Arkadaşlar ben çok travmatik bi olay yaşadım?

Ben İstanbul’a taşınmıştım iş için işte tanıdığım vs yok yalnızdım neyse tatile gittim turla orada bi adamla tanıştım benden büyük. Adam işte beni tavlamak için bi sürü şey yaptı sözle. İşte ruh eşiymişiz gibi davrandı ilgi alanları zevkler hobiler filan. Sonra böyle ikimiz de ay resmen ilk görüşte aşk nasıl iyi anlaştık inanılmaz olduk sonra görüşelim dedik bu benim evime geldi. Yine çok kibar dikkatli vs sonra işte bana dedi benim annem babam öldü çok yalnızım işte ilk defa böyle yeni tanıştığım birinin evine geliyorum ilk defa böyle hissettim yakın birine vs diye ağladı vs. Sonra seviştik. Sonra bu sevişmeden sonra işe gitmem lazım diye bastı gitti direk o önceki duygusal hassas tip değişti resmen. Bi de bana şunu yapalım bunu yapalım bilmem ne bin tane duygusal şey söylüyordu sevişmeden önce. Seviştikren sonra da katılaşıp direk bu arada ben ilişki insanı değişim sevgililik düşünmüyorum filan dedi direk ben bir şey demeden. Yok dedi istediğin erkeklerle görüş vs. Sonra ben de kavga ettim ne alaka ya daha yeni ilişkiye giriyoruz sanki sana evlenme teklif etmişiz sevgili olmak için bayılıyormuşuz gibi böyle laflar ediyorsun. Ne demek başka erkeklerle de görüş sorun değil filan demek ne kadar iğrenç dedim. Yalandan özür diledi. Sonra neyse işte mesajlaşıp konuşuyoruz bu yine yalaka tomantik ve asla amacı seks değil bana çok değer veriyor ve ruh eşiymişiz gibi konuşuyor. Ama ben huzursuz oldum ve inanmadın dedim işte yok yani hem ilişki istemiyorsun şu bu ben seninle güzel arkadaş oluruz hoşlanırız diye ilişki kurmuştum fb olmak için değil dedim. Bu ağladı zırladı duygu sömürüsü yaptı yok ben sana çok değer veriyorum da şu bu ben öyle demedim de bilmem ne sonra illa konuşalım bana şans ver işte kesip atma bitirme diye zorla geldi. Sonra yalandan laflar söyledi seks yapmaya çalıştı ben de istemedim git dedim. Buda yok işte son paramı taksiye verdim gidemem diye ısrar etti. Ben de git o zaman uyu kanepede dedim bu söylenip sitem etmeye ve beni zorlamay başladı. İkidebir zorla bana oral yapmaya çalıştı etti sonunda seviştik. Sonra ben işte kötü konuşmaya başladım. Geliyorsun buraya lafta benim gönlümü aşmaya tek amacın seks ne iğrenç birisin vs dedim yine bastı gitti öf bitsin ben çekemiycrm şu bu. Ben delirdim öfkeden resmen tecavüze uğramış gibi hissettim. Sövdüm saydım hakaret ettim. Sonra işte bunun çalıştığı dükkana gittim bu yok ben seni kullanmadım kandırmadım ben sana çok değer vermiştim ama sen bana ne biçim laflar ettin diye yine duygu sömürüsü ile manilpüle etti ben kötü hissedip ondan özür diledim. Diğer günler de gittim bu yok ben seni affedemem beni çok kırdın üzdün vs dedi. Yuh di mi. Hayatımda hiçbir insan bana böyle kötü bir şey yapıp üstüne de beni suçlu kendini masum çıkarmamıştı. Ne şeytan vicdansız iğrenç biri. Unutamıyorum hala şok oluyorum bu yaşadığıma. Allah belasını versin.

Arkadaşlar ben çok travmatik bi olay yaşadım?