bizim arkamızın kalktığı falan yok yaz da olsa kış da olsa kalkak olan arka sizin.tipimiz var diyo ya sizde olan tipten nolcak güzel biri bikaç insanda bir çıkar sizde çıka çıka normal güzellikte çıkıyor. onlarda bi çıkıyor köyden kasabadan şehirden nerede olduğu farketmiyo güzellik abidesi kızlar. ister esmer olsun ister kumral ister sarışın hepsi süper oluyor. heryerinizde kılınız var, bizim için hiçbişey yapmazsınız illa ki biz sizin köleniz olcaz herşeyi biz yapcaz niye çünkü biz erkeğiz , cinsellik=kötü olarak biliyosunuz yanlış öğretilmiş olduğu için, azıcık karşılık almak için yok yemekmiş yok bilmemneymiş birsürü şeyler yapcaz çünkü siz bi ödülsünüzya kız olduğunuz için.
dünyadaki hiçbi ülkede bizim kadar kız için bişey yapan bi erkek türü yok. yurtdışındaki kızlar ısmarlıycam diyince seviniyo be büyük bişey sanıyo.
şimdi biz o kadar şey yapcaz, siz sevgi sevgi sevgi diyin tamam biz de seviyoruz da sevişmeyi de seviyoruz ne kadar istesek yapmazsınız he dininden dolayı yapmazsa bişey demem ama o kadar günahı işleyip ona gelince günah diyen çok.
senin derdin ne şimdi madem beğenmiyosun bizi git otur evinde biz size muhtaç değiliz siz bize muhtaçsınız. yabancı kızlar bize aşık oluyo be bide sizin yaptığınıza bakın.05 Yorumla- +1 yıl
Türk kızı Türk erkeğine muhtaç falan değil :). Parası olan Türk erkeklerini sever yabancı kadınlar ancak. Yoksa sizin suratınıza bakmazlar. Haber okumuşsun da, o Rus kadınlar cebi dolu olanlarınızı seviyor yoksa kıllarınıza hasta değil kimse. Rusya'da nasıl zengin koca avlanır kursları var. "Gold digger" terimini duymadıysan bir araştır derim :). Batının erkeği bu durumdan çok şikayetçi.
Diğer yandan yabancı bir erkek Türk kızının parasına bakmaz, severse bitmiştir olay. - +1 yıl
tamam muhtaç değilse defolun gidin ne olduğunuz ortada kendinizin ne olduğunu kabul etmiyosanız bize çamur atmayın bari. ya belki benim tipim var bakıyo olamazmı şart mı var lan öyle tipe bakmıyo paraya bakıyomuş sanki siz paraya bakmıyosunuz hatta belki onlardan daha fazla bile paraya önem veriyosunuz.
- +1 yıl
ufff kardesim dunyadan haberin yok, bir kere rus kadin milleti dunyaca kabul edilmis ne kadar materialistik olduklari. ben avrupada yasiyorum bir suru yabanci taniyorum. ordaki hatunlarla arkadasligim var hic de turk erkeklere bayilmiyorlar aksine turkiye ye gelmek istemiyorlar sapiklar yuzunden!
En İyi Cevaplar
onlara göre kaymak gibi misiniz ? ya bi defol git karnınızda birsürü tüy dolu, bıyık var yanağın arkalarında kıl var, kiminin göğsünde kıl var, kiminin göğüs ucunda bile kıl var daha var da var. kendi gözümle görüyom gelmiş kaymak gibiyiz diyo ya egoistsiniz siz dünya güzeli olsanız kişilikten kaybediyosunuz zaten baştan. boş boş biz daha iyiyiz neremiz kötü onlar gibiyiz diyip duruyosun ya boşu boşuna konuşma beğenmiyoruz sizi ne olduğunuz da ortada biz sizi istemiyoruz sende bizi isteme git başkalarıyla evlen sende istemiyosun zaten bizi defol git hadi
040 Yorumla- +1 yıl
koynuma aldığım ingiliz hatunları sarhoş falan değil. özellikle rus kızları çok beğeniyo internetten görüştüklerim italyan erkeğine benzetiyo bide italyan kızlar da beğeniyo baya. boyum 185 hap olmadan yapılabilecek kasın en son derecesindeyim. sanki bütün türk erkekleri çakallık yapıp yatağa atıyo kızları yoksa onlar hiç beğenmiyo. bi defol git bişey bilmeden konuşuyosun.
- +1 yıl
Hahaha kil yumaklari haaaa.guzellik merkezinden bir kizla tanistim en con epilasyona gidiliyor.
Birgun universitede yil 2004.espri yapamayan sirunlu bir eleman.nazli isimli kiza sorar
-Nazli baban ulkucumu?
-Evet nerdeb bildin(Nazli kasilarak mutlu sekilde soyler)
-Sende ulkucu biyigi birakmissinda ondan ;-)
Periyim gibi gururuna dokunan ama gercektende oyle lan nazli basar tokadi,;-)
Biz 2 hsfta gulme krizindeyiz tabiiii ;-)
Harbiden iyi tespit szanavi.bu arada nazli izmirliydi kizlaryla meshur - +1 yıl
ovsek kac yazar o gevurlarin altina gireyim hic hayal etmedim. Musluman Turk olsun. ama demek istedigim komple bu sorunun amaci sizden daha iyi herifler varken biz asaglamiyoruz seni, yine bile musluman Turk olsun felan diyoruz birtek siz Turk erkekleri kiymetimizi bilemediniz. Gevurlar bilirler kiymetimizi ama biz yinede Musluman olsun Turk olsun diyoruz
- +1 yıl
kıymetinizi bilemedik mi ?! daha napalım sizin için ya siz bizim kıymetimizi bilmiyosunuz daha nerede anlatayım ne kadar anlatayım diğer erkeklerle karşılaştırıldığında en romantiği en cömerti biziz, zengin falan hiç farketmez orta halli olsak biyerden para buluruz yine cömertlik yapmak için. hangi erkekte var bu özellik hangi erkek böyle başka ? o kadar trip atıp sanki oyunmuş gibi sürekli reddederken yada sevgisini kazanmak için illa birsürü şey yapmamız gerekirken
- +1 yıl
offf arkadas offfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff. siz degilmisiniz ilk firsatta aldatan, siz degilmisiniz gozununz o*lardan baskasini gormeyen. siz degilmisiniz bi yabanci kari siktim diye egonuzu yukseltin. daha oncede soyledim ingilterede yasiyorum butun arkadaslarim yabanci, trip mi onlarda alasi vvar
- +1 yıl
ya ne alaka be sanki yaratılışımızda aldatmak var herkes aldatmaz aldatıyosa sevmiyodur seviyosa niye aldatsın, o*lardan başkasını görüyoruz biz siz erkeklerin e sini anlamak yerine hep abaza sapık diye damgaladınız bizi azıcık anlamaya çalışsanız hiçbişey olmazdı, yabancı karıyla övünüyosa güzelliğinden türkiyede öyle bişey yapamayacağındandır, çünkü burdaki azcık güzel olsun kendini adriana lima sanıp havalara giriyo ağzı kira istiyo bildiğin normal erkeklere karşı (devamı diğer yorumda)
- +1 yıl
anlamadığınız şeyin azıcığını söyliyim sana, tamam erkekde sever ama sev sev sev sev bizim yapımız böyle değil sürekli sevmekten bıkar insan. hormonlarımız sürekli aktif olduğu için illa ki her erkeğin canı sevişmek de ister, isterse italyan olsun isterse ispanyol olsun isterse türk olsun. ama kızlar cinsellikten nefret ettiği için tabi biz yapamıyoruz, siz öyle yapınca da zorluyoruz zorluyoruz sonra sapık diyosunuz.insan cinsellik yaşamıyosa tek ama tek nedeni din olmalıdır başka hiçbişey olamz
- +1 yıl
tamam da seninde kizkardesin yokmu? benimde ailem var ben yabanci kizlar gibi rahat olamam kusura bakma. hee var rahat olan turk kizlar ama onlari es olarak istemiyorsunuz sonradan. bazi cigersizler kullanip atiyor. bana gore hersey fiziksel degil, illa bir delik lazim degil. turk kizi tamam birsey veremiyor bazen size, cunku ailesini dusunmek zorunda, evlenecegi kocayi vs belki muhafazakar. ama trip atiyor. ben bilmem diger kizlari ama kendimi gayet normal goruyorum aa bir yabanci kizdan ...
- +1 yıl
yabanci kizlardan eksigim yok. kultur seviyem gayet yerinde. (ki t.c herkes bir sekilde okuyor ve egitim seviyesi diger avrupa ulkelerden daha yuksek). yani okuyan daha fazla genc var. eee gelelim yabanci kizla. muslumanim elhamdulilah, kulturluyum, calisma hayatina atilacam, kendi ayaklarimin uzerinde duracam, hayallerim var, fiziki olarak eksigim yok. birtek eksik DENEYIMIM yok cunku baska heriflerin altina girmedim. ee benim gibi bir suru kiz var. kendimizi adriana lima zannetmiyoruz buarada
- +1 yıl
iyi bir es, iyi bir anne olabiliyoruz.. yemeginiz hazir onunuzde, gomleginiz utulu, aldatmiyoruz sizi, ayni zamanda maddi olarak eve katkida bulunyoruz. ee bunu yabanci hatunlardan hiic beklemeyiniz. yeri geldiginde yabancilar gibi OZGURLUGUM deyip bencilesmiyoruz. yabancilar benciller anne olduklari halde bile benciller bir tek kendi rahatliklarina bakarlar cocuk koca umurlarinda degil. biz Turk kadinlar oyle degiliz. o yuzden siz bilirsiniz... karalamaya devam edin bizi
- +1 yıl
ayrica hayat seks den ibaret degil. sende bikarsin bir gun bir 90-6-90 rus kizini s*kmekten yasiniz illerliyecek bir bakacaksin bos bir hayat. sadece bu kari sizi yatakta gonlunzu hos tutmus haftada iki gun 1 saat. merak etme turk kizlarida bu konuda ilerlediler kocalarini hos tutmak ama artilari var yemek, temizlik, kultur, iyi anne, iyi bir es, sadik bir es hayata bakislari icip icip partylerde dans etmek degil. cocuklarin gelecegini dusunurler. bir ev almak, materialstik degiller
- +1 yıl
ee kimle hayatini gecirmek istersin? Turk kiziyla mi yoksa bir bencil birtek yatakta 40 yasina kadar ise yariyacak bir kari mi? hangi mantikli erkek olursa olsun yine Turk kizi derler cunku anneleri, teyzeleri, babaneleri, halalari turk ve bir yabanci kiz asla Turk bir kizin tirnaga kadar olamaz. bu bir gercek. isterse dunyada seks uzerine en iyisi olsun, guzel olsun, insan ondanda bikar ve 40 gun sonra doyar. o yuzden bizi karalamaya devam edin,
- +1 yıl
türk kızını al çöpe at demiyom ben iyi özellikleri de var ev hanımı olmak gibi ama kişiliği sorunlu çoğu durduk yere tartışma çıkarır polemiğe girer ikidebir daha birsürü konuda var problemi. aslında rus kadınlarıyla türkler yer değişse ev hanımlığı ruslarda olsa dört dörtlük kusursuz olur.
- +1 yıl
lan gelmiş bitane bulmuşsun linkini atıp kıllı diyemezsin hem koltukaltı kılı herkeste var ona kıllı mı denir. benim bahsettiğim türk kızlarının kolları kıllı, bacakları kıllı, bıyığı var yanağında tüyü var, göğüs arasında kılı olan var, göğüs ucunda kılı var, göbeğinde tüyler var, heryeri kıllı gidip ağda yapıyosunuz diye kılsız mı sanıyosunuz kendinizi 1 ay yapmayın ormana dönersiniz ama yabancıların sadece koltukaltı ve cinsel bölgede çıkıyor o da her insanda çıkar normal. onlar kesmediği içi
- +1 yıl
off arkadas git al rus kadinini karin yap senin zihniyetindekilerde yqapsin. bir kurk icin gotunu satacaktan kari istiyorsan neyaparsan yap.ayni dili konusamadiktan sonra ayni kulturu dortdortluk nerden cikiyor ne alaka? istedigini yap ama benimle benim gibi kizlarla evlenecek olan adamlar kaliteli adamlar. ancak apachi, vagina ya esir dusmus, guzelik karin doyurur, evliligin yatak odasindan ibaret oldugunu sanan gerizekali insanlar zaten sumugumu atmam. basta gerizekali iste
- +1 yıl
gel bakalim 28 yasina 10 sene sonra beni bul ayni fikirdeysen kafami keserim. dedigim gibi senin icin şu an vagina, guzellik, yabanci vagina cok tatli gelir. ama 28 yasina gelirsin yuva kurmak istersen bakalim o tatli gelen seyler aci gelmeye baslayacak. cunku hersey yatak odasindan ibaret degil. kendi baslayacaksin aramaya daha kulturlu, namuslu, iyi aile kizini mumla ariyacaksin. soylemedei deme. arti yabancilar iyi bok olsaydi kendi yabanci erkekler el ustunde tutardi onlari!
- +1 yıl
sen böyle namus falan diyosun da sanki herkes namuslu millet anal yapıyo oral yapıyo sonra bakireyim diyo birsürü kişiyle çıkıyo öpüşüyo bu mu namus ? adam gibi namuslu olan az kız var onlar tam evlenilmelik ama onlar da dış görünüş açısından kötü dengeli olmuyo bi türlü. her türk kızı aynı olmadığı gibi rus da aynı değil bazıları çok sadık oluyo
- +1 yıl
adamakıllı konuş potansiyelin kimde olduğu belli sırf beğenilmiyosunuz diye boş boş gelmiş bizi kötülüyosun. tanımadan etmeden nerden bilceksin nasıl biri olduğumu ? hem niye öleyim sevişmek için bayılıyoduk lan sizin o yamuk yumuk ufacık göğsünüze ölüyodum onun için çok iyi tahmin ettim
- +1 yıl
bak su lafimi kafana sok. bir gun hatirla periyim boyle demisti ve hakli cikti. hepiniz demiyorum ama Turk kizlarindan sikayetci olan turk erkeklerine lafim gitsin, turk kizlarindan sikayetci olup da umidini yabancilara ceviren erkeklere gitsin lafim. sizin gozunuz o*lardan baskalarini gormuyor. o yuzden duzgun turk kizi kalmadi diyorsunuz. turk o*yla olacagima yabanciyla olayim diyorlar. sana degil lafim ama duzgun aile kizlari namuslu olanida var daha guzelleri de var ama siz gormezsin
- +1 yıl
nedenmi gormezsiniz? siz erkekler olsun sevgilim ama ayni zamanda minciklayim, veya aile kizina hic bulasmiyorsunuz cunku aile kizini minciklayamazsin kolay kolay. yada kolay kolay sahip olamazsiniz.. iki kiz gorursunuz birtane yapay sarisin bakimli ama mal 2inci kiz gayet normal kendi halinde. o kendi halinde aile kizini secmezsiniz ugrasmazsiniz pesinde kosmaya, gidersiniz o diger mal olan kizi tercih edersiniz. gotunden yaptirir sonra dersinizki duzgun turk kizi yok. var arkadas
- +1 yıl
var duzgun turk kizi, duzgun turk kizi dedigim harbi olan. eger ben ingileterede dogup buyuduysem o ingiliz kulturunden ve harbi olarak o ulkede yetistiysem turkiyede daha fazla vardir benim gibi kiz. ayrica killi degilim guzel cekici kizim 180 boyum var o yuzden bir cok yabanci erkek istedi sevgili olalim ben kabul etmedim. ama dedigim gibi sizin gozunuz gormez cunku birtek o* olanlar dikkatinizi cekiyor. saygilar efenim
- +1 yıl
ya gelip bana edebiyat yapma görüyoruz burda siteden bile öğrenebilirsin millet ne diyo yok çok seviyom yok çok güzel bişey yok sürekli yapmak istiyom yapanlara o* demiyom ama sonuçta namuslu değil. aile kızını istemeyiz çünkü aile kızıyla yapılmaz zaten, sen nerden biliyon lan bizim ne düşündüğümüzü dellendirme beni ! sevişmek isteyen eğlenilmelik kıza yönelir evlenmek isteyen evlenilene yönelir biz ne diye gidip aile kızıyla sevişmek isteyelim !
- +1 yıl
lan sanki 2 hayat yaşamış da birinde erkek olmuş öyle konuşuyo sen nerden biliyon bizim ne düşündüğümüzü ne yaptığımızı dışardan görmen yetmez ! güzel olup olmadığına ben karar veririm sen nerden biliyon güzel olduğunu en fazla orta güzellikte olcan hatta o bile olmazsın burda arkamız kalktı diye yakınıyosun ama asıl arkası kalkan sensin kesinlikle seni yabancı erkekler kaldırmış iyi ki bi sevgili olmak istemişler ya orda her kızın sevgilisi oluyo
- +1 yıl
sen nerden biliyorsun neye benzedigimi? senin hayatinda emin ol benim gibisini asla tavlayamazsin sumuklu ergen! oturupda iki yabanci gormus diye burda dayilanma havani alirlar. senin ergen cahil oldugun nerden belli biliyormusun? bu sitede okudugun yazilari yazan kizlar turkiyedeki bayan sayisini 1% bile etmez o yuzden konusma fazla. cevrendeki gordugun o namussuz dedigin kizlar da gorende sanki butun kizlar oyle. sunu aklina sok senin gibi erkekler o*lardan baska gozu gormez.
- +1 yıl
sunu kus beynine de sok o cok guzel dedigin kizlar ister yabanci olsun ister Turk yanlarinda zaten zengin kendinden yasca buyuk herifler var. sen o zengin yabanci heriflerle sikisme yarismasina degil sidik yarisina bile giremezsin! sen ancak onlarin garsonlugunu yaparsin yanindan gecerler bu kadar. senin boyun bile yetmez o guzelim kizlarla yan yana durmaya. o yuzden bosuna havalanma. senle insan gibi konusmaya calistim ama yok ayni frekansda degilsin. biraz ufkunu ac! ilerde ihtiyacin olucak!
- +1 yıl
bak cocuk sana iki tane link yollaycam iyice bak onlara. Londra olimpiyatlarina katilan Turk takim sporculari 114 kisiler miydi ne. birde rus takim sporcularini yollayacam onlarda 400 kusur sporcu var. neyse 114 kisilik koskoca takimda bir kac tane guzel Turk kizi bulabilirsin. ama 400 kusur rus sporcularin arasindan kactane bulabilecen cok merak ediyorum ben iki tane buldum insana benzeyen. ki bu insanlar sanatci manken degil normal halkdan insanlar. sen bu karilar icin mi Turk kizlarini atiyon
- +1 yıl
sen anlamıyosunki rusları niye sevdiğimizi. bizim de çirkinimiz var onların da çirkini var bizim de güzelimiz var onların da çok güzeli var olimpiyatlarda rusların hepsi çirkin denk gelmiş bizimki normal zaten. sen şimdi biyere bakarak hatta sadece çirkinlerin olduğu biyere bakarak karşılaştıramazsınki tabiki fark yok çünkü iki ülkenin de çirkini var, ikisininde güzeli var, ama türkiyede çok güzel yok, rusyada çokkkk güzel olan da var.
Umurumda bile değil. Yabancı kızlar bu hafif meşrep oğlanları bir gecelik kullanıp atıyorlar sonra dönüyorlar ülkelerine. Bu yerden bitme zilli adam beni yabancı kızla kıyaslasa ne olur kıyaslamasa ne olur. Ben onu yabancı erkekle kıyaslamam bile.
22 Yorumla- +1 yıl
erkeklerin amacı ne sanıyorsun? herkes farklılıktan hoşlanıyor. türk kızlarına yabancılar bayılmıyor, bizlere de aynı şekilde. 2 taraf da farklılık arıyor. cinsellik onlarda sorun olmadığı için sizlerle uğraşıp vakit kaybetmek istemez erkekler. antalya'da otelde çalışırken türkler azınlıkta olduğu halde türk kızlarının yüzüne bakan yoktu. ordaki ilişkiler erkeklerin ihityacını gidermeye yöneliktir. ciddi ilişki arayan türk erkeği büyük çoğunlukla türk kızını seçer.
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşver gitsin, seni beğenmeyeni hiç beğenme. Yabancı erkekler Türk kızlarını farklı ve egzotik buluyorlar zaten.
210 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÜniversitede bir dönem İsveç'te okudum. 1.90'lık maviş yakışıklıların tipik büyük kalçalı, siyah uzun saçlı Türk kızına zaafı var, bizzat gözlerimle gördüm. Doğru diyorsun.
- +1 yıl
Ben ingilteredenim ingiliz erkekler gayet yakisiklidir ingiliz kizlarina gore, siyah sacli, koyu goz rengi olan, kalcali Turk kizlarindan hoslaniyorlardi. nezaman nerelisin diye sorudugmda Turkum dedigimde aaa belli zaten Turk oldugun guzelsin cunku derlerdi. sonra digerTurk arkadaslarindan bahsederlerdi iste turk arkadasim vardi siniftan felan oda cok HOT du felan diye
- +1 yıl
arti omrunde kac kere yurtdisina ciktin kac tane yabanci insanla tanismisligin varda otuyorsun burdan. kimseyi kucumsemek degil amacim ama sonucta avrupa ulkelerinin neredeyse he[psini, amerika ve brezilya gormus insan olarak sunu soylebilirim ki bir tek siz bilmiyorsunuz kiymetimizi oda caniniz sagolsun ne diyeyim. ama sanki hic birsey gormemis etmemissiz gibi konusan insanlar olunca tepemin tasini attiriyorsunuz.
- +1 yıl
sen oralara gittin de ülkedeki her insanla mı tanıştın ? belki sana yavşamak için güzelsin diyolar işine geldiği için hemen inanıyosun. tepen istediğin kadar atsın asıl benim tepemin tasını arttırma şu kız olmasına rağmen böyle saçma sapan laf edenlere deli oluyom sinirden patlasan napabilcen ulan !
- +1 yıl
offffffff kardesim offffffffffffffffffffffffffffffff olayi saptirma. sende bir kiz gorunce eger senle goz goze geldiyse kesin beni kesiyor diye dusunuyorsundur. beni tanimadan etmeden yasadigim hayati sahit olmadan yorum yapma. boyle soru actiysam birsey bildigim icin. seni tanimadan etmeden eger yargiladiysam kusura bakma. ama etki tepki!
- +1 yıl
@Sza_na_vi sevgili kardsim kafani moralini bosyere bozma.bu sozleri bu sekilde basit basit konusup avrupalilasmayi bir sey sanan yozlasmis insanlarin birtaraflarini kaldiranlara anlatmak lazim...o light erkekler yuzunden bu durumdayiz.benim kiz arkadaslarim kariyer sahibi olmasina ragmen(mimar,hemsire ve en son endustri muhendisi) bu sekilde konusmasina sebep olmadim izin vermedm.bende saygi duyuyor mutlu ediyordm.herseye karsilik vermeye devan etsin yarin birgun gozleri morarmis tv kanalina ckr
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
+1 yılBiz barda diskoda yabanci kizlari ekde ettikten sonra gotumuz kalkiyor ama sizinki maasallah dogustan kalkik.guzellik desen %60 inizda yok.selulit ve catlak desen su an seninkini tahmin edebiliyorum piri reisin haritasi gibidir.Adam gibi giyinen yabanci kizlarda kustah olmayan turk kizlarida bize cekici gelir.orf adetlerimize gore eskiden bekaret icin turk kizlari cekici gelirdi.ama artik oyle bir avantajinizda yok %60 inizda.ayrica hicbir geliri olmayan,kariyer sahibi olamamis hasbelkader bazilari is bulabilmis saat 13 te uyanip ev islerinden anlamayan siz tembel kizlsr cinsellikten baska ne ise yarasinizki.onuda tutmayi becemiyorsunuz zaten ;-)
211 Yorumla- +1 yıl
Ben sadece periyime kapak olsun niyetindeydim ama sende nasiplenmissin ;-)
- +1 yıl
aynen kimbilir kim. ama sunnetsiz penislerin devamli girip ciktiklari vajinayi girip cikmak hayatta yasayacaginiz en buyuk mutluluk sizin gibi erkekler icin. oda mide meselesi ayrica nekadar ezik oldugunuzu gosterir ancak elalemin gevur sofrasinda siktigi hatunu sahros ise siz sikebilirsiniz oda hayatinizda bir iki kere. heee tabiii faceden ekleyip konusursaniz bedava otel ve ucak bileti ayarlarsiniz keko gibi ancak ozaman gorebilirsiniz..
- +1 yıl
Karışmak istemedim ama bence türk kızları cinselliğe erkeklerin başka kadınlarla tatmin olmasın diye yöneldi yani bu yaşanan olayların ucu erkeklere dokunuyor. Eee tabi %40da kaymadı bende o taraftayım ama dünya şu aralar çığırından çıkarken bazı kızlar ıçın zor oluyor ilişkide güveni tutmak. Yanlış bir karar olsada (bana gore) bazı erkeklerde büyük bir rolü var seksin ve aynı erkeklerdede bakirelik takıntısı var... Bence bir kısmı suçlamadan önce düşünün. amacım tartışmak değil kendi görüşüm..
- +1 yıl
asıl erkeklerin e sinden anlamamanız sizin ezikliğinizi gösterir. mide meselesiymiş lafa bak ya biz kız mıyız ki mide meselemiz olsun işte boş olunca içi böyle oluyo işte. sen kız olduğun için bi kızla sevişmeyi düşünürsen tabi iğrenç gelir sana iğrenç geliyo diye gerçekte iğrenç olacak diye bişey yok. erkeklerle sevişmek de bize göre iğrenç ötesi zaten yapılmaz yani öyle bişey bence.
- +1 yıl
Tabii su sey var Turk kizi yapinca o* damgasi yiyor ama kizin amaci sevgilisini elde tutmak, cunku hepsi demeyim ama oyle abaza kekolar varki kiz arkadaslarini zorluyorlar seks icin, kizda ne dusunuyor gidip elalemin hastalikli ruslarini sikecegini benle beraber olsun diyor sonra ne oluyor.. Turk kizi sonra direk o* damgasi.
- +1 yıl
Vay arkadas dun bir telefonun sarji bitti savunmasiz birakilinca yapilan yorumlara bak.
Bir hernekadar yozlassakta erkekler analari gibi kadin,kizlar babalari gibi adam ister.turk kizlarina kimsenin dedigi birsey yok.bekarete geljnce o bosuna yaratilmis birsey degil.senin nerede oldugunh bilmiyorum ama yabanci rkekler de bekaret icin cazip goruyordu turk kizlarini cunku herifler gercek bekareti 100000 dolara bozuyorlar.fantazi olmus heriflerde.ve yemeklerimiz hosuna gidiyor... - +1 yıl
Ayrica ben daha once 1 kez bile turkde olsa yabanci bile olsa ne parayla yattim biriyle ne de sarhosken.kustahlik olarak algilama ama seni begendigini iddia ettigin o bos milletlerin erkekleri gibi degilim.kariyer sahibi trilyonlk patronlarla toplantilara giren ve mimar hatunlarla dolu santiyelerde zamani gecms.senin gibi amele ogrenci vs de degildi onlar.Kariyer vs guc sahibi hatun bile senin gibi kustah degil olgun.
Insanlar basaklara benzer.icleri bosken baslari dik,Doldukca baslari one egilr
türk kızlarına ben haksızlık yapamam tamam nazlılar kibirli falan filan ama türk kızları düşündüğümüz gibi tipe bakmıyorlar güzel kızların koluna taktığı kişiler benden bile tipsiz oluyorsa eğer türk kızlarına kimse bişi diyemez avrupadakı kızların koluna sadece manken erkekelr girebilirler söyle düşünün türk kızıyla çıkıyorum güzel bir kız ama aklım avrupada avrupadan 20 kızdan 2 si belki bana bakar türk kızının koluna takdığı erkeği avrupa kadınlarının 20 sinden 2 si en fazla yanına sokabilir
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerak edecek bir şey yok, Türk kızından yüz bulamayan tipsizlerin hezeyanı o. Ancak 60'lık turistin bir tarafını kemirirler, hehe. Sen sanıyor musun ki yabancı kızlar bunlar için ölüyor? Genç ve güzel olanlarının etrafı zaten yakışıklı ve zengin adam dolu. Yaşlı olanlar da bir taraflarını kemirtiyor bunlara.
12 YorumlaE öyle olan yabancılara da o kullandığın kelimeden diyorlar ki.
04 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHep az olan tercih edilir bende sarisin hatun hastasiyim mesela. Neyseki turkiyede turu tukenmekte olan bir sarisin buldum gerci bir tarafi gurcuymus ama olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılErgen heyecanları onlardaki, boşver geç
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler