hangisi daha zevkli ?
ben hiç ilişkiye girmedim ama acır zevk alamam diye düşünüyorum mastürbasyon daha zevkli geliyor si gisi ?
ben hiç ilişkiye girmedim ama acır zevk alamam diye düşünüyorum mastürbasyon daha zevkli geliyor si gisi ?
bu konuda kafan karısık oldu için sakın direk ilişkiye girelek tecrübe edinme mutsuz olursun ön sevişmeyle dene önce ilişki olmadan brak erkek seni güzelce öpüp oksasın tüm noktalarını uyandırsın zaten emin ol ondan sonra ilişkiye dahil kafanda soru kalmaz ufak ufak sexte sınırlar koyarak aşama aşama git hemen tüm sınırları kaldırma zaten hosuna gitmesse ilişki yaşamadın için brakmak zor olmaz mast devam edersin kendi kendine yok erkekle olmak onun dokunması hosuna giderse zaten ilişki sırasındakı o birleşmeyede hazır olmus olursun
valla bende ilişki yaşamadığım için bir şey diyemiycem. Sürekli masturbasyon yabıyorum mükemmel bir haz veriyor. Ama yaşıyabileceğim ilişkiyi hayal ettiğimde mastürbasyona göre ilişkide daha fazla zevk alabileceğimi hissediyorum. Çünkü yaşayabileceğim ilişki için ne zaman hayal kursam göğsümün orta yeri cehennem ateşi gibi yanıyor ve aşırı ter basıyor. bunlar masturbasyon yaparken olmuyor. Ahh birde ilişkiye girip bunu bir öğrenebilsem. :(
evlenicemi giircen sende
kaç yaşındasın bilmiyorum ama ben 17 yaşındayken ilk ilişkimi yaşadım.masturbasyonla kıyaslanmaz bile.hele ki deli gibi aşık olduğun bir erkekle olursan ki öyle olmalı zaten hiç pişman olmazsın.ama maalesef ülkemizde çoğu insan zar durumuna takılı ama bu senin hayatın.bana soracak olursan ben 1 tek gün bile üzülmedim ilk gece masalına uymadığım için
herkesin kendi kararı
Maturbasyon cinse isteklerin olumsuz etkilerini ortadan kaldırmak için yapılan bir eylem.
İlişki iki kişin arasında aşk ve sevginin getirdiği tensel yakınlaşma.
Bunlar normal olanı...
Şimdi ilişkide hem bedenen hemde ruhen bi aktivite içinde olduğun için doyum daha farklı olur
Maturbasyonu konuşmuyorum bile..
Cevap
16Cevap
Eğer masturbasyon güzel olsaydı bayanın erkeğe,erkeğinde bayana ihtiyacı kalmaz evlilik diye bir kavram olmazdı..
Masturbasyon---tatmin oranı 3-4
cinsel birliktelik---tatmin oranı 9-10
tabi yazdıklarım ilişkiye girdiğiniz kişiye veya onun karakterine bağlı değişkenlik gösterebilir.
Çok fazla abartma yalama olur demişti bir büyüğüm... :)) Gerçekten de öyle mastürbasyona aşırıya kaçırırsanız, bir zaman sonra gerçek ilişkiyle tatmin olamaz olursunuz...
hhahahah :D kim demişti bunu sana ?
Bir abim söylemişti ama şaka bir yana mastürbasyonu aşırıya kaçırırsanız vucudunuz bu şekilde tatmin olmaya alışırsa bir gerçek ilişkide tatmin olmakta zorluk çekersiniz. O yüzden acil durumlarda kullanılmasını tavsiye ederim efendim.. Gerçek ilişki daha zevklidir. Tabi ilişkiye girdiğiniz kişiye göre değişir bu.
bakalım :D
o abide alemmiş
utanmışmıydın dediğinde ?
Yok utanmadım ya. Kahkahayı bastım hemen :))
samimi bir abin miydi
yanında başak kimse var mıydı
Evet severim kendisini. Başak ne alaka diyorum ben de :) Arkadaşkar vardı.
:D
utanamdın mı ya arkadaşalrının yanında biri baan dese mahvolurdum heralde :D
Yooo utanmadım. Utanmaz adamın tekimiyim acaba? :))
bilemem ki :D
babn dese utanır mıydın :D ?
Hehehe o zaman utanırdım herhalde ya :)) Yok yok kesin utanırdım :))
var mı hiç öyle anne yada babnal mevzun
yakalna yada imada buluna felan
Heheh yok olmadı çok şükür. Hiç öyle konularda muhattap olmam zaten.
Sen de oldu mu öyle durumlar... :))
yok biz çok kapalıyız bizde olmaz :D
ama erkelerinki hani daha çok ebelli olur ya ondan dedim sende olmuyor muydu
Yok valla ama gerizekalı değillerse anladıkları zamanlar olmuştur elbet. Öyle bir şey olduğunda hemen ketum takılıyorum muhabbet ilerlemiyor. O yaşı da geçeli çok oldu ya. Sadece gece eve gelmediğim zamanlar annem yemiyorum ama gargara yapıyorum anlamında bir şeyler ima ediyor o kadar... :)
hiç kuş kalıyyomu felan derler miydi :D
Yok artık ya. O kadar yüz göz olmadık daha. Bu saatten sonra da demezler zaten :))
D:
gusül alıyon mu felan dedilermi kim öğretti sana gusülü
Yok demediler. Araştırdım öğrendim. :)
:D araştırmacı gazateci :P
Zor bir şey değil ya. Tabi öğrenene kadar bir süre öyle gezdik ama olsun. :))
Sen nereden öğrendin?
regl birriğinde ilk dwefa annem söyledi :)
Ay o da çekilecek çile değil. Hem size dert hem bize :))
size ne oluyo :D
Bize mi ne oluyor. Daha regl olmadan başlarsınız ay olucam galiba, yok oram ağrıyor, yok buram ağrıyor, sırtım ağrıyor, kirpik diplerim ağrıyor, çok gerginim filan... Ondan sonra regl olmayla beraber 1 hafta boyunca psikopatlık doruk noktasına çıkar. Geçtikten sonra 3-4 gün anca hormonlar normale döner. Oydu, buydu derken ayın yarısı böyle geçer :)))
:D ne güzel işte
Evet çok güzel. Bayılıyorum ben de. Keşke hep öyle kalsanız... :P
:D ne var alalh allah :D
o olamzsa çocuk nasıl olsun ? birde öyle düşün ama değil mi ?
Hep o çocuğun başının altından çıkıyor zaten bunlar. Çocuk olsun diye üreme içgüdülerimiz var, regl var oooooh ne güzel :))
:D hehehhee
kız kardeşin yada ablan var mı
onların olduğunu anlayabiliyor musun
yok ama kız arkadaşlarim olduğu zaman anlıyorum ve hiç bulaşmıyorum :))))
bulaşma
hiç kzı yok u sizin evde
annem var bir de kedi köpek var dişi olarak. :)))
ahahhah hatta köpeğimiz su anda regl :))))
:D hahha
o da en komik oluyodur şimdi :D
erkeke akrdeşin var o zman D: sen onunla hiç uğraşıyo musun bıyıkalrı çıktığında yada delikanlı olduğıunda felan :PP analdın heralde :D
köpek bile kapris yapıyor, laf dinlemiyor arkadaş ya :))) arada takılırim kardeşime. senin kardeşin var mı erkek ya da kız?
köpeğinde i kaprisi var :D ahhha ne komik olur 7benim yok :( olsa laf açrpardıma ama :D
neler diyosun sen mesela
yalnız chatlog a döndü burası. beni ekle de öyle muhabbet edelim ıstersen?
eklemiyorum k,mseyi bu şekilde :)
bir sorun olmazsa burdan yaz
ok o zaman. :) valla takılıyorum işte. 3 tel sakal çıkmış zaten. ne kadar geç kesersen o kadar iyi filan diyorum
kaç yaşında
o neler diyor ?
bahsettigim kardeşim 16 yaşında. tam ergenlik dönemi zaten. gülüyor ya ne yapsın garibim. :)
ne güzeldir şimdi onunla dalga geçemsi :D
hahaha :D
neden aribim dedinki
uğraşanı çok mu :D ?
uğraşani çok değil de ergenlik zordur ya. o yüzden dedim :))
nedenki ? :D
anla t yaa düzgünce
yeri gelince gerekeni anlatıyoruz zaten ama ergenlik her türlü zor ya :) senin yaşın kaç?
21 ::D
iyi sen atlatmışsın artık :))
yok be devam ediyo sanki :D
:DDD
sizinki nasıl geçiyo analtsana :D
Benimki mi? Andropoza giricem neredeyse ne ergenliği ahahahh :))))
hahahahah :D
alalh seni yok canım daha gençsin :D
kardeşnle ne yapıyosun demek istedim onu utandırı mısın arad alaf sokmaalrın olur mu
İşte gördükçe takılıyorum. Çok fazla değil. Zaten çok da görüşmüyoruz. Olayın ayrıntısı özele girer artık. :)))
ne kadar özel ::))
Aile meseleleri işte :))
yok be takılmalarını anlatsan ne olcak :D
bana ablamlar mesela memişler büyüdü derlerdi inanılmaz utanırdım :(
Hahahah iyiymiş.
Ben de işte bıyıklara takılıyorum bu ara. Bir de kız arkadaşın var mı filan diye soruyorum ama yok diyor.
iyimiş deme be ben çok utanmıştım
bide ilk reglde felan böyle bir olay olduki hiç sorma :((
Ahaha nasıl bir olay oldu.. Çok merak ettim :))
özerl olucak ama anlatıyım :D
işte ben olunca herkes bir şoka girdi hiç beklemiyoalrdı
olum işte herks aman oldua genç kız artıkta heryerde genç kız oldumu soruları felan ben cevaplamak istemiyorum bunlar atlıyo hemen evet genç kız oldu artık zaten memişlerde çıktı felan :D
şimdi diycenki ne var bunda ama bu sorulunca biel utanıyodum bide herksn içinde :(
Hahahah ne var bunda? Şaka şaka. Diyorum ya zor iş ergen olmak. Kadınlar için daha da zor. Şimdi oturup o anı düşününce komik gelmiyor mu ama ya bana çok komik gelirdi :)))
hiçte gelmiyo
kızarıyorum anarken bile :D
en çokta bu genç kızoldunmu diyenler milletin ortasınd ya ne var ki bunda doruccak :((
siz rahatsınız tabii
Genç kız olmuşsun işte ne güzel. Kötü bir şey söylemiyorlarki rahatsız oluyorsun. İçinde bulunduğun ergenlik psikolojisinin getirdiği bir şey herhalde. İleride çok gülersin inan bana :))
ne biliyim o zman hiç gülmüyodum :D
sanda babanın yanında kuşun kalkıyomu deseler naaprdın acaba ?
Hiç inmiyorki der dalga geçerdim herhalde. Öyle soruya böyle cevap... :)))
hiç sanamam
ama bak o zman küçüksün şimdiki yaşında değilsinn
Yok yaparım. Öyle dengesizliklerim vardır benim... :)))
benim yerimede de bana sroanlara evet genç kız oldum ne var diye olur mu ? :D
Yok o zaman da "oooo ne genç kızlığı.. hamileyim" derim senin yerine. Oturdukları yerde kalırlar. Sesleri çıkmaz bir süre :)))
ohaa :D be ben ansıl diyim öyle bişey diyemem ki hiç ayıp
Ben derim sen merak etme. Yalnız sonra topuklamam gerekir herhalde :D
nedne :D
Neden mi? Kızınız hamile dedikten sonra 3-5 saniye vaktim olur ondan sonra üzerime çullanabilirler de o yüzden. Sen desen daha iyi olur. Ardından da bir kahkaha patlatırsın. Sonra bak bakalım bir daha elalemin yanında aynı muhabbeti yapabiliyorlar mı? :))))
valla akıllıca
aahh benim ilk zamnalrımda alsaydım ya buı aklı :D bir daah imse konuşmazdı :D
tuh gördün mü ? :D
Yazık işte. Yapıcak bir şey yok artık... :)))
ama yok be hamişleyim desem danırım sonu pek iyi olmazdı :D
Ya ne olucak. Doktora giderdiniz en kötü ihtimalle. Eline koz verirler. Bana güvenmiyorsunuz demekki diye bir tribe girerdin.. Onsan sonra sittin sene sesleri çıkmazdı. :)))
yok be ne o öyle doktora git
kendimi asla öyle düşürmem bu akdar güven yoksa aramızda oanda gerek akmazdı zatnen giderdim evden
ama o doktor olayının düşüncesi biel kötü
Amaaan geyik yapıyoruz zaten... :))
evet :D tamam haklısın :D
sen anlatsana birazda bu dalga geçemelrini neden hiç nalatmıysoun yaa
Sen neden bu kadar merak ettin bunu anlamadım? Bıyıklarıyla dalga geçtim o kadar. :))
komik geliyo :D o utanmaları felan kendi acımı unutyorum belkide :D
erkelrinki daha kommik oluyo dayım kuznmden biliyorum
aa swen neen anlatmamakta inat eettin :D :(
Ahahah çünkü bu kadar. Başka bir şey yok. Dedim ya o kardeşimle çok da görüşmüyoruz. Ailevi durumlar ;)
sizdde mi küssünüz
Yoo küs değiliz tabiki. Hatta severim keratayı ama buradan anlatamayacağım durumlar var
ben genel olrak ailene mi dmek istemiştim :S benim ailemel aram hiç yok :(
çakma bir face varsa ordan ekliyim seni yada ayrın açarsın yaz burdan eklerim şimdi çıkıcam çükü yoksa laptop başıdan uyurum :D
Bizim aile işleri de biraz karışık. Ailenle aran neden yok merak ettim şimdi bak. Çakma face yok ama msn adresi verebilirm...
özelden mesaj ararsan verebilirim msn adresimi. çalma face i ne yapicaksin. :))
tamam ver msn ini istiyosan
buradan mı vericem? :)) mesaj at bana. mesajla veririm
olmaz
mesaj atsam direk ekelrdim zaten :)
ne gizemlisin arkadaş :)))
öyleyim arkadaş :D
:)))
sen akşam gibi yaz isterns benim şimdi çıkmam alzım :(
ok:)
ilişki esnasında partnerinin sana seninde partnerine mast. yapması çok daha zevkli ;)
bencede bak bu zevkli oalbilir ama işişkisiz direk mast :D
düşünsene karşında partnerin kendini sana bırakmış sende kendini ona... yüz ifadeleri... kıkırdaşmalar gülüşmeler allahımmmmmm
bencede :D
bide orgazmdan sonra devam ediyomuşş ooff
D:
:)) aynen
tabiki ilşki daha güzelll zevkliii.acımayı o zamanlar düşünmüyosun ki.zevkten deliriyosun acı hissetmiyosun o zamanlar
dıdıdınnnn. birşeyler filizleniyor burda :)
bilmediğin seyler hakkında önyargılı olma..
simdiden acır zevk alamam diye kosullanmıssın..
iyimisin sen?
iyi saol sen
:) ya daha ne olduğunu bilmiyorsun...
hemen kesip atmıssın...
acır zevk almam..böyle yaparsan simdiden ohooo..
sonra yok zevk almıyorum.yok acıyor.yok vajinusmusum..
kim dedi acır anlamadım.sağdan soldan cok yalan duyuyorsunuz.filmlerde bağıranlarda zevkten bağırıyor acı sanma:)
ilişki daha zevkli elbette. hayal etmek yerine yaşıyorsun o anı hissediyorsun içinde...
Bir erkek olarak içine birşeyin girip çıkmasında alınan zevki anlamış değilim.. :)
vajinal boşalabilceksen ilişki daha zevkli olur tabiki. kadınların %25 i vajinal boşalabiliyor sadece.
senin sorun resmen kuzu pirzolamı yoksa domates salatasımı der gibi bişi :)
partnerinle masturbasyon yapmak ikisinden de zevkli=)
onu nasıl yapıcaksın
Dondurma yalamak mı zevkli buz kalıbı yalamak mı ? :D sorun buna benzemis
Ben masturbasyon derim kanka.Lakin ilişkiye girmedim henüz.Tadını bilemicem.
aynen :D
ilişkiye girene kadar hep ilişki güzel gelir girdikten sonra bir pişmanlık çöker lan keşke mastrbasyon yapsaydım der (ERKEK) :)
nednen
Sex daha zevkli ama sonrasındaki tripler beni öldürüyor.
Nasılım? / Nasıldı?
Biz şimdi neyiz?
Beni hiç bırakma
vb.
Biz şimdi neyiz?
Beni hiç bırakma
istemeyen bir kiyişyle zorla yaparsan bu olur tabikide kızların aklını çelem yazık sonrası pişmanlık
"Zorla yaparsan" derken? Tecavüzcü muamelesi görmeseydim iyidi ya.
yok canım direk öyle demek isteemdim
ama hani bırakam deyip ikna etme demek sitedim
İkna etmek mi, peki. =)
mastta bir teknik biliyorum ki... en azından ilişki kadar zevk verir
ne ?
ihtiyacın var mı
Hiştt
nasıl söylüyceksin
şşşt
:) :) nasıl söylesem ?
söyle
tırtıklı
dene ve gör seninde yorumunu alalım
evlenemmei bekle :D
böyle bir kıyas yapılmamalı bile.
neden :S
biri dolmuşla ilerlemek, öbürü uçakla uçmak gibi birşey :)
bu uçamk dediğin ilişki heralde :D
evet, hele kadın için bu farkın daha fazla olduğuna bahse girerim :)
bakıcaz :d
zevkten deliriyormuşsun bak, öyle diyorlar :)
masturbasyon seksin çin malı versiyonudur.
ikisininde zevki ayrıymış
İlişkiden alınan zevki hiç bir şeyden alamazsın
Yapana ilişki
ilişki tabiki
Tabii ki ilişki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar