Cinsellik 3 ay Bakire olmayan biriyle evlenir misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Bakire olmayan biriyle evlenir misiniz? Nedeni ne Bakire olmayan biriyle evlenir misiniz? Görüş Yaz 19 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
TemizMan Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 92% 3 ay Cinsellik konusunda 506 görüş paylaştı. Ciddi bir ilişki sonucu bakireliği gittiyse evlenirim. Aksi halde zor 1 0 Yorumla
birumut39 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eig 80% 3 ay Bakire kadın kız mı var bu ne aptalca soru. Sadece ors oldugunu kabul eden kadın olsun baş tacı 0 0 Yorumla
Korazonツ Takip Et Guru Yaş: 23 , eig 100% 3 ay Kendi eliyle bozuyorsa sıkıntı yok ama yemediği şey kalmadıysa olmaz yani abi o birkere onun tadına baktı baş olmaz uğraş dur 2 0 Yorumla
sedatkalender49 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 99% 3 ay Cinsellik konusunda 300 görüş paylaştı. Evlenirim, insanız kimse mükemmel değil 0 0 Yorumla
zevk-i-alemmmmm Takip Et Guru Yaş: 41 , eig 100% 3 ay Cinsellik konusunda 844 görüş paylaştı. Evet bakır değilim. 0 0 Yorumla
BurBoTR Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eig 73% 3 ay evlendim 0 1 Yorumla olgun_adamgeldi 3 ay boşanacaksın yakında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Ciddi bir ilişki sonucu bakireliği gittiyse evlenirim. Aksi halde zor
Bakire kadın kız mı var bu ne aptalca soru. Sadece ors oldugunu kabul eden kadın olsun baş tacı
Kendi eliyle bozuyorsa sıkıntı yok ama yemediği şey kalmadıysa olmaz yani abi o birkere onun tadına baktı baş olmaz uğraş dur
Evkenirimm anlasma uyum yeterli
Evlenirim, insanız kimse mükemmel değil
Evliyim! Sevdim onu
Evet evlenirim, sevdikten sonra ne önemi var
Sanmıyorum
Evlenirdim
Evet bakır değilim.
evlendim
boşanacaksın yakında
evlenmem
Kiz guzelse evlenirler
Yokkkk