Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. ölçü ile uğraşmayı bırakın artık. yahu senin derinliğin zaten 15-16 cm.
sevişmek ile birleşmek farklı şey. penis boyu üremek için önemli. sevişmek için değil. hatta içine girmedende sevişilir.
biz bazen eşimle sadece oral yaparız. bazen değişiklik olsun diye birbirimize mast yaparız. illaki içine girmek gerekmiyor.
insana zevk veren sevişmektir121 Yorumla
Soran+1 yılOyleyse aradigim erkek bu ozaman sevisirken zevk aliyorum :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yıltürk erkeğine göre çok iyi. almasını becerirsen uçurur seni
224 Yorumla
Soran+1 yılSen hic ucurdunmu peki :)
Cevap sahibi+1 yılonu alana sormak lazım.
Cevap sahibi+1 yılbelki beklediği kadar yükselmemiştir.
Soran+1 yılAlirken konusmuyor musunuz hic belli olmuyor mu tavirlqrindan orgazm oluyomu mesela
Cevap sahibi+1 yılorgazm oluyor çoğu zaman. ama öyle filmlerdeki gibi bir şey değil orgazm. soluğu kesiliyor hafif titriyor kasılıyor. ama öyle çığlık çığlığa boşalmalar falan yok. şiddetli bir şey değil yani kadın orgazmı daha ziyade rahatlama gibi. dışardan anlaşılmıyor pek ne kadar uçtuğu
Soran+1 yılErkekte ihhh ahhh diye inliyo titriyo ozmn bosalcagini anliyosun ztn :)
Cevap sahibi+1 yılben inlemem pek. daha çok gidip gelmekte zorlanmaya başlıyorum. yani hafif kasılmalar falan düzensizleşiyor gidip gelmelerim. bir kaç kere hızlı hızlı sonra yavaş sonra yine hızlı gibi. arada fazla hızlı da oluyor galiba. acıttın diyor sonradan.
Soran+1 yılZevke gelince hizlaniyolar galiba ellerinde degil :)
Soran+1 yılNereye bosalirsin peki senn :)
Cevap sahibi+1 yılprezervatif varsa içinde boşalırım. boşalma anını kesmek hoşuma gitmiyor. yoksa çıkarıyorum mecbur ama eğer prezervatif yoksa ilk seferde mutlaka ya anal ya oral yaparım. içine boşalmam lazım bir şekilde
Soran+1 yılAnala bosalirken mikrop transferi yapmis oluyorsunuz agiza bosal daha iyi :)
Cevap sahibi+1 yılyapacağımız transferi yaptık şimdiye kadar geçti artık. aslında ben de daha çok seviyorum ağzına boşalmayı kız pek sevmiyor.
Soran+1 yılSpermin tadi kisiye gore degisiyor kiminin ekşi kiminin tuzlu aci tatli cesitleri var demekki seninki aci sigara ve alkol kullanimi bu tadi kotulestiryor meyve cikolata ve tatlı yemekte tadini guzellestiriyo :)
Soran+1 yılUzun zamandir yapmiyosun yapincada tam bosaliyosun sanirim :)
Cevap sahibi+1 yılher zaman görüşemiyoruz. haftada bir iki. bazen uzun aralıklar da oluyor memleketlerimiz ayrı. o aralıklardan sonrası tam kıyamet.
Soran+1 yılBizde herzaman göresemiyoruz malesef
Soran+1 yılEvlenince yapıcaz biz dsha mantıklı degilmi :)
Cevap sahibi+1 yılsenin için öyleyse tabii ki daha mantıklı. zaten evlenmeden olmaz diye düşünüyorsan şimdi yaparsan zevk alamazsın gergin olursun. sekste en önemli şey partnerinle rahat olmak. partnerinden zevk almak çekinmeden onunla birlikte olmak. yoksa alırsın bir takma sik sokar çıkarırsın.
Cevap sahibi+1 yılsen de benim soruya cevap verir misin
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıloral yapmayı çok mu seviyorsun sen yoksa bakire olduğun için mi
Soran+1 yılKarsilikli orali veya 69 seviyorum bide goguslerim arasina almayi :)
Cevap sahibi+1 yılo göğüslerin arasına girmeyi ben de çok severim ama benimkinin memeleri küçük tam olmuyor. 69 u da pek sevmiyorum. ben önce yaparım sonra kıza yaptırırım. ben yaparken o yapamıyorç heyecanlanıyor. bir kere ısırdı bile.
Cevap sahibi+1 yıltakibe alabilir miyim seni
artık günümüz kızları erkekde ve ilişkilerde iki şeyin büyük ve kalınlığına bakıyor biri penis diğeri ise cüzdan! yazıkkk!!!
360 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenimki 13 santim kalınlığıda 14santim ön sevişme ve uyarabilme penis boyundan daha önemli cinsel birleşimde. şu ana kadar beraber olup tatmin edemediğim kız olmadı ve birçoğu bayağı iyisin dedi :) dert etme yani 16 santim rahat bir şekilde tatmin eder (eğer sevişmeyi biliyorsa) :)
10 Yorumla
+1 yılYiyeceğin şeyi bize mi soruyorsun?
Ya kalkıp bir s.. gitsene gece gece..127 Yorumla
Soran+1 yılYemiş olan arkilerden fikir alcaktim :) senin yediklerin bizden fazladir :)
- +1 yıl
Evet, senin gibileri çerez olarak tüketiyorum ben park halindeki arabanın içinde.
Sakın elime düşme bir yerde..
Soran+1 yılCimbiz gondereyimde bamyani onunla kaldır ucuz serseri sanami kaldim la ben
Soran+1 yılZaten o isi yapabliyo olsan burada cinsellik departmaninda takilmazsin azgin liseli
- +1 yıl
Liseli mi, tıhaha!
Sağa sola sor bakayım ben kimim.
Ondan sonra tekrar konuşalım..
Ayrıca bana, sana asılıyormuşum gibi tavırlar yapma kendi kendine..
Ciddi ciddi ağır konuşurum, iki hafta moralin bozuk gezersin..
Bana abaza diyene de bak a... koyayım..
Hey Allahım..
Soran+1 yılSenin gbi bir veledi zinanin lafını umursayacak kdr salak degilim yorum yapma
- +1 yıl
burada abaza olan biri varsa sensin kizim. Ayrica senin salak salak sorularini gormek icin cinsellik departmanina girmek gerekmiyo yeni sorularda gozukuyosun malesef, tabi sende beyin olmadigi icin anlamazsin. Ha bide bir kiza boyle konusmak yakisiyomu? senin anne dedigin kisiye yazik kendine saygin yoksa ailene olsun biraz kapat ceneni.
Gizli Üye(36-45)+1 yılbüyük sayılması için kalınlığının en az bir soda şişesi kadar olması lazım. yoksa normal bir penis sayılır bence.. başı da kalın olması lazım... yoksa boyu 16 cm ama incecik dal gibi penise büyük demem ben :)))
712 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbende onu diyorum işte. önce bikaç kere sürtecek dudaklarına sonra pembe dudakları aralıycan kalın başıyla veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :)
- +1 yıl
sabah sabah azdınız mı noldu mk
- +1 yıl
kalın başıyla dudakları araladığı zaman o ıslaklığı başına bulaştıracak ve sert sert bastıra bastıra dudaklara sürtecekkkk
- +1 yıl
nasıl bir kalınlık 5cm kalınlık uygunmudur
- +1 yıl
:ASD:DSAASD:
- +1 yıl
Deli cevap ya xd
- +1 yıl
Veeeeeee ne? :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılOffff baydi bu boy meselesi yaaa
En derin vajina 8-10 cm arasinda degisiyor, bu da demek oluyorki sevgilininki yeterli ama sen yetinemiyorsan sana yetmiyorsa o senin sorunun :))34 Yorumla
Soran+1 yılNiye ukalalik yapyon ki dayi
- +1 yıl
Dayı?
Bitmediniz bir a m k!
Daha yemedigin seyin bilmedigin seyin hesabini soruyon?
Sana 16 degil 26 bile yetmez canim benim sen veliefendiye git anca keser seni ;)
Soran+1 yılYasin itibari ile boyle dusunmen normal senden gecmis dayicim lutfen mesgul etme ok kib by :)
- +1 yıl
Benden gecmis mi :p
7 ceddini ipe dizerim sonra tekrar bastan baslar birdaha düzerim ;)
Türkiye'de 16 cm penise sahip erkekler olabilir neden olmasın kendimde 16 cm penise sahibim. Kalınlık ve başıda ideal. Asıl 18-19 cm diyen yalancılar iyi sıkıyor yok 23 cm oldu olacak 27 yapalımda at tarağı olsun peh.
110 Yorumla
+1 yılyav arkadaş mal mısınız yoksa mal taklidi mi yapıyorsunuz anlamıyorum yaa
büyük mü? bu ne yaa ! uzun mu? desen daha mantıklı olurdu herhalde :)
16 cm büyük müdür? bu nasıl bir soru ! 16 cm ne kadardır? cetvelden bak işde..60 Yorumla
+1 yıl"Küçük ya da büyük diyenler kendi boyutlarını da yazarsa sevinirim " demişsin de burası +18 bi' site anacım, burada herkesin ki +18 !
20 Yorumlaakdeniz ortalaması 14 olduğunu okumuştum biryerde 16 gayet yeterli diye yorumlayabilirim. Çocuktan çok senin nasıl hissettiğin önemli ama her kuku aynı değil
00 Yorumla
+1 yılGüzel sevişiyo ama seks yapmadın ne demek şimdi bu?
42 Yorumla
Soran+1 yılSu demek oluyo cahil kardes icime girmeden herseyi yaptik bunlar sevisme oluyo ic8ne girdiğinde sevisme bitiyo seks basliyo seks yapmadik
- +1 yıl
Bak sen nelerde biliyo.
+1 yılGeçen gün okumuştum 13 cm den sonrası vucüda daha çok acı veriyormuş. Zaten rahim yoluda 7 cm dedikleri doğru olmalı
20 YorumlaHenüz seks yapmadıysanız nereden biliyosun güzel seviştiğini? İzledin mi başkasıyayken :D?
314 Yorumla
Soran+1 yılSevistik diyorumki icime girmeden sevistik icine girdigi zaman seks oluyor akillim :)
Soran+1 yılSevistik yalaştik sürtunduk falan ciplak sekilde dusa girdik :)
Soran+1 yılAnlatinca canin mi cekti 😀
Soran+1 yıl3 lumu seviyosun :)
Soran+1 yılEdiyorr hatta şu an bile canim cekti 😀😁😀😁
Soran+1 yılAzdigim icinmi paylaştığımı dusunuyosun xper 4 oldum onu kutluyorum :)))
Soran+1 yılIyi olurr yaa bu arada konu balon yalnizca abazalarla dalga gecmek icin actim :)
+1 yılHerkezin dedigi gibi ortalamanin ustunde kalinlik olarak ince demissin cok inceyse boyun pek fazla onemi kalmiyo ama normalse boyla beraber yetenegide varsa cok mutlu olabilirsin seni defalarca orgazm edebilir tadini cikart ;-)
00 Yorumla
+1 yılOrtalamanın üstünde.16,5 uzunluk 15,7 kalınlık çapı bendeki.
20 Yorumla
+1 yılTatmin olmassan eger sıkıntı sende olur cocukta değil ;)
16 Yorumla
Soran+1 yılCocukla arami bozar buda iste :)
- +1 yıl
Sen bizmadigin sürece bozulmaz; )
Soran+1 yılBen cocuk dogurduktan sonra genisledikten sonra tatmin edemezse hadi :)
- +1 yıl
Eger tek amacin tatmin olmaksa daha büyüklerine bak derim o zaman :)
Soran+1 yılYoo sevgilimi cok seviyorum :)
- +1 yıl
Beraber ustesinden gelirsiniz sıkıntı yapma; )
Cinsel Yaşam konusunda 12,3b cevap paylaştı. ideal ölçü. zaten sizin derinliğiniz de o kadar. hatta bacağınızı kaldırırsa ağrı bile duyarsınız.
10 Yorumlahmm normal benimde 18 cm eline metre al 16 cm nekadara denk geliyor bak sen
00 Yorumla
+1 yılUzunluğun çok önemi yoktur bence. Enine bak.5 cm eni varsa, iyidir. Kalınlık önemli.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılne boy nede işlev ten uyumu be fantazıler önmli benim için aradaki enerji ve elektrik önemli...
bnce :-)
ideal boy 16 cm
istemşssn bnmkide 18 civarı
sallamasyın diyen olursada halep ordaysa arşun burada :-)019 Yorumla
Soran+1 yılKanit icin resimde paylasabilirsin sıkıntı yok yetkililer kaldirana kadar burada konaklar :)
Soran+1 yılTen uyumu var fantazilerimizde zengin ama seks yapamiyoruz yalniz sevisme :))
Cevap sahibi+1 yılkusura bakma burada paylaşmam ancak özelde yollarıö
Cevap sahibi+1 yılsewişmede ten uyumu varsa gerisi teferruat
Soran+1 yılHerkeste ozelde atiyo burada her ozele gel diyene gitseydim gizli olmama neden kalmazdi :))
Cevap sahibi+1 yılyok bn gel dmedm :-)
sadece teşirci değilim :-)
görmesi greken sensn :-)
sakası bir yana sewglisi olan hatunlara yürümüyorum :-)
ispat isttedn onu dedm :-)
teşrci olsam prof resmne koyardm zaten :-D
Soran+1 yılProf resmine koyanlar hic biri kendinin ki degil yaa :)
Cevap sahibi+1 yıloda doğru maksat yşillik olsun :-))
2 hatun düşermi sanalda bişe olurmu muhabbetine :-))
sende koyamazsn bnde koyamam cinsel uzuvlarmzn resmini ;-)
sahipleri görsün elaleme ne :-)
Soran+1 yılCinsel organ resmi tahrik edici degil yani biz kadinlar penise bakarak arzulamayiz o yuzden o resimleri atanlarda bize cazip gelmiyor mesela ben senden dlagasina istemistim cesaret edebilcekmisin diye orta meydanda yoksa hastasi olsam ozelden msjlarim :)
Cevap sahibi+1 yılanladm :-) onun cesarwti olmaz be güzellik. :-)))
atsamda özelden sana sen birirnce engellerdn yansen ya da bn :-)))
beni vajina cezb etmez :-)
kişinin kendisi bakışları sözleri duruşu bana yolladgı sinyal v. s etkiler :-)
yani dedgn gibi etkilnmk için başka bir ton neden var :-)))
Soran+1 yılTahrik edebilmek önemli direkt vajina resmi atsa birisi tabi tahrik olmazsin her ozelligiyle cezbetmesi lazim ben oyle biriyim mesela :)
Cevap sahibi+1 yılcezb eden birsimsin.
cezb edilmeyimi seversin :-))
Soran+1 yılKarsidakine bağlı gizliligi bir acsana 2 dk sadece :)
Cevap sahibi+1 yılaçtm :-)
Cevap sahibi+1 yılaçık şu an :-))
Cevap sahibi+1 yıl15dk'dır nerdesin :-)
Cevap sahibi+1 yıl28dlk :-))
Cevap sahibi+1 yılnerdesin bakym sen yaw.
Evet türk erkeklerinin penis ortalamasına gore büyük sınıfına girer.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbnmki 21 fakat emin ol 16 ideal çünkü cinsel ilişki sırasında çok yüksek derecede acı hissetmezsin hem de zevk alırsın bk bnmkisi büyük kaç defa denedik ilişkiye giremedik
02 Yorumla
Soran+1 yılYarisini kullanman gerekiyo alamazlar tabi 21 i ama 21 cm arkasina alan birini taniyorum
Cevap sahibi+1 yılbaya kayganlaştırıcı kullanarak arkasına girdim ama kasıkları çok ağrıdı birkaç defa ileri geri yaptım acıdan duramadı ama önden bir türlü girmedi
Gizli Üye(36-45)+1 yılTürkiye geneli 13-13.5 dolaylarında büyük olasılıkla yalan söylüyor
17 Yorumla- +1 yıl
hocam niye öyle diyon bak illa kanıtlıyım mı aksini? :)
Cevap sahibi+1 yılDoğru ölçüm yapabilir sen kanitla ölçüm videosu ile
- +1 yıl
şimdi işim gücüm yok sana kendimi mi kanıtlıyım :)
var işte var diyorsam var :)
Cevap sahibi+1 yılSen söyledin kanitlimmi diye bende kanıyla dedim beceremeyeceksen çeneni kapatmani tavsiye ederim
- +1 yıl
dünya penis ortalaması ölçüldüğünde Türkiye 14.11 çıktı, normal sınırlar içinde demek link atarım ama üşeniyorum
Cevap sahibi+1 yılSiktirgidin benim cevabimdan çoluk çocukla ugrasmayacagim biri olcermis ugrasamazmis biri useniyormus kavatlar sizinle mi ugrasacam sizin gibiler bir ara 20-25 diye iddaa ederdi onuda biliyorum ben
- +1 yıl
al * sen istedin seninki küçük diye ortalamayı düşürüyorsun
https://www.targetmap.com/viewer.aspx?reportId=3073
+1 yılProfil resmimdede belirttiğim gibi Türkiye geneli 5,5 inç oda 13,97 cm yapar
00 Yorumla
+1 yılTürkiye ortalamasında normal sayılır Türklerde en çok rastlanan 14.17cm arası kalın penis türüdür
00 Yorumla
+1 yılgece gece muhabbete gel.)) türkiyede böle dar vajına ya göre 16 cm fzla bile.))
16 Yorumla
Soran+1 yılBen darim ama evlenince coluk cocuk sahibi olunca genislersem diye soruyorum :))
- +1 yıl
anladım ona göre ayar yaparsınz sıkma sen tatlı canını tamam mı.))
Soran+1 yılNasil ayar yapabliriz ki :)
- +1 yıl
bu saatde neden uyumuyosn sen bnce uyumayı dene cok taktın sen penıs konusuna.))
Soran+1 yılYaa asil konu o değil 4 xper kutlamasi bu :)
- +1 yıl
anladım ama klişe sorudan başlamışsn bayan dikkat et bunlara.))
Gizli Üye(30-35)+1 yılboyu önemlı değil bence icraatı önemli yanlışmıyım?
00 Yorumla
+1 yılDurduk yere niye desin sen sormuşsundur. Büyük değil normal.
00 YorumlaKüçük değil ama büyük de değil. Kalın olan daha iyi. Tabi senin nasıl penis sevdiğin de önemli
00 Yorumla13 bile yeterli olur. Boyutu takmayın o kadar kafanıza kızlar
01 Yorumla- +1 yıl
dean napıyosun burda :=)
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha ne isiyorsun. Benimki 11 hesap et işte buyuk mu kucuk mu. ya da al eline cetveli bak :)
00 Yorumla
+1 yılBenimki 17 cm. ama 16 cm gayet ideal. zevk alırsın. ama partnerinin aktifligide önemli ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl15 ama fazlasıyla kalın benimki, tercih senin, zamanla hissetmemeye başlarım zevk vermez demiyosan kalınlık açısından, uzunluğu iyi gibi, yetiyo yani bana
00 Yorumla
+1 yılidealdir turkiye ortalaması zaten 14 cm ben hiç ölçmedim o yüzden boyunu bilmiyorum
00 Yorumla17cm bendede 16 buyuk degilki dünya rekoru 35cm miş
00 Yorumlabende 15 cm var o bile büyük geliyor bir çok kadın orasını sen düşün artık :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenimki de 15.5/16 cm kalınlık ise 5 cm boy ortalama ama kalınlıkta ortalama ustundeyim
10 Yorumladünya standartlarında bir ölçü normal ama işlevi önemli kanka
027 Yorumla
Soran+1 yılHerkes kendine gore yeterli oldugunu dusunuyo onemli olan orgazm edebilmesi
Soran+1 yılZaten ilkinde erken bosalir once oralla bosaltmak 2. De uzun uzun seks yapmak dha mantikli bence :)
Soran+1 yılVeya alkol almalı ya da geciktirici kullanmali :)
Soran+1 yılYoksa herkes erken bosalir mesela opusurken bosalan 20 tane adam tanidim :)
Soran+1 yılOpusurken nerelere dokunup oksuyosun sen :)
Soran+1 yılGoguslerimim emilmesine bayiliyorum yaa 😂😂
Soran+1 yılYok canım burada anlat :)
Soran+1 yılAyak parmaklarindan basla bacaklardan kasiklara kdr dilini cekme tam vajinaya geliceksin diye heyecanlandirlen klitorise dil darbeleri atar gobege cikarsin :)
Soran+1 yılBacak arasinda 1 saat kalabilen yalayabilen erkek istiyorum ama iştahlandirarak yapcak bunu :)
Soran+1 yılBen temizim ztn herzaman
Soran+1 yılAynem dogru soyluyosun ne vajinalar var
Soran+1 yılIyy midem bulandi yaa
Soran+1 yılYazmasam daha iyii bu gbi konularla ünlü olmak istemiyorum :)
- +1 yıl
en az 20 adamlamı yattın şimdiye kadar? Daha yaşın kaçki senin.
- +1 yıl
@soran bu yaşında 20 adamlamı yattın?
Cinsel Yaşam konusunda 467 cevap paylaştı. Bak ufaklim büyük aci verir küçük zevk benimkide 15 cm ve kalin partnerim CIK aci çekiyor bu yuzden
00 YorumlaEn çok söylenen yalanlar dan sende çok merak ettin sanirim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldünya standartlarına göre iyi bir boyut Türkiyede zaten en çok bulunan boyut, benimkide 16-17cm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer geç boşalma tekniğiyle mast. yapmışsa mutlu eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürkiye ortalamasının üzerinde gayet ideal uçurur emin ol
02 Yorumla- +1 yıl
böyle diye diye Türkiye ortalamasını küçük sanacaklar ne var en çok bulunan boyut işte
Cevap sahibi+1 yılKüçük diyen mi var birader anlamıyorsan bulaşma internette hürrriyet gazetesi bile yazdı 14 santimlerdedir ortalama araştır bak yalan mı konuşalım burada 16 santim çok iyi bir boy zaten kadınların vajinası 16 santimi almaz ortalama küçük diyen de yok en düşük olanlar tayland 9 santim en yüksek kongo 19 santim bana burada tırı vırı yapma eksi de vermiş bide hayır yaran varsa söyle yani
Vay be boyle kizlarda varmis.
107 Yorumla
Soran+1 yılÇirkini öpmemişler oda namusluyum demiş :))
Soran+1 yılBeni gordun mu acaba ahahahah :)))
Soran+1 yılBiz sanki seni cok goruyoruz fake resim koymussun benim profilimde kendi resmim var ama gizliligi zaten acmam bu gbi konularla neden ünlü olayim ki ama bence seni sen versen bile düzmezler ayri konu :)
- +1 yıl
😄😄😄
Gizli Üye(36-45)+1 yılboy iyi de kalınlığı önemli benim de aynı ama kalın, alanlar memnun;))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKöküne kadar sokarsa çok sızlanırsın... ama nedense kimse benimk küçük demez
00 Yorumla
+1 yılOrtalamanın üzerinde. Ideal gibi bir sey
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır edemez desek napıcaksın? Ayrılacak mısın?
23 Yorumla
Soran+1 yılHayirr :)
Cevap sahibi+1 yılBen sevişiyorum yani bilin, gece gece s. kişmek düştü aklıma üç beş abazanın yorumlarına göre sohbeti alır götürürüm "sen nereye boşalırsın?" "S. kinin resmini at" falan derken beni orgazm edecek bir salak bulurum mu dedin?
Dikkat et üyeliğin silinmek üzere küçük..
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖzellikle küçük tercih ediyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılBuyugun o kdr havasi yokmus belliki :)
+1 yılzevk alabileceğin boy
00 YorumlaBenimkisi gibi.. En ideali bu
022 Yorumla
Soran+1 yıleşcinsel misin sen
Soran+1 yılhımm hem kız hem erkek yani daha çok hangi tarafa ağırlıklısın :)
Soran+1 yılhımm aktif sanıyordum ap sin ap lerin çoğu ücretli oluyormuş :D
Soran+1 yılyaa bu anal ilişki empitansa sebep olmuyor mu ereksiyon bozukluğu yani :)
Soran+1 yılhiç bir kız yaptımı sana straponla :D
Soran+1 yılzamanla kalkmazmış ama dikkat et bir sürü rivayet var bu konuda yapmaya başlayanlar pasif oluyorlar zamanla :D
Soran+1 yılensest akrabalarla ilişki değilmi evt karşıyım
Soran+1 yılevett sevgilimin kini yutmuştum o kdrda kötü değil ama kişiye göre değişiyo kiminin tadı güzel kimininki acı ve ekşi :D
Soran+1 yılmeyve ve çikolata tatlı tüketimi tatlandırıyo evett tanık oldum bu duruma :D
Soran+1 yılben ilk oral seksimde kusmuştum felaket bir gündü başımı zorla bastırdı gırtlağıma kdr girdi tam aynı anda ağızıma boşalmış bende kusmukla beraber dölü üstüne bıraktım ikisi feci bir karışım oldu kusmuktan penis gözükmüyodu :D
Soran+1 yılilk başlarda dişim kesiyodu hala çok az diş değiyo onu değdirmemenin formülü ne
Soran+1 yılhımm dudakları dişin önüne getircek şekilde o şekilde direkt boğaza gidiyo :D
Cinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. Cetvellemi ölçtünüz berabercenek.
08 Yorumla
Soran+1 yılO kendisi olcmus ole soyluyo ama el boyunda :)
Soran+1 yılHunharca guldum 😀😀
Soran+1 yılNeyee sevismeye mi 😊
Soran+1 yılGorsen nolcak ki hahah issizsin tabi binlerce yorum yapabliyosun :)
Türkiye standardının üzerinde :) zevk alırsın
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha ne kucukler var diyosun yani :)
+1 yılbüyüklüğü değil işlevi önemli olan
01 Yorumla
Soran+1 yılHimm :)
Benimkiyle aynı tatmin edici
00 Yorumla
+1 yılBence ideal :) benimkine gore kucuk
00 Yorumla
+1 yılİdeal canım zevk alır uçar mutlu olursun canım
02 Yorumla
Soran+1 yılmillet böle diyo bnmde canım istiyo yaww
- +1 yıl
:) istesin evlinince bol bol yaparsın