Şu son zamanlarda yabancı hatunlardan konuşuluyor malum yaz ve turist dönemi...

peki Türk kızları bu hatunlarla kıyaslanmak nasıl duygu kendi ? bana göre yabancı kızları elde etmek çok kolay sülalede tek kız olunca bütün erkek kuzenlerimin maceralarını bilirim yani kırk takla atmadıklarını genelde barda otellerde elde ediyorlar sırf seks için çünkü ortak paylaşacak sevgi saygı yok. genelde hatun sahros ve elde ediliyor. türk erkeklerin gotleri havaya kalkıyor kendilerini birşey zannedip Türk kızları yok işte onlar gibi değil felan. onlarda ne ararsan var aslında, deneyimli elalemin sünnetsiz penisleri girmiş çıkmış önceden, elde etmek kolay, Türk kızlarından daha fazla tripliler (bilirim çünkü yurtdışında doğdum ve birçok milletten kızlarla arkadaş edindim) eeeee gelirim bizim Türk kızlarına bizim neyimiz eksik? tip mi? hayır tıpten kaybetmiyoruz çünkü gayet de ilgi gösteriyorlar bize özelikle yabancı erkekler ;) eee başka ne deneyimmi aradığınız ben deneyimli değilim ayrıca seks herşey değil. beni gerçekten sevecek adam beni yatağa atma derdinde olmamalı. eee başka ne? ne cazip geliyor ? götü başı açık giyinmelerimi? biz giyinsek o* diyorsunuz? biz yatıp kalksak o* diyorsunuz? eee yabancılar yapınca neden altın değerinde çok merak ediyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
birisi killi turk kizlari dedi, koynunuza aldiginiz ispanyol, rum, romanyali, portekizli, ingiliz, fransiz ve alman hatunlara gore gayette kaymak gibiyiz. hayatinda hatun gormemis ilk antalya tatilinde bir yabanciyla sahrosken yatan herifden ne beklersin ki? her turk kizin babannesi gibi zannediyor deyyuz
Güncellemeler
+1 yıl
bir iki tane kendini bilmez yok turk kizlari killi diyordu ya... al sana bir link link bakin bunlar unlu herseye sahipler. unlu olmayan yabanci kizlarini dusunmek istemiyorum. ingilterede yasiyorum, ingilterede birsuru yabanci insan var bir spor salonundaki soyunma odasina girmenizi isterim. hayatimda bu kadar killi bayani bir arada gormedim. heee yabancilar birde polonyali, ispanyol tipliler, ingilizler vs
Şu son zamanlarda yabancı hatunlardan konuşuluyor malum yaz ve turist dönemi...