Sevgilimin yanında şöyle becermek istedim de vermedi kaltak diyen arkadaşımın amacı nedir?

Aslında aşk sorusu da işte becermek geçince silerler dedim. Dün gece sevgilim ben, arkadaşım evde oturuyoruz. İçki içiyoruz. Arkadaşım ben zamanında kahloyu şöyle şöyle becermek istedim de vermedi kaltak dedi. Bir de gayet detaylı anlattı. Halbuki şöyle şöyle yapacaktım diye. Ha tabi artık vermeyeceğini kabullendim dedi. Sevgilimin yüzü allak bullak oldu. Gitti içki koydu kendine ve bize. Hayır yani ben kahkaha attım da. Çok edepsiz arkadaşlarım var.
Güncellemeler
+1 yıl
Durum anlasilmistir. Arkadasima patavatsizsin dedim. Nalaka kizim dedi. Dedim adamin yuzu allak bullak oldu. Yaaee aman ne bileyim ben geyik yaptim orada dedi. Sonuc olarak bana vermedin, vermeyeceksin yane dedi.

Sevgilime de dedim farkindayim sacmaladi vs diye. Onemli degil. Duymadim, gormedim, bilmiyorum dedi. Ben bu adami yemeyeyim de ne yapayim :-) Baskasi olsa kafagoz dalardi vallam.
Sevgilimin yanında şöyle becermek istedim de vermedi kaltak diyen arkadaşımın amacı nedir?
Cevapla