Komşunun kızı hamile kalmış? yardım?

Arkadaslar bu kizla yillardir ayni apartmanda otururuz birbirimizi taniriz kucuklukten beri aramizda pek bisey de yoktu gecen seneye kadar bunun sevgili isleri de baya karisiktir bunu uzerler gelir benle dertlesir anneler babalar birbirini tanidigi icin guven sorunu da olmaz gelir giderler derslerimde yardimci olur benden 1 yas buyuk cogu programi benden daha iyi biliyor autocad proje vermem lazimdi bana yardim etmek icin geliyordu tavirlari degismeye basladi zamanla boyle bir yakinlik kurma dokunmlara felan degisik degisik 2 hafta once iyice ilerletti ne olduunu anlamadim kalbim yerinden cikacakti karsi da koyamadim sonra acayip bir vicdan azabi cektim 2 3 hafta gecti bugun geldi hamileyim sanirim diyor belanin buyugunu aldim basima, bu kurtaj fiyatlari ne kadar bileniniz var mı daha bu yasta katil gibi hissediyorum ne yapiyim kiz olumune soguk kanli bu arada aliriz ederiz diyo
Güncellemeler
+1 yıl
Kiz hamileymis test yaptirmadan aldiracak benden mi sorusunu yanitsiz birakti bende kurtaj masrafini karsilamam dedim zaten senden degildi dedi oha nasil bir insan bu kadar soguk kanli olur ya
Komşunun kızı hamile kalmış? yardım?