Ben İstanbul’a taşınmıştım iş için işte tanıdığım vs yok yalnızdım neyse tatile gittim turla orada bi adamla tanıştım benden büyük. Adam işte beni tavlamak için bi sürü şey yaptı sözle. İşte ruh eşiymişiz gibi davrandı ilgi alanları zevkler hobiler filan. Sonra böyle ikimiz de ay resmen ilk görüşte aşk nasıl iyi anlaştık inanılmaz olduk sonra görüşelim dedik bu benim evime geldi. Yine çok kibar dikkatli vs sonra işte bana dedi benim annem babam öldü çok yalnızım işte ilk defa böyle yeni tanıştığım birinin evine geliyorum ilk defa böyle hissettim yakın birine vs diye ağladı vs. Sonra seviştik. Sonra bu sevişmeden sonra işe gitmem lazım diye bastı gitti direk o önceki duygusal hassas tip değişti resmen. Bi de bana şunu yapalım bunu yapalım bilmem ne bin tane duygusal şey söylüyordu sevişmeden önce. Seviştikren sonra da katılaşıp direk bu arada ben ilişki insanı değişim sevgililik düşünmüyorum filan dedi direk ben bir şey demeden. Yok dedi istediğin erkeklerle görüş vs. Sonra ben de kavga ettim ne alaka ya daha yeni ilişkiye giriyoruz sanki sana evlenme teklif etmişiz sevgili olmak için bayılıyormuşuz gibi böyle laflar ediyorsun. Ne demek başka erkeklerle de görüş sorun değil filan demek ne kadar iğrenç dedim. Yalandan özür diledi. Sonra neyse işte mesajlaşıp konuşuyoruz bu yine yalaka tomantik ve asla amacı seks değil bana çok değer veriyor ve ruh eşiymişiz gibi konuşuyor. Ama ben huzursuz oldum ve inanmadın dedim işte yok yani hem ilişki istemiyorsun şu bu ben seninle güzel arkadaş oluruz hoşlanırız diye ilişki kurmuştum fb olmak için değil dedim. Bu ağladı zırladı duygu sömürüsü yaptı yok ben sana çok değer veriyorum da şu bu ben öyle demedim de bilmem ne sonra illa konuşalım bana şans ver işte kesip atma bitirme diye zorla geldi. Sonra yalandan laflar söyledi seks yapmaya çalıştı ben de istemedim git dedim. Buda yok işte son paramı taksiye verdim gidemem diye ısrar etti. Ben de git o zaman uyu kanepede dedim bu söylenip sitem etmeye ve beni zorlamay başladı. İkidebir zorla bana oral yapmaya çalıştı etti sonunda seviştik. Sonra ben işte kötü konuşmaya başladım. Geliyorsun buraya lafta benim gönlümü aşmaya tek amacın seks ne iğrenç birisin vs dedim yine bastı gitti öf bitsin ben çekemiycrm şu bu. Ben delirdim öfkeden resmen tecavüze uğramış gibi hissettim. Sövdüm saydım hakaret ettim. Sonra işte bunun çalıştığı dükkana gittim bu yok ben seni kullanmadım kandırmadım ben sana çok değer vermiştim ama sen bana ne biçim laflar ettin diye yine duygu sömürüsü ile manilpüle etti ben kötü hissedip ondan özür diledim. Diğer günler de gittim bu yok ben seni affedemem beni çok kırdın üzdün vs dedi. Yuh di mi. Hayatımda hiçbir insan bana böyle kötü bir şey yapıp üstüne de beni suçlu kendini masum çıkarmamıştı. Ne şeytan vicdansız iğrenç biri. Unutamıyorum hala şok oluyorum bu yaşadığıma. Allah belasını versin.
+1 yılSuç sizlerde güzelim. Dobra dürüst adamları red eder nerde fırıldak var nerde yapmacık kardeşim. var onunla olursunuz. Hayat öyle dizilerdeki gibi değil. Hatta dizi oyuncularının hayatı da öyle değil. Çok geçmiş olsun yinede daha kötü şeyler de yapabilirdi. Ama keşke ikinciye vermeseydin sokağa atsaydin onu
123 Yorumla
Soran+1 yılİşte atmaya çalıştım gitmedi. İkidebir beni zorla öpüp oral yaparak azdırmaya çalıştı şerefsiz.
Soran+1 yılAyrıca ben nerden bileyim bunun dobra ve dürüst olmadığını. İki gün tanıdım.
- +1 yıl
Dobra dürüst adamlar öyle süslü laflar edip kardeşim. yapmaz net ve sade olurlar
- +1 yıl
Bak sende saftirik bir hava var o fırlama birdaha gelir sana abaza kalınca sakın ha inanma hatta sen inanırsın hiç dinleme bile
Soran+1 yılNe gelmesi ya. Ben engelledim her yerden ağzına sı*tım polise bile şikayete ettim uzaklaştırma çıkardım ayrıca taşındım. Kim nereye geliyor.
Soran+1 yılBen bir kere şans verdim onda da direk pişman oldum zaten daha benden özür dileyip yşavardığında bile beni cinsel ilişkiye zorlayan şeytan pislik. Allah belasını versin. Bi de kadınlara derler asıl erkekler şeytan pislik tecavüzcü p iç kuruları
- +1 yıl
Bilemem iki güzel söze acitasyona kaniyosun gelir bulur seni sakın konuşma uzak dur herşeyi yapabilir o tipler
- +1 yıl
Bukadar kolay kanip evine al elin adamını sonrada erkekler suçlu olsun oda güzelmiş
Soran+1 yılMal eve soktuk diye herif her boku yapabilir mi oluyor ne alakası var.
- +1 yıl
Mal sensin neler görüyoruz lafa gelince babana güvenme dersiniz elin adamını eve alir yatarsiniz mal
Soran+1 yılcanım herkes öyle. Herkes ilk günden yatıp ilişki yaşıyor. En seçici dikkatli benim çevremde. Millet birlikte yaşıyor hatta. Ama güvenmemek lazım kimseye mal.
- +1 yıl
Mal ilişki yaşama demedim ki ilk günden evine alman mallık
- +1 yıl
canım
Soran+1 yılİşte bir kere bi güvenip yakın hissettik onda da pişman olduk onu diyorum.
Soran+1 yılAyrıca şimdi kimse öyle dışarda haftalarca aylarca görüşmüyor. Herkes ilk birkaç buluşmada ev ve seks derdinde. Yoksa görüşmeyi kesiyor. Benim çok başıma geldi öyle erkek. Tek amaçları sez çünkü.
- +1 yıl
Güven tabiki yat ver keyfine bak ben buna karşı değilim ama evine alma kimseyi iyice tanımadan
Soran+1 yılEvet bence de öyle. Güvenmemek lazım eve de almamak lazım. Ayrıca olay ev değil ki. Ben eve almasam da onlara gittipimde de ya da onların arabasında ya da dışarda da erkekler tarafından taciz edildim. İlla benim evime gelmeleri gerekmiyor taciz etmek için.
- +1 yıl
Seni tanımak isterdim dostça
Soran+1 yılAyrıca zaten annemle yaşıyorum. Kimi alcam eve asla almam.
- +1 yıl
Keyfine bak ama evine çok güvenilir olduğuna emin olmadan alma
- +1 yıl
Bana bir takip. atarmsn mal. kişisi
Soran+1 yılZaten almıyorum kimseyi artık ama hepsi max beş buluşmada eve zorluyor yoksa da taciz ediyor.
Soran+1 yılDaha başka türlü erkek görmedim gibi
En İyi Cevaplar
+1 yılgerçekten çok enteresan. Sabah programlarına çıkan, erkekler tarafından defalarca dolandırılıp yinede o erkeğe tekrar tekrar dönen kadınlar gibisin. ilk olaydan sonra alakanı tamamen kesmen gerekirken yine ona şans vermişsin., bide sevişmişsin. Böyle davranarak maalesef bu yaşadıklarınızı hakediyosunuz.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alakası var mal. İlkinde isteyerek seviştik. Sonra bu zorladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Cinsellik konusunda 8,2b cevap paylaştı. kaç yaşında ve meslegi ne? sana burdan bir sürü analiz cıkarırım cooook gereksiz bir adama zamanını harcamışsın
017 Yorumla
Soran+1 yılZaman dediğin bir hafta. Ne zamanı ya jdkdlsslls
Soran+1 yıl30 yaşında uluslararası ilişkiler okumuş. Anası babası ölmüş iki ablası var. Tek yaşıyor. Ezik asosyal genelkültürlü böyle kibar efendi temiz yakışıklı bakımlı hassas duran pisliğin teki. Kitapçıda kasada çalışıyor.
- +1 yıl
Belli ki bunun hayatında başka biri var ayrıca daha kişiliği bile oturmamış öncesinde ağlayıp sizlayip bayılan sonrasın da işi bitince çekip gitmek nedir.. ya vücudunu beğenmemiştir yani ne bilim kilolusundur felan hani
Soran+1 yılHayır tamtersi vücudumu acayip beğenip ölüyordu. Ama seks bitince o yatakta yatıp uzanıp sohbet etme kısmında pislik öküz adi yüzü çıkıyordu.
Soran+1 yılAyrıca bilmiyorum hayatında biri var mıdır. Vardır belki de. Ama o zaman derdi zaten. Niye saklasın. Çok yalnız duruyordu.
- +1 yıl
Bence biri vardır madem bu kadar güzel vücut eee seks de var iyi de yaptıysan daha ne
Soran+1 yılİşte inanılmaz cimriydi ben de bu nedenle kavga ettiğim için baktı öyle bedavaya kendi istediği gibi sadece seks yapamayacak benim taleplerim var. Kaçtı.
Soran+1 yılBiri de olabilir bilemem sonuçta iki gün tanıdım.
Soran+1 yılVe daha ilk yakınlaşmada işte ben ilişki insanı değilim bu Araf’a diye direk asla sevgili olmam muhabbeti yapması da çok rahatsız edici flört etmeyi yavşamayı seks yapmayı biliyorsun ama hiç sorumluluk almayım kız benden hiçbir bok istemesin sadece bedavaya seçimi yapayım ne lan. Ağzına biber sürerim.
- +1 yıl
Bunu yapana çakal erkek denir amacı zaten en basjndan aslında sadece fckbdy tarzında seninlen görüşmek mis
Soran+1 yılTamam da ben yüz tane erkek tanıdım ve o tarz yaklaşanları da anlarsın hiç romantik duygusal hassas olmazlar. Direk seks modunda yaklaşırlar ama bu hiç öyle değildi. O nedenle şok oldum öyle çıkmasına. Çünkğ zaten diğerleri gibi olsa asla yakınlaşmazdım.
- +1 yıl
yok zaten sen haklısın insana koyan en basında romantik davranıp sonrasında ben böyle ilişki yaşayamam tiplerin can sıkması bide duzgun de seks yapabilseler bide hem kötü yaparlar hemde böyle cıkarlar:)
Soran+1 yılAynen işte tamamen hüsran ve zaman kaybı. Ondan çok bıktım. Bi de hem zorla beni ikna edip iki gün ilişki ancak yaşıyorlar ona rağmen çok mallar. Hani hep uyarıyorum kızıyorum ayrılmakla tehdit ediyorum. Bi de salsam kendi hallerine bıraksam ne berbatlar kimbilir ondan hepsi yıllardır yalnız olup duruyor ya da bi tane kayda değer ilişkisi olmamış oluyor zaten.
Soran+1 yılDiyorum ya bunların aşkı romantizmi bile zaten tamamen formalite. Çiçek hediye alıyor yemeğe götürüyor o da sırf ben ayrılmayım diye. Çünkü yapmasa ayrılıcam zaten aşık değilim biliyor.
- +1 yıl
ben anlamıyorum böyle davarlar yüzünden ne hallere düşüyoruz erkek milleti... o kadar emegi bomboş bir şey içn vermem demekki adamın aklı fikri skinin ucunda
Soran+1 yılEvet işte ben de ona şaşırıyorum o kadar ilgi alaka duygusal sohbet söz şu bu sırlarını paylaşması etmesi iltifatlar yalan dolan. Yoksa direk seks muhabbetinde yüzeysel öküz olsa niye şaşırıp kızayım. Belli zaten der terslerim.
- +1 yıl
Peki yaslariniz nedir de böyle oldu? Nerden bu arada
+1 yılGeçmiş olsun bir şehir bir tur neler olmuş unut gitsin oneçune bak artık bnce 👍
03 Yorumla
Soran+1 yılİğrenç biri yani.
Soran+1 yılÖnüme bakıyorum da piyasada çoğu erkek iğrenç pislik ondan erkeklerden soğudum. Hepsi bencil yalancı vicdansız. Sadece kendi iki dakikalık zevk için kadınların hayatlarını karartmaya çalışıyorlar.
- +1 yıl
Evet bana ulaşs bilirmisin dm den?
+1 yılDaha ilkinden sonra irtibatı koparman gerekirken, evine kadar gelmis tekrar ve yine istediğini almış
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte konuşalım dedi ben de tamam dedim nerden bileyim öyle olacağını
- +1 yıl
İlkinde sana ne mal olduğunu göstermiş, yok ben sevgililik istemiyorum vs, sana gelip seni sekse ikna edebilmis yinede ikinci kez
Soran+1 yılÇünkü çok ilgi alaka sevgi gösterdi üstüme düştü ve işte değer verdiğini söyleyip ikna edip bin tane bana yardımcı destek olacağına dair vaat verdi
- +1 yıl
Bunlara ikna oldun sende, yine seks yaptın
öncelıkle kötu bır durum klasık turk erkegı fazla kafana takma her erkek bır degıldır :)
02 Yorumla
Soran+1 yılTürk’le ne alakası var. Klasik erkek. Çoğu böyle iki dakikalık zevki için insanlıktan ahlaktan yoksun şerefsizler grubu
+1 yılNe yazmışsın ama ya roman olurdu herhalde keşke bu kadar ayrıntıya girmeseydin
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılSüper denk getirmişsin. Böyle ruh hastaları kolay bulunmaz
00 Yorumla Bayağı derin etkilemiş seni boş ver biri gider biri gelir takma
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet çünkü tam işte beni kullanıyorsun bence yalan söylüyorsun sana gücenmiyorum ve görüşmek istemiyorsun dememe rağmen zorla yalan sözler vaatlerle ikna edip evime gelip zorla sevişip hiçbir sözünü tutmadan çekip gitmesi beni delirtti
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSeni kullanmış helal olsun bir kerede biz kullanalım
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKullandırmaya dünden razı olursan kullanırlar 🤷🏻♂️😉
00 YorumlaAdam duygu sömürüsü yaparak kullanmış seni olan bu
02 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle. Çok işte sinirim bozuk ve öfkeliyim. Kimbilir kaç kıza yaptı ve yapacak bunu vicdansız pislik.
Geçmiş olsun seni iki kez skp atmış
017 Yorumla
Soran+1 yılDüzgün konuş mal.
Soran+1 yılBunun kaç gün tanıdığınla ne alakası var. Başka insanlarla da iki günde girdim ama kimse böyle adi şerefsiz değildi.
Soran+1 yılNe alaka canım ben bırakırım hepsini bu herifi de ben bıraktım zaten. Ben buna hakaret edip ağzına sışmasam bu seks için kullanacaktı beni.
Soran+1 yılHahahaha çok komik. Umarım daha beteri senin başına gelir mal. Böyle birine ısınıp güvenip hoşlanırsın o da senin sevgi güvenini vicdanını kullanır dolandırır böyle.
Soran+1 yılHahaha ezik. Benim elimi sallasam ellisi. Ben seks için suç işleyip kendime küfür ettirmiyorum en azından sizin gibi. Siz iki yılda bir seks yapıcam diye suç işliyorsunuz.
Soran+1 yılHahahaha ne eziksin ya. Yoksa görse ayağımı yalayacak. Aynı şirkette çalışsak ben patronun olacam sen çaycı ancak burdan sallarsın be p iç konuş işte rahatlar kendini. Hayatında bir kadınla seks yapmamış benim seks yaptığım yakışıklı seksi İtalyan erkekleri saysam senin izlediğin p*rno katlar. Sen ancak elinle * be ezik.
Soran+1 yılMal bacım demek para karşılığında cinsel ilişki yaşayan demek. Ben hoşlanıp beğenip çekici bulduğum erkekle yatarım normal her insanın yaptığı gibi. Sen niye bunu kaldıramadın bamya penis. Hiçbir kadın seni beğenmediği için ancak parayla zorla kadınlara dokunabildin için mi mesela.
Soran+1 yılBen kimsenin üstüne atlamam mal. Ben Boğaziçi mezunuyum sen git ilkokul diplomanla zırla hadi yallah 😂😂😂😂
+1 yılFazla güvenmemek lazım kaç yaşındasın?
018 Yorumla
Soran+1 yılAbi ne bileyim şeytanın teki olduğuna. Öyle bir konuşuyor öyle bi manipüle ediyor ki şok olursun. 27.
Soran+1 yılBin tane erkek tanıdım böyle şerefsiz adisini görmedim. Basıl duygusal hassas romantik gibi rol yapıyor ama adi pisliğin önde gideni.
Soran+1 yılAnne babası da belki ölü değildir sırf kızlar acısın sevgi göstersin diye yalan söylüyordur.
- +1 yıl
Vukuatlı nüfus kayıt örneği şart böylelere
Soran+1 yılAynen öyle. Şerefsiz herif.
- +1 yıl
Ben neden şerefsiz oldum şimdi
Soran+1 yılAllah belasını versin bi de sanki tamtersi ben onlara bunları yapmışım gibi bana kendimi suçlu kötü hissettirdi ağlattı ondan özür diletti. Ne alaka. O benim iyi niyetimi güvenimi kullanıp evime girip beni ve evimi bedavaya kullandı bana hiçbir iyilik bir şey yapmadan. Şerefsiz pislik.
Soran+1 yılSen değil be o.
- +1 yıl
Geçmiş olsun
Soran+1 yılTeşekkürler de işte inşallah bana yaptığı adiliğin cezasını misli ile çeker. Ne yapmak lazım sence sürünmesi için.
- +1 yıl
Şikayet etmeliydin
Soran+1 yılEttim zaten. Ama bir şey olmadı yani. Sonuöta flört etmişim eve almışım gibi. Neyi edicem. Direk zorla eve girip tecavüz etmedi sadece cinsel ilişkiye zorladı. Neyi edeyim.
- +1 yıl
Zorlama olsaydı istemeyerek hayatını karartırdın
Soran+1 yılBenim öyle tecavüze uğramış arkadaşlarım var. Ben uğramadım. Ama taciz edildim zorla beni elleyen öpen oldu. Direk seks yapmadı diye zarar görmemiş olmuyorum. Hepsi suç ve taciz şiddet.
Soran+1 yılSonuçta istemediğim ve hayır dediğin birinin seni zorla öpmesi ellemesi bunaltması ısrar etmesi iğrenç ve suç.
Soran+1 yılVe bu yeri geliyor sevgilin oluyor. Mesela benim bir sevgilim çok efendi düzgündü ondan sevgili oldum ama zamanla seks için zorlamaya kavga etmeye başladı o zaman şok oldum ve ayrıldım.
Soran+1 yılYani kimsenin garantisi yok. İki gün iyi diye üçüncü gün de iyi olacak diye bir şey yok. Hepsi şerefsiz bence.
- +1 yıl
Anladım üzücü
- Cinsellik konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAynen seni kulanmak istiyor
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben de bunu fark ettim işte dedim senin boş aptal duygu sömürüsü yalanlarına mı inanıcam. Bin tane laf söz söyledi beni yükseltmek güvenimi kazanmak için hiçbirini yapmadı zaten ondan direk bitirmek istedim sadece iki kez görüştük ama ikisinde de beni manipüle edip ilişki yaşadı.
- +1 yıl
Aynen simdide sucu sana atip tekrar senin napzini yokluyor ve yine isi cinseliye goturecek
Soran+1 yılEvet işte ama bir kere yerler onu. Ağzına sıçıp her yerden engelledim o kaybetti. Hayatında benim kadar iyi kız tanımadı ve tanıyamaz. Elimde bir şans vardı ona da sıçtı şimdi yalnızlığında sürünsün pislik. Resmen manipülasyon duygu sömürüsü yalan ilgi romantizmle insanlarla zorla cinsellik yaşıyor p iç kurusu
- +1 yıl
Aynen cok haklisin ve iyiyapmisin
Soran+1 yılEvet de her erkek aşağı yukarı aynı işte. Hepsinin tek amacı seks ve benciller kadını sadece üzüp yıpratıyorlar. Boş vaatlerle sözlerle duygusal manipülasyonlara.
- +1 yıl
Iste hata vermemek vermeyince zaten erkek kendi karekterini beli etmis olur tepiyi vuracaksin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni kullanıp atmış geçmiş olsun
14 Yorumla
Soran+1 yılNe biçim konuşuyordun aptal böyle mi moral verilir
- +1 yıl
🥺
Cevap sahibi+1 yılBana aptal demeden önce, yaptıklarının neye yol açabileceğini düşünüp öyle mi hareket etsen acaba
- +1 yıl
tamam bayanlar sakin olun lütfen
Gizli Üye(36-45)+1 yılBir daha, görüşme
05 Yorumla
Soran+1 yılYok ne görüşmesi. Allah belasını versin onun. Güvenip değer verip ilişki yaşadım hayatımda bu kadar vicdansız yalancı adi birini görmedim.
Soran+1 yılBana bin tane söz verdi yalandan hiçbirini yapmadı tutmadı. Hepsi sexe ikna etmek içindi Seksi yapınca bastı gitti hep.
Cevap sahibi+1 yılBundan bir ders çıkar, bundan sonra dikkat et böyle, tiplere
Soran+1 yılZaten ondan beri kimseyle flört etmiyorum ayrıca daha önce de kaç kişiyle flört ettim hiç böyle şeytan görmedim. Erkekleri zaten asla eve almam yani hepsi tecavüzcü.
Cevap sahibi+1 yılAbartmayalım, bende erkeğim, kimseye, tecavüz etmedim şu yaşıma kadar
Nasil inandın buna yani akil sir isi degil
03 Yorumla
Soran+1 yılSen tanısan sen de inanırsın. Çok profesyonel. Konuştuğu an ger boka ikna ediyor.
Soran+1 yılİyi kurtuldum. Hayatımda hiçbiri böyle kandırıp kullanmadı beni çok gözü aşık biriyimdir o kadar insan tanıdım.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYuh la adam iyi ayakta uyutmış seni
00 Yorumla😂 sana sadece gülüyorum gerçi yaşın küçük
00 YorumlaYaşlar kaç
00 Yorumla
+1 yılSoru ne
00 Yorumla
+1 yılgecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIyi olmus sana
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşu an nerdesin peki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ne ya
04 Yorumla
Soran+1 yılNe ne anlattık ya
Cevap sahibi+1 yılE şikayet et sonra evini her seyini degistir
Soran+1 yılYaptım zaten. Polise de şikayet ettim sonra evimi şehri mi bile değiştirdim ama onun yüzünden değil iş değiştirdim.
Cevap sahibi+1 yılE tamam sakinles o zaman
+1 yılGerçek mi bunlar
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler