Soru sorduk, işime yaramayacaksan ne saçmalıyorsun?
Penisin pantolondan belli olmaması için ne yapabilirim?
Soru sorduk, işime yaramayacaksan ne saçmalıyorsun?
Normalde erkeklerde kıyafetlerinden dolayı penislerinin belli olması veya elleriyle herkesin içinde eliyle orasını kurcuklaması hiç hoş bir görüntü olmuyor açıkcası. Bizde elimizle gögüslerimizi herkesin içinde düzeltiyor muyuz, hayır, niye; size hoş görüntü verip tahrik etmemek için:) Bence sen eczaneden bir tane flaster (yapışkanlı bant) al penisini arkana (popona doğru) geriye doğru o bantla artık nasıl yaparsın bilemiyorum arkana yapıştır böylece önde seni de bizleri de rahatsız edecek görüntü kalmaz:) Aynen bizim gibi bir görüntü verirsin:)
Erkeğin yardımcı olmasını beklerdim, fakat her zaman ki gibi dalgaya aldılar :) Fikir verdiğin için teşekkürler.
kadınların taylarda şeklini gösterdiği ortamda senin görünmende sakınca yok. bazıları büyük olduğu belli olsun diye çorap koyar sen ise şikayet ediyorsun.
Ya bol giyecen ya kestirecen :) benim gibi dar kesim kot giyiyosan biraz kendini kontrol etmeyi dene 1.2ay a oluyor.
Cevap
5Cevap
"karnına doğru yatır kemerle sıkıştır" nedir ya komplo kurdu resmen şeyine :D oha yani :D
karnına doğru yatır kemerle sıkıştır
Kullanmıyorsan kes at :/
cayırt
Bol giyin ve erekte olmamaya calis.
sola yasla
Bol pantolon giy
Hahaha
Kestir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar