Gizli Üye(45 üstü)+1 yılöyle kaçak çalışmaya gelen zencilere bulaşma başına iş alırsın adamların ne olduğu belli değil.Benim karımın da zenci fantazisi vardı ve gerçekleştirmeyi çok istiyordu biz tatilimiz sırasında Antalya 'da tatil köyünde çok hoş ,kültürlü, yüksek tahsilli ve Fransa'da ciddi anlamda mühendislik kariyeri olan bir Fransız zencisiyle tanıştık Pascal Nouma ya çok benziyordu.Önce arkadaş olduk akşam yemeklerimizi filan beraber yemeğe başladık sonra otelin barında takıldık eşimle dans filan ettiler yakınlaştılar eşim onu ilk dans ederlerken öptüğünde çok şaşırmış kocan görecek filan demiş eşimde haberi var zaten bak izliyor demiş.Sonra o gece ve sonrasında da beraber oldular.Yani güzel bir tatildi.Sonrasında ülkesine döndü bir daha görüşmedik.Zaten rahatsız edecek bir tip te değildi dediğim gibi gayet elit bir adamdı evliliğimize saygısı vardı bunun sadece eşimin cinsel fantazisini gerçekleştirmek amacıyla yaşandığını idrak edebilecek düzeyde biriydi.Bence sende bu tarz birini tercih etmelisin ama kaçak göçmenler yerine paralı elit turistleri tercih et. ve güney sahilleri 5 yıldızlı tatil köyleri ideal yerler bunun için.Zaten eğlenmeyi de seviyorlar buraların disco barlarında kesin birilerine rastlarsın.
713 Yorumla
Soran+1 yılIgrencsin insan esini kiskanir
Cevap sahibi+1 yıltasvip etmeye bilirsiniz,iğrenebilirsiniz, ama bu sonuçta eşim ve benim aram da olan bir şey yani kimseyi ilgilendirmiyor...
- +1 yıl
pes yani sen türk olamazsın.insan eşini paylaşırmı fantazisi var diye yok artık daha neler
- +1 yıl
@soran bu tepkinle gözlerimi yaşarttın :)
Soran+1 yılYenibirisi gel beraber aglayalim hi ne dersin? Ondan sonrada buluruz bir zenci tamam ?
- +1 yıl
@soran zenciyi mahcup etmeyeyim şimdi ;)
- +1 yıl
püüüüü senin adamlığına turrup suyu sıkayım
En İyi Cevaplar
Zevkler ve renkler tartışılmaz :))
22 Yorumla
+1 yıledep yahu edep !
yazık yaxdığın sotuya bak yaptıgın yoruma bak bir yaa ne bu kadın dediğin erkeğine gönlünün sahibine yapr bütün fettanlığını bir tek erkeğinin o*su olur
yok ten farkı yok boyfarkı sen bu arayışa girdiysen o ya folloş olmuştur
yada durmadan daraltırıyorsun
ne diyim
hiç bişi hissetmeden önüne gelen zencinin altına yatabileceksen sokakta durdur birini açık açık söyle ne diyim40 Yorumla
pascal nouma var, bide evlnmeek pogrammda katilan biri vardi...
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet bocar onun ismi :) talip olucaktim sonra vazgectim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
+1 yılDuyanda hiç siyahi erkek yok sancak.
Gundelik yaşamda birçoğunu goruyoruz maksadın cinsellikse kabule tmeyeceklerinide sanmam ama hem cinsellik hem flort istiyorsan duzgun birini bulmalısın. kız arkadaşım yarı beyaz yarı siyahi. Begenirmisin bilmem ama konusturabilirim.
Bu arada zenci siyahilere bir hakarettir. siyahi demelisin.26 Yorumla- +1 yıl
evet o yorumumu hatırlıyorum. iki erkek birbirlerinin cinsiyetlerine inanmıyor sen kızsın yok sen erkeksin diyorlardı bende "bence ikinizde i*nesiniz" dedim. Bu bir espriydi kendileride gulduler zaten. Amerikan dizi/filmlerinde zenci lafı da bircok espride kullanılır ama birine espri dısında zenci veya i*ne diye hitap edersen bu hakaret olur . ikisi farklı kavramlar.
- +1 yıl
Elimden geldiğince türkçe kullanmayı seviyorum. ılık dememi mi tercih edersin? hem soruyu soranın zenci sozunun argo oldugunu bilmediği belliydi.
- +1 yıl
Türkçe kullanmayı seviyorsan sende "erkeğin eşcinsel olmasından" deseydin. O kadar yazmaya elin yoruluyorsa "gay" de. Sonuçta i.ne, top, nonoş, yumuşak, ılık gibi sözcükler eşcinsellerin cinsel kimliğine hakaret ediyor. Ergenlikte eşcinsellerin intihar oranı heteroseksüellerinkinin 3 katıdır. Depresyona, bunalıma girme oranlarıda heterolardan kat kat daha fazla. Sizin bu hitaplarınız bu durumu daha da körüklüyor.
- +1 yıl
haklısın eşcinsel demeye çalışırım. ama eşcinselleri sevmem . ergenlikte 3 kat daha fazla intihar etmeleri bana kayıp değil kazanç olarak geliyor. bunlar benim içimden gelen duygular. sebeplerine gelirsek uzun surer ama durup dururken içimden gelen duygular değil.
kenya başkonsolosluğuna git. iki ülke arasında kültürel ilişkileri geliştirmek için çalışmak isteyen gönüllü bir iyi niyet elçisi olduğunu söyle. Kenyaya bir kapak attınmı gerisi gelir :D
Kenyanın kakaolu dondurması da meşhurdur hem :D . Sonraki mesajlarını artık oradan yazarsın bize .00 YorumlaHerkesin fantezisi ayrı, erkeklerin çinli fantezisi gibi. Bırakın kim ne yapmak istiyorsa yapsın. Niye bu kadar kompleks yapıyorsunuz ki arkadaşlar. Fantezi onun hayat onun mal onun mülk onun :))
Şu boy takıntısından kurtulamadık milletçe.12 Yorumla- +1 yıl
çinli fantezisimi
+1 yılHa lezbiyensen sorun.Yok şaka yaptın herhalde soruyu sorarken
20 YorumlaDemek zenci he.Sen önce bi Arapla talim yap bakalım.Sonra zenciye geçersin gülüm.
22 Yorumla
+1 yılÖncelikle zencilerin yoğun olduğu bir kıtaya veya ülkeye gitmelisin.Daha sonra da orda kendine uygun bir zenci bulup birlikte olabilir hatta evlenebilirsin :)) ( Şaka yapıyorum,zenciler de insan,beyazlarda bulamayıp,onlarda bulduğunuz ne anlamıyorum :) )
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfantazide sınırları aştım diyorsun yani... git güzelim Amerika'ya p*rno sektöründe en az 5 6 bin dolar alırsın, zenciside gelir beyazıda gelir, onlarda hikaye çok... hem para kazanır hemde zevk alırsın...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmerhaba... Arkadaşım güncellemenle şaka yaptığını belirtmişsin ama eğer arayışın devam ediyorsa sana yardımcı olabilirim :) Eski sevgilimin fantezisi için tanıştığımız bir zenci arkadaşım var, çok iyidir bu arada :))
00 Yorumla
+1 yılBuraya neden yazıyorsun ki. Benim zenciden tek farkım ten rengim diyecek birisinin çıkmasını mı bekliyorsun? Yazık... :))))))))))))
00 YorumlaOnlarin aleti cok buyukmus gormedim ama ole diyorlar acaba ne kadar dogru?
Boyle.bi soru acabiliriz.11 Yorumla- +1 yıl
bence daha büyükler ama öyle söylendiği kadar fark yoktur. bir de tek büyük olanlar zenciler değil araplar, kürtler v.s de büyük diye biliniyor. 2-3 cm oynar bence
gözünü yerden ayırma, yere sürtüyorsa zencidir:) sana da sürtebilir:)
00 Yorumlaatalar ne demis. " Yiyemeyecegin taragin altina yatma" son pismanlik fayda etmez ondan sonra.
01 Yorumla
+1 yılistanbulda göçmen olarak yaşıyan çok arkadaşın dediği gibi sultan ahmette saat satanlarda zenci onlarınkide büyüktür merak etme .d ;) .
00 Yorumlabezbol sopası sipraiş ettirdim adresini söyle hediye edicem sanaaa:D:D
10 YorumlaCinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. o değilde onlar seninle bilrikte olur mu o geldi aklıma.
67 Yorumla
Soran+1 yılŞekerim ben senin gibi salmamisim kendimi dişiligimi kullanmayi bilirim
- +1 yıl
Fıstık gibi hatun işte neresini salmış :))
Soran+1 yılAhahhahaaha
mersin taraflarına çalışmaya filan geliolar suriyeli mülteciler oraya tatile gelip tanışabilirsin bu arada ağzının tadını biliyorsun
12 Yorumla- +1 yıl
konunun ağzıyla bir ilgisi olduğunu sanmıyorum :)
Gizli Üye(36-45)+1 yıle biz de ukraynalı kızlarla tanışmak istiyoruz ama imkan yok .artık 13 14 cm'le idare edeceksin onu bulamayanlar da var git çin'e kızlar 10 cm'le yetiniyor.biraz şükredin ww.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
01 Yorumla- +1 yıl
komik :)
Guaj boyayla siyaha boyadım gel,artık bende yarı zenci sayılırım :)
20 Yorumla
+1 yılGalata köprüsünde saat satıyolar , git tanış.Maksat iri penis ise , yerli erkeklerden şaşma bence.
00 Yorumlagercekden lez misin? o zman bende sana bişey sorayım
02 Yorumla
Soran+1 yılSor tatlim
- +1 yıl
sorrr
zenci isteyen duvarımdaki fotodakine bir göz atın beğenirseniz izlemek şartıyla aranızı yaparım :)
06 Yorumla
Soran+1 yılDalgami geciyorsun gozluklere bak
eminönünde bir sürü zenci var koş :D istemedgin kadar :D ama dikkatlı ol zencilerde cigere kadar yoluvar ölü cıkma :D
00 Yorumlaçukurova nın yağız delikanlısı emrinde.
3 ay düz yolda yalpa yapmadan yürürsen aha burdayım. ne dersen de:-)00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızların zencilere neden bu kadar takıntılı olduğunu anlayamıyorum. Bizim sınıfta da bi kız vardı aynı senin gibi zenci hayranıydı. Zencilerle evlenicem falan derdi hep. Ne garip bi fantazi bu ya :) Sorunlu bu kızlar sorunlu..
00 Yorumla
+1 yıltaksim veya aksarayda cooook vaybe anlaşılan büyük bişiler arayışına cıkmışsın :)
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet sizin kucuk pipilerinizden biktim biraz
- +1 yıl
:) görmediyin bişi için yorum yapma
- +1 yıl
bencede antalda erkekmi yok sanki
Soran+1 yılKiskanma aci gercekler değilmi kucuk iste kucukkkkk
- +1 yıl
sana nekadarı lazımki
ya sen aslen nerelisin ne milletisin ya? her yerde türkler s*kiyorlar o biri milletlerin bayanlarını bura zenciler de dahil.senin milletinin ne oldugunu bilseydim de hayret ya
00 Yorumla
+1 yılCevaplar
Erkeklerden
55
Kızlardan
16
uiahwaöajfsiojlksd10 Yorumlayapmayın ya bu kadar basit olmayın sırf cinsellik yaşamak için zenci birini bulmak yazık ya ne günlere kaldık...
416 Yorumla
Soran+1 yılBen değisiklik istiyorum tatlim
Soran+1 yılGizlilikten cikayimmi ? Görun ben kimim
Soran+1 yılCanim sen niye benimle ugrasiyorsun?
Soran+1 yılDaha bulmadimki mutluluklar diliyorsun ama şimdiden teşekkur ederim..
allah akıl fikir ihsan eylesin sana :D biraz dua et yada afrikaya turlar varmı diye araştır
03 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİstanbulda çok var da.Neden zenci olsun istiyorsun onu anlamadım?
04 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadiysan arap ol :(
Cevap sahibi+1 yılPenisleirnin büyük olması çok mu önemli ki?
Soran+1 yılÇok onemli değil ama degisiklik istiyorum
Cevap sahibi+1 yılBence boşver zenciyi.Hastalık filan kaparsın.Simsiyah olması neden çekici olsun ki?
sadece penisi koyu renk olsa olurmu ? koyu kırmızı ?
00 YorumlaBende zenci bir hatun istiyorum ama şhokela gibi ama bulamaıdm malesef
00 Yorumla
+1 yılTaksimde var. git iki aç, iki kıvır takılır biri peşine
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKeşke dün söyleseydin.
Portekizli zencilerle maç yapmıştık. =( Ayarlardım...12 Yorumla- +1 yıl
Ne kadar paylaşımcı ve yardımseversin. Gözlerim yaşardı :)
Cevap sahibi+1 yılAyni adam dun de geldi. Bugun de gelecek... Iyi dusun =*
Zenci diyorum 180diyorum. Daha neler olacak...
+1 yılsultanahmette saat satan kenyalılara git :))))
13 Yorumla
Soran+1 yılAma ben antalyada yasiyorum
- +1 yıl
zenci görünümlü beyaz olmazmı :)
- +1 yıl
Çok güldüm :D
+1 yılİstanbulda bi sürü saat satan zencı gördüm ben.
20 Yorumlayalnız güncellemeye koptum he güldürdün :D
10 Yorumlaahahhaa koptum yaaa .netten bul
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 713 cevap paylaştı.
+1 yılkıbrısa git adım başı zenci
00 Yorumla zenci her herde var da. dikkat et hastalık kapma.
00 Yorumla3 gun once olsa kamau ile tanistirirdim seni.
00 Yorumlaeyy kuru yapraklara bile can veren Allah'ım...
02 Yorumla
Soran+1 yılAmin canim inşAllah
- +1 yıl
ehueeuheuhehuehu :DDDDDDDDDDD
hafif kavruk olmazmı?
00 YorumlaBende zenci bir hatun istiyorum ya :((((
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaynen ya ben de istiyorum zenci
16 Yorumla- +1 yıl
::)))
Cevap sahibi+1 yılbeğenmedim
- +1 yıl
farkılık her zaman ilgi çeker. arkadaşım cibutiye gitmişti. beyaz olduğu için ister istemez bütün bayanlar yanaşmış. burda da siyah tek tük olunca kucağına oturan çok oluyor. ama zenciler bize göre biraz büyükler. erkekleri bizim kadınların yumurtalıklarını dağıtabilir. dikkatli ol derim :)
Soran+1 yılKiz sendemi :)
erasmus partilerine katıl :D
00 Yorumlaankarada tanıdığım 3-5 çocuk var..
00 Yorumlaturistik gezilere takil
00 Yorumlabence biz senle hemcinsiz itiraf et:)
20 Yorumla
+1 yılyönetici olsam direk üyeliğini silerdim saf
10 Yorumladikkat et parçalanmasın kukun
00 YorumlaDedem afro americandı..
20 Yorumlaben bir zenciyim özele gelsene
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılzenci değilim ama zenci özelliklerine sahibim:)
00 Yorumla
+1 yılhamdullah abi ayıp olmuyor mu ?
22 Yorumlayap yap şifa niyetıne
11 Yorumlabence en yakın eşşek çifliğine uğraman lazım...
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 738 cevap paylaştı.
+1 yıloverlock panpam zenci
00 Yorumla
+1 yılben bir beyaz zenciyim :))
00 Yorumla- Devamını Gör (12)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım