çeşit çeşit mubarek :) nasıl oluyor bilen varmı özellikleri neler niye et niye kan nasıl yani :)
Et penis, kan penis nedir?
Et penis, kan penis nedir?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Et penisi: Et penisine sahip yetişkin kişilerin penisleri en inik halinde dahi ~10cm civarındadır. Et penisinin sertleşmiş hali, inik (sönük) halinin 1, 2-1, 4 katı kadar büyüyebilir. Dünyada yetişkin erkeklerin ortalama %19'u et penisine sahiptir.
Kan penisi: Kan penisine sahip yetişkin kişilerin penislerinin en inik hali 4-6cm dir. Kan penisi, en inik halinin 2-4 katına kadar büyür. Dünyada yetişkin erkeklerin yaklaşık %81'i kan penisine sahiptir.
Yarı et yarı kan penisi: İnikken penisin kafası nerdeyse sert hali boyutunda olup, gövde kısmı kan penisi gibi büzüşen penistir.
Anormal penis:Yetişkin kişide, sert hali ~7cm'nin altında olan ve ~16cm'nin çok daha üstünde olan penis anormal büyüklüktedir, bunlar çok az kişide görülüp, yapı bozukluğudur. Çok küçük penise mikropenis hastalığı denir. Şişman insanların çoğunda penis bölgesinde yağ birikimi olabilir, bu yüzden penis inikken ~1 cm kadar gözükebilir, bununla mikropenis hastalığı karıştırılmamalıdır, bunda penis sadece yağlardan dolayı küçük gözükür.
Valla ben bile bu kadar gzel kopyala yapıştır yapamazdım
adam yapıştırmış bizede en iyi cevap seçmek düşer.
Valla bende bilmiyorum. Yazsalarda bilenler ogrensek. Benimki normal bir penis yani.
Et penis eraksiyon olmamış hali büyük görünürken.Sanırsınki bunun penisi çok büyük
Kan penis eraksiyon olmamış halini görünce bamya gibi dersin.
Ama et penis sadece en fazla gördündüğün 2 katı büyürken
Kan penis gördüğün 3-4 katı büyür.Gördüğün et penisin boyunuda geçebilir...
Ama kan penisler et penise göre ince oluyo ereksiyon halindeyken yanş zevk alamıyosunuz kızlar.
bayana bak penis üzerinde arastırma yapmış 😀
Cevap
5Cevap
Et penisi ereksiyon olunca çok büyümeyen penis.Kan penisi ise ereksiyondan çok fazla büyüyen penis.
Sitede ne kadar uzman ors cocu var ya
Başka şey sorsak bilmezler konu cinsellik olunca herkes uzman Lut kavmine döndü bura yiter ya.
Kızdım valla. Kopekler Lut kavmine döndürecekler
Biz de helak olucaz bunlar yüzüne
Cin bile skr bunlar bıktım artık
Bak bakkkkk
Açta önündekine bak kuşum
Devamı içinde saklı
Ahhahaoqdoashd
Ben %19 olan erkeklerin içindeyim ve bilimin söylediği doğrudur ortalama inik hali 10.5 erekte olduğu zaman 15.3 :)
google ın dili olsa da sölese:D
sülermiki :D
ya sülemezde kızarsa ayıp derse :D
google amcaya yaz anlatsın :)
çok saol maksat bilmeyenler öğrensindi
sanmam
bişey daha öğrendik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar