ya belki orda buldular o da olabilir bilemiyorum. belki de yanında vardı bana söylemedi bu da olabilir
Gönderme madem içine kurt düşüyorsa mal değilse bulmuştur ;-)
aman banane ne karışırım daha sevgilim değil
Olacaktır büyük ihtimalle ;-)
bilemiyorum
Kısmet ;-)
Soru detayını okuduktan sonra Soranın sevgilisinin club'e gittiğini düşünenler?
yok yok sevgili adayı bu.
adam kötüyse vazgeçicem
Off ya yine haklı çıktım, aşmışım resmen..
Leb demeden leblebiyi anlıyorum.
ama cidden merak ettim çünkü yaşayabileceğim bir deneyim değil, bana ters club işleri
sen yanıtlamadın ama olsun
Nerede oturuyosun?
Çocuk nasıl biri? (tipi)
Hareketeri nasıl? utangaç mı? piçlik paçadan mı akıyor?
Bunları cevapla sana orada en fazla ne olacağını söyleyim + bana club ismi ver..
nişantaşı
yakışıklı orta dere
normal ne çok atılgan ne de çok utangaç sanırım taksim civarındaydı yer
Stand veya locana geçer içkini içer dans edersin herkes birbirini keser bunlar olurken
hmm
Fotografim su an profildeki.
noxx denen bir clubda cekildi.
duzenli olarak giderim.
cok para harcarim sebepleri var.
Derken yan tarafta eglenen arkadas havaya ates acar uc bes kisiyi oldururler kacarak mekani terk edersiniz.
...
Buralarda her yere damsız almıyorlar pub barlarda muhtelif yerlerinde dövme ve piercing olan kızlardan birini kafalayıp giriyosun sora bize her yer trabzon oluyor işte. içerde ayrılıyorsunuz filan
taksimde?
teşekkürler :)
Pub zaten bar demektir :D
Gittiği yer ve kimlerle gittiği önemli her erkek kız ayarlamaya gidiyo siye bişey yok eğlenip dönenlerde var
evet öyleymiş ben genel olarakta merak etmiştim
Clube gittim erkek arkadasimla sonra ickimizi aldik sonra hatirlamam gerisini ama gitmem herhalde dur ne yaparim masanin ustune cikar dans ederim:))
ben gitmedim ama içince dağıtanlardanım
Yahu neler yaparim bende aynen dagitirim :))
aman aman :D
Matmazel olarak girer madam olarak çıkarsın. Alkolün etkisinden yediğin tokmağın farkına bile varmazsın.
hadi be
bu erkek beaaa. bir kız bunu sormaz bu yavrucak çekiniyo ortama grecekk hanimiş benim tırtılımmm büyüdünmü lööönnn seenn
bana uygun değil o tarz mekanlar
ben ve club https://hizliresim.com/3ROXb5
ya ksdjfskdfjdk
ya ne
Sigaram bile yok benim :D
club nedir onu bile bilmem ben.
Corba icmeye gidiyoz sonra evlere dagilip uyuyoz ya da birinde toplanip muhabbete devam ediyoz biz.
:)))
Keyfime bakarim eger bir amac icin orda degilsem. ;)
değildir bence ya
öyle bir amaç için orada değildir.
Erkekler mi bayanlar mi?
Erkeklerin coğu o kafa ile gidiyor ya gecesinde biriyle birlikte olmak icin
Bazıları ise eglenmek ve birlikte olmak icin
Bazilari ise eglenmek icin
Ben gittigimde kac kere sahit oldum
O kadar utanmaz birisi olamiyorum
Millet gidip takilalim mi diye basliyor
2 tarafta razi gelirse aksama piuvvvv
Bende zaten iş cikmadi da bir sampanyaya orspu gibi giden ve elimizden kacirdiklarimiz da oldu...
pompalamasyon
bu bizim misyon
afrodizyak istemez doğuştan hazır füzyon
oooo
hadi anlat ya böyle sormadım. içeri girdin sonra neler olur?
hep mi böyle olur?
teşekkürler
Dün ilk defa clube gittim geçtik yer gösterdi bize ve Sipariş aldı getirdi ben alkol kullanmam kuzenlerim arkadaşlar falan ickisini söyledi geldi... müzik gümbür gümbürdü zaten yavaş yavaş sallanarak dans ediyorduk bu kadar yani
hmm güzelmiş
Aranan kız varsa düşürürsün. Ondan sonra gecnin sonu yatakta biter 😊
Hiçbir şeyde olmayabilir tabi 😄
hmm bence de
doğru
Boş durmam arkadasimda bende kızlarla muhabbet kurmak için baska yerlere uzaklasiriz, takiliriz eğleniriz kizlar uyarsa eve gideriz iste :D
okk
bir sey olmuyo cok gözünüzde büyütüyorsunuz: ) illa clube gidince ne bekliyorsunuz ne olacak sanıyorsunuz
bence de
genel ortamı
hmm
İki içer dans edersin. Sonra eve gidersin malum orası. Acelesi olanlar tuvalette ya da arabada da işini görüyor.
her zaman mı hiç kızsız çıktığınız olmadı mı?
galiba
hiç clube gıtmedim valla nasıl oluyor ortam bılmıyorum...
Club'e gitmeyen bişey kaybetmez. İnsanları aslında çok da ilgili olmadıkları şeylere zorla ilgi duydururlar. Bence böyle
bence de bende gitmedim
içki aldım içkimle beraber hapımı atarım ondan sonrası ben değil ortam belirler :)
hmm
nıyetle ınıltılı bır durum. en kısa zamanda deneyımlemen dılegıyle..
yok kalsın
Duserse bir manita hayirli isler dusmesse yapcak bise yok eve yatmaya (#
hiç gitmedim valla ama ortamı merak etmıyo deilim :)
aferiin
antalyada oturuyorum ama cluba gitmedim hiç.
kötüdür felan demiyorum sadece özenmiyorum.
en güzeli
mekanda bir hatunu gözüme kestirir elime fazladan bir içki alır yanına giderim
her erkek böyle mi yapar peki?
sende haklısın
Locaya oturur yanina gelen garsona bahsis verir kim bu demele zewk verir;) siseler masaya gelir pesine kizlar locanin etrafinda doner gozume kestirdigimi cagirir arkasi otel odasi
erkek arkadaşı yok kızlarla giderim içeriz sabaha kadar oynarız pil düşünce eve gider uyuruz hepberaber :D
en güzeli
İçeri girdik aman tanRım apaçiler kafa sallıyor hahah
Arkadaşlarla eğleniyorsun biraz kafayi buluyorsun sonra herkes eve
en güzeli
Vallah gözüne birini kesersin tabi onunda seni fark etmesi önemli 1-2 içersiniz sonra eve geçersiniz
evet haklısın
bakarıs :D
Ortamdaki kızlarla muhabbete başlarım. Sohbet ederiz.
hemen kankamla gözümüze kestirdiğimiz 2 tane kızı kesmeye başlarız sonrası malum kzılar bize yüz vermez :):):)
Club a girdikten sonra bir kız kesersin, içki ısmarlarsın, bütün gece onla beraber dans edip çoşarsın. Cıkışta da birinin evine gidilir ;)
Merak edene kadar git gör bence
bana göre değil gitmem
Ya sen burada yazanlara ne bakiyorsun. Alakasi yok. Her giden sekse gitmiyor korkma
lütfen anlatsana neler oluyor sırasıyla mesela girdin içki aldın ee?
Muzikle dans ediyorsun. Etrafi izliyorsun. Guzel kizlara bakarsin onlar sana bakar. Yine icki alirsn. Dans erdersi. Arkadaslarini gorursun onlarla eglenirsin hoplarsin ziplarsin. Bira ismarlarsin tekila ismarlatirsin. Bol bol wc ye gidersin.( Kizlar tuvaletinde hep sira vardir :) terlersin sigara icmeye cikarsin disari. Iceri girersin. Icmeye devam hoplamaya ziplamaya devam varsa etkilesim. kurdugun kiz onla konusursun dans edersin yoksa sap sap sans edersin. Sarhos llursun gidr wc ye kusarsin. Taksiyle eve donerdin :)
işte istediğim cevap ya çok teşekkürler^^
Rica ederim gidersen benim icinde bir tekila ic :)
gidersem mutlaka :D
Yakisirr :))
:))))
Gizli olmadi ama :)
sarhoş olup sabah erkek arkadaşının kollarında uyanırsım muhtemelen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar