+1 yılÇok mecbur kalmadıkça yapma.
Tövbe etmen güzel ama eğer bekar bir kızsan bu senin için bir ihtiyaç. zina yapmaktan alıkoyar seni. daha büyük bi günah (zina ) işlemektense mastürbasyon yapmak daha iyi. o yüzden kendini tutabildiğin kadar tut, son çare mastürbasyon yap , bir kere olsun seni rahatlatır.. alışkanlık olmasın ama..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
yapmak seni Daha büyük günahlardan alıkoyar. Beynini sürekli meşgul etmek yerine haftada 1.02 sefer yapıp rahatlamak daha mantıklı. O yüzden sürekli tövbe etmene gerek yok
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılAllah'a niye söz verdiğini anlamadım. Bir insan olarak yemek içmek gibi en doğal hakkın bu senin. Niye nefsanî arzularını yok etmeye, bastırmaya uğraşıyorsun ki! Okşa patlat tadını çıkar, keyfini çıkar; hazzın doruklarında gez.
43 Yorumla
Soran+1 yılÖteki tarafta da sorarlarsa böyle söyleyin tamam mı? Ne yapacaklar o zaman merak ediyorum şu an.
- +1 yıl
Ne alakası var, bu yüzden tutucu kızların %99u vajinusmus, cinsel olarak soğuk tipler oluyor.
Soran+1 yılTamam arkadaşım bir şey demiyorum. Haklısın sende isteksiz kızlar var hep istediğiniz enerjide kizlar çok az bu yüzden cennet kapılarıda kapanıyor haklısınız. Zaten hepimiz toprak olacağız bu dünya yok olmuş olacak o zaman göreceğiz zaten daha vakit var.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yılNefis böyle bir şey işte başa çıkabilmek zor bol bol dua et
22 Yorumla- +1 yıl
Zinaya gitmektense mastürbasyon daha mantikli
Soran+1 yıl@Kulturlucahil00 böyle avutulur işte. Bunu Allah neden yaptın deyince söylersin o zaman.
+1 yılBu tarz konularda yemin vs ile motivasyon sağlanmaya çalışılmasını son derece yanlış buluyorum.
Aniden kesmek yerine aralıkları açarak azaltıp sonunda bırakmak en makul olanı bence.10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞu din hocalarının uydurmaları yüzünden bir sürü insan mastürbasyon bile yapamıyor
04 Yorumla
Soran+1 yılAyet var , kanıt var , kabir azabı - ahiret azabı - dünya azabı var. İşlerin rast gitmeme durumu var. Dinde kimse bir şeyi uydurmaya cesaret edemez. Onun da cezasını çeker çünkü. Haklılar.
- +1 yıl
Hangi ayet var mesela? Bi tane söyle yeterli.
"Ey iman edenler, din bilginlerinin ve din adamlarının çoğu halkın parasını hak etmeden yerler ve ALLAH'ın yolundan saptırırlar. Altın ve gümüşü yığıp ALLAH yolunda harcamayanlara acı bir azap müjdele" (Tevbe - 34)
Öyle bir uydururlar ki halkı soyup soğana çevirirler. Ben demiyorum ayet diyor
Soran+1 yılBu ayette geçen din bilginleri yahud bilginleri ve hristiyan rahipleri yalnız :) kendinizi avutmayın çünkü Allah öteki tarafta gösterecek doğru bilgiyi , ayetleri evirip çevirip kanıt olarak sunmanız bir anlam ifade etmiyor. Ayetlerin doğrusunu anlayın önce :)
- +1 yıl
Ahbar ve ruhban kelimenin orijinali. Ruhban sınıfı deriz hani din adamlarını kastetmek için. Tabi o dönemde bugünkü İmam dediğimiz sınıf olmadığı için İmam yazacak değildi orada. Kızım sana söylüyorum gelinim sen anla meselesi.
İronik olan kısım ne biliyor musun? Senin doğru diye savunduğun şeyi yine bir din adamının yorumu. Adam elbette kendisini açık eden ayeti düzgün çevirmeyecek. Bu tıpkı anayasayı bir hırsızın yorumuna bağlamak gibi. Elbette hırsız kendisini suçsuz çıkarmak için anayasayı eğip bükecektir
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılAliskanlik olmus canim brnde suamda hem yapiyorum hem yaziyorum😀
02 Yorumla
Soran+1 yılAlışkanlık olması zarar.
- +1 yıl
Aynen canim
+1 yılKötü filmler izleme düşünme şeyi belli bir yerden sonra aklına bile gelmiyor benim 205 gün oldu yapmiyorum
00 Yorumla
+1 yılMerhaba bana yazabilirsin konuşmak istersen aynı durumda sayılırız
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi kendinize eziyet etmeyin bu daha günah ihtiyaçlarınızı giderin. mastürbasyon günah (Farsça zarar hasar) değildir bir zararı (günahı) yoktur.
03 Yorumla
Soran+1 yılBöyle diyerek kişi anca kendini avutur. HARAM bir şey. İhtiyaç - ihtiyaç deyip deyip yapmaya çalışanlar. HARAM. O ayeti yazmayacağım kendiniz bakarsınız ama ahirette Allah'ın huzuruna bunu yaparak çıkmanın cezasıda alevden , ateşten büyük bir şey. Zaten bir kişi ortalama 60-70 sene yaşayabiliyor en fazla. O yüzden haram şeyler tatlıya bağlanmasın. Acıyla Allah burnundan getirir insanın.
Cevap sahibi+1 yılmastürbasyon haram veya günah değil hanefilerde
Soran+1 yılÖyle bir bilgi yok. Zevk için yapılamaz. Müslümanlık içerisinde olan tüm mezhepler için geçerli.
Allah biliyor zaten senin datanamayacağını devam et takılma
00 Yorumla
+1 yılBende öyle söz veriyorum ama bende sonra öyle hatalar yapiyodum cinsel ihtiyaç yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi bi durum. Okurken bile aklına geliyor. Dini çözümler olmalı bu durumun için. Yoksa baş edilemeyen gibi zor yani.
18 Yorumla
Soran+1 yılTek çözüm evlilik. Ona da daha zamanım var. şu an için ne yapacağımı bilmiyorum. Abdest aldım Kur'an okumaya başlıyorum 2. Sayfada aklıma geliyor tövbe estağfurullah çeke çeke o sayfayı bitirebildim daha da okumaya başlayamadim. Çok kötü bir durum
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle en iyi çözümlerden biri evlilik bence de. Ama okurken aklına gelmesine aldırış etme. Çünkü şeytanın okumandan soğutması için vesvesesi bu. Vesveseye cevap bile verilmez. En fazla he aynen öyle diye geçiştirilir. Tövbe Estağfurullah demen vesveseye cevap oluyo. boş ver. Sen okumana devam et. Elimde olmayan bişey okurken aklıma gelmesi. Allah biliyor de.
Soran+1 yılŞeytandan olduğunun bende farkındayım. Ona istediğini vermek istemiyorum daha fazla. Fakat önümde elimde kuran varken aklıma gelmeside beni kendimden utandırıyor. Allah yardım etsin.
Cevap sahibi+1 yılAmin. Aldırış etmemeye çalış. Utanacak bi durum tabi. O anda lanet et şeytana.
Soran+1 yılHaklısınız. Allah razı olsun. İsmim Şeyma. Benim için aklınıza gelirse boş bir vakitte 3 saniye dua edebilirseniz çok minnettar kalırım. Rabbim sizinde ayağınıza taş degdirmesin , kötü yollara aldırış ettirmesin inşallah.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Ne demek... Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Siz de isterseniz tanımak isterdim sizi açıkçası.
Soran+1 yılMesaj atabilirim isterseniz sohbet için.
Cevap sahibi+1 yılÇok iy olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılNeden yapmıcaksın peki? Dinde böyle bişeymi varda. Kendi kendine olan bir şey nefsini bastırıyorsun sonuçta?
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet dinde böyle bir şey var. Yapan herkes de ne kadar yaptıysa her birinin azabını tek tek çekecek
Cevap sahibi+1 yılNerde yazıyor peki. Naısl bir ayet var söylermisin
Soran+1 yıl"Eliyle nikâh yapan melundur",
"Yedi kişi vardır kıyâmet günü Allah onların yüzüne bakmaz. Ne onları (günâhlarından) temizler, ne de amel-i salih ehliyle bir araya getirir. Ateşe ilk giriciler olarak onları cehenneme atar. Ancak tövbe edenler müstesnâ (...) Bunlar eliyle nikâh eden, Lut kavminin ameliyle amel eden (homüseksüel), içki mübtelâsı,.."
Soran+1 yılLut kavmini bilirsiniz , onların taşlaşma sebebi de budur. Zina ve haram olanlarda buna dahil.
Cevap sahibi+1 yılTamam güzel bilgi ama azıcak kadar kendini kaybedicek kadar olmakta doğru değil. Başka bir erkeğe duymaktanda kendin yapman daha dogru
Cevap sahibi+1 yıl
Soran+1 yılEn doğru bilgi Diyanettir. Kur'an'ı Kerim'i en doğru anlama şeklide Tefsir okumaktır , mesela hak dini Kur'an dili olabilir , veyada imam Gazali den kalplerin keşfi olabilir. Kısacası biz Kur'an'ı Kerimin Türkçesine bakmayıp okuyan kişilerin yorumlarına göre ilerlersek bu bizim eksiğimiz olur. Çok zor da kalırsın o zaman mastürbasyon yaparsın ama Allah ahiret hayatında ateşler içinde iken mastürbasyon yaptığın eline ne azaplar uygulayacak bunu okudunuz mu? Bende burada ahlak bekçisi değilim elbette. Ama yanlış yol burası. Tatlı gelen her şeyin altında bir sebeb vardır unutmayın.
Cevap sahibi+1 yılYoo ben ahlak bekçisi demedim kalıplaşmış dine bende karşıyım dogruyu okumak araştırmak önemli kuranı anlayacak kadar bilgiye sahip olmakda kola gelir bunu en sogru en güvenilir şekilde yakalamak lazım.
Cevap sahibi+1 yılBu konuları hakaretsiz edebiyle konuşmakta bir erdem :) hoşuma gitti muhabbet
Soran+1 yılEvet bende farkettim :) genelde bir taraf kanıt gösterir öteki laf söyleyerek kendi kanıtını ortaya atmaya çalışır. Ama dediğim gibi din görevlisi vs değilim yani Kur'an'ı Kerim'de ki bizzat yazılan ayetler , tefsir ve diyanet gibi sık takip ettiğim güvenilir kaynaklardan araştırarak kanıt sunmak ve yardımcı olmak benide mutlu ediyor :)
Cevap sahibi+1 yılAynı düşüncedeyiz bende seviyorum araştırmak konuşmak bişeyleri gerçekten kaınıtıyla ögrenmeyi. Öğrenmeyede acıgım herzaman.
Konuşup tartışmak muhabbet etmek istersen yazabilirsin bana
Cevap sahibi+1 yılDuydunmu:)
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapman kötü değil ki sen yapmazsan da atar vücudun onu
03 Yorumla
Soran+1 yılSandığınızdan çok daha kötü.
Cevap sahibi+1 yılBoşuna kasıyorsun kendini , şöyle düşün vücudun bir enerji üretiyor onu atmak istiyor atmazsan aklına farklı şeyler gelir libidon artar veya sürekli ıslak gezersin
Soran+1 yılSürekli islak gez o zaman. Canına mi yapışacak? Bunun çözümü evliliktir. Bu sebeple evlilik uzatılmayaca gelmiyor bir süre sonra böyle sapkınlıklar normallestirilmeye çalışiliyor. Bundan 1 saat sonra benim sorum unutulacak ama bu gerçek hiç bir zaman değişmeyecek.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılYani 7 gün dayan missin bence bir kişi anca bu kadar dayanır bir şekilde kendini tatmin etmen gerekiyor yani
00 Yorumla
+1 yılkiz neden yemin ediyorsun bu senin ihtiyacindir her kiz gibi
09 Yorumla
Soran+1 yılBundan önce de çok haram işledim. Artık tövbe ediyorum ve tövbelerimin içine bu hatayida aldım. Zaten Allah yapmamak için evlenin diyor bir ayetinde. İhtiyaç ayağına herkes kabir azabını kendine çekiyor haberi yok.
- +1 yıl
ama senin ihtiyacindir bunlar sen kac yasindasin
Soran+1 yıl19 yaşındayım.
- +1 yıl
en son ne zaman yaptin
- +1 yıl
burdmiain
Soran+1 yılDün akşam.
- +1 yıl
zevkini aldin mi
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bana özelden yazarmisin
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılSöz verecek başka bir şey bulamadın mı sende
07 Yorumla
Soran+1 yılBulamadım maalesef. Çok uzak konular mi size?
- +1 yıl
Bi fakiri doyur bir daha da yapmayacağın şeyler böyle sözler verme kim durmuş onu yapmadan sen durasın
Soran+1 yılİlk ben durmuş olurum işte. Bu edepsiz insanların çoğaldığı dünyada bari kendimi iyi hissederim.
- +1 yıl
Duramazsın cicim bunun edepsiz dünya ile alakası yok vücudun ihtiyacı bu su gibi nefes almak gibi fazla da takma kafana gerektiğinde yaptığın sürece hiç bir sıkıntı yok
Soran+1 yılPeki siz böyle bilin. Böyle düşünen milyon insan olduğu için Allah'ın sözü geçmemiş bu dünyada bende onun sözünün üzerine geçiremem işte.
- +1 yıl
Sen bilirsin cicim kolay gelsin
Soran+1 yılSize de :)
+1 yılAbdestini al hayatına devam et 😄
12 Yorumla- +1 yıl
Yarın bidaha yap 😂😂😂
- +1 yıl
Doğru tespit 😀
Gizli Üye(18-24)+1 yılmastürbasyon yapmak günah mı ki. Zina yok sonuçta
231 Yorumla- +1 yıl
Zevk için yapmak gunah
Cevap sahibi+1 yıl@Azitro3434 zevk dışı nasıl yapılır ki?
Cevap sahibi+1 yılNeden ben anlıyamadım
- +1 yıl
Gel anlatiyim duzgunce kanka
Cevap sahibi+1 yıl@Azitro3434 söyle buradan ya da söyleme. Kısa bir şey zaten
- +1 yıl
Ya bak şimdi mastürbasyon yaptın bı kez ihtiyaç o okey ama her gün yapmak ya da üst üste ,3 /4 kez yapmak bu zevk için olur oda günah işte
Soran+1 yılArkadaşım. Ben buradan nasıl yenebilirim diye sordum zaten gunahini sevabını biliyorum. Mutfakta ocak açıkken 2 saniyeliğine elini ateşe tutup çekmeye çalışabilir misin? Para verseler de yapamazsin korkudan. Bunun daha da kuvvetlisini öteki tarafta günah / haram işlediğin yıllar kadar yaşayacaksın. Bu sana açıklayıcı olmuştur.
- +1 yıl
Yorum yapana soyledim. kanka
Cevap sahibi+1 yıl@Azitro3434 ikinizide dinlemiyorum gidin işinize
- +1 yıl
Tamam
Soran+1 yılBana mı diyorsunuz? Hangi sıfatla? Biraz o kalkan burnunuzu havadan indirin bence. Edepsizlesmeyin. Ya rabbi sabır ya.
Cevap sahibi+1 yıl@azitro3434 bu kıza ne oluyor yaa?
- +1 yıl
Valla anlamadım kanka boş ver cevap verme
Cevap sahibi+1 yıl@Azitro3434 psikolojisi bozulmus naladım
- +1 yıl
Olabilir kanka 😂😂
Soran+1 yılDaha günahı - sevabı ayırt edemeyen bir insanla muhatabım yok zaten. Muhattaplik bilginize cevap verdim o kadar. Konuyu üslubunuza çekmeye çalışmayın.
Soran+1 yıl@Azitro3434 sende yaranmaya mi çalışıyorsun her ne ### yapıyorsan benim tersime cevap verme. Rabbime şükür psikolojim yerinde. Bu kadar vasat durumda olmayın , yazık.
Cevap sahibi+1 yılAy hanım efendi sizinle konustukca ananemle konusuyormus gibi hissediyorum yeminle. Fiziken olmasda ruhen öyleymissiniz cidden.
- +1 yıl
Tamam da neyi uzatıyor sunuz ben anlamadım herkes fikrini söyledi ve biz yorum yapan kişiyle sana karşı kötü bişey demedik ki
Soran+1 yılDoğruları duyunca anneanneniz akliniza gelmiş demek :) bugün de birine ayna tuttum demek şükürler olsun :)
Soran+1 yıl@Azitro3434 görüşünüzü belirttiniz , sonra arkadan alaycı tavır sergilediniz , sonra kendinizi avutmak için yok soru sahibi şöyle - böyle diyerek kendinizi çuvala soktunuz. Bu soruyu burada dinden uzak insanlara sormam hataydı zaten. Bana batmışsiniz ki size cevap vermişim. İnsanlara çamur atmayın.
- +1 yıl
Kimseye çamur atmadım senlik bı konu geçmedi iyice oku yorumlari arkadaşa bişey anlattım sadece günah yönünü anlattım
Cevap sahibi+1 yıl@Azitro3434 tatlım kız iyi değil. Olayı büyütüyor uzayalım buradan sonra iffetine laf atan kadınlar gibi çığlıklar atar burada. Uğraşmıyalım.
- +1 yıl
Valla bende anlamadım kanka biseyde yapmadık
Soran+1 yıl@Azitro3434 peki , anlamıştır inşallah.
- +1 yıl
Konuyu farklı yöne çekme soru soran arkadaş okey senlik bişey yok yani kimseyi assaliyip kırmadık biz öyle konuştuk sadece şahsen birini hedef almadık iyice oku yorumlari
Soran+1 yılNe bicim konuşuyorsunuz siz ya? Allah bilir siz nasıl bir insansinizdir böyle konuşuyorsunuz. Gerçekten kendimden utandim. Allah ıslah etsin. Edep sahibi etsin.
- +1 yıl
Ya Allah aşkına yeter git dinini kendine göre ya da sanane bizden bişey yapmismieiz gbi konuşuyor sun ya hadi eyw
Soran+1 yıl@Azitro3434 kardeşim görmüyor musun? Bak ben sana onun sinirinden yazdım hakkını helal et. Kadın alttan alttan laf çarpıyor , ileri geri konuşuyor , kullandığı kelimeleri görmüyor musun? Haysiyetsizlik.
- +1 yıl
Neyse iyi gunler
Soran+1 yıl@Azitro3434 aşağılayıcı konuşup sonra kendinizi haklı çıkartmayın. Sizin kafada değilim çok şükür. İşiniz neyse artık ona gidebilirsiniz. Daha fazla ilgilenmiyorum burada ki hadsiz insanlarla.
+1 yılEline kuvvet, yapmanın bi zararı yok
00 Yorumla
+1 yılEvleniceksin başka çare yok
00 YorumlaTamam sana yardımcı olabilirim ama burdan değil
00 Yorumla
+1 yılCayır cayır yanacaksın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende senin gibiydim
68 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılCanmm
Soran+1 yılNasıl yendiniz peki
Cevap sahibi+1 yılBunu gzldin ckyim kslm olur mu
Soran+1 yılBuradan yaziyorsaniz yazın
Cevap sahibi+1 yılSizin için hesabımı kapatıramam kusura bakmayın
Soran+1 yılSiz bilirsiniz , ben Allah'a şükür bir şey kaybetmem :)
Cevap sahibi+1 yılBende kaybetmem. Sana yardımcı olmaya çalıştım hata etmişim
Soran+1 yılNeyin hatası arkadaşım? Zaman tuttum , şöyle yaptım , böyle yaptım , gittim evlendim demeniz zaten bu sorunun cevabı olur. Edep dışı bir şey söyleyeceksiniz ki yoruma yaşamıyorsunuz. Yeterince bu cümleleri çok dinledim. Zaten çoğu kız görünümluler erkek. Kimseye güven yok valla. Hayat sizin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYıkan
Bunu yapman yanlıs bir şey değil00 Yorumlaİnat etme yine yapıcaksın
00 Yorumla
+1 yılGenelde hep oyle olmuyo mu
00 Yorumlabir şey olmaz
00 YorumlaBunun sizle yemınle ne alakası var buda Bi ititac
00 Yorumla
+1 yılÇok mu isteklisin
00 Yorumla
+1 yılYapmak zorunda sin zaten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende de aynı sorun varya😞
010 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah yenersin. Eğer cinsel resimlere - videolara - figürlere vs. bakma alışkanlığın varsa hepsini bırak. Sen yapmasanda onlar aklına gelir yine işe yaramaz.
Cevap sahibi+1 yılSiz yendiniz mi😞
Soran+1 yılAslında yenmistim ama yapmadıkça okuduğum kuranı Kerim'de bile aklıma gelip durdu. Devamlı filmle , ilahilerle kendimi oyalamaya çalıştım. Hani ilaç falan olsa içeyim de öyle bir şey de yok.
Cevap sahibi+1 yılBenim sürekli aklımda mesleğimde var.
Mesela bi kadın görüyorum hemen fantezi kuruyprum onun hakkında
Soran+1 yılAslında niyetiniz gerçekten doğru yolda olmaksa YouTube üzerinden özellikle hayalhanem i izlemenizi tavsiye ederim. Hatta kitap fuarlarına , imza günlerinede gidebilirsiniz. En iyi kaynaklardan kendinizi muhafaza etmeyi öğrenin
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim ☺️
Soran+1 yılRica ederim
Cevap sahibi+1 yılKusura bakmayın lütfen benide yanlış anlamayın çok az konuşma şansımız var mı acaba?
Soran+1 yılTabi , siz gizliden çıkın ben size mesaj atabilirim.
Cevap sahibi+1 yılÇıktım
+1 yılAma bu ihtiyaç
00 Yorumla
+1 yılVes vese
00 Yorumla
+1 yılYapacak bişey yok
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği