Uzun şeyler giymekte hoşuma gitmiyor. Tayt giyince dudakları dili bile tabak gbi çıkıyor. Sanrım vajina yapım kabarık. Taytlarımı rafa mı kaldırsam? Onu belli etmeyen taytlar var mı kızlar cevap lütfen... tayt giyince önüm belli oluyor, ne yapmalıyım
Tayt giyince önüm belli oluyor giyemiyorum, ne yapmalıyım?
Birçok kadının ortak derdidir bu aslında. :) Bunun en iyi çözümü çok kaliteli markaların taytını kullanmak. Genital bölgeye ekstradan özen gösteriyorlar ve herhangi bir görüntü bozukluğu yaratmıyor. Adı sanı bilinmeyen markalardan alınan taytlar o kadar iyi gözükmüyor. Nike, Adidas, Puma gibi markaların taytlarını alırsan pişman olmazsın ve öyle bir görüntü oluşmaz. Tayt giyince ön bölgenin belli olması sorununu çözmek için bir iki önerim olacak sana. Umarım tavsiyelerim işine yarar.
1- Günlük Ped Kullanın
Tayt giydiğinizde iç çamaşırınızda günlük ped de ekleyin. Bu hem daha sağlıklı sizin için hem de tayt önünde gözüken kötü görüntüyü ortadan kaldırır. Orkid, Molped, Kotex gibi ped markalarının günlük ped ürünleri oluyor. O markalardan herhangi birini tercih edebilirsin. Günlük ped sayesinde genital bölgesi gizlenmiş olur.
önü belli eden tayt
2- Kalın Bir Kumaş Kullanın
Taytınızın genital bölge kısmına kalın bir kumaş koyarsanız genital bölgenin gözükmesi sorununu halledersiniz. Kaçma gibi durumlar olmasın diye iyice sıkıştırıp öyle koyun veya pedlerde ki gibi kanat ekleyin kumaşa. Bantla yapıştırın bir sıkıntı kalmaz. Ama bana kalırsa kalı bir kumaş yerine günlük ped kullanmanız çok daha mantıklı olur. Kayma gibi problemler de yaşamazsınız. Önü belli eden tayt sorununu çözmenin en pratik yolu budur.
tayt giyince önüm belli oluyor, ne yapmalıyım
3- Taytınızın Üstüne Uzun Tunikler Giyin.
Bu en kesim çözümdür aslında. Önünüz belli dahi olsa tunikten dolayı asla belli olmaz. Hem daha şık bir görüntü olur kesinlikle. Sadece tunikle sınırlamayın kendinizi. Uzun sweatshırtler de tercih edebilirsiniz. Hatta uzun sweatshırtlerin altına uzun tayt yerine kısa sporcu taytları giyerseniz çok cool bir görüntü elde ederseniz. Layd Diana'nın stili hala günümüzde bile tercih ediliyor biliyorsunuz. Diana'nın tayt giydiği birçok kombini var. Hepsinde de uzun üst giyimlerle kısa taytları kombinlemiş. Size de bunu tavsiye ederim.
taytın önü gözükmemesi için ne yapılabilir
Dediğim tavsiyelere uyarsan dilediğin gibi tayt giyebilirsin. Ben genelde Layd Diana gibi kısa tayt ve uzun sweatshırt tercih ediyorum. Hailey Biber, Bella Hadid, Gigi Hadid ve Kendall Jenner gibi giyimleri çok beğenilen modellerin de favori tarzı zaten. :)
3
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ay ne kadar igrencsin yaa herseyi yazmalimisiniz kardeşim? beni bile sogutdun erkekler ne dusunur ya
çok gzl bir soru bu benim için. siz sanırımutanıp giyimeyenlerdensiniznormalde çoğunun önü belli oluyo bende merak ediyorum bu şekil nası gezebiliyolar.