canım senin bir dedigin askin en imkansizini yasiyorum cok kotu durumdayim aglamaktan harap oldum kesinlikle koseye sıkıstıgımı hissettim kimsem yoktu onu deli gibi istiyodum hatta intihari falan dusundum sonra kendime geldim cunku gecen sene iki lafindan biri ben olan adam bu sene siniftan herkesle konusuyor hatta bir kiza seni ruyamda gordum demis bunu duyunca yıkıldım :( benim yuzume dahi bakmiyor hep bir plan yapiyorum ama uygulayamiyorum, kendime verdigim sozu tutamamak daha cok yaraliyor beni yemin ederim onun icin internette gordum 3 gunde 9000 tane toplam zikir cektim yine ve yine olmadi annemin yaninda aglarken disim agriyor dedim oysa kalbim agriyordu tum yaz onu 1 saniye bile unutamadim ask mektubu yazdim veremedim resmen her gece sessizce agliyordum hala agliyorum bana gelemeyecegini artik tamamen anladim kendimi cok yiprattim bugun unutmak icin neler yapabilecegime dair arastirma yaptim o kisi icin giyabi cenaze namazi kilin diyordu ve az once namazi kildim icim kan agliyor ve ilk defa su an icimi dokebildim :(o benim icin artik resmen ölü , yarin Insallah gormem onu ayni seyleri tekrar yasamak istemiyorum
312 Yorumla
Soran+1 yılOha ya sen baya aşıksın yalnız :( o da o kadar samimi öğrencisinin arasında benimle ilgilenmez bence benim çaba göstermem gerekiyor
Soran+1 yılOf nasıl kurtulacağım yaa
Soran+1 yılHadi ya :(( of bari etüt falan alayım ama heyecanlanıyorum
Soran+1 yılYok itiraf edemem de sadece haftanın bir günü görüyorum beni çok fark etmiyor bence:( genelde arkadaşımla oluyoruz tek olsam ben de konuşamam heyecanlanıyorum çünkü :( etüt alsam arkadaşımla alırsam hiç dikkatini çekmez bence
Soran+1 yılEvet ya :/
Soran+1 yılBilmiyorum ki bekar da olabilir genç çünkü
En İyi Cevaplar
+1 yılBelirli dönemlerde özellikle kızların yaşadığı genel bir eylem. İleri götürmek hem kişinin meslek ve özel hayatını seninde olası bir tersleme veya olumsuz durumda derin bir kırgınlığına yol açabilir. Geçici bir hayranlık sempati duyuyorsun 25ine geldiğinde biliyormusunuz lisede matematik hocama aşıktım ne komikmiş ya diyceksin yaz bir kenara tarih düş.
10 Yorumla
Ben yaşadım hatta söylemek bile istedim üni yi kazanmadan önce Bana özelden ulaşırsan detayları anlatabilirim 2 sene sevdim ama sonra hoşlantı olduğunu anladım Soru çözmek için yanına gelen kızları bile kıskanırdım adeta Kendimce benimserdim Sırf yakınlık kurabilmek için Matematiğim ( sayısalım ) oldukça zayıf olduğu halde kendi çabamla yapmaya çalıştım yapamadığım soruları sordum Vakit geçirmek için her şeyi yaptım Öğretmene bakmaktan dersi bile dinleyemiyordum Sonra evlendi hala da evlidir zamanla vazgeçtim Bazen delilik yapıp söylemeye bile gidecektim fazla dindar ve bu konulara açık bakmayan bir erkek olduğu için içimde sakladım Böyle devam etti sonra üni yi kazandım hala da hatırlar gülerim Hoşlantı zamanla geçecek Bunların herkesin başına gelebilir kendini fazla kaptırma
15 Yorumla
Soran+1 yılAynen benim de matematik hocam peki belli ettin mi ona hoşlandığını
Soran+1 yılSence adını sorsam yanlış anlar mı etüt almak istiyorum derim tanışmış oluruz
Soran+1 yılAdını öğrendim ya şimdi ben gittim etütlere bakıyodum o da yanıma geldi bir isim söyledi yok ben değilim hocam dedim adın ne dedi hangi hocayı beklediğimi sordu sonra gitti
Gizli Üye(36-45)+1 yılOlabilir gönül ferman dinlemiyor, ama geçer bunlar gençlik işte, ilerde gülersin bu hallerine, bu arada bazıları ne iğrenç yorumlar yapmışlar öyle, onlara sesleniyorum; aşık olmak insanın elinde olan bir şey değil, kız aşık oldum yazmış, seviştim yazmamış, zannedersin buradakilerin hepsi sütten çıkmış ak kaşık, eskort arayanı mı sorarsın, seks partneri arayanı mı, onların yaptıkları iğrenç asıl, benim midemi bulandıran onlar.
102 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle geçici olduğunu biliyorum bu arada destek oldugun icin teşekkür ederim :)
Cevap sahibi+1 yılRica ederim, doğrular bunlar.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
44Cevap
Lisedeki emsallerinle olan aşklar bile yürümüyor iken hocaya asik olman senin talihsizligin :) Bence unutmaya bak. Benim de lise sonda coğrafya hocama hayrandim çok zeki kültürlü ve guzeldi. sadece derslerime artisi olmuştu bunun :) aradan 5 sene geçti hocayi gördüm sadece selamlasip Lisa bir muhabbet ettik, eski halim aklima gelip gulmustum kendime sana da bu olacak. Yani bosver , emsallerine odaklan :)
01 Yorumla
Soran+1 yılOf keşke ben de onu düşünmekten vazgecebilsem
bir suru kisi böle oldu ona söylecen mi söylemicen mi ona sadece sen karar verebilirsin ama tavsiye olarak bence söyleme bir gun unurtursun ve öyle gulumseyecigin bir ani olarak kalicak yasin kac ve tahminin hocan senden buyuk ve heyecanlanmani farkettiyse baska biseye baglamisdir ona farkettirecek baska bisey yaptin mi
03 Yorumla
Soran+1 yılHayir aslinda hic belli etmedim ama etmeyi dusunuyorum etüt falan isteyecegim
Soran+1 yılEtütte söylemem zaten
Lisedeyken okulda biraz populeritem vardi. Hem caliskan hem haylazdim. Cografya ogretmenim bana asiliyodu. Hattaa en arka sirada oturuyodum arkama gecip kollarini omuzuma koyar goduslerini dokundururdu bana ama ben pas vermedim yasitlarim tercihimdi ;)
23 Yorumla
Soran+1 yılEe ne yapalım bunu bix
Soran+1 yılYani yardimci olun anilarinizi anlatamayın ya :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılFarketmiştir fakat belli etmeyecek. Başıma geldi ben hala unutamadım onu hayatımda aşk için bu kadar acı çektiğimi hatırlamıyorum. Yolun başındayken yaşlarınızın farkına var hayal aleminde dolaşma lütfen..
02 Yorumla
Soran+1 yılNeden fark ettiğini düşündün
Cevap sahibi+1 yılÇünkü farkedilir yani hissiyat ve psikoloji. Ama geçip gidecek yani unutma belki de yaşıtların sana çekici gelmediği için girdin bu arayışa.
+1 yılbelli edersen adam gibi adamsa seni rehberlik servisine yönelndirir değilse içindeki bütün çocuk fantezilerini gerçekleştirir.
07 Yorumla
Soran+1 yılRehberliğe gönderirse rezil olurum
Soran+1 yılNe diyecek sen benden hoşlanıyorsun galiba bir rehberlik hocasıyla görüş mü diyecek
- +1 yıl
diyecek ki bu yaşlarda böyle şeyler normaldir, işin uzmanı ile konuşman lazım
Soran+1 yılAy o zaman hiç söylemiyim ya utanirim sonra görünce
- +1 yıl
geçer bir zaman sonra merak etme :) 16 yaşındasın değil mi?
Soran+1 yılHayir ya lise sonum hazirlik okudum, 18
Soran+1 yılAma küçük duruyorum ya gerçi adam 7-8'lerin dersine de giriyor o kadar da küçük durmuyorum
Hayır fakat gayet normal gönül bu akada konuyo b o ka da konuyo üniversitedeyim şu an bir hocam bana karşı birşeyler hissettiğinden dolayı farklı bir yere tayinini istedi !!! :):) bu sene ben engel olduğumu duydum ama sıkıntılı yaa...
05 Yorumla
Soran+1 yılb*k degil o ot da degil kırmızı bir karanfil ❤️
Soran+1 yılDedin ya :D
Soran+1 yılHe tamam :)
+1 yılgenelde lise çağlarında görülen bir durumdur sende liselisin. genç ve yakışıklı bir öğretmendir kesin bütün okulun kızları ona aşıktır zaten. korkulacak bir durum yoktur. genelde öğretmenin tayini çıkar.😄
13 Yorumla
Soran+1 yılÇok yakışıklı değil hatta sigara kokuyo ama o koku bile güzel, sadece karizmatik bir hoca
- +1 yıl
Geçici bir heves boşver
Soran+1 yılGeçmiyoooe
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖgretmenede aşık mi olunur kanka? Ögretmenden olunsa olunsa dusman olunur.
Ama seninkisi gecicidir. Hoslanti ya da guzel vakit gecirmede diyebiliriz buna01 Yorumla
Soran+1 yılCok tatli ya ondan düşman olmaz :D
+1 yılolay dershane ortamındaysa olabilir neden olmasın? Ama okul hocandan hoşlanıyorsan okul bitene kadar elin kolun bağlı.
05 Yorumla
Soran+1 yılNasil olacak
- +1 yıl
arkadaş ol hocanla dershane dışında toplu aktivitelere git daha yakından tanımış olursun. Ama o hoca olduğu için temkinli yaklaşıcaktır. Dershane öğrencisiysen o süre zarfında beraberseniz gizli saklı olmak zorunda öğrencilik bitince rahat bir şekilde yaşarsınız.
Soran+1 yılHocam bile degil yani derse girmiyo
- +1 yıl
ya s*ktır et sende o işi yapacak potansiyel olsa zaten buraya o soruyu sormazdın yaşıtlarınla takıl bence :)
Soran+1 yılTamam
+1 yılGenelde husranla bitiyor.. kim ne derse desin umrunda olmayacak sen yine bildigini okuyacaksin vee egitimin bitmeden bu hoslantin gececek
01 Yorumla
Soran+1 yıl😱😱
ortaokulda ingilizce hocama aşıktım , lisede de ingilizce hocama aşık oldum o yüzden süper ingilizcem var şu anda. Keşke bütün derslere güzel bayanlar girseymiş :D
21 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha
+1 yıleger matamatikte kendi seviyeni yukselttiyse bu hoslanmanin sana faydasi olur tam gaz devam
03 Yorumla
Soran+1 yılTam yükselmedi ama deniyoruz :D
- +1 yıl
o zmn bunu avantaja cevir derslerin yukselsn hocanda seni iyi ansin bak :)
Soran+1 yılInşallah yaa
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaç yaşındasın? O kaç yaşında? Valla söylesen bile seni ciddiye alacağını hiç zannetmiyorum. Bir arkadaşın dediği gini kötü niyetleri de olabilir.
Havada bulut, sen bu işi unut02 Yorumla
Soran+1 yılBen 18 onu bilmiyorum 28 falan :(
Cevap sahibi+1 yılBir şey diyeyim mi, bu yaş farkı yaş ilerledikçe önemsizleşiyor. 38 yaşında biri 48 yaşındakiyle evlense kimse ses etmez mesela.
Valla keşke bir mucize gerçeklese o da seni beğense ama &99.99 eminim ki ciddi bir ilişki yaşamayacaksınız. Yasal olarak sorun yok, ama işten kovulabilir
Gizli Üye(36-45)+1 yılsana soyle bir gercek olay anlatim anla sen
senin gibi bir kiz vardi hocasindan hoslanan
olayi uzatmiyacam en son adam gitti kiza tecavuz etti
son.
bence boyle kendinden baya büyük insanlarla ugrasma git yasitlarinla takil09 Yorumla
Soran+1 yılOha yalniz bu hoca oyle biri degil
Cevap sahibi+1 yılo kız da oyle diyordu basta
Soran+1 yılYok bu cidden degil :D
Cevap sahibi+1 yılo na da aynisini soyledim inan o da ayni cevabi verdi :D
tabii o hocayla bu hoca bir olacak degil ama
baska yerlerden de duyuyorum hocalar findik kirma pesindeler yani. ya da tehtid ediyorlar...
Soran+1 yılNasil tehdit ya
Cevap sahibi+1 yılbasbaya yok seni birakirim yok bilmem ne
aklıma gelenlerde sadece 1 tane var su an
ya insan uzuluyor yapmayin ya. olmadi git üniversiteli bir erkek bul en azından.
Soran+1 yılBirakamaz ya nereye birakiyo dershane hocasi ayrıca dersine bile girmiyor
Cevap sahibi+1 yılhmmm dersane ise bilemem ama
gene de sen bilirsin...
ben soyleyecegimi soyledim bol sanslar sana...
Soran+1 yılSagol
- 00 Yorumla
ErgenliktE olur bole seyler bendr sadecr hayranlık seninki... hoslanmak filan degildir o...
02 Yorumla
Soran+1 yılCok hayranim o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yıldamdan düşenin halinden ancak damdan düşen anlar seninkinden ben anlar mıyım bilmiyorum da zamanındayken yaşadığım bir şey ve az uz bir şey de değil..
06 Yorumla
Soran+1 yılPeki söyledin mi ona
Cevap sahibi+1 yılhayr canım söylemedim söylemezdim de.. Söylemenin doğru olduğunu düşünmüyorum ve anlatamam ne kadar sevdiğimi 3 hatta 4 yıl boyunca etkisini atamamıştım..
Soran+1 yılHadi ya. Peki belli ettin mi? Benim dersine bile girmiyor düşün :(
Cevap sahibi+1 yılhaftada 10 saatdersi vardı bizimle ben nöbetçi olduğu günler hep yanı başındaydım. bos derslerimde onun dersine gidiyordm gerisini sen düşün
Soran+1 yılAhahaha kesin anlamıştır :D
Cevap sahibi+1 yıl:D büyük ihtimal ve vedalaşmya giderken kıpkırmızı oldum başımı öne eğdim öyle konuuştum :D çok masumdum ya ilk defa öyle bir şey hissediyordum
Bende olmuştum ilk okulda türkçe öğretmenime ama hep benim kulagımı cekerdi :D
11 Yorumla
Soran+1 yılSnmajdjdjjdjdks ama o ilkokul
Bende ingilizce hocama aşık olmuştum :))) Sonra geçti gitti. olur böyle şeyler.
19 Yorumla
Soran+1 yılNe zaman geçer hejsjshsh
Soran+1 yılYaa bugün adını öğrendim *-*
Soran+1 yılHocanin
Soran+1 yılBenim hocam degil ya soru falan çözüyorduk da adını bilmiyodum
Soran+1 yılNiye ya cok yol kat ettim shhshahshshd
l*n zibidi ergen terbiyeli ol hiç insan öğretmenine aşık olur mu sıpa
022 Yorumla
Soran+1 yılBiliyo musun buyuk ihtimal o da böyle der ama hiç insandan sonrasını söyler :D of napıyım çok tatlı
Soran+1 yıl18 :(
Soran+1 yılAma 15 gösteriyorum :/
Soran+1 yılAhahaha yok lise sonum 96lıyım
Soran+1 yılAnlat ya uzun yaz okurum ben
- +1 yıl
bir kitap da okumuştum : 70 yaşlarında zengin adamın biri 15 yaşlarında bir kızla evlenecekmiş, Kızda oynak bir kızmış, neyse aynalı baba diye bir dostu arkadaşı varmış bu 70 yaşındaki adamın aynalı baba adamın genç bir kızla evleneceğini öğrenmiş ne yapayım da buna bir ders vereyim hatasından döndüreyim derken aklına bir fikir gelmiş bir tane genç eşşeği varmış eşşeğin çiftleşme zamanı gelmiş gitmiş yaşlı bir eşşek almış tabi aldığı eşşek yaşlı olduğu için eşşeği biraz gençleştirmesi lazımmış yaşlı eşşeği sodalı suyla güzel bir yıkamış eşşek parlamaya başlamış neyse bunu 70 yaşındaki adam pencereden görmüş eve davet etmiş ne yapıyorsun sen böyle demiş sormuş eşşeği sodalı suyla yıkayan durumu anlatmış benim bir genç eşşeğim var onu bu eşşekle çiftleştireceğim fakat getirdiğim eşşek yaşlı , genç eşşek yaşlıyı beğenmez diye bakım yapıyorum demiş , yapıyorum amma bir sorun var demiş 70 lik adama adam nedir diye sormuş şimdi bu eşşek böyle güzel genç gözüküyor fakat gerdek gecesi bunun...
Soran+1 yılBu ne yaa ahahahahahaha. 😂😂
Soran+1 yılAdam yaşlı değil ya :)
Soran+1 yılEşek dışında iyi gjfjfshd
Soran+1 yılBeni dipsiz kuyularda yalniz birakmayin
Soran+1 yıl:((
Soran+1 yılÇünkü hesabımda fotografim var bunu açıktan soramam
+1 yılresmini atsana bende öğrtemnm ama şunu unutöa çok zor ilişki olur
01 Yorumla
Soran+1 yılOff valla olmuyo
geçici platonik bir durum bir kaç aya hiç bir şey kalmaz. beğeneceğin başkalarına bak. bunlar normal durumlar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıll*n o kadar lise sona kadar geldim 1 öğretmenden hoşlanmadım bile tam tersi hepsinden nefret ettim nasıl sevebiliyorsunuz anlayamıyorum sizi nasıl bir fantezidir bu? kaç yaş büyük ayıp mk ya :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNe biliyim 9-10 falan. Adam çok karizmatik napabilirim snnsjdjdjjd
Cevap sahibi+1 yılÇok gördük böyle diyenleri :DASDSADA
Soran+1 yılSonra o kızı siktiler falan mı diyeceksin ahahah of iğrencim
+1 yılSeninle birlikte olmasini beklemiyosundur heralde unut
=^-^=01 Yorumla
Soran+1 yılYani beklemiyorum ama yine de vazgeçemiyorum
keşke bende mat hocama aşık olsamda matematiğim düzelse :D ne güzel bişey
09 Yorumla
Soran+1 yılDüzelmiyor yalniz pek :D
Soran+1 yılAhahahaha bosver zor is
Soran+1 yılVazgeçtim ya
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yıl:))
Yalcin abi ve flash tv bu konyla reyting yapar demedi deme
11 Yorumla
Soran+1 yılDalga geçmeyin ya :D
+1 yıluzun süreli olamz belki ama cinsel olabilir bisiler :) ögretmene bagli:D
036 Yorumla
Soran+1 yılCinsel düşünmüyorum
- +1 yıl
tabiki anladım seni sen aşık olmussun ama ögretmenin bakıs açısı o olabilir yani eger cok durust biriyse hiç bulasmaz. yaş farkı az ise ama aşk da olabilir.
Soran+1 yılOf bugün adını öğrendim ama arkadaşımla konuşmaktan çalışamıyoruz hoca yanımıza gelip car car car biraz susun dedi gjfkfskfsskdskkdskdfj rezillik ya
- +1 yıl
neymis adi? rezil olacak bisi yok ne kadar cok muaattap olmasi o kadar iyi senin için ;)
Soran+1 yılAdını burada soylemiyim az bulunan bir isim:) Etüt almistik da yanimiza gelip bir kız ismi söyledi yok hocam ben değilim dedim sonra etüt listesinde kızın adına baktım hocanın adını buldum hskshshej azim budur... Haftaya da etüt alabilirim o da benim adımı sordu of kesin aşık <:
- +1 yıl
iyi de hoca isim sorar ne biliyon asik oldugunu hemen heveslenme dur :) sen univde misin? biraz dikkatini cek hocanin :)
Soran+1 yılYok be dalga geciyorum kendimle :D tabii ki asik falan degil djdjhssj sana cok tatlis ya minnoss sence etütü tek mi alayim hayir lisedeyim ya
- +1 yıl
bilemem tek alirsan basbasa kalma ihtimalin daha cok soru sorma ihtimalin var tabi. daha cok soru daha col sohbet. ama yasi kaç lise sonuçta kucuk bir yastasn etkilemen zor:)
Soran+1 yılEtkilemek olmasa bile ilgilensin istiyorum herkesle konuşuyor bana sessiz ol diyo :(
- +1 yıl
dersle ilgili bisi demiyosundur da ondan :D madem sadece sohbet istiyosun ders konularini seçmelisin soru falan sor. ama o tatmin etmez ki seni ne bilim.
Soran+1 yılOf napsam bilmiyorum ya haftasonu test çözeyim bari etüt alıp yapamadıklarımı sorarım... Ama başka bişey de olmaz yani zaten hocayı kesmekten çözemiyorum valla
- +1 yıl
bilemem artik naparsin ama dedigin mantikli yapamadiklarini sor. uzaktan bakmayla bisi olmaz yani. sen tensel bisi istiyosan hele yakin olman lazim bnak bak nereye kadar okul bitmez valla kalirsin bak :D
Soran+1 yılTensel degil duygusal istiyordum ayrıca bugün sadece ben kalmistim kütüphanede belki gelir diye biraz bekledim ama gitmiş :(
- +1 yıl
tensel derken yanlis anlama bunu duygusal direk olamaz ki adam ogrencisi ile. bunu anlamasi lazim ona ilgili oldugunu. bence uzaktan bakmaktansa belli et. tensel zamanla olacak bisi zaten. ama boyle kendine zarar bence derslerde yalan olur okul da. ister ya da istemez en azindan sonuc olur
Soran+1 yılYa direk söyleyemem ayrica dershane hocasi okul degil ama genelde kütüphanede oluyor. Aynen uzaktan olmuyo hiç tanışıklık lazım :(
- +1 yıl
iste direk söylememen içinde belli etmen lazim ona göre bisiler yapman sart. ne bilim burada anca bu kadar anlatabildim. mesaj atma hakkim olsa atardem. ama is sende bitiyo
Soran+1 yılAynen is bende bitiyo ama olmayacak gibi. Neyse bosver sagolasin
- +1 yıl
rica ederim ama umudunu kaybetme etkile onu ;)
Soran+1 yılYa cocuk gibi görüyor samimi de değiliz :( sence ne yaparsa evet ilgileniyor diyebilirim? Etütte anlaşılır gerçi ilgilenip ilgilenmediği
- +1 yıl
o zaman sen ilgisini cekecek herseyi yap pesini birakma istiyosan. derslerden gir oraya az ilgisini cekecek seyler giy cokta acik olmadan caktirmadan ellerine falan dokun anlasin. ne diim. keske olsa.
Soran+1 yılEllerine mi dokunayim :/
- +1 yıl
evet sana yardmö etmeye falan geldiginde y ani ne bilim anlamasi için. gözlerine falan bak içine. ya da vazgec yapamam dersen :D
Soran+1 yılO zaman etütü tek almam lazim basbasa olalim. Ama yine de yapamam bence rezil olurum terslerse
- +1 yıl
ama zamanla yapcan hemen degil gözlerine bakmakla basla. aynen tek alman lazim hem etut u. tek iken terslesede olur bunu goze almalsn
Soran+1 yılTamam o zaman, ama arkadaşımla beraber gitmeyi düşünüyorduk. Tek olmazsam ilgilenmez mi ki bir de ben heyecanlanirim tek gidersem ya :(
- +1 yıl
heyecan zaten var sende ama asmalisin bunu. arkadasinla gidersen de ona durumu anlat o da bilsin ve yapacaklarini dogal kabullenecek biri olsn. cunku bisiler yapmalisin cok istiyosan heyecan olmasi dogal.
Soran+1 yılBen yine arkadasimla gideyim ama tam karsisina oturayim. Yalniz arkadasım bunu doğal karsilamaz cok yakin değiliz zaten bir dahaki etütü tek alırım en iyisi
- +1 yıl
ehh orasini sen ayarla o zaman. o akdar bekleyebileceksen :D hem hemen olmaz bu isler yani aceleye getirme. ama gözler onemli ;)
Soran+1 yılOf hiç bişey olmayacak ben kendimi biliyorum ya :D keşke dersimize girseydi
- +1 yıl
daha kötu olurdu girmemesi iyi olmus. kendine guvenin yoksa vazgec gitsin yasitin birini bul derim o zaman :D
Soran+1 yılKendime güvenim yok degil de cekingenim
Soran+1 yılVe neden daha kötü olsun? O kadar da heyecanlanmıyorum
- +1 yıl
güzelligine ve fizigini inanip guveniyo musun kendsine yani tamamen? valla ne diim bir gorsem seni tamam yuru git ya da vazgeç derdim ama tikandim:) ama cekinerek olmaz iste ona eminim.
Soran+1 yılDediklerini deneyeceğim o halde, yalniz kotu bisey olursa adami her gun görüyorum hep dershanede...
- +1 yıl
bunu göze alman sart ama. görsen nolacak hem bakmazsn olur gider yani. seni merak ettimn ama cidden :)
Soran+1 yılHaklısın :)
A evet o tebeşiri tutuşu yok mu seni senden alıyor dimi asdfh
06 Yorumla
Soran+1 yılAhahaha yok ses tonu <3 ve gülüşü
Soran+1 yılVe sigara kokması ❤️❤️ 😍
Soran+1 yılNe dese he derim aşkım ya :(
Soran+1 yılOf ya onu seneye göremeyecek olmam beni yıkıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSen kac yasindasin? O kac yasinda? Ve lise mi uni mi?
03 Yorumla
Soran+1 yılLise son, 18 o da 27 falandır
Cevap sahibi+1 yılOkul bitice acil eger icindeki sey bitmezse gshhshs
Soran+1 yılOff :D
Herkes bir donem bir hocasindan etkilenmis hoslanmistir bir sure sonra gecer :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenimde başıma geldi dogru degil yaşıtınla bişeyler yaşa adamında kafasını karıştırma :/
02 Yorumla
Soran+1 yılOnun kafasının karışacağını sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yıladamsa kafası karışır degilse zaten sıkıntı yok
selam ben de öyle aşığım o41yasinda çok seviyorum onuiu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOha bende matematik hocasından hoşlanıyorum ama boş geçer o geçer salla
08 Yorumla
Soran+1 yılGeçer de geçene kadar beni rezil ediyo :D
Cevap sahibi+1 yılYakışıklı mı etkilendin öyle
Soran+1 yılÇok değil ama yakışıklı biraz, çekici daha çok
Cevap sahibi+1 yılKız kaptırma kendini hoşlandın bitti hocan o senin çekici felan atlarsın sonra üstüne tövbe. Canım takıntı olursa çok çekersin ha haberin olsun
Soran+1 yılOldu bile ya normalde sadece haftanın bir günü görüyorum bugün tesadüfen gördüm mal gibi gülümsedim :(
Cevap sahibi+1 yılErgenlik şeysidir o ya :((
Soran+1 yılÖyledir tabii :D bir de en yakın arkadaşımla gidiyoruz hep kızı da sürüklüyorum her hafta her hafta, yazık valla ahshhshsk
Cevap sahibi+1 yılAhhahaha cadı
Normal birşey. Herkes herkese aşık olabilir. 😎
02 Yorumla
Soran+1 yılEe yani
Cinsel Yaşam konusunda 333 cevap paylaştı. senin gibi yüzlercesi var. geçecek. büyütme
00 Yorumla
+1 yılBen varim ama özele gel
00 Yorumla
+1 yılmalsınız ben ne yapım ya
01 Yorumla
Soran+1 yılAsik olmak mallik mi
+1 yılöfff. yine maziyi canlandırdın bak.
017 Yorumla
Soran+1 yılOf be hocam çok güzel gülüyorsunuz dikkatim dağılıyor diyeceğim :(
- +1 yıl
Ben sana bişi diyim mi?
güleceksin bana
benim 4 yılım mahvoldu böyle
2 sene haftada 2 saat ve her derste kafanı önüne bükmek nedir bilir misin?
platonikti benimkii
Allah yardımcın olsun.
ben açılamadım ama o farketmişti :D
Soran+1 yılNasıl fark etti ay biraz anlatsan :')
Soran+1 yılBenim de platonik ya problem yok shahhwgsghsj
- +1 yıl
geldi bir ara
en arka sıraya otumuşum bende
yanıma dikildi ve bize not tutturuyordu vicdansız.
Not yazarken ellerim titriyordu kalbim fırlayacakmış gibi olyurdu.
başımda 5 dakika dikildi o beş dakika bana bir asır gibi geldi
sanki kimse yoktu sınıfta bir ben bir o ve ben her zamanki gibi utancımdan her ders kıpkırmızı olurdum o gün kü gibi. Her gün beni kaldırıyordu derse bense her sınavda 100 alan birisi olmama rağmen onun dersinde konuşmayı bırak kafamı önümden kaldıramaıyordum çünkü utanıyordum. her kaldırdığında "bilmiyorum" diyip oturuyordum yerime ve oda (-) veriyordu her zaman ki gibi...
Tipik koç kadınıydı işte. Ne anlar Terazi'nin hüzününden. :(
Soran+1 yılYaa ben de çekiniyorum heyecanlanıyorum ama o kadar degil :')
- +1 yıl
Sen benim Neler çektiğimi nerden bileceksin be!
- +1 yıl
hayatım zehir oldu
Soran+1 yılCidden ben de aynı durumda gibiyim. Bildiğin heyecanımı saklayamıyorum:(
- +1 yıl
Sana Tavsiyem
OKULUNU DEĞİŞTİR!!!
Soran+1 yılAyy yok saçmalama
- +1 yıl
ben değiştirmek istedim defalarca olmadı
İŞ ciddiye binmeden
okulunu değiştir
yoksa derslere konsantre olamazsın - +1 yıl
İyi sen bilirsin
Soran+1 yılYa sadece bir dersime giriyo onun için derse erken geliyorum :D niye değiştiriyim ki seviyorum yani onu görmeyi
- +1 yıl
mutluysan bu halinle kal derim :D
Soran+1 yılHaklısın ama bence hoşlandığımı anlamıştır :D
Soran+1 yılSürekli arkadaşımı sürüklüyorum yanıma işte x hocanın yanına gidelim diye o da anlamadı hâlâ ahahahah :D
aklını derslerine ver
01 Yorumla
Soran+1 yılYapamıyorum ya
+1 yılGeçici birşey, çoğu genç kız yaşamiştir
00 Yorumlaömer çelakıla asık olan vardı bu sitede :)
05 Yorumla
Soran+1 yılO kim
Soran+1 yılOf bugün adam beni fena bozdu :D
Soran+1 yılYok ya sadece çalışmadığımı fark etti konusmayin falan dedi sonra geldi kitap boş napıyosunuz dedi ahjahshshjs sizi izliyorum hocam
+1 yılBahsetme. Vazgeçersin yakinda
01 Yorumla
Soran+1 yılKimseye bahsetmedim ama hep aklımda
bir matematik öğretmeni olarak diyorum ki işin zor
07 Yorumla
Soran+1 yılNeden peki
Soran+1 yılPeki öğretmen olduğun için soruyorum, bir öğrencin sana çok guzel gülüyosunuz dese ne derdin ya da sizden hoşlanıyorum falan dese
Soran+1 yılCevap verecek misin
Soran+1 yılO zaman söylemiyim ya
+1 yılDunun modasiydi o gecti.
01 Yorumla
Soran+1 yılBana yeni geldi?
+1 yılo senin dengin değil bence gel vazgeç :)
07 Yorumla
Soran+1 yılAma yapamıyorum ya
Soran+1 yılSoru sorucam sonra ilanı aşk ediyorum benimle evlenir misiniz diycem :D
- +1 yıl
hahhaa iyi misin kızım der :)
Soran+1 yılÇok tatlı bir adam ya geçen bişey sordum sonra çözüyordu doğru mu dedi başımı salladım hafifçe. Sorunun cevabı çıkmadı dedi yanlış yazmışım niye onaylıyorsun :D ben de güldüm yani o kadar etkilendim ki dinlemiyorum ahahaha
- +1 yıl
olur öyle hoşlantılar zamanla alışırsın :D
Soran+1 yılGeçecek tabi de geçsin de istemiyorum aslında
Soran+1 yılsadece haftanın bir günü görüyorum (dersim olmamasına rağmen soru çözmeye kalıyorum) dersime girmiyor birkaç haftadır soru soruyorum ama daha adini bile bilmiyorum. Soru cozerken adini sorup sonra etüt alsam garip mi olur dersin ya da ne yapmalıyım
ıyıkı matematık hocanmış beynıne yararı dokunuyor
01 Yorumla
Soran+1 yılAynen ahahaha
Farketseydi sen de farkederdin
01 Yorumla
Soran+1 yılGormemezlikten geliyo olabilir?
kızın abazasıda böyle oluyor işte
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var abazalıkla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaalesef olmuyor çok denedim hep ters işliyor.
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ters
Cevap sahibi+1 yılOlmuyor bir kaç kere oldu yine ters gidiyor işler.
Soran+1 yılDeme ya
Cevap sahibi+1 yılyapmaya çalışıyorum yine oldu bu aralar yine olmadı yine olmadı nedennn..:(
Soran+1 yılVazgeçtim.
Cevap sahibi+1 yılVazgeçsen ne olur ki... Ummadığın yerde başka şeylerde olabilir. Ümidini kesme bence!
Soran+1 yılBoşverdim demek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani :)
Soran+1 yılInsanın her istediği olmuyor :) gerçi benim hiçbiri olmuyor ya o da ayri bir konu.
Cevap sahibi+1 yılZaman ve mekan ! Olması da bir tesadüf olmalı bu da içinde saklı.!
Gizli Üye(30-35)+1 yılVazgeç bu sevdadan bence
022 Yorumla
Soran+1 yılVazgeç demekle olsa keşke :(
Cevap sahibi+1 yılHiç bir öğretmen öğrencisine o gözle bakmaz bence. Öğretmenini de zor bırakırsın.
Kaça gidiyorsun aranızda kaç yaş var bilmiyorum da mezun ol da öyle de diyeceksen.
bir keresinde başıma geldi ne diyeceğimi bilemedim
Soran+1 yılSen de mi öğretmensin?
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNasıl söyledi ya da belli etti? Sen ne cevap verdin
Cevap sahibi+1 yılYanıma gelip küt diye dedi işte. O an bir şey diyemedim ki beklenmedik durum geçiştirdim bir şekilde. Normalde öğrencilerimle aram iyidir ondan sonra biraz mesafeli davrandım sadece.
Soran+1 yılMerak ediyorum çünkü aynı tepkiyi o da verebilir. Ona göre hareket edeyim
Soran+1 yılGeçiştirmek onu üzmüştür. Sizden hoşlanıyorum mu dedi? Mesafeli davransın istemiyorum ya o zaman söylemiyim, söylemezsem fark etmez bence
Cevap sahibi+1 yılSen dersen % 90 uygun bir dille bu işin olmayacağını söyleyecek ve rehberlik öğretmeniyle görüşecek. Öğretmen kolay kolay öğrencisine o gözle bakmaz. Bakıp kabul etmek istese bile çekinir çünkü mesleki olarak zor duruma düşer. Onun için uzak dur. Unutmaya çalış
Soran+1 yılO zaman söylersem yakın davranmaz ve rehberlik hocasıyla görüşürse kendimi çok kötü hissederim çünkü kadın beni seviyor utanirim
Cevap sahibi+1 yılYani uzak durmak en mantıklısı
Soran+1 yılBelli etmesem yeter bence, ders hocamız o kadar uzak duramam
Cevap sahibi+1 yılUzak dur derken vazgeç bu işten anlamında
Soran+1 yılUmarım vazgeçebilirim. Ama beni okula bağlıyor onun sayesinde okula mutlu geliyorum ve ders çalışıyorum
Soran+1 yılBiri sana etütte hocam çok güzel gülüyorsunuz gülmeyin dikkatim dağılıyor dese ne derdin
Cevap sahibi+1 yılCiddiye almam
Cevap sahibi+1 yılBu hoca okulda mı dersanede mi
Soran+1 yılNe fark eder
Cevap sahibi+1 yılÇok farkeder
Soran+1 yılNe açıdan?
Cevap sahibi+1 yılDersaneyse hocada 23 24 yaşından büyük değilse git konuş
Soran+1 yılYa bilmiyorum yaşını ama 25 vardır
Bende edebiyat hocama asiktim
10 Yorumla
+1 yılHoşlantı değil de hayranlıktır o
00 YorumlaKlasik öğrenci ve öğretmen aşkı
014 Yorumla
Soran+1 yılYok ne platonik
Soran+1 yılBe*
Soran+1 yılIyi misin falan der fbdsjdDh
Soran+1 yıl:(((
Soran+1 yılNe yok ki
Soran+1 yılBunalimdayim zaten, bosver ya
Soran+1 yılFarkindayim.
Soran+1 yılHarika ya
Hiç erkek görmemiş GORA da kız sen misin yoksa :)
05 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ahahahha
Soran+1 yılHoca fazla iyi ya
Soran+1 yılVazgeçtim.
cek saga defteri ver. d
011 Yorumla
Soran+1 yılNe defteri shsjahsh
Soran+1 yılO daha rezillik yalniz djkdjsjksjsjddk ve ben utaniyorum yani etüt falan isteyebilirim ancak
Soran+1 yılBaskasi olsa ne olacaktı ki sence etüt alayım mı ondan
Soran+1 yıl10 falan sjsjsjhsjsh
Soran+1 yılEvet yaa bugün adini öğrendim ama, tesadüfen :>
Soran+1 yılNiye be of :(
Gizli Üye(36-45)+1 yılNot _için_matematik_Hocasına_Veriyor_avi.
12 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun beyinsiz
- +1 yıl
ahahah :D
+1 yılUlaş bana
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyardım edelim bakalım
09 Yorumla
Soran+1 yılYa adini bile bilmiyorum soru çözümünde hocam bu arada adiniz neydi desem sonra etüt alsam olur mu sence
Cevap sahibi+1 yılbu kadar basit duşunceyle anca aıdnı alırsın bir tık ileri gidemezsin sen kaç yaşındasın?
Soran+1 yılNapıyım adama asılayım mı? Daha tanışmıyoruz. 18
Cevap sahibi+1 yıldershene hocan demi bu
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılo zaman kolay aslında
Soran+1 yılNasıl kolay
Cevap sahibi+1 yılbir ya da tav edersin.. nasıl deme buradan nasıldiyim
Soran+1 yılVazgeçtim.
şöyle kızları görünce midem bulanıyor ya
33 Yorumla
Soran+1 yılNiye suç mu hoşlanmak
Soran+1 yılNe alakası var ahmaklıkla ya
Kesin evlidir :D
026 Yorumla
Soran+1 yılYüzük var mı bir bakayim :|
Soran+1 yılSorsam mı ahahaha
Soran+1 yılDeğildir ya bence genç çünkü. Evliyse ama evlisinn :(( diye şarkı söylerim djjdgdhd
Soran+1 yılBence de değil ama.. :(
Soran+1 yılInsan bekliyor iste :(
Soran+1 yılYok yüzük falan da bugün arkadaşımla kütüphanede konuşuyorduk dedi car car car :Dddd ben de hocam arkadaş susmuyor dedim shjdhegwjsjeb ve adini öğrendim :)
Soran+1 yılNiye herkes ismini soruyo hdhdjgddh
Soran+1 yılEmin
Soran+1 yılEe noldu :D
Soran+1 yılTanımıyorsun yani :D ne biliyim cevap yazmayinca
Soran+1 yılPeki o zaman da niye gülüyorsun bak hiç inanasim gelmedi :D
Soran+1 yılYok ağlama :D kesin tanımıyosun yani? Neyse bosver ahaha :D
Soran+1 yılOf yine naptim 😄
- Devamını Gör (4)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri