Zayıf veya Balık Etli kız olması benim için fark yapmıyor. Teninin yumuşak olması beni sevindiriyor, iştahımı açıyor. Kaskatı bedenler bana göre değil.
03 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbalık iyidir, ayakta iken kucağıma alır bacaklarını belime dolayıp dibine dibine gömerim,
isterse 80 kilo olsun bunu yaparım ama boy 160 olmayacak tabi :)04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyani :)
bunu yaparken kalçaları tokatlamak lazım, o kalçanın da eli doldurması lazım :)
Cevap sahibi+1 yılelbette 80 göğüs lazım :D arasını uçlarını yalamak için :D
zayıf olacak balık etli hatta eti sıkı diye tabir edilen bayanlar hiç ilgimi çekmezçıplak görsem iğrenirim
03 Yorumla- +1 yıl
birinci neden oran orantı olayı görsellikteki güzellik sarkmamış vicut hatları misyoner yaparken göbeğin katkat olmuş iğrenç görüntüsünün olmaması üstüme seks anındaki kıvraklığı eviripcevirmesinin kolay olması böyle uzar gider. ayrıca şuanakadar partnerlerim arasında en şevhetli en ateşli olanlar hep zayıf olanlardı
Klasik laf bacım; Ele avuca gelecek mantığı ile tabiki de balık et :)
02 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
çok zayıf kızları sevmiyorum balık etli hatunları severim ama balık etli derken şişman değil şişmanları hiç sevmem.
05 Yorumla
+1 yılKilo ile güzellik direk ilişkili değil. O sebeple soruna cevap vermek mümkün değil.
05 Yorumla- +1 yıl
Güzellik ve kilo arasında direkt ilişki kurmanın güzel olmadığını söylemeye çalıştım. Yoksa cevap verme ile ilgili sorun yok. :))
- +1 yıl
O zaman güzel olanı tercih ederim diyebilirim.
Balık etli ve vucüdu sıkı olmalı olmalı. öyle eti yumuşak sarkan veya çok zayıflarla seks yapmak istemem.
01 YorumlaBalık etli olcak vurdunmu ses gelicek elini attınmı göyüse gote et gelicek ne demişler amun etlisi gotun kemiklisi bizde amcu oldugumuza göre löp et olucak bayannn😁
04 Yorumla
+1 yılBalık etli olucak bu durumda seçme şansı varsa :) ele avuca gelecek yani :)
02 Yorumla- +1 yıl
Mümkünse :)
Cinsel Yaşam konusunda 404 cevap paylaştı. İkisi arasında bir tercih ise eğer zayıf olur ama balık et isede hayır demem hele sevdiğimse çokta önemli olmaz!
02 Yorumla
+1 yılzayıf ama kalça gogus buyuk olan kızlardır en seksi olan kızlar. millen boylesını bulamadıgı ıcın balık etlılere guzel dıyor bence :)
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki balık etli kimle karsilastirirsan karsilastir balik etli. Kiz dediğin ele gelecek o şak şak sesini duyacaksın
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAlet 21 cm alinca zayifinnalmasi imkansiz oluyo zaten. Ve baliketlileri kaldirip kucagimda ayakta becermeyi evirip cevirmeyi falan daha çok seviyorum onlar da kuduruyolar bir de her şeyleri ele geliyo falan. Bu baliketliden kastimiz normalin biraz üzerinde ve derlitoplu olan kizlar tabi, orasi burasi sarkmis kizlardan bahsetmiyorum :D
Cevap sahibi+1 yılIlk cümleyi nedense yazamamisim " Alet 21cm olunca zayifin almasi zaten imkansiz oluyo" idi.
+1 yılBen zayif seviyorum..
Gögüsleri kcuk olacak, ama uclari belirgin.
Sadce kalcasi braz dolgun olacak.04 Yorumla- +1 yıl
Zayflra karsi bir zaafim var. Onnla yatmyi daha cok istyorum. Yani en azndan nereye ne yaptgmzda belli oluyor. ☺ Hersey daha cok ortada oluyor. Ve zayf biri ile istedgn pozisyonu yaparsin 😊
- +1 yıl
Yani balik etliylede guzel olur ozellkle avuçlamasi, dokunmasi mesela sıkması ya da şaplatması :)
Daha çok sevme sevişme alanı , daha yuvarlak hatlar yani dolgun , toplu , balıketli tercihim
08 Yorumlazayıf kızın tadını alan bilir, almayan kasapta et bekleyen kediler gibidir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHafif toplu kız olsun biraz daha toplu olsun hatta hafif tombiş olsun candır. Nedeni ise ele kolay gelir. Tenini kolay hissedersin çokta tatlı olurlar ^^
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Eğer sende bu 3 ünden biriysen mutlu ol :) Bir erkek için bu tarz kızlar daha değerlidir. En azından ben çok değer veririm :) Benim gibilerde az değil. Çok sevilirsin emin ol :)
Cevap sahibi+1 yılİşte bu yahu :) Mesela boyun 1.65 diyelim 55-62 arası kal hiç sorun olmaz :) Hadi kendine iyi bak ::)
balık etlilerden çünkü dolgunlar olgunlar çıtı pıtı kızı ne yapacaksın soysan göz kirliliği zaten
04 Yorumla
+1 yılİnce belli balıketli, 85-90 göğüs 40-42 kalça, uzun saç, azcık kısa boy. Tadından yenmez ;)
04 Yorumla- +1 yıl
Vurdu mu ses gelecek, o dalgalanma olacak, bir de ele gelecek hatun dediğin. Yoksa sen bu tanımlara uyuyor musun?
- +1 yıl
Nereler uymuyor? :)
Zayıf, küçük göğüslü ve küçük kalçalı kızdan hoşlanırım.
02 Yorumla
+1 yılBalik etli kizla yasanan seks zevkin doruklarina cikartir
04 Yorumla- +1 yıl
Dokundugunda kemik yerine kadin vucudu hissettigin icin
- +1 yıl
Tesekkur ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa çok zayıf olcak ya da balıketli olcak. Vajina vajinadır hertürlü aşırı zevk verir. Şişman zayıf farketmez.
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılZayıf seçerim.
balık alayım, yanında ayran da olursa sevinirim
00 YorumlaBiri balik etlimi dedi :) olmazsa olmaz tabikide
02 Yorumla
+1 yılvalla duruma göre değişir bişey diyemem
04 Yorumla- +1 yıl
çirkin bir zayıftansa balık etli bir güzel tercih edilir yani
- +1 yıl
zayıf ele avuca gelecek mantığı biraz özgüven yoksunu insanların söyleyeceği bişey kadın erkek farketmez herkes spor yapmalı vucudunu korumalı
hafalık olacak basenli ince belli geniş kalçalı.
02 Yorumla
+1 yılBalık etli kemik gelmesin
01 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Balik tek tercihin fantazi de zayif iyi oluyor
05 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılfarklılaşabilir cevaplar
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl;)) herkesin düşüncesi farklıdır
Gizli Üye(36-45)+1 yılDaha balıketliye denk gelmedim
Bilemiyecegim :)02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAma olursa ilk işin baliketli denemek olacak
+1 yılHafif balık etli olmalı kalçaları dolgun olmalı...
02 Yorumla- +1 yıl
Rica ederim...;)
+1 yılbalık etlı dolgun olurlar
02 Yorumla- +1 yıl
ne bılım daha ıyı oluyor gırerken zorlanmıyorum zayıf oldumu gırmekte zorlanıyorum
senın nasıl
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zayıf ne balık etli ortası
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılzayıfın az kilolusu balık etten daha ince yani dmek istediğim
Cevap sahibi+1 yılsiz nasılsınız zayıf balık etli
Cevap sahibi+1 yıl:) merak ettim doğrusu sizi hanım efendi :) fizki açıdan lütfen yanlış anlamayın
balık etlileer
04 Yorumla
+1 yılHiçbiri iiiiii
01 YorumlaNefes alsın...
00 Yorumlabalık etli tabiki
04 Yorumla
+1 yılAbartı olmasın iyi
02 Yorumla- +1 yıl
zayıfı severim ama balık ette güzeldir
Balıketli
01 Yorumla
+1 yılZayiff
04 Yorumla- +1 yıl
Valla evircen cevircen kaldircan havalara atcan güzel seviorm. d Oyy anlatırken bile bisi oldum bak. d
- +1 yıl
Rica ederim (: . d
zayif
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen ateşli ile :)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbalık :) hem balık hem ateşli bildiğin hamsi :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılZayıf
01 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılZayif diyorum..
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIyi oluyo kucakta falan :)) oyle hoslaniyorum ben nedeni yok yani foz zevki tamamen
Cevap sahibi+1 yılBuyuk gogus. de sevmem. 170 boy. 55 58 kilo. 85 b olculerinde biri candir yani.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBalık olsun
01 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat