Reglimin 4. günü cinsel isteğim tavan durumda ve mast yapamıyorum delirmek üzereyim :(
Ne yapmam lazım nasıl geçer bu?
Ne yapmam lazım nasıl geçer bu?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Niçin yapamayasınız bu dönem kaçar mı :)) Hem de her gece:))) Ağrınızı da alır. Hormonal değişimleriniz de hafifler, tatlı krizleri asabiyet gibi... Kesinlikle öneririm!
Çok doğru yap bır sakıncası yok ben sevgilime yapıyorum kılotu cıkarmadan surtunerek vs çıldırıyor dvm
4. Gün azalmıştır opedin üstünden değilde duş al yarım aat kan gelmezohoo üç kere yaparsın
ooooooooooo hemde üçkere
sinemada baya arzulu öpüştük, üstüne birden kemerimi açtı. Oral yaptı, ağzına boşaldım vs :) regl iken bir kız bunları yapıyor. Yani partner bul
Sen tatmin olursun o zaman kıza zevk vermez
Verdi emin ol
Bu kez anal mastürbasyon yapmayı dene farklılık olsun hep vajinal mi olmak zorunda:)) Poponu parmaklamayı dene
Hayır orgazm olamam
pedin üzerinden okşamayı dene biraz sertçe bastır
Tamam denicem
dur buldum elin yerine kulak çubuğu kullan onunla oksa veya okşayabileceğin yumuşak birsey sok iç çamarısının ıcıne onunla oksa sonrasında ograzmı yasayınca cıkart at
Evet olabilir en iyisi
kolay gelsin kanks:)) ama bundan sonra kendini bu tür zahmetlere sokma belki salçalı seven vardır ona bırak kendini ameleliğe lüzüm yok:)
Yok bakireyim :)
tamam şeker bilmiyordum parmaklamaya devam öyleyse:))
Cevap
17Cevap
sen en güzeli git yat hadi nolur.. iğrençsin beee...
Ya sen regl olmuyorsun sanki doğal bişey değil mi :D
regl oluyorum da senin gibi azmıyorum yavrum pis yaa..:S
Hormonların yoksa yapabilecek bişey yok cinselliğie e kaka diyen bir kezbanus :D
senin gibi kaşarus olmaktansa tatlım ben böyle iyiyim..:) hadi sana iyi orgazmlar..
Ahaha kezbana bak sağlıklı ve hormonları çalışan her insan cinsel istek duyar kaşarlığa nerden bağladın :D
Bn bir keresinde sevgilimle onun adet dönemi ilişkiye bile girdim onun için ap ayrı bir zevk almıştı sabaha kadar uyutmadı beni sen de istedikten sonra Mast yapabilirsin yani
Belki size iğrenç gelebilir. Ama regl gerçek. İğrenmemelisiniz. Çok istekliysen biraz film izle ve tensel olarak değilde pedin üstünden okşayarak orgazm olabilirsin ;-)
Sorma ya başladılar iğrenç miğrenç sanki ben regl olmak istiyorum :D
Ya takma boşver. Sen yaşamak istediğini yaşamaya çalış. Nedense insan kendi yaşarken iğrençlik yok; başkaları aynı durumu yaşarsa ayyyyy iğrençççç :-(
Aynen erkek demis bide salak karısı regl olmasa çocuğu olmucak :D
Düşünme kabiliyeti canım ;-) bencil düşünce.
aç kanlı elmas filmini izle.
Yanında olsam seni sırtını dayar şekilde oturtur, dudaklarını, boynunu, göğüslerini öperek, bacak arana elimi sokup ben okşar orgazm olmanı izlerdimm, ımmm.
valla sakın yapma ortalık kan reva olur
Bakiremisin ona göreyapma yöntemisöylücem
Evet
ozaman pedle deliği kapa baskı yap akan kanı engeller sonra sadece klitorisin okşa ve regl olduğun için hormonların yukseliyor çabuk orgasm olursun ve aradada anallaoyna okşa çifte haz
Teşekkürler
ne demek zekli dakikalar
iğrençsin midem bulandı mk
Ne yapabilirim doğal bişey
Götünü parmakla. Kesmezse parmak değiştir.
dusta yap?
Olabilir aslında ama olmuyo işte kanlı kanlı :(
her sanıye kan gelmezkı durdugunda ya
EN İYİSİ SEVGİLİ BU BENCE
nasıl mast yaparsın mesela yatakta banyoda vs?
külotunun üzerinden yap
Yapma canım başka şeyler düşün.
niye yapamıyosun anlamadım
Dokunamıyorum kanlı kanlı iğreniyorum :(
neden yapamıosun ki
igrencsin
Duvara sürt :P
yap tabi azınca
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar