Normal ateş değil vajınanızın ateşini ateş ölçer le eğer ölçen varsa sıcaklığı kaç derece
www.gold.com.tr/.../Aeg-FT-4904-Ates-olcer-1.jpg
www.gold.com.tr/.../Aeg-FT-4904-Ates-olcer-1.jpg
Cehaletini giderek daha fazla takdir eder oldum , bu gidişle eldeki diplomaları tek tek yırtmaya başlayacağım , ilginç bir tarzın var , dikkat çekici
@Emreilhan can sıkıntısı daha neler var ikincisi cahalet diye konuşma burada heycan aratıyoruz
puhahah :D gelde gülme ya bilder agır issizsin ya sıcak olan yere buz koysunlar ne diyim
Bu aletle sadece aksiller , oral ve rektal yoldan ölçüm yapılabiliyor
ucunu içine sokup ölçsek oral yapılırken :)
Ama ben sana ortalama çıkacak sonucu söyliyim 37.5 - 38 C°
ölçmeden bilemeyiz ama öyle yalıcaksınki vajına alev alev yanacak bence fazla olur :)
Çok film izlemissin
hayır izlemedim bir zzat yasaıdm 16 ergenlerle karıstırma ama hiç vajina ateşi ölçmedim öyle aklıma geldi etrafındaki çocuklarla karıstırma :) güzellik
Neden bir insan bacak arasındaki bir çizgiye bu kadar azar anlamiyorum alti üstü sıradan basit bir çizgi ve içinde bir delik bunun neyi azdırıcı
sen azıcı bulma seviyorum oral yapmayı ve kızın orad aben orla yaprken inleyip vajınan acılıs kapanısını seviyorum
hmmmmm
@aylindeniz :):): ama güzelbir sıcaklık düşündüren :)
biz anlamayız pampa giren sensin
giren benimde benimkin de sıcak ölçer yoktu :)
teşekkürlerrr
Ne demek
Cevap
4Cevap
şaşırtıcı ama harbi yapan var mıdır?
yoksa da senin bu sorun üzerine yapan olacak merak etme :)
@keyifci-erkek bakalım inş :)
acaba sonuç ne olacak çok merak ettim :)
Gerçekten çok yaratıcı bir soru. Tebrik ediyorum seni reis
eyvallah teşekkür ederim can sıkıntısı başa bela :)
@wingsuit
Cehennem gibi bir yeri nasıl ölçsün bu alet ama başka bir alet ölçebilir :)
Haklısın sıcaklık konusunda bayılıyorum o sıcaklığa
Sapık
neden sapık :)
merak ettim:)
@hülya1984 bende
normaldeçok sıcak oluyor
banada söyle ölçünce :) @hülya1984
ciddiyim çok ilişkim oldu hep sıcacık alev alev yanıyor vajına ama hiç ölçmek aklıam gelmedi vajınanın sıcaklığı ayrı zevk ve güzellik
bir bitmediniz la
yaw he he hadi yol al
ölçerim bir ara :D
bence ama önce okşa vajına iyice orgasma gelinceölç bakiresen ucunu içine sok değilsen dudakalrı arasına yerleştirip klitorisini okşa
bu ölçermi :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar