Kardeşim sünnet olacak ve eşyalarımı hep savuran ufaklıkla dalga geçmek istiyorum sizin bir fikriniz var mı?
Cevabın nedir?
+1 yılevet kızlar yetişkin bir erkeğin erkekliğiyle nasıl dalga geçmek istiyorlarsa onları yazmışlar :) tahrik olmadım desem yalan olur erkekliğimle dalga geçilmesi fantazlerim arasında
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMahalle kasabını çağırdım,fazlalıklarını alacakmış de.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılahahhaah :D
tam benim kafadansın geç dalganı bolca tümse neerlni intikamı :D
kaç yaşında bi onu öğrenelim ?1195 Yorumla
Soran+1 yıl7 yaşında
Cevap sahibi+1 yılooyy yavru kıyamam ya :D aslında yazık ama komikte olur :D
bir kere inidr şortunu tut sıkıca :D ama kimsenin yanıdna yapam utaanbilir nasıl ?
Soran+1 yıltutuyorum arada gel sünnet edicem kesiyorum diyorum ağlamaya başlıyor :D sünnetçi ucunu geri çekip öyle tutsun biraz alışsın dedi onu yapıyor işte :D
Cevap sahibi+1 yılyazık be ağlayınca bırakk ama :D
annen baban kızıyomu öyle ağaltınca
Soran+1 yılyok kızmıyorlar çünkü herkesi bıktırdı sürekli bişiler kırıp döküyor :D
Cevap sahibi+1 yılçok yaramaz oluyolar erkek çlocukları ufakken :D iyi bir tehdit yöntemi ama çok korkucak şimdi
aranızdada baya yaş farkı var galiba
Soran+1 yılevet bayağı yaş farkı var ama seviyorum keretayı ama intikamımı da alıcam :D
Cevap sahibi+1 yılhahaha :D bu durum bana tanıdık geliyo :))
sevilmez mi ya sevilir yaramaz bıdıklar ama intiakm almak hevside bırakaırlar insanda
sen neler yapıyosun peki şidiye akdar bakalım ? farklı olrak ne bulabiliriz
Soran+1 yılfarklı olarak işte organizasyonla ben ilgileniyorum işte sünnet çocuğuyla da ben ilgileniyorum sanki benim çocuğum :D
Cevap sahibi+1 yılyok ya onu demedim buda güzel tabikide
dakga geçme olrak neelr yapıyosun :D
Soran+1 yılpilava katcaz dedim:D testereyle kesecekler dedim :D elime makas alıp kesicem diyip tuttum :D
Cevap sahibi+1 yılvahh vahh :D
en etkilisi demek değil pipiiyi açıp uygulamak :D yani açıp yapmak ama çok bozuluyolar :D
utanıyomu sen açıncada :D
Soran+1 yılevet utanıyor ve korkuyor pipisini gerçi sürekli açıyordu o sende sanki birini sünnet ettirmişsin gibi konuşuyorsun var mı kardeşin falan ?
Cevap sahibi+1 yılkardeşim değil ama var biri :D onunlada biz iyi uğraşmıştık :D çok beli oluyor değil mi
Soran+1 yılevet kimle bu kadar uğraştınız :D
Cevap sahibi+1 yılküçük yeğenle kiminle olucak :D
annem 2 metre kesicez 2.5 metre kalıcak diyodu :D ahahahaha
Soran+1 yıliyi söylemiş küçük yeğen biraz geç sünnet oldu galiba o kadar uzunsa :D
Cevap sahibi+1 yıl7 yaşındaydı oda :D
anenm daha öncedende diyoduki :D
kızlar ip atlaamk istiyosanız çeviriyim diyodu :D anladın mı ?
Soran+1 yılahahaha yani uzun ip atlayabilirsiniz diyor :Dgüzel demiş :D
- +1 yıl
:) bunu duyan kızlar ne yapıyodu
Cevap sahibi+1 yıl:D
arkadaşımın kardeşinede takılırdık bazen :D ama ona çok değil nede olsa yabancı
bizimkinle çok uğraşılırdı :D
utanıyomu hiç senden sen görünce felan sırf bu sünnet içişn değil yani normalde gördüğünde :D
Cevap sahibi+1 yıl@kadınaköle anneme ya öyle şeyler deme diyoalrdı alışmasın gibilerinden :D
Soran+1 yıltabiki utanıyor kapatmaya çalışıyor ama ben açıp tutuyorum sürekli :D sünnet olsun yumurtanın sarısı gitti pipinin yarısı diyede kızdırıcam :D
Cevap sahibi+1 yıl:D sen bizdende betersin :D
yazık be utanıyosa ama o halide çok komik oluyo
birinini önüdne yapma ama oluyormu yanınızda biri ?
Soran+1 yılsünnet olsun çıkarıp dışarda dolaştırıcam :D
Cevap sahibi+1 yılyok be sende abartma :D aiel içinde felan yap en fazla çocuk çok utanır ama yazık değil mi ?
Soran+1 yıldeğil canavar o canavar düz duvara tırmanıyor :D bol bol resimde çekicem :D
Cevap sahibi+1 yılsen niyeti bozmuşsun :D bide erkek erkeğin halinden analr derler
sen buna eregenlikte ne yapıcan merak ettim ?
Soran+1 yılbende sünnet oldum ama ben yaramaz değildim :D ergen olsun buluruz bişiler :D
Cevap sahibi+1 yılneler mesela :D
asıl ergen kardeşle dalga geçmek çok daha zevkli söyle bakalım menüde neler var :D
Soran+1 yılkız arkadaşlarının yanında sünnet fotoğraflarını çıkarıp göstereceğim :D
Cevap sahibi+1 yılahhaha :D o daha büyğünü gçsterir zaten :D
banyoda çok kalınca ne yapıcaksın kapıda biticek misin hemen
Soran+1 yıliçeri girerim direk :D bilgisayarda falan film izlediğinde de direk odasına dalarım iş üstünde yakalarım keratayı:D
Cevap sahibi+1 yıloğlan bunalıam giricek :D ama snn açında çok komik dinelemside komik .D
sanada yapıyalr mıydı böyle :D
Soran+1 yılbenim sünnetim evde ollmuştu halamın kızları falan hep izlemişti sonrada yumurtanın sarısını söylemişlerdi çok acımıştı onu hatırlıyorum :D
Cevap sahibi+1 yılegenliğinde :D
babn banyoya geliyo muydu
Soran+1 yılo gelmek istiyordu ama ben utanıyordum almıyordum içeri :D
Cevap sahibi+1 yılo utanmalarınız çok komik :D
nasıl girmeye çalışıyodu kitliykenmi aç gelicem diyodu :D
Soran+1 yılevet kapı kilitli aç geliyim diyordu gerek yok diyordum :D Albüm hep benim çıplak resimlerimle dolu :)
Cevap sahibi+1 yılşimdi sende intikam alıyosun haa :D
baban kardeşine yapmıyo mu ?
umarım o resimler küçüklük hallerindir :D:D:D
babana demiyo muydun gelip napıcan diye
Soran+1 yılkardeşimin de var fotoları küçüklük resimlerim tabiki :D babam kese atıcam diyordu :D
Cevap sahibi+1 yılaman fazl büykkekn resmini çekemsinler dikkat et :D :D :D
baban meşgul olduğunu anlayıp mı girmek istiyodu acaba yoksa gerçkten keselemek mi istiyoduu :D kaç yaşalrındaydın
Soran+1 yılbüyükken de çekecek değil artık gelişim evrelerini mi inceleyecek :D meşgul olduğumu anlıyor galiba :D 16-17 yaşındaydım
Cevap sahibi+1 yılkesin anlıyordur :D
aman oda abartmış 17 yaşında kese bahanesi mi olur :D
hiç bakıyor muydu peki :D
Soran+1 yılevet bazen bakıyordu sünnetin nasıl iyileşti mi diye bakıyorum diyor :D o değil kardeşimde abi sen sünnet oldun mu bi bakiyim diyor :D
- +1 yıl
ablam her yerde banyoda çok kaldığımı söylerdi hem utanır hem sinirlnrdim :( gizli kullanıcı erkeklikle dalga geçmekten hoşlanıyorsn benimle dlga geçebilirsin
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşalrındyen san diyodu bunu ? babn
sende göster canım kardeşine nolcak :D
Soran+1 yıl16-17 yaşlarında işte :D Bu yaşta gösterebilir miyim koskoca adam olmuşum korkar daha sünnet olmaz çocuk :D
Cevap sahibi+1 yıl:D zaten merak etme kardeşin iyice korkmuştır
babanda alem adammış o yaşta bakıyım denir mi :D yani bahanesi sünent olur mu D:
hiç zorla açtığı oldu mu
Soran+1 yılsünnet olacağım zaman açıyordu daha sonra açmadı :D erkek olmak zor :D sen olsan ne yapardın ?
Cevap sahibi+1 yılkimin yerinde olsam
Soran+1 yılbenim kardeşimin :D son saatlerin pipinle :D
Cevap sahibi+1 yılkesin evden kaaçrdım o korkuyla odasunda yanında yatsın briniz :D
Soran+1 yılkaçamaz bir yere keseceğiz kurtuluşu yok :D şimdi rüyasında testereli sünnetçi görüyordur :D
Cevap sahibi+1 yılne zamn kesim yarın mı
Soran+1 yılevet yarın eti kesiyoruz :D
Cevap sahibi+1 yıl:D kıyamamm
ağlama sakın sende ona üzülüpp
Soran+1 yılben ona ne üzüleceğim üzülsem ben kendi şeyime üzülürüm kesildi diye :D
Cevap sahibi+1 yılsennki geçti işte boşver :D
sen kardeşini keseliyo musun :D ?
Soran+1 yılevet geçti ama sen birde bana sor :D evet kardeşimi ben yıkıyorum arada :D ufacık pipisi var yıkıyorum çok gülüyor :D
Cevap sahibi+1 yıl:D nasıl yıkıyosun ? o nenden gülüyoki onu anlamdım :D
Soran+1 yıllif falan sürüyorum orasına dokununca gıdıklanıyor :D
Cevap sahibi+1 yılminik ya çok zevkli oluyodr :D
abi yapma felan diyo mu D:
Soran+1 yılevet yapma abi diyor :d sabunluyorum orasını iyice diyorum pipin kayboldu acayip gülüyor :D
Cevap sahibi+1 yılahahahh :D çok zevkli desene başka neler yapıyosun
Soran+1 yılküveti dolduruyorum oyuncak ördeği var ördek acıkmış diyorum suyun içine daldırıp pipisine değdiriyorum :D
Cevap sahibi+1 yılhahahah :D se alemsin haa :D
oan bieşy demiyo mu ?
hiç giyinikken açıyo msuun peki şaka niyetiene uyurken yada tv izlerken felan :D
Soran+1 yılyok uyurken uyandırmam ama dolaşırken ortalıkta arada açarım :D
Cevap sahibi+1 yılo zaman napıyo :D
Soran+1 yılmızmızlanıyor bişi demiyor :D sünnet olsun artık ikide bir açar bakarım :D
Cevap sahibi+1 yılbaşka kardeşin var mı 2nizmisniz sadece
Soran+1 yılevet ikimiziz sadece ama yarın artık 1 buçuk olacağız :D
Cevap sahibi+1 yılaranızda baya yaş farı var neden :D ?
Soran+1 yılo farklı anneden çünkü
Cevap sahibi+1 yılhımm :S
neyse boşver
arakdaşalrıan felanda gösteriyor musun aradaaçıp :D
Soran+1 yılyok ya ancak ben bakarım ona 2 kardeşiz sonuçta az önce sen bir buçuk gerçi onun yarısı yarın gidicek 1 buçuk kalıcaz ama olsun :D
Cevap sahibi+1 yıl:D ibşey olmaz :D
baban zorla banyoya girmre çalışır mıydı peki sen izin veremynce
Soran+1 yılyoo hayır sende banyoya taktın :D
Cevap sahibi+1 yılee sen söyle farlı bişey oda kabulümm :D
Soran+1 yılsen banyo yaparken kimse girdi mi içeri?
Cevap sahibi+1 yılyok asla :D
ama tuvlatyken annem ynalışlıka açtı hemn ittim oda çıktı zaten
senn
Soran+1 yılyokta ben piknikte etrfata tuvalet yoktu ağaçların oraya yaparken 1 tane kız direk yanımda belirdi beni öyle gördü :D
Cevap sahibi+1 yıl:D eee babana yada küçükakrdeşinle başka anın yok mu
Soran+1 yılbir defa banyodan çıkmıştım üstümü giyinirken kardeşim kapıdan aniden girince beni çıplak yakalamıştı :D
Cevap sahibi+1 yıltravam yaşamıştır ne dedi çıktımı hmn
Soran+1 yılüstüme bel altı havlusunu aldım hemen gördü mü bilmiyorum görürsede görsün yani onda da var aynısı :D
Cevap sahibi+1 yıl:D aynısı hahaha
o da güzel
Soran+1 yılyarın kesilsin kesilen kısmı alıp saklıycam toprağa gömmek gerekiyormuş filizlensin diye:D
Cevap sahibi+1 yıl:D tamam
yarın anlatırsın artk neler olduğunu iyi geeler şimdi
gir yarın ha bana yazarsın burdan
Soran+1 yıltamam yazarım
Soran+1 yılkestirdik bizim ufaklığın pipisini :D
Cevap sahibi+1 yılee anlat bakalım ansıl geçti kesim ağlamalr felan :D
Soran+1 yılacayip ağladı :D ama çok değişik sünnet yapıyorlar artık epeyce kestiler şaka maka :D
Cevap sahibi+1 yılkıyamam : yaa :(((
nasıl yani fazla kesitlr :S
Soran+1 yılbana çok fazla geldi zaten minnacık pipisi var o kadar nasıl kestiler ben bile korktum yani :D benden azıcık kesilmişti :d
Cevap sahibi+1 yılyazık o zaman sen şanslısın
çok ağladımı hızlı cevapp yaz :D
Soran+1 yılağlamaz mı bağırmalar çağırmalar arasında :D ben ellerini tuttum sünnetçi kesti :D
Cevap sahibi+1 yılysxzık br rn sıkıyosun bırasksaydın laçsaydı :D
Soran+1 yılbir an içim fena oldu zaten kendi sünnetim aklıma geldi :D ama onun sünnet olması bana zevk verdi hak etmişti yaramaz :D
Cevap sahibi+1 yılçok sadistçe :D
açıkta mı hala pipisi :D bakıyo musujn sık sık
Soran+1 yılkapatamıyor ki:D kesik pipisini tuta tuta geziyor ortalıkta :D herkes bakıyor emanet gibi duruyor çok komik görünüyor pipisi :D
Cevap sahibi+1 yılhiç gölerin dolmadımı sennde :D
Soran+1 yılyok ya ne gözlerim dolacak giden gider kalan pipi bizimdir :D
Cevap sahibi+1 yılkaç yaşına kadar bakarsın artık açıp açıp :D
Soran+1 yılkuşu kalkana kadar bakarız sonra zaten başkalarının ilgi alanına girecek :D
Cevap sahibi+1 yılkuşu kalktıneden sonrada bak :D bıyıklansın felan yien bak iyice bozulsun .D
sana kuşun kalkıyomu diye soruyoalr mıydı varmı böyle utandırmalı bir anın
Soran+1 yılolmaz mı babam soruyordu :D normal çalışıyor mu diye soruyordu :D
Cevap sahibi+1 yılsorunca utanıyo muydun :D birilerininder yanında soruyor muyduu
Soran+1 yılbirinin yanında sormuyordu ama sünnet olduğum gün bir komşu geldi bana adamın yanında dediki amcaya aç sünnetini göster ben önce göstermedim sonra bi daha diyince gösterdim :D
Cevap sahibi+1 yılaçıp baban mı indirdi yoksa :D
Soran+1 yılyok zaten sünnet kıyafeti vardı üzerimde az bişi kaldırınca gözüktü zaten :D ya zaten uyuşturmuşlardı var mı yok mu hissetmiyordum o sıra :D
Cevap sahibi+1 yılneden uyusutmraılar senşüi
Soran+1 yılyazını okuyamadım bana diyorsun ama sen çok geç yazıyorsun
Cevap sahibi+1 yılpardon :D
seni nedne uyusutrmadan yaptılar
Soran+1 yıluyuşturdular yazmıştım zaten uyuşturmadan yapsalar dayanılır mı :D uyuşturmuşlardı bişi hissetmiyordum gösterirken diyorum :D
Cevap sahibi+1 yılhee
hiç çekinme olmuyo mu
Soran+1 yılerkeğim sünnet olmuşum neden çekineyim ki? :D
Cevap sahibi+1 yılnormalde aç göster dese göstermessina ama
Soran+1 yılnormal bir kişi dediğinde göstermem tabi ama söyleyenede bağlı :D
Cevap sahibi+1 yılmesela dha açıklaycı ol kim dese gösteremzdin babandan korkuyo muydun
Soran+1 yılbabam derse gösteririm korktuğumdan değil kız arkadaşım olsa o söylerse gösterirdim :D başkada kimse söylese göstermem :D
Cevap sahibi+1 yılbaban peki durup duruken açıyo muydu hiç .:D
meseal sen traş olurken felan bir anda
Soran+1 yılevet nir kere öylece daldı içeri ondan sonra kapıyı kilitlemeye başladım :D
Cevap sahibi+1 yılne yapıyodun ansıl daldı en dedi sana
Soran+1 yılgirmiş içeri ellerini yıkayacakmış bende banyo yapıyordum herşey ortada tabi gördü
Cevap sahibi+1 yılbaktımı görmemzlikten mi geldi
ne dedi
Soran+1 yılbaktı sadece bişi demedi kardeşim uyuyo şimdi onun sünnetine baktım dimdik öylece duruyor çok komik :D
Cevap sahibi+1 yılutandınmı aban abkınca çık dedinmi ? bunada cevap verü
nasıl dikleşmişki,
Soran+1 yılevet çık dedim o da elini yıkadı çıktı sünnet olunca bir kaç gün pipi dik duruyor :D keşke seni de sünnet ettirseydikte öğrenseydin :D
Cevap sahibi+1 yılallah korusn :D
Soran+1 yılbiz oldukta senin ki canda bizim ki patlıcan mı? :D
Cevap sahibi+1 yılsende doğum ya ? D nasıl
Soran+1 yılo da zormuş ama bizi de anla pipimizi kesiyorlar ve çok acıyor ben hala her sünnet konusu geçince o an aklıma geliyor sanki her sünnet konusu geçtiğinde benden bahsediyorlar gibi geliyor:D
Cevap sahibi+1 yılkardeşinide kuşu kalkykıyomu hiç
normal zmanda
Soran+1 yılyok ya o yaşta kalkmıyor şimdi sünnet oldu dikişler falan var ondan dik duruyor :D sen erkek olsaydın en çok ne yapmak isterdin?
Cevap sahibi+1 yılbenim şimdi çıkmaa lazım yarın devam ederiz :D
Soran+1 yıltamam :D
Soran+1 yıldaha görünmüyorsun nerelerdesin?
Cevap sahibi+1 yılsen gittin sandım burdym sen nerdesin
ufaklığım pipsi nasıl
Soran+1 yıliyileşiyor yavaş yavaş kestirdi kurtuldu o da :D
Cevap sahibi+1 yılhala ağlıyo mu
gelene geçene gösteriyo musun
Soran+1 yılarada bir yerlere çarpıyor ağlıyor :D yok artık sadece ev sakinleri bakıyor o da krem falan sürüyoruz :D
Cevap sahibi+1 yılçıkma birazda konuşalım :D
ordmsn
Soran+1 yılburdayım konuşalım :D
Cevap sahibi+1 yılok .:D
byuyurr önce sen
Soran+1 yılsen sor sorun varsa önce bayanlar :D
Cevap sahibi+1 yılsen anla tişte o banyoanısı gibi bir anın var mı :D
hani ördeklisi gibi
Soran+1 yılevet o güzeldi :D öyle yok aklıma gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılpeki bazen bir anda açıyorum dedin ya onlardan yokmu aklınad
Soran+1 yılbunun üzerinde çoğu zaman şort oluyor aniden tutup indiriyorum herşey ortada bir kerede balkonda yaptım meğer karşıda kızlar falan varmış bir gülmeye başladılar :D
Cevap sahibi+1 yıl:D
kızalr da ıou yaşındamıydı büyük müydü
akrdeşin çekindimi D:
Soran+1 yılkızlar büyüktü ondan büyüktü o anlamıyor ki o dışarda falan hiç çekinmeden çıkartır tuvaletini yapar :D
Cevap sahibi+1 yılutanmaz bı oznm :D
Soran+1 yılaynen :D
Cevap sahibi+1 yılhiç utandığı bir an varmı aklında :D snn babanın yada bir başkassının onu utandırdığı :D
Soran+1 yılgeçen sünnet olduktan sonra halamın küçük kızı aç bakiyim naptılar dedi o zaman utandı göstermedi :d
Cevap sahibi+1 yılkıyamam :D
sen açsaydın ya hemen zorla yapmadınmı öyle bişey
Soran+1 yılya kız küçük kızdı görüp bunalıma girerdi :D bide yeni sünnet olmuştu zaten ağlıyordu :D
Cevap sahibi+1 yılyoksa açardın yani
ama yok sen halden anlarsın
Soran+1 yılya erkek değil mi göstersin :D ben aslında bunuda anlamıyorum kızların bişiyi yok saklıyorlar erkeklerin pipisi var açıp dolaşıyorlar :D
Cevap sahibi+1 yılsiz baştan öyle alıştınız bizde öyle değil D:
ee akloına gelmiyomu şöyle gzel bişey :D
Cevap sahibi+1 yılabdestimi bozacan be D:
Soran+1 yılişte aynı şekilde bizim ufaklık sünnet oldu :D
Cevap sahibi+1 yılpipi görmek abdrsti bozar ya onun için dedim D:
Soran+1 yılhmm pardon ama bu saatte ne abdesti? :D
Cevap sahibi+1 yılgusül be bilme zmisin onu
malum yarında oruç var
Soran+1 yılbunda ne var ki küçük çocuk zaten bişi olmaz
Cevap sahibi+1 yılinş bakalım D:
baban sana birilerini ortasında diyo mydu gusülleniyon mu diye D: utandıryo muydu
Soran+1 yılyok ama teke tek söylüyordu :D video nasıl acıdın mı ufaklığa :D
Cevap sahibi+1 yılizlememdim abdestim bozulmasın diye :D maaben acırım genelde onlara :D
sana nasl söylüyodu
Soran+1 yılişte yıkan abdest al der :D
Cevap sahibi+1 yılne zamn der mesela :D
hangi anlarda
farkeedermi bieşylet yaptındfa
Soran+1 yılyok genel söyler
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılbugün ufaklığın sünnetine yanlışlıkla değdim ağlamaya başladı:D artık bişi yapmadı mı sünnetine vurucam :D
Cevap sahibi+1 yılcaniii :D
oda sana vurur o zamn
Soran+1 yılvursun o sünnetli bana bişi olmaz :D
Cevap sahibi+1 yılacıtıcak tarafalrını bualbilir ama
Soran+1 yılmesela ?
Cevap sahibi+1 yıltopalr mesela :D
Soran+1 yılevet toplar sakat lisedeyken kızın birini kızdırmıştım diziyle bir tekme attı ölüyordum :D bizim ufaklığa öğretmemek gerek :D
Cevap sahibi+1 yılonunda acıyodur toğlar anlar yakında sen hiç sıkıyo musun onunkileri
Soran+1 yılhııı sıkıp istiklal marşını okutuyorum :D
Cevap sahibi+1 yıldonuda indiriyonmu üsütnden mi
Soran+1 yıldonunu indirip :D
Cevap sahibi+1 yılnerden bu yaştabilcek istkall marşını
Soran+1 yılbiliyor o siz okuldayken hiç erkekler böyle şakalaşmazmıydı ?
Cevap sahibi+1 yılyok ben hiç görmedim
Soran+1 yılbir arkadaşım benim toplarımı tutup bana istiklal marşını tersten okutmuştu.çok fenaydı
Cevap sahibi+1 yıl:D:D
hiç soyma şakalrı varmı ben onlaır mereak ettm
Soran+1 yılseninde değişik fantazilerin varmış yani :D
Soran+1 yılburda mısın?
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. " büyüyünce uzuyor "
" üzülme kökü sende"
korkutma yazıktır ama eğlenceli hihi :D01 Yorumla
Soran+1 yılbiraz korksun ufaklık çok yaramazlık yapıyor :D
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
5Cevap
işte böyle yaramazlık yaptığın için pipini kesecekler de. yaramazlık yapmasaydın kesmezlerdi de :D ama yazık yaw bence dalga geçme.
00 Yorumlatane demir testeresi al yanınada törpü bununla kesicez bununlada törpülüycez de :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben en ii cevaptaki kişi
o iyelğim kapatıldığı için yazmdım sen burdaysan yaz bana burdan11 Yorumla
+1 yılHepsini kesıcekler de
03 Yorumla
Soran+1 yılhepsini kesecek testereyle diyorum zaten :D
- +1 yıl
bu iyi işte:))
Soran+1 yılşeyini tutup bir kaçışı var görcen :))
+1 yılbaltayla kescekler sonra sana yedrcekler de :D:D
064 Yorumla
Soran+1 yılgüzel fikirmiş testereyle kesecekler dedim:)makası elime alıp şeyini tuttum kesicem dedim ağladı :D
- +1 yıl
kıyamamm :))) ama haketmıs yaramazlık yapmasın :D
- +1 yıl
evet kızlar yetişkin bir erkeğin erkekliğiyle nasıl dalga geçmek istiyorlarsa onları yazmışlar :)
Soran+1 yılevet yaramazlık yaptıkça artık sünnet edicez :D
- +1 yıl
kes gıtsın kokunden gerek kalmaz :D:D her zmn kesmeye
Soran+1 yılyok kökünden olmaz ucundan azar azar kestireceğiz ki tam akıllansın :D
- +1 yıl
o zmn canı cok yanar yazık cocuga :D:D 1 kerde acıtmak var bıde her zamn actmak var :D:D
Soran+1 yılsen hepsini kes diyordun şimdi yazık diyorsun :D senin yok mu sünnet olan kardeşin falan?
- +1 yıl
yokkı olsada dalga gecsem :D:D
Soran+1 yılbizim ufaklıkla geçebilirsin o hepimize yeter sen söyle ben senin yerinede dalga geçerim :D
- +1 yıl
ama orda olup gulmek var :D:D
Soran+1 yılevet eli sünnet kıyafetinde gezerken görmek güzel olacak bana alıştı bir kız gördüğünde ne yapar merak ediyorum :D
- +1 yıl
kacar heralde :D
Soran+1 yılevet kaçar :D ama zaten sende görmek istemezsin yeni sünnet olmuş pipi çok kötü oluyor dikişli falan :D
- +1 yıl
off off :D:DD gıttı hıyarı :D:D
Soran+1 yılpilav yapıp yeriz müthiş pilavlık et çıkar bizim ufaklıktan :D sünnet pilavlarını zaten oldum olası sevmişimdir :D
- +1 yıl
ama sımdı ne gerek var pılavdan tıksındırmeye :D:D
Soran+1 yılsen hiç sünnet düğünlerine de mi gitmedin neden et pilav veriyorlar hiç düşünmedin mi:D etin kilosu 30 tl gerçek et koysa adam batar :D
- +1 yıl
etlı pılav gorunce yemıyorum tek tatlı yıyorum orda ben :D:D
Soran+1 yılbi tadını alsan bırakamazsın sırf onun için gidiyorum sünnetlere :D
- +1 yıl
lannnnnnnnn mıde bırakmadınnn yaaa :D:D
Soran+1 yıltamam etli pilavıda ona yediririz o zaten beğenir :D
- +1 yıl
o yesın ya banane yemıom ben :))
Soran+1 yılbaşka nasıl dalga geçiyim söyle senin yerine yapiyim :D
- +1 yıl
daha buyumez o de kaldı ole cısını yaparkn hep acıcak de :D
Soran+1 yılyeni bişi buldum zaten kesildikten sonra pipinin hepsi kendi kendine çürüyüp düşüyormuş :D
- +1 yıl
ewe ewet guzel :)) kndını nıye gızlednkı
Soran+1 yılbilmem böyle yazdım ufaklığı bide kaplıcaya götürürüm iyileşir pipisi bişiyi kalmaz :D
- +1 yıl
:D:D kım oldgunu merak ettm
Soran+1 yılne merak ediyon beni kardeşim sünnet oluyor ben değil :D
- +1 yıl
kardesn sunnet oluyo srunda bu sen deglsn nıe kndını gzlıyosun :))
Soran+1 yılkardeşimin psikolojisi bozulmasın diye sonra herkes sünnetine gelir bana pilav kalmaz :D
- +1 yıl
kızlar yorumlarınız beni çok tahrik ediyo
- +1 yıl
taktn pilava yaa tam soz sana burdakı sunnetlerden kalan etlerı gondercem :D:D
Soran+1 yılgönder :D sünnette ucundan azıcık diyorlar ama inanma sünnetçi bana kesilen kısmı gösterdi epey et çıkmış benden hatta babam dalga geçiyordu 100 kişiye et pilav dağıttık diye :D
- +1 yıl
adresını gnder yarn bı sunnet vardı sanırım :D:D
Soran+1 yılsen sünnet olsan korkar mıydın ?
- +1 yıl
ewettttt ewe gıtmezdmkııııııııı sokaklarda yatardım da ıı :D:D
Soran+1 yılhahaha az önce baltayla kesecekler diye korkutuyordun çocuğu :D
- +1 yıl
amaa napım olayy bana gelınce kotuu olduu :D:D
Soran+1 yılevet bende sünnet başıma gelmeyecek diye korkutuyorum çocuğu nede olsa kurtuldum ben rahatım :D ama sünnetçilerden korkuyorum hala
- +1 yıl
inş yanlıslıkla senınkı gıder :D:D
Soran+1 yılya benden ne istiyorsun zaten sünnetçi epeyce kesti bana bişi kalmayacak :D
- +1 yıl
gızlısın ya ondan gızlı uyecıklere karsıyım :D
Soran+1 yıltamam bi daha gizli yazmam :D sen hiç sünnet olan çocuk görmedin mi?çok şirin değiller mi elleri hep pipilerinde penguen gibi yürüyorlar.
- +1 yıl
gormezmıyım yegenlerım garıplaerım cok komıklerdı :DD:
Soran+1 yılGösterdiler mi sana pipilerini utanırlar aslında sünnet olurken :D:D
- +1 yıl
yoo ben gordum :D:D benden cekınmezler elımde buyudu sayılır keratalar :D:D
Soran+1 yılyeni sünnet olmuş çocuklar çok tatlı oluyor bide küçük pipiler sevimli oluyor :D
Soran+1 yılsen sünnet olduktan sonra mı gördün?
- +1 yıl
ewett
Soran+1 yılnasıldı peki durumları?kötü görünmüyorlar mıydı ?
- +1 yıl
kotuyduu yaa :D
Soran+1 yılonlarla dalga geçtin mi peki?:D
- +1 yıl
yok ya aglıyolardı gecemedm kıyamadm:D:D
Soran+1 yılağlasın zaten asıl o zaman geçeceksin ki acılı olsun :)
Soran+1 yılkestirdik bizim ufaklığın pipisini :D
- +1 yıl
hyrlı ollsn tadı nasıl
Soran+1 yılgüzeldi sana da göndereyim mi etli pilav taze taze :D
- +1 yıl
yok kalsın tokum ben :)
Soran+1 yılsağol az önce yazamadım darısı senin çocuklarının başına :D ama zor söyliyeyim çok ağladı ufaklık :D
- +1 yıl
sen sankı hıc aglamdnda :D
Soran+1 yılbende ağladımda benim zamanımda daha zordu sünnet olmak :D hem sonuçta en önemli organımı kesiyorlar ağlamışsam ne olmuş :D
Soran+1 yılkaç gündür pilav pilav bıktık artık göndereyim mi sana da :D
Yumurtanın sarısı gitti çükün yarısı
00 Yorumlapilava katcaklarmış senin fazlalığı de
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKoparcaklar tümden de :d
03 Yorumla
Soran+1 yılHemen odaya kaçıyor :d
Cevap sahibi+1 yılAy yazık ya :D
Soran+1 yılyazık değil çok yaramaz akıllanır belki biraz :D
"ham meyveyi koparacaklar dalından" de
00 Yorumlasözde sana erkek dıyorlar hanı senın pipin de:D
02 Yorumla
Soran+1 yılgel kesicem diyorum tutup şeyini kaçıyor :)
- +1 yıl
benimle de böyle konuşsanız keşke
+1 yılYaşın kaç senin?
23 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Soruyu pek yaş aralığnıza uygun bulmadım da.
Soran+1 yılben böyleyim napiyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılkestiler mi :D
01 Yorumla
Soran+1 yılkesecekler :D
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri