Arkadaslar ben kapali bir bayanim ve erkek arkadasimla hesapta degilken birlikte olduk ve dun benden ayrildi, evlenecegim zaman karsimdaki insan bunu yadirgayacagi icin diktirip yalan mi soyleyemeliyim
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. kızım hem kapalıyım diyor hem yadiğin halta bak. hem de iki kez halt. hem cinsellik yaşıyor hem de yalan söyleyerek kul hakkına girmek istiyorsun ve bizden fetva bekliyorsun.
sen ne için kapandığını da bilmiyorsun. allah için kapanan üstünü kapatıp altını açmaz. keşke altın kapalı olup da saçın açık olaydı.
bu iradesizliğin bu inançsızlığın ailene karşı onursuzlşuğun yetmez gibi bir de diktirip elin adamını kandırıp kul hakkına gireceksin öyle mi. bir de biz sana fetva verecez.
bir tane gerzek sana ruhunu okşayan ama sana gerçek cevabı vermeyen birine de en iyi cevap vermişsin. aferim40 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kardeşim bence evlencegin kişiye bunu söylemen lazım cünkü o senin hayat arkadasın evlencegin birisi yorumlarında başıma kakar felan demişsin evlencegin kişi seni herşeyinle kabul etcek sonuçta ben sahsen cok kıskancım bekarete önem veririm evlencegim kadını sevsem bana deseki ben bakire degilim cok üzülürüm ama tövbe etmesi durumunda onunla evlenirdim cünkü nur süresi 3 ayette zina yapan ancak zina yapan birisiyle evlenebilir dior araştırın zina yapan erkek arkadaşlarda baksın zina yapıp yapıp evlencegim kadın bakire olcak dienler o ayeti araştırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru soylemissin keske herkes boyle dusunse ama ne yazikki dogruyu soyleyemem kabul etse dahi surekli huzursuz olacak
- +1 yıl
Bilemiyorum daha evlenmeye nasılsa var karşına anlayışlı birisi cıkar kabul edebilir birde bu sitede herkezle yatıp kalkan insanlar neden yargılıyolar anlayamıyorum ama bana sorarsan dürüst olmanda fayda var her kez bunlar gibi degil hoş görüşlü insanlarda var dilerim mutlu olursun
+1 yılYa nasıl insanlarsınız anlamıyorum ! Kız şurda pişmanlığını dile getiriyor fikir istiyor siz yargılıyorsunuz. Sanki kendileri çok temiz namus bekçileri önce kendi evinizin önünü temizleyin sonra başkasına laf atın. Dinime küfreden Müslüman olsa bari...
Tatlım olan olmuş bunla kafanı yorma kimseye bişy demek zorunda değilsin seni alacak adam sırf 2 damla kan icin alacaksa zaren almasın ayrıca anle evlenecek kişi önce sana gelene kadar neler yapmış ona baksın.. Diktirmek mi istiyorsun?66 Yorumla
Soran+1 yılCok tesekkur ediyorum. Evet cunku dogruyu soylesem basima is acmis olurum haksiz miyim
- +1 yıl
Hayatım ben teşekkür ederim eic için ama ben burada gerçkleri söyledim sana soncta bende bazı şeyleri yasadım biliyorum ve evliyim. Elimden geldiği kadar sana yardımcı olurum zaten bana ne zaman istersen ulaşabilirsin
Bu konu malesef heryerde konuşulmuyor görüyorsun
Soran+1 yılHaklisin tesekkurler
- +1 yıl
Peki sen bilirsin..
Gizli Üye(30-35)+1 yılDinin arkasina saklanip nasil isler yapiyorsunuz boyle.. Asıl kapalilardan korkacaksin diye bosuna denmiyor.
42 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu boyle cevirip bana laf sok diye soylemedim ne alakasi var benim. salakligim
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
56Cevap
+1 yılEleştirmeyeceğim ama şunu sormak istiyorum hiç bir kızı namusuna en ufak leke sürmemiş ve izzeti şerefine dokunamamış biri olarak. Diyelim ki ben seninle evleniyorum sende diktirdin. Bir şekilde zifaf oldu bakireliğine inandım. Peki sen kızlığı diktirirken yırttığın vicdanını nasıl diktireceksin yarın? O kapandığın Allah hadi zinayı affeder diyelim bir insana yalan söylemeni onu kandırmanı nasıl affeder veya sen ona nasıl ifade edersin. Kusura bakma bazı geniş bayan arkadaşlar san ki Oklohama falan doğumlu gibi konuşuyor bencilliği görmezden geliyorlar. Belki iki damla zarın peşinde değilizdir ama mesele bu rada zar değil bu hareketi yapmış olan bir insanı aldatmış olan derin şeytani bir karakter. Yapm güzel kardeşim çok seversen o da seni seviyorsa anlayışlı olur itiraf edersin. Hem vicdanın rahat kalır hemde inancın.
22 Yorumla
Soran+1 yılDunyami basima yiksinlar degil mi
- +1 yıl
Ahireti başına yıkmaları bence daha kötü olur. Bir insanın kompe hakkını yiyecek, yalan söylecek kandıracak ve hayatını birgün öğrenirse mahvedeceksin. Hemde 50 yoldan günaha gireceksin. Allah için kapadıysan Allahın emrettiği gibi davran.
diktir yalan söyle başörtülüsünya kesin inanır
sonra ömrünün sonuna kadar o yalan ile yaşa
ya da evlenmeyi düşündüğün insana önceden söyle kimi kabul eder kimi etmez
erkekleride genel olarak hiç kimse düşünmesin herkesin düşünce yapısı farklı kimi doğru kimi yanlış
olmuş ile ölmüşe çare yok üzülmen bir şeyi değiştirmez
yaptığından pişman isen hatalarından ders almaya bak
sanaa göre cinsellik normal ise hayatını ona göre yaşa20 Yorumla
+1 yılHer ne olursa olsun ne şekilde ne düşüncede olursan ol dürüst ol. Ve ailenin sana uygun göreceği birisi ile değil senin sevip anlaşacağın ve yaşadıklarını anlatıp paylaşacağın birisi ile evliliğini gerçekleştir. Dürüst olursan belki biraz üzülürsün ama yalanın ortaya çıkarsa o zaman senin için gerçekten yıkım olur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 310 cevap paylaştı. Sizin kapaalı veya açık olmanız bu sorunu yaşamanız aççısından önemli değil.
Size bu konuda fikirinizi olgunlaştıracağını sandığım bir adres vericem umarım faydası dokunur
cinsellegitim.blogspot.com.tr/.../...ar-hymen.html00 Yorumla
+1 yılBence diktşrme dürüst ol biliyorsun ki vijdan denen birşey var sen vijdanlı bir insana benziyorsun. Kensin gibi biri olursa senin karşında sıkıntı yaşamazsın. Sevmiş ve bir şekilde beraber olmuşsun. Hayat bu... Onun için dürüst ol ve karşındakinin seni anlamasınınyada seni anlayacak birini bulmayı seç. Canını da hiç sıkma. Çok kız olupta herşeyi yaşayan var unutma. Doğrudan şaşma
00 Yorumla
+1 yılYalan soyleme bence canım oldugu gibi soylemen en hayirlisi
19 Yorumla
Soran+1 yılO zaman kabul ederler mi ki? Su sitedeki herkes bekareti onemsiyo bir de kapali oldugum icin beklenti de var o yuzden ailemin kulagina gider diye de korkuyorum evlenecegim adama anlatsam bile
- +1 yıl
Hadi diyelim yalani attin ve diktirdin hersey guzel oldu ama ya vicdanin onun sesini susturabilicekmisin
Soran+1 yılHic evlenemeyip surekli basima kajilan bir evlilikten kotu degildir
- +1 yıl
Surekli evlenmeyecegin anlamina gelmez ki o
Soran+1 yılAma kimse beni masum olarak da gormeyecek
- +1 yıl
Masum olmani bekleme
Soran+1 yılMasum degilim evet ama aptalim sanki surekli isteyerek yapmisim gibi olacak
- +1 yıl
Istemesen olmayacakti ama
Soran+1 yılHaklisin
Cinsel Yaşam konusunda 308 cevap paylaştı. Büyük bir hata yapmışsın ama bu hatanı yalanla kapatman evleneceğin kişiye haksızlık olur. Ne var ki anlatırsanda yaşayacakların sana sıkıntı doğuracak bu ülkemizin gerçeği. Ben sana diktir diktirme diyemem ama evleneceğin kişi sana aşık olursa herhalinle kabul eder seni.
01 Yorumla
Soran+1 yılSende biliyosun pek cok sikinti yasarim
+1 yılSırf kapalı insanlara karşı yargıyı arttırmak için sorulmuş troll soru bu. Bu kadar saf olmayın bunu okuyan ertesi gün kapalı kızlar daha namussux diye laf yapsın isfenmiş kısacası. Kapalı olmadığım halde ben bile sinirlendim bu yazıya
14 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir niyetim olsa pisman oldugumu soylemezdim ne aptal beyinsizsin ya yorumlari gormedin mi ben karsima cikacak erkegin beklentileri ve ailemin cevremin tepkisini anla diye soyledim sanki butun kapalilara kara caldim ne zannediyosun ki anlamadim dunyada ilk benimmi basima geldi buyuk bir bela acildi resmen basima ya
- +1 yıl
Ben isnanı kapalı açık diye ayırmam... insan bir soruda kapalıyım ve bir hata yaptım diye sormamalı... kapalı veya açık olman yaptığın şeyi değiştirmez. Eğer gerçekten aileni ve çevreni belli etmek istiyosan muhafazakr bir aileye sahibim ya da inançlıyım de... başörtüsü mi düşüncenin inancın sembolü? Sen zaten kapalıysan benim seni savunduğumu anlarsın ki soru çok troll gözüküyor
Soran+1 yılInancliyim desem inanca muhafazakar bir ailem var desem aileme laf soylenecek farkindaysan
- +1 yıl
Kapalıyım derken zihniyetine söylenecek laflar daha mı iyi? Kapalı olumca yaptığın kötü oluyorda açık yapsa bir sorun çıkmaz mı ben bunu anlayamadım soruda ama sen diyosan ki ben öyle belirttim sana da fikrinede zikrine de saygım sonsuz
+1 yılpişamlığın bile yeterlı olması gerekir. ancak benm bıldıgım dıktırınce belli oluyormus hatta dıkısler atıyormus yanı uzun sureli olmuyormus onu iyice arastır derim ve karsına cıkcak kısıden degl allahtan af dile allaha dua et yaptıgın sey için.. saygılar..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİyide kapalıyım deyince ne oldu be adi insan.. kapaliyım demesen olmuyo mu be serefsiz.. beter ol.. korkma diktirmene gerek yok safın birini bukirsun yamarsın kendini.. sen asil obür dünyada ne hesap vericn evlenecegin ve ailenin yüzune nasıl bakacaksïn onu düsün.
22 Yorumla
Soran+1 yılHakaretlerinle adi serefsiz kim gosterdin
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi sen degilsin benim
+1 yılpeki yalan söylemek gibi bir zorunlugun var mı ki?
dogruyu söyle ister inansın ister inanmasın yeterki dogru söyle güvenini kazan onun..010 Yorumla
Soran+1 yılSoylesem ne olur ailemin kulagina gider su sitede yuzde 99 erkekler bakire istiyo bir de ben tesetturluyum soylersem sasirir ve birakirlar beni
- +1 yıl
ee peki diktirince ortaya çıkarsa yani hastanede kaydın olacak ya ileride ortaya çıkınca yalanın bir iken 1000 olur..
ayrıca her özel şeyinizi ailene söylicek kadar karektersiz degildir her halde
Soran+1 yılNeler duyuyoruz kavga etsek bile soylese ailem yuzume bakmaz
Soran+1 yılHastanede kaydim olsa gorurler mi
- +1 yıl
tabiki olur kaydın sistemde olur daima
ve bir süre sonra unutup ailenle hastaneye kontrole gidip veya muayne sonuçları alırsan ailen örenebilir..
Soran+1 yılBaska sehirde falan uzak bir hastanede sorayim o zmn ya
- +1 yıl
nereye gidersen git sağlık bakanlıgının sistemi her hastane ile bağlantılıdır yani sağlık bakanlıgının veri tabanında kayıtlıolur onun için ya ileride ortaya çıkacak ya da en baştan doğruyu söyliceksin
Soran+1 yılOff ailem falan duyarsa olim daha iyi
Soran+1 yılSagol
- +1 yıl
rc onun için anlat bence en azından dürüstce söylemiiş olursun
diktirip diktirmemek tamamen senin kararın da, sence artık kapalı kalmana gerek var mı
22 Yorumla
Soran+1 yılNe alalasi var pismanim diyorum ben neden kapali oldugumun bilncindeyim inancliyim sadece bir aptallik ysptim
Bide kapalisin nasil. inandin git babana soyle boyle seylerin sakasimi olur ya da diktirme ilerde esine mast yaoarken bozdum de vajinan dar oldugu icicin ananlar
10 YorumlaSöylemelisin, anlayan cıkar seni :) hemcinslerimin uckuruna düşkünlüğü ve kadınları ortada bırakmaları deli ediyor beni.
04 Yorumla
Soran+1 yılCok dogru soyluyosun bu kadar karaktersizler ve hep seni on numarabekliyolar. Anlasilir mi diyosun
Soran+1 yılHaklisin ama erkek bakir olmasada kizdan bunu bekliyo ne yazikki senin gibi dusunen yok
+1 yılEşine karşı dürüst ol. Diktirip yalan söylemek çözüm değil !!! Bu durumu ömür boyu başına kakacak bir adamla da evlenme !
00 Yorumla
+1 yılKandırma adamı, evlenmeden önce söyle, gerçekten seviyorsa, evlenecektir. Sevgi her engeli aşar.
01 Yorumla
Soran+1 yılGervekten sevse bile bunu kabullenmeyecek
bari önce kadın olmanın tadını çıkar. biraz seviş. evlenmeye yaklaşınca diktirirsin ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılOyle bir niyetim yok zaten pismanim diktirsem anlasilir mi
Senin başın kapalı kıçın açık bide utanmadan kapalıyım yazmışsın git diktirme bol bol siktir...
12 Yorumla
Soran+1 yılNe terbiyesizsin ya
Üzüldüm durumuna da diktirme öyle dursun ne olacak sorun olmaz hamile değilsen sorun yok dert etme
03 Yorumla
Soran+1 yılPeki evlenecegim erkek ne der ki
Kapalı bir bayanla evlencek bir erkeğin bekareti önemseme gibi bir durum olcağını sanmıyorum
19 Yorumla
Soran+1 yılBende oyle dusunuyorum iste o yuzden belirttim
Soran+1 yılEvet oyle bencede ailem cok muhafazakar ogrenseler dusunmek istemiyorum en ufak kavga olsa soyler aileme diye korkucam
Soran+1 yılHaklisin diktirmek en mantiklisi yalan soyleyen yaraniyo napim
Soran+1 yılAnlasilmiyo sanirim
seni yadırgamıyorum ama keşke tadında bıraksaydın sevişmeyle kalsaydınız güvenmediğin biriyle yanlız kalmasaydın ama olmuş günahına girme kimsenin derim
00 Yorumla
+1 yılBu sitede bir kişi ile daha aynı kaderi paylaşıyorsun. Istersen seni tanıştırırım birbirinize merhem olursunuz.
05 Yorumla
Soran+1 yılBen bu sorunu bir an once halletmek isterim konussam ne olur o ne yapti
- +1 yıl
Burdan olmaz biliyorsun
Soran+1 yılIsim vermeden soyle
- +1 yıl
Burdan konuşulmaz bu konular.
- +1 yıl
Tanışmak istiyorsan bana yaz. Bu sitedeki herkese de güvenme. Grup seks teklifi alabilirsin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKapalı olduğunu belirterek fikir istiyor bunu vurgulamadan anlatsan ya ben burada kapalı vurgusuyla kapalıları bir taraftan kötülemeye çalışan bir provakatör gördüm şahsen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Sen daha evlenene kadar kimlere kimlere verirsin nasil olsa acildi kapi kapali kadin
19 Yorumla
Soran+1 yılPismanligimi dile getirdim her neyse ne bicim indanlarsiniz
Soran+1 yılSoylersem olmekten beter olcam anlayisla karsilanmicak
Soran+1 yılPismanim diyorum iyi yaptim demiyorum
Soran+1 yılEvet ins
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeni sikip birakani git vur. Diktirerek basakasini kandirmya hakkin yok beyaz gelinlik senin hakkin degil dogrusu bu ama evlenecek olana soylersen kabul ederse sorun yok.
02 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdaki cok temiz olacak sanki
Cevap sahibi+1 yılBunu diyorsan sen hak etmissin ayrice bu isin kapalisi acigi yok nefsine sahip olma var. Hadi sanal film mst tamam zorun ne en kiymetli seyi hemen veriyorsunuz
+1 yılVebali senin boynuna bide kapaliyim diyo tirs pirs zarttt
10 YorumlaHata insanlar içindir... Evlenmek sorun değil ama günah büyük istiğfar et.
00 Yorumla
+1 yılNiye özel olarak kapali olduğunuzu belirtiyosunuz? kapaliya günah da aciga değil mi? bence trollsun.
35 Yorumla
Soran+1 yılKarsimdakinin beklentisi ve ailemin bakis acisini belirtmek icin inanmiyosan yazma ben ne yapmam gerektigini gercekten bilmedigimden soruyorum burada gercek yalan aciklamayla ugrasmicam
- +1 yıl
Sen zaten boyle bir soru sorarak görüşünü belirtiyorsun. ekstradan kapaliyim deyince inandirici olmuyosun ve kapalilari bir bakima karaliyosun.
Soran+1 yılHerkesi ayni kefeye mi koydum benim aptalligim diyorum anladin mi
- +1 yıl
Ya tamam kes. zaten millet kapalilari karalamak için yer arayor sen de malzeme veriyosun. devam et.
Soran+1 yılDuzgun konus
hiç mi vicdanınız yok sizin ya nasıl bir karakter yapın var senin taktığın başörtüsünüde sözde taktığın belli
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkapalıyım diyipte kapalılara çamur atma inancı insan inancı gereği kapanır inancı olan biride zina etmez
10 Yorumla
+1 yıloldu akşam. iktir sabah diktir kapalı açık olman bişi ifade etmez kapalı olunca ne oluyoki
04 Yorumla
Soran+1 yılSanki surekli bir sey yapmisim gibi konusiyosunuz ya. Karsimdakinin beklentisi farkli olacak anladin mi benden
- +1 yıl
sürekli yapmanı kast etmedim ve bu süreklilik taşıyacaktır sende emin ol
Soran+1 yılGereksiz yargilama
- +1 yıl
peki pardon o zaman
Gizli Üye(30-35)+1 yılDiktirmen daha mantikli olabilir. Sonucta bunu ogrenirse seni hep bu sekilde onyargiyla karsiliyacak.
01 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin oyle yapicam
Gizli Üye(36-45)+1 yılArtık bu yolun yolcususun.
Gayrimeşru hayata hoşgeldin.
Artık istediğin herkese ver özgürsün.
Sana söz veriyorum.
1 kere benim olman karşılığında diktiririm.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla diktirmezsen surekli birileriyle birlikte olursun benden soylemesi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşver seven insan zaten bunu sorun etmez, ne kadar süre birliktelik yaşadınız
06 Yorumla
Soran+1 yılBence sevmedigi icin sorun yapmiyo insanlar sorun yapacaktir bir kere oldu bir da olmadi bir yili geckin birlikteydik
Cevap sahibi+1 yılişte sende seni sevenle birlikte olacaksın, okuyormusun çalışıyormusun
Soran+1 yılYok lise mezunuyum burdaki erkekler sevsede hep onemsiyo
Cevap sahibi+1 yılo zaman başka şehirden önemsemiyen birini bulmalısın bence ve bulursunda, istersen düzgünce özelden knuşalımmı açim gizliligi
Soran+1 yılGerek yok tsk
Cevap sahibi+1 yılilginç
Nasıl kapalısınız ya..
zina var yalan var :D
Neyse şekerim diktir gitsin ama başını da aç ya32 Yorumla
Soran+1 yılSen bir suru erkekle her gun yatip bana bunlari nasil rahat soyluyosun
revelliere, trezeguet, desailly, giully, döşamp :D
00 Yorumla
+1 yılömür boyunca o yalanla yaşayabileceksen
01 Yorumla
Soran+1 yılAsima kakilmasindansa oype yasamayi secerim
+1 yılDiktirsen ne olacak patlatirlar bir daha
01 Yorumla
Soran+1 yılBu sefer evlenene kadar tutarim kendimi o kadar aptal degilim
sonuç olarak fok balıkları çok yanlız tabikide
00 Yorumlaat l*n o kafandakini
10 Yorumlarezilsin kızım birde kapalı diyorsun.
10 YorumlaBence diktir
12 Yorumla
Soran+1 yılOyle yapicam tskler
hesapta değilken nasıl oluyor?
012 Yorumla
Soran+1 yılbir anda oldu yani evlenme arefesi falan bile defilken cok pismanim
Soran+1 yılInsanlarin bakis acisi farkli bana karsi hayatima girecek erkegin bakis acisi farkli olacak neden olabilir
Soran+1 yılNe satmasi ne diyosun aptalligimin kurbani oldum. Yadirganmasa kakalamaya ugrasmam dimi
Soran+1 yılSatmak ne ya ne bicim konusuyosun diktirirsem telafisi var
Soran+1 yılCok terbiyesizsin sana cevap vermicem daha fazla
Soran+1 yılUmarim sen bakirken evlenip namusunu satmazsin
+1 yıldiktirmeye devam ediceksin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılCok yanlis dusunuyosunuz
- +1 yıl
ben tecrüblerimden söyledim bunu bekleyip görecez
Seks yapar yapmaz mı ayrıldı?
02 Yorumla
Soran+1 yılHayir bir kac ay sonra ayrildik ama o bir kez oldu
Sen aldatrsin ylnla baslrsa
01 Yorumla
Soran+1 yılVardigin sonuca bak keyfimden yalan soyluyorum sanki
Gizli Üye(36-45)+1 yıltam olarak neren kapalı?
09 Yorumla
Soran+1 yılBen cozum soruyorum abuk subuklaf sokmanin luzumu yok
Cevap sahibi+1 yılhakediyosun çünkü. kapalıyım diye yazmana gerek yok. öyle yazmasanda zor durumda kaldığınıı anlayabilirler burdakiler zeki çocuklar..
Soran+1 yılAilem. yasadigim cevre cok kapali yani sadece kafa olarak demiyorum iste anlayamamissiniz ki karsima cikacqk insanda boyle olacak diye soyluyorum ya oraya mi takiyosunuz belki daha rahat olsam karsima cikan erkek buna daha anlayisli yaklasir diye dusundugum icin
Cevap sahibi+1 yılpeki tamam. soruna cevap vereyim.
Öncelikle ayrılalı bir gün olduguna göre dönme olasılığı var hala. Başka biriyle evleneceğin zaman ne yapacağına kendin kara vermelisin. Şöyleki diktirip adamla evlendiğinde bu vicdan azabıyla yaşayabillecekmisin? Diyelimki yaşadın.. Yarın öbür gün ya da bir sene sonra bir şekilde ortaya çıktı yaptığın kocanın yüzüne nasıl bakacaksın. Başını elinin arasında al otur düşün. Bunlar olması muhtemel şeyler ona göre kendi kararını kendin ver. Ha bir de diktirme dediğin şeyin düğünden 1 hafta kadar önce olması gerekiyor yoksa bir işe yaramıyor. Arda onuda belirteyim..
Soran+1 yılIlk defa duydum bunu bir hafta once olmasi gerektigini oyle mi sahiden
Cevap sahibi+1 yılacil onarım olanlar böyle hatta 3 4 gün diyelim ona. Sonrasında hiçbi işe yaramaz Kalıcı dikimin bir süresi yok ama çok daha pahalıya patlar. Hakkıyla yapabilende azdır. Güven sorunu olabilir. Yani acil diktireceksende çok dikkatli davranmalısın.
Soran+1 yılAnladimohalde uzun sureli olmasi lazim
Cevap sahibi+1 yılondada en az 2 ay ilişkiye girmemen lazım. yani en az düğünden 2 ay önce olması lazım bu işlemin. ve daha pahalı. umarım biraz aydınlatabilmisimdir. Şansın bol olsun.
Soran+1 yılTesekkurler
+1 yılpeki neden ilişkiden sonra senden ayrıldı hemen
00 YorumlaOnun vebali ile nasil yasiyacaksib?
10 Yorumla
+1 yılOlduğun gibi kal seni seven öyle sevsin canım
00 Yorumla
+1 yılVay arkadaş :))
04 Yorumla
Soran+1 yılNasil
- +1 yıl
Hocam hangi kitaba inanıyorsunuz merak ediyorum
Soran+1 yılBin pismanim lutfen boyle yargilama
- +1 yıl
Neyse
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin kapalı olduğuna inanmıyorum
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Soran+1 yılInan inanma ben burada seni inandirmak icin yazmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYazdıkların düşüncen yaptıkların tesettürlü bir bayana benzemiyor. hadi olay bir şekilde oldu diyelim diktirmeden bahsediyorsun. Kandırmayı bırak dinimize göre sen artık bakir bir erkeği haketmiyorsun eşine geçmişini söylemek zorundasın kabul ederse ne ala etmezse de haklıdır. sen git tesettür neyi gerektiriyor neden insan tesettürlü olur bir araştır. Kapanmayla iş bitmiyor tesettürün bir ağırlığı var. Allah yardımcın olsun.
Soran+1 yılFarkindayim ben zaten cok buyuk aptallik yaptim karsimdaki erkek bakir olmayacak buyuk ihtimalama ben dogruyu soylersem de cok basim agrir niyetim kandirmak degil ki
Cevap sahibi+1 yılNeyse artık olan olmuş. Ama soru sorarken keşke kapalı olduğunu söylemeseydin farklı bakılıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır isteyerek yaptın sonuçta
010 Yorumla
Soran+1 yılNe yani dogruyumu soyleyim
Cevap sahibi+1 yılTabi ki
Cevap sahibi+1 yılKapalı olduğunu neden vurguladın peki
Soran+1 yılBin kere yazdim ne anlamaz insanmissiniz ya birincisi yasadigim cevrenin ailemin tepkisi cok sert olur ikincisi ve en onemlisi karsima cikacak erkek de cok muhafazakar olacak ve benden beklentisi de kesinlikle bu olacak yani bu baski altinda iken dusunun diye soyledim
Cevap sahibi+1 yılKandırmaktan iyidir
Cevap sahibi+1 yılSeks yaptıktan sonra nasıl ayrıldı peki
Cevap sahibi+1 yılBen inanmadım bu sorunun gerçek olduğuna her şey iyi güzel seks yaptık ertesi gün ayrıldı :/
Soran+1 yılErtesi gun demedim bir kez birlikte olduk bir daha pisman oldum olmadik yani ama dun ayrildik
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğim kız da sizin gibi biri olur diye çok büyük kaygı içerisindeyim (bakire olmamak değil mesele diktirip yalan söylemek)
Cevap sahibi+1 yılO kadar çok ki böyle olan
Dürüst ol bana yeter baskasini bilemem
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbaşkalarıylada beraber ol boşver evlenmeyi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldoğustan yokmuş dersin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılşaka mısın ya
01 Yorumla
Soran+1 yılNasil
Neden bunu yaptin
08 Yorumla
Soran+1 yılAptallik
Soran+1 yılYapmam
Soran+1 yılKendimi tutarim. sonucta bu zmba kdr tutmustum
Soran+1 yılTovbe tovbe
+1 yılVuavvvvvv
00 Yorumla