Kızlar hangi tip erkeklerden hoşlanır?
Evet son zamanlarda biraz trolleştiğimi bende biliyorum -_-
Evet son zamanlarda biraz trolleştiğimi bende biliyorum -_-
Genelde kizlarrr...
180 boyu olsun esmer olsun karizmatik olsun tatli olsun sempatik olsun ne dedigini bilsin iyi espiri yapabilsin hizli anlasilir akillica konusan olsun duygulu romantik biraz kiskanc olsun hafif asabi olsun cok birsey istemez kizlar evi olsun arabasi olsun iyi ve karozmatik bir isi olsun spor yapsin titiz olsun esine sahip ciksin saygin kisiligi olsun giyinisi guzel olsun felan filann isteee cok birsey istemeyiz ki biz :}
Alın şunu buradan çağırdığıma pişman oldum boy harici ezdi resmen -_-
Genelde kizlari soruyorsun ya bunlar olsa guzel olur ama piyasada boyle birisi olmadigi icin rahat olabilirsiniz.. azcik kendine ozgu fikirleri olan nerde ne konusucani bilen kendinden emin birisi olmasi kafiii biz odunlarla yasamayi ogrendik fazla kasmaya gerek yok relax :)
waw ^^
Ama sonunda gidip gudubet heriflerle evlenirsiniz o ayri :))
1.80 ve uzeri boyu olacak. yapili erkekleri severim ben. Kumral ya da esmer olabilir. Sarisin olmasin. Sevimli yakisiklidan cok cekici tipleri daha cok begenirim. Bakimli olsun giyimine ozen gostersin yeter. Goz rengi falan fark etmez.
Beni anlattı bu.
Gel evlenelim o zaman :d
Benim kriterlerim var karakterli, şerefli, namuslu olman gerek -_-
İste o benim ^^
Kesin.
Sana evlenme teklif ettim. İnsan azicik ciddiye alir :d
Tanışırsak bakarız -_-
1 - Vücut Yapcan
2 - Cekici giyincen bkz. i2.cdnds.net/.../...-awards-2013-red-carpet-12.jpg
3 - Parfümün yakip yikacak :D ya da pesine takacak kizlari :D ben dior homme intense kullaniyorum :D
4 - Güclü gözükceksin
5 - Gizemli olacaksin
6 - Özgüvenli olcaksin yoksa bile öyle davranacaksin
7 - Ses tonun yüksek olacak (özgüven belirtisidir). :) daha fazla yazarim ama gerisi kisisel sirlar :D
Tamam.
Mesela sen her kızın gönlünde yatan beyaz atlı bir prenssin kanka
Bak bunu bilmiyordum sergen söylediğin iyi oldu.
Kesinlikle haklısın sergen kızlar kendilerini kandıra bilen erkeklerden hoşlanıyor.
Onu bilemem -_-
Sen de adi ol, şerefsiz ol, yanar döner ol kanka
https://www.youtube.com/watch?v=QxDydjSF9Mo
Yok ya benim içimde yok.
kendini troll sanan bir cocuk ve onun saksakcısını izlediniz tesekkürler :)
@Uchiha-Madara Şakşaçcı ve trolden kastın ne?
@Uchiha-Madara neyse velet kaybol.
Cevap
45Cevap
Abi şerefsiz olacaksın, düzenbaz olacaksın, artist olacaksın, bomboş konuşacaksın, eh haliyle buna da eğlenceli erkekler derler. Ondan sonra cool diye tabir ettiğimiz kendini beğenmiş olacaksın. Hah bir de paran olacak, tam olur. Artık duygularmış, yok beni seviyormuş falan, ay sen kimsin be defol, tipim değilsin, der geçerler. Abi ben de acısı var, ben en iyisi konuşmayım, günümüz kızları, istisnalar olsada, hiçbiri sevgiyi hak etmiyor. Bir tarakçı dede vardı, ne güzel derdi şiirinde, günümüzün kadınları cehennemin odunları, diye. Allah bizi iyileriyle karşılaştırsın, amin.
Sen varya sen noktayı koydun yemin ediyom.
Bana gore esmer 175 boy kapkara gozler normal kilo benden bir 5 yas buyuk olsun bu fiziki karakteri daha onemli sahiplenen kiskanc yrri geldiginde abi baba gorevi goren anlayisli allah korkusu olan biri
İnş olur.
öküz - güven vermeyen - her an gitme poantisyine sahip serseri vr altın kural bikadınıkendıne asik etmek istiyosan işini gorup bırakip gidecksin 3 ay sonra gel cıkkarsına gene seninidironragene git :) farketme o senindir..
altn kural gitmsini bileceksin
Esmer, 175 - 185 arası iri erkeklerden ama iri dediğim bayagi iri yani zayıflardan hiç yaz etmem zayıf olacağına kilolu olsun daha iyi 😁
Huy olarakta aşırı derece kıskanç olsun ve geç mesaj atmasin yeter 😁
Benim boy fazla -_- ama
Yani ne şişman ne zayıf biraz kalıplı sanırım -_-
Ben bile bilmiyorum aşırı kilom yok normalin üstü sanırm kalıplı işte -_-
İiyi iyi -_-
Kız beni istiyo beyler dağılın :D
Kendine güvenen, kararlı duruşu olan, aklına koyduğunu yerine getirebilecek kabiliyette, ayakları yere sağlam basan birazda konuşmasını bilenler şanslı oluyorlar.
Peki. -_-
bunlar hep parayla oluyor gariban boynu bükük dolaşır
FİZİKSEL=uzun-köse-kalın bilekli
KİŞİSEL=efendi-ağırbaşlı-beyefendi gibi hafif tebessüm ve sinirlilik karışık düzgün konuşabilen.
(çok abartmadım bikere)
Beni anlattı resmen -_-
^ ^
emer ( kumral ) kirli sakallı 3 numara saçlar beyaz düz dişler spor takılsın...
bu tarz erkekler ilgimi çeker evet ama bunlarla bitse keşke en önmlisi ADAM OLMAK.. ve nereye göre adamlık diecek olursanda karakterine göre insanlıgına göre derim ;)
Tip demek
Demi doğru oyüzden fazla değer vermemek gerek.
Demi ya haklısın.
Artik tipten egitimden paradan puldan gectim. Durust birini bulsam bana yeter. hemen asik olabilirim. Daha yeni bir maldan bu yuzden ayrıldım.
Hmm Karakterli, şerefl, namuslu birimisiniz.
Benim tek kıriterim bu üçü -_-
Ben. efendi karakterli esprili kisilerden hoslaniyorum. dun ogrendigim bir tespit var esmerlerden hoslanmiyorum. cogu kisi kendini esmer saniyor. ama degillermis.
Peki.
@Emrelife haklisin
@Wolkydj ne ayip.. her soruya ayni cevabimi yazmak yordu. ozet gectim. ama usenmeyip hepsini yazssm daha iyi olacak gibi.
Benim için tipin önemi yok, tırnakları filan temiz olmalı, giyim tarzı filan, heh işte o benim için 1-0 önde başlar..
Karakter de çok önemli, burnu kaf dağında olmaması başında gelir..
Ilginc -_-
Disardayim Ezgi iyi oyunlar size.
Yaşadıgım Deneyimlere Göre Kişiye Göre :D
Kİmisi Kaslı Yapılı cikolata Reklamlarında oynayan erkeklerden istiyor kimide
Evden cıkmasın yanımdan ayrılmasın Göbekli birisini Seviyor :)
İyimiş ^^
Eli yuzu duzgun bakimli olsun uzun sacli olmasin parfum ve saat kullansin mumkunse sarisin olmasin yeter :D ya bide jole kullanmasin ya da sacini tepede dikmesin kirpi gibi :DD
Beni tarfimi etti bu şimdi? -_-
Niye beni tarif etmiyorsunuz -_-
Hemen alın şunu buradan -_- ^^
Malmı o lafı geri iade ediyorum size.
Tanımadığım insana niye alınim -_-
-_-
--_--
Ahahaha yine ben :D
tofaşın ve arsız bela çalan bir cd varsa tamamdır çık sokaklar hastan olurlar oaşskdmasdmadfmsfg
One ya -_-
aynen ha :D
@-AKREP Ankaranın kızlarındanda değilim tofaşa olan bir aşkımda yok çoğu apaçinin tarzıdır benim yazdığım şey eminim karşılaşanlarda vardır sokaklarda onlar anladıda sen çok farklı anlamışsın krdeşm
Anlıyorum senin demek istediğini tabi.
Öyle deme, alttan alttan itiraf ettin beğendiğini sende. Ama bizim buralarda Arsız bela çalmıyorlar, oyun havası çalıyorlar, arabesk çalıyorlar, club remix çalıyorlar. :(((
Neyse herkesin zevki ayrıymış bayan. (:
www.google.com.tr/imgres
Basmışım amino asidi, taş gibiyim. ;)
www.google.com.tr/imgres
bana itici gelen size çekici gelebilir herkes farklıdır. :)
Kişiye göre değişir.
Bana göre akıllı zeki
Hedefi 12'den vurmak isteyene göre paralı
Laylaylom yaşamak isteyene göre aptal yakışıklı
Hiç birine girmiyom bunlardan karakter seven yok mu karakter -_-
Kandırılmayı seviyorlarmı -_-
-_- ah ah.
0-1 yaş aralığında konuşmayı öğrenmemiş yürümeyi öğrenmemiş poposu bezli erkeklerden hoşlanırım
Hahaha bebişlerdeni ^^
len biride çıkıp nefes alsın yeter tipim yok demiyor kıl oldum :D
Hahahaha
yaşımız tutsaydı alırdım seni tamam önce insan dış görünüşüne bakarak hoşlantı falan olur ama insanlar birbirlerini tanıdıktan sonra da hoşlanabilirler kişiliğin çok iyi ezdirme kendini umarım gönlünde ki kızı bulursun
Kaç yaşındasınızki -_-
büyüğüm
O zaman tanıyorumdur muhtemelen peki -_-
yok tanımıyorsun hiç konuşmadık
Peki.
derli toplu iyi kalpli erkeği sever dudaklar hoşmuş
Bu dediğinize (derli toplu iyi kalpli erkeği sever ) kendiniz inanıyormusunuz. Ciddi ciddi merak ettim çünki nerde ipsiz sapsız var onu seviyorlar -_-
etrafındaki insanlar ya da toplumun geneli böyle olabilir ama bu gerçeği değiştirmez asıl sevilenler dediğim erkeklerdir
Nedense hiç görmedim öyle birini bulsam zaten -_- hayat.
o seni bulur o halde :P
Keşke bulsa ilkim ve sonum diyeceğim kişi.
ilkin olabilir de sonun olmasın pampa allh korusun
Niye karakterli, şerefl, namusu bir kız tam istediğim bir kız -_-
karakterli şerefli ve namuslu kız
ilkini (karakterli) bunu bulman zor.(karakterli) bu olgunluğa erişkin olması için hem eğitimli hem görgülü hem psikolojık olarak sağlam kişiliği oturmuş , sabırlı , erdemli ve allh korkusu olacak içinde. neyse içini karartmayım daha yolun başındasın onu hatırlatayım yeterli
Karartın zaten kararmış karacağı kadar valla kimle konuşursam konuşim hepsi saçma bir düşünce yapısına sahip sin diyorlar.
yooo tam tersine dediğin gibi. bu özelliklere sahip kişi insan olur. diğerleri insani değil görüyoruz dünyanın halini artı evlilikleri
saçma değilsin bana göre
Bu özelliklere sahip birini nasıl anlarsınız -_-
uzun zamanda paylaşımla
Bende hep öyle düşündüm ilk çıkacağım yani ilkim ve sonum diyeceğim kişiyi en az 1 sene tanımam gerekiyor -_-
Benım tipimden hoşlanıyorlarmış ki tüm erkek ırkı bana eksi veriyor
Ciddimi?
Yürüyen egolarla +Romeooooo reyiz... :/ :D. Ben artı veriyom sana knqa +
gereksiz özgüvenin var kardes :D
Doğru yerde banada olsa tavır alabilen , kaybetmekten değil kaybolmaktan korkan erkeklerden an itibariyle hoşlanacağımı biliyorum.
O iyimiş.
kaybetmemek için kendinden taviz verenlerden bahsediyorum
Karakter veya kişilik dememissin.
Tıp olarak; esmer benden uzun iyi giyimli ve bakımlı olmalı benim için
Oldu.
:))
Yalaka... her istedigini yapan. Her istediginde gelen. Sozde nazik tatli dilli falan..
o degilde cok birikmis icimde ))
Hehehehe ^^
kızlar yakışıklı piç serserilerden hoşlanır. kişiliği onlar için önemli değil ama sonra ağlarlar masumlara saldırırlar
Haklısın.
zeki, lider ruhlu , insanları kontrol edebilen fakat kabul edelim iyi karışım
Ne iyi karışım.
İyi.
-_- Ben zaten sakinim :S
Ciddi, efendi olanlardan.. Bir de esmer ya da kumral ^^
O güzel ^^
^ ^
-_-
--_-
Kendini bir b*k sanan ve de karsisindakinin dusuncelerini karakterini onemsemeyen mallardan
Öylemi olun diyonuz şimdi siz -_-
Geneli boyle cünkü
Peki.
Paralı
Kibar
Erkeksi
Paralı
Maço
Romantik
Paralı
Zeki
Yetenekli
Paralı
özelliklerini tek bir bünyede toplayan erkeklerden
Çekici erkeklerden hoşlanırım :) Çekicilikten kastım şu yakışıklı olmasına gerek yok. şeytan tüyü olmalı :)
He iyi iyi
Tip olarak bir hayalim yok, bana kalbimi verecek adamdan tabiki hoşlanırım. Ama en çok korumacı olmalı.
O güzel. ^^
Ilk defa goruyorsam giyimine boyuna ve yüzüne dikkat ederim iyi olmasi gerek taniyorsamda gülüş ve konuşmaları etkiler agir olmalı
Peki teşekkürler.
yavşak gevşek saçı sakalı birbirine girmiş küpelilerle gezer tozar her haltı yer ; ondan sonra saf temiz düzgün delikanlı adamlarla evlenmeye kalkarlar..
Doğru diyorsun ben öylelerini kabul etmem
Hayır yani niye bizi tarif etmiyonuz hep başka erkekler ayıp be :d
:d hayırlısı
Yakışıklı, bakımlı, dişlerine önem veren, kro olmayan, keko-ergen olmayan, David beckham'a benzeyen. :D
Kro dediniz direk beni tarif ettiniz -_-
Anlayisli caliskan zeki esmer olursa iyi olur. guvenilir...
Hay esmeriniz batsın.
yalnızlığımdan yola çıkarak kızların tipsiz erkeklerden hoşlandığı kanaatindeyim
Peki.
Genelde kısa konuşuyorum kusura bakma.
Tamam.
Dış görünüşü gözüme, iç görünüşü gönlüme hitap etsin.
Peki.
Şairane bir cevap ;)
Eli yüzü düzgün dürüst karakterli karizmatik ve esprili olması kafi :)
esprili değilim. :(
arkamdan konuşmayın lütfenn :)
O konuda gram şüphem yok ama espirili biri değilim malesef asık suratlı biriyim :(
Peki sağolun.
Ne bu esmer merakı kumralım kendımı garıp hissettim :)
Doğru diyon.
Boyu uzun olsun biraz, olgun, karakterli suratına bakılcak kadar da tipi olsun yeterli
Resmen ben -_-
Hahah
^^ niye gülüyorsunuz -_-
Bilmem komiğime gitti ^_^
Sebepsiz olamaz niye -_-
Ya su " uzun boylu " taniminiz olduruyor beni. nen sizin boyunuzu nerden bilelim biz aile secerenizimi tutuyoruz. boy araligi versenize.170-175 arasimi olsun 175-180 mi istiyon 2.00-2.50 mu olsunacik tanim yapsaniza... tey yarabbim...
1.85-1.90 iyidir :D
Tabiki de yakışıklılardan. Tek önem verdikleri şey o zaten
Kesinlikle katılıyorum.
Birader sende bir soru sormussun. Her kızın yorumunun altına beni tarif ettin demişsin. :D nasıl bir şeysen artık :)
Zeki insan seni öylesine dediğimi zaten sende biliyorsun neyse.
kıza göre değişir kimi kız kaslı uzun esmer erkeklerden hoşlanır kimi ise sarışın erkeklerden değişiyo yani
Peki
Eski erkek arkadaşıma benzeyen erkeklerden hoşlanıyorum 😃
ben benziyom mu
Oha tıpkısının aynısı
ciddimi hemen tanisalim
Uzun boylu yakisikli komik hafif maco biraz da parasi olan erkeklerden iste.
Boy tutu hadi maçolukta tamam gerisi yok -_-
Hepsi sart degil macoluk haricinde en az biri olsa yeterli :)
Tamam eyw. ^^
falan filan ondan bunda az sarı az esmer az sarımsak az sogan:D kendin olsana boşver onların hoşlandıgı erkegi kendin ol
Tamam.
Dürüst olsun sadık olsun azıcıkda yanıma yakışsın yeter :)
Tam benim istediklerim -_- ama ek olarak geçmişi temiz karakterli ve namuslu olmalı -_-
Bana göre geçmişi değil geleceği beni ilgilendirir bence :)
Benim geçmişim temizse karşımındakininkinide öyle isterim ben -_-
Aaa siz yeni farkettim :/
Niye gözünüz görmüyormu -_-
Ayy nasılda komik anlatamam iki işle birden uğraşınca böyle oldu :/
Hadi ciddmisiniz -_-
Üff uğraşamam sizle :-/
Ya gidin başımdan lütfen sizin yaptınız gibi kovmucam sorumdan -_-
İnş aradığınız gibi birini bulursunuz sizede iyi geceler
Amin inş -_- iyi geceler
Üçgen vicutlu kızların ruh halini anlıyabilen kirli sakallı iyi giyinen öyle değil mi kızlar
Noktayı koydu.
1.75 1.80 kaslı benden 2 3 yaş buyuk sarşın ya da kumral oyle işte :D
Hemen kaslıyı ekle.
Ahaha ben :D
özgüveni olan erkekler den tırsak oldukları icin korunmaya ihtiyacları var...
Doğru.
dürüst güvenilir piç olmayan taş ve elinde oynatabileceği :D
dürüst güvenilir bunlar güzel oldu -_- elinde oynatma konusunda valla tanıdılların seni çok fena kandırıcaklar diyorlar ama hayırlısı bakalım -_-
tamamdır elinde oynatması mümkünse hayatının kadınıyla evlenme olasılığın yüksek :D
Hadi ben oynatılmak istemiyorum ama -_-
onu seven değer veren erkeklerden hoşlanır.
Kandıran değil yani -_-
Özgüvenli duyarlı aktif değer veren :)
duyarlı aktif değer veren
Öz güven harci tam ben ^^
@35Romeo sen kimsin ya :D tanımıyorum
Hemen cevap vereyim imkansız tiplerden. ..
O nasıl oluyor.
bir kız acaba bu adam benden hoslanirmi sorusunu kendine soruyorsa olay bitmiş demektir. Kolayca ulaşılabilen olma yeter
Peki
Kızlar mal olduğu icin ağzina... dan hoşlanir.
Peki.
erkekten hoşlanır. günümüzde pek kalmadı ama
Kandıranlardan hoşlanmıyorlarmı?
Sizler -_-
Öyle.
Belirli bişeyi yok :D ama boyu uzun olsun yeter :D
Tamam ben 1.96yim
heHehe
Oda sizi seviyorsa neden olsun.
Rica ederim.
ben manyak erkeklerden hoslaniyorum malesef
Zaten düzgün insanlardan hoşlanan yok lal hanım terkedicem buralarıda -_-
Karakterli insanların değer gördüğü bir yer varsa oraya buralar bana göre değil -_-
Ne zaman ovmümüsüm lal hanim beni cok yanlış tanimissiniz üzüldüm
Kusura bakmayın bunlar gerçekler varsa farklısını diyecek bir insan sebebleriyle ileri sunsun seve seve kabul ederim.
Canım çok sıkkın lal hanım son zamanlarda saçmalıyom kusura bakmayın
Cansınız ^^ Oldu bir şeyler gururumu darma dağın ettiler zaten
Oyle
Karakter sahibi erkeklerden.
Resmen beni anlattınız -_-
Oo süper o zmn her kız senden hoşlanır :)
Yok keşke :(
Olur ya sende :)
Yok maalesef ben anladım kızlar sadece kandıra bilen erkeklerden hoşlanıyor.
Haklısın Nerde gereksiz tipler var onları seçiyoruz nasip işte.
Kesinlikle öyle -_-
O zmn cevabımı düzeltiyorum; aslında karakter sahibi erkeklerden hoşlanmak istesekte Nerde gereksiz var onları seviyoruz :)) bu cevap daha Doğu oldu.
İşte kesinlikle doğru nokta.
Kesinlikle doğru kanıt.
Öyle.
Cok tatlisin Unhappy King
Ciddimi birde gizli olmasanız -_-
Evet, birkac yerde gordum cevaplarini iste, malumun aktofsin baya burda, iyi niyetli, saf birisin bence (iyi anlamda saf) Gizlilik benim aliskanligim :)))
Hmm çıksanıza gizliden -_- gidecem zaten buralardan -_-
Aaa neden ki? Ya bn zaten pek buralarda takilamam artik ondan kimseyle muhatap olmak isyemiyorum
Öyle uzun zamandır düşünüyordum zaten merak etmeyin sadece merak ettim mesaj atmam zaten -_-
ağır başlı az konuşsan deliknlı
Güzel.
-_-
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar