Kadınlar sadece anal seks yaparak orgazm olabiliyor mu yoksa mutlaka vajinal veya klitoral bir uyarım şart mı?

Kadınlar sadece anal seks yaparak orgazm olabiliyor mu yoksa mutlaka vajinal veya klitoral bir uyarım şart mı?

Erkekler bile olabiliyorken kadınlar nasıl olmasın, kadınların her yeri uyarilmaya müsait, sırf meme uçlarıyla oynayarak bile orgazm olan kadınlar var
Kesinlikle olabilirler ama bunun için önceden hazırlık lazım çünkü bu Vajinal gibi değil yani hazırlık olmadan olmaz.
Erkeğin sakin ve tecrübeli olması lazım kadın rahatlatması lazım sabırlı olması lazım yavaş yapması lazım ilk önce yırtılmaması çok aşırı acı olmaması için.
Kesinlikle önceden lavman yapmak şart ve seks sırasında kesinlikle prezervatif takılması gerekiyor bence.
Bir de istek gerekiyor tabii ki istek olması lazım istek olmadan her ne kadar yukarıdaki önlemler alınmış olursa olsun acı olur ama eğer istek olursa acı dan zevk alırsınız
Ve sorunun cevabını gelecek olursam da evet anal orgazm olunabilir
Şimdi kadınlar kesin yok işte günah yapmayız etmeyiz filan diyecekler erkeklerde belki aynısını yapar ama kesinlikle yani anal seks bence yapılmalı diye düşünüyorum en azından denemek gerekiyor.
Olan varmış. Ben frasızım 😀😂
Ben de olana denk gelemedim hiş. Olduğunu söyleyen pembeli üye bizi keklemiş de olabilir :P
Cevap
12Cevap
Evet olabilirler
Çok zevk alınca öne zevk geliyor o baskıyla zaten zevk almamak mümkün değil acıyla karma👅💋💏
Farklı ama güzel bir anlatım. :)
Anlatılmaz tat anlatılmaz
O derece diyorsun. :))
Aynen
Her kadın yaşayamıyor galiba bu şekilde orgazmı galiba.
Benim anal yaptığım kadınlar sadece anal yolla orgazm olmuyorlar.
Ikisinin tadıda ayrı sevdiğin adamla yeterki kimseye gitmesin benim kalsın sıfır sıkıntı hayırlı günler
Ben de iyi günler dilerim :)
Acıyla karışık zevk alınır ama erkekte işi bilmeli
Doğru yerdesin canım 😉
@Brazerssdakikelada🆗
Özele gelebilirsn
@Brazerssdakikeladam yarın gelirim
Tamam ama yaz simdiden unutma sonra
Olan var. Hem hatuna hem de erkege bağlı bir durum
şu zevk alanlardan neden benim karşıma çıkmıyor çözemedim 😎
Çok mümkün değil
Olur da vajina varken gerek yok
Evet olunur