Arkadaşlar eşimi çok seviyorum cinsel hayatımızda çok iyi. ben ona belli etmesemde şu yerde takılıyorum, Eşimin penisini yalarken midem bulanıyor çünkü sürekli cikan zevk suyu tuzlu ve onu yuttukca midem bulaniyor agizimda hos bir tad bırakmıyor, Ne yapmaliyim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılBu noktada alabileceğiniz en kolay önlem zevk suyunu yutmamak olacaktır. Ağzınızda biriktikçe tükrükle birlikte tekrar penise tükürüp biraz elinizle oynayıp sonra tekrar orala devam edebilirsiniz. Tabii ki alınabilecek başka önlemlerde var ama hepsini burada anlatmak pek doğru olmaz.
15 Yorumla
Soran+1 yılNeden doğru olmasın ya arkadaşım. Anlatın işte bende bileyim sorum cinsellik etiketinde sorulmuş merak etmeyin rahatca yazabilirsiniz yani
- +1 yıl
sorunuz cinsellik etiketinde evet ama buradaki soruları ve cevapları her yaştan insan okuyabiliyor.
Soran+1 yılOna yapıcak bir şey yok ben müdahele edemem.
- +1 yıl
ben de bu sebeple burada her şeyi anlatamam.
Soran+1 yılKeyfiniz bilir
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki de görüntüsü ya da görünüşü hoşunuza gitmiyordur. Çünkü görsel olarak beğenildiğinde yalamak her iki cins içinde tamamen keyiftir. Örneğin; oldukça büyük olmuş olsa bu sizin için daha keyifli bir hale gelebilirdi ve sıvılardan da zevk alabilirdiniz. Hatta yutmak isteyenlerde olabiliyor.
012 Yorumla
Soran+1 yılSiz beni anlamadınız. Ben görüntüsünden falan şikayetvi değilim. eşimin penisi gayet büyük ve dolgun. Fakat icinden cikan sivi tuzlu ve tadi hoş degil. Evet bende yalamayi seviyorum ama o cikan zevk suyunun tadi hoş degil
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, bu aslında tamamen yediklerimiz ile ilgili. Eğer yalamayı ve hatta ki yutmayı da seviyorsanız bol şekerli gıdalar ile beslenmesini veya bol su tüketmesini önceden rica edebilirsiniz. Daha önce yuttunuz mu bilmiyorum ama bu şekilde de denerseniz farkını hissedebilirsiniz. Bol su tüketildiğinde tuz idrar yolu ile dışarı atılıyor ve spermin miktarını ve tadını değiştiriyor. Ben aşırı su tüketimi sağlıyorum ve boşalma durumum miktar olarak çok fazla oluyor.
Soran+1 yılÇok teşekkur ederim faydali oldu
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Denediğinizde doğrulandığını fark etmiş olursunuz. Denedikten sonra ola deneyiminizi de bilmek isterdim. Aslında boy olarak ben bir anlamda tedirginim bunun için de karşılaştırma yaparak fikrinizi söylemenizden çok mutlu olabilirim. Büyük mü ya da küçük mü ya da nasıl göründüğü tarafında emin olmak istiyorum açıkçası.
Soran+1 yılEşiminkinimi merak ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılAslında ona kıyasla nasıl göründüğünü merak ediyorum. Yani sizin objektif bir fikriniz bu anlamda tamamen gerçekçi ve net olurdu.
Soran+1 yılEşimin penisi gayet guzel. 22 santim ve kalın. Bunumu bilmek istiyordun
Cevap sahibi+1 yılGörsel olarak bir fikrinizin olmasını istiyordum. Büyük mü, küçük mü ya da nasıl görünüyor taraflarında çok emin değilim. Ve net olmak isterdim.
Soran+1 yılBen başkalarının penisine falan bakamam kusura bakmayın. Eşimden başkasine bakmak beni kotu hissettirir ve midem bulanır.
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum, tabi ki de haklısınız ama sadece yardım anlamında. Görsel olarak bilginizi iletmeniz şeklinde ve saygı dahilinde.
Soran+1 yılYok tesekkurler
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum. Tabi ki de sizin müsaadeniz ile olabilecek bir şeydi.
+1 yılAğzına gelen zevk suyu dediğin seminal sıvı değil, idrar... Eşinin bir üroloji hekimine görünmesinde fayda var, prostat bezi iyi çalışmıyor gibi görünüyor.
Geçmiş olsun...01 Yorumla
Soran+1 yılHayir sivisi yapişkan ve şeffaf idara degil
Zevk suyunu yutma
Baktın yine olmuyor yalamayı bırak
Birakamazsan sadece başını yala gırtlağa kadar alma
Kendine eziyet etme adam zevk alacak diye
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
43Cevap
+1 yılYapılan araştırmalara göre; sperm tadı sigara, alkol ve uyuşturucu madde kullananların sprem tadı ve kokusu kötü oluyormuş.
Onun aksine bol su içmek kıvamını yoğunlaştırır ve sağlıklı beslenmek şekerli şeyler yemek de tadını ve kokusunu güzelleştiriyormuş.
00 Yorumlahemen zevk suyunun gelmside bir garip erken boşlamamı var kocanda arkadaşım ben eczacıyım istersen ulaş yardımcı olmaya çalışayım
017 Yorumla
Soran+1 yılYok hayır burdanda yazabilirsiniz. Erken boşalma sorunumuz yok gayet uzun süren bir seks yasıyoruz. Zevk aldikca zevk suyu geliyor ondan onu diyorum
Soran+1 yılNeden kaldırsınlarki sorumu? Sorum cinsellikle alakalı ve cinsellik etiketi ile sorulmuş.
Soran+1 yılNasıl yani ne alaka vakumlamak? Bildiğin bir ön sevişme yapıyoruz. Bunun vakumlamakla ilgisi yokki. Dilimi sürsem adam zevke geliyor ucundan su cikiyor
Soran+1 yılEvet oyle
Soran+1 yılİyide soru benle ilgili degilki benle ne alakasi var konumuz şu an benim eşim
Soran+1 yılHayırda ben konuşmak veyadda sohbet için size cevap vermedim ki? Yani sizene benim zevk suyumdan oramdan buramdan yani. Evet dollerini. yutarkende tiskiniyorum
Soran+1 yılAsla oyle birsey yapmadim yapmamda. Benim bu hayatta tek mahremimi actigim kişi eşimdir ve bundan sonrasida baskasi olamaz.
Soran+1 yılDeniyeceğim
Soran+1 yılO onun sorunu
Kanka tadında bırak. Hatta yalama. Bu tamamen senin elinde. Bunu da güzellikle anlat. Ne var bunda. Evlilikte gizli saklı yoktur
00 YorumlaKocan yatsın kalksin sukur etsin ben 2 yıllık evliyim değil oral daha eliyle bile dokananiyor eşim benim penisime.
05 Yorumla
Soran+1 yılİlginç
Soran+1 yılUtaniyor olabilir onu rahatlatmaniz lazim nazik yaklaşmaniz lazim adim adim yani. Şahsen bende eşimin yaninda oyle cirilciplak duramiyorum yani bana cok basitce geliyor. Dururmuyum dururum evet, Ama boyle ustumde sutyen kilot olmasi ikimizinde hosuna gidiyor. Ama yani yaninda illaki giyinmek zorunda degil
Soran+1 yılRica ederim
+1 yılÇikolata, krem şanti vs sür. Kulağa garip gelebilir ama ağzının tadı değişir. Bir de yediklerine içtiklerine dikkat etsin
00 Yorumla
+1 yılSöyleyebilirsin. Senden tiksinmiyorum asla ama zevk suyun tuzlu tuzlu ağzıma gelince midem bulanıyor dersin
00 Yorumla
+1 yılellerinle yaparsın zevk almadığın bir şey zorlamak çok saçma geliyor bana ona söylemelisin ben bundan zevk almıyorum diyerek
00 Yorumla
+1 yılGerek yok zaten yalamana, o organ ağız için yaratılmamış
10 YorumlaEşinle konuşup bu işten vaz geçmelisin. Yoksa cinsel yaşamın sekteye uğrayabiliri
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,3b cevap paylaştı. Penis üstüne dökülen bazı tatlandırıcılar var denemelisin
00 YorumlaBunu yapmak zorunda değilsin tatlı dille konuşursanız seni anlayacağını düşünüyorsun
00 YorumlaYalama o zaman ve eşine kötü hissettiğini söyle
00 YorumlaBilemedim istemiyosan söyle dicemde oda önemli ya benve
00 Yorumla
+1 yılHosuna gitmiyorsa yapmak zorunda degilsin ki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kocamın dölünü yutuyorum zevk suyunu değil gırtlağıma almak yerine kafasını emiyorum öbür türlü miğdem bulanıyor fakat dölü şekerli gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılŞekerli besinler tukettigi icindir bunu bende deneyeceğim. Yani zevk suyunu yutuyorum derken emdiğimizde hani surekli disari akan bi şeffaf sivi varya o tuzlu iste agzima geliyor.
Gizli Üye(25-29)+1 yılYedigi seylere biraz dikkat ederse tadi guzellesebilir. Ayni şekilde sende guzel seyler yersen seninki de guzel gelir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılOda seninkini yalarken suyun ağzına gitmiyormu onun
016 Yorumla
Soran+1 yılHayır gitmiyor benim sıvım tuzlu degilki ustelik klitoris tarafini yaladigi icin sivi agzina fazla gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyorsun tuzlu olmadığını
deliğini faalan yalamıyormu
demek bilmiyor oda yalamayı
Soran+1 yılCünkü o yaladiğinda tadi nasil diye sormustum oda fazla tuzlu degil guzel demisti. Yani o memnun bu durumdan. Ustelik nerden biliyorsun bilip bilmedigini. Beni gayet mutlu ediyor bu bana yeter
Cevap sahibi+1 yıliyi o halde memnun etsinde
memnun kalmsan sıkıntı ollur
oda önce penisini falan yıkarsa belki daha az tuz tadı gelir
ya da sık sık yaparsanız daha az zevk suyu gelir
Soran+1 yılSağol
Cevap sahibi+1 yılsık sık yaparmısınız
Soran+1 yılEvet yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılkaç yıllık evlisiniz
Soran+1 yıl1 sene oldu
Cevap sahibi+1 yılooooo sizin en hızlı zamanlarınız sizi kimse durduramaz
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılgünlükmü yapıyorsunuz
Soran+1 yılAma yeter artık sormayin bir şey ne ilgilendirir sizi?
Cevap sahibi+1 yılvalla merak ettim amaa
sohbetiniz muhteşem
Soran+1 yılEtme bizim evlilik hayatimiz seni ilgilebdirmiyor
Cevap sahibi+1 yıltamam teşekkür ederim cvplar için
Cinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Zorlama ile bişey olmaz istemiyorsan yapma konuşun bunu
00 Yorumla
+1 yılÇok şirinsin yaa , tam evlenilecek bir kadınmışsın , eşini üzmemeye çalışman şirin yapmış seni
012 Yorumla
Soran+1 yılFakat sadece şirin kalmakla istemiyorum
- +1 yıl
Ne bilim eşini üzmemek için çırpınman çok güzel , umarım eşinde senin kıymetini biliyordur.
Soran+1 yılİnşallah
- +1 yıl
Bilmiyormu inş dedin
Soran+1 yılHayır tabiki biliyor
- +1 yıl
Çözüm bulabildinmi s. xo olayına tad olayına
Soran+1 yılEvet buldum
- +1 yıl
Ne buldun merak ettim , kaç gün uğraştın okadar
Soran+1 yılTatlandirici
- +1 yıl
Hadi afiyet olsun ozaman😂😂😂
Soran+1 yılAnlamadım?
Soran+1 yılHayır ne münasebet?
+1 yılçilekli kayganlaştırıclar var onlardan al. önce az bişey ondan sür.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana yapsan bal bile suurerdim.. esin sansli
051 Yorumla
Soran+1 yılBenim sorduğum soru o değil
Cevap sahibi+1 yılTamam tatlandirici sur iste. Baska caresi mi var. Ya yapmicaksin ya da oyle
Soran+1 yılanladim sagol
Cevap sahibi+1 yılO kadarda korkutucu birsey demedim ki. Kacmani gerektiren bisey olmasaydi. Kadinligin ilgimi cekti acikcasi donus yaparmisin
Cevap sahibi+1 yılHey bal !!
Soran+1 yılBen korktucu bir şey dedin demedim zaten neden bu kadar kastın? üstelik ne munasebet neden size yazayim
Cevap sahibi+1 yılIlgimi cektin iste gelmezmisin
Soran+1 yılHayir ne icin geleyim
Soran+1 yılHayır tabiki
Cevap sahibi+1 yılBu olasi cevabindi sasirmadim. Ama Neden sans vermeyi denemedin ki
Cevap sahibi+1 yılHep sertmisin sen boyle yuksek duvarli
Cevap sahibi+1 yılSeni ikna etmenin bir yolu yok mu🙃
Soran+1 yılBeyfendi ben evli bir kadınım ne istiyorsunuz benden ne münasebetki size yazayım kendinize gelin isterseniz
Cevap sahibi+1 yılDovseydin 🤐
Soran+1 yılAma cidden arsız gibi bu kadar üstelenmez. Evliyim diyorum
Cevap sahibi+1 yılBosan gel senle evlencem demedim. Tanimak istedim.
Soran+1 yılHayır ben ne diye burada tanımadığım bir erkekle tanışayım.
Cevap sahibi+1 yılSozlerin dikkatimi cekti. Konusmak istedim. Cok sertsin
Soran+1 yılSadece korumam gereken mesafeyi koruyorum doğal olarak
Cevap sahibi+1 yılBir kac adimlik mesafeye izin berebilirsin. Sinirlari gecmem. Izin ver hadi
Soran+1 yılİzin falan vermem. Sizin evli bir kadına bu şekilde ısrar etmeniz cok kötü ve etik olmayan bir durum. Denklerinizle ilgilenin. Ben evliyim
Cevap sahibi+1 yılTamam dengiz iste. Ayrica reel olarak tanimicam ki.
Soran+1 yılHa birde evlisin? Ne diye kadınlara yazma gereği duyuyorsun utanmalısın. Reel olarak tanıyıp tanımamanın bir önemi yok. Ben ne diye telefondan tanimadigim adamla konusayim evliyim diyorum
Cevap sahibi+1 yılBal demistim. Aci biber olsun o
Soran+1 yılSen dedin diye olur
(!)
Cevap sahibi+1 yılSon biber bukucuyum ben 😇😇
Soran+1 yıl😑
Cevap sahibi+1 yılDon't know wht to say to persuade u
Soran+1 yılTekrar söylüyorum. Hayır
Cevap sahibi+1 yılHayir demek kolay secenek biliyosun. Gel tani ondan sonra hayir de !
Soran+1 yılNeden tanıyayım? Başta hayır demem lazım. Tanıdıktan sonra değil.
Cevap sahibi+1 yılHaha o ne oyle yilani kucukken ezmeli der gibi. Ekler misin beni?
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılHic ejder meyvesi tattin mi? Denemeden tadini bilmezsin degil mi kim ne anlatirsa anlatsin bilmeyeceksin de. Onyargili olma bana bir kac dakika ayirsan ne olur?
Soran+1 yılEjder meyvesinin tadini merak etmediğim icin bilmeme gerek yok. Senide merak etmediğim icin tanımama gerek yok. Bunun bir önyargı ile alakasıda yok. Son kez soyluyorum. Ben evli barklı bir kadinim ve elin adamiyla telefondan mesajlaşicak biri degilim.
Cevap sahibi+1 yılGicik misin sen. Bu kadar zor olan ne. Iki saaatir konusuyoruz ve dil dokuyorum sana
Soran+1 yılDökme o zaman
Cevap sahibi+1 yılSana deger diye umuyorum
Soran+1 yılUmma
Cevap sahibi+1 yılSen herseye boyle ters cevap mi verirsin
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılHmmm beni eklemeni istemiyorum. konusmada benle 😜
Cevap sahibi+1 yılYa ne mikropsun sen 😏😏🤪
Cevap sahibi+1 yılGicik sey boyun uzadi mi
Cevap sahibi+1 yılHadi ama
Cevap sahibi+1 yılGunaydin buralsrin en zor hatunu
Soran+1 yılGerçekten arsızsın. Bu şekilde sürekli ısrar eden birine hoş gözle bakmam. Evliyim dediğim halde bana yazmaya devam ediyorsun. Yazık.
Cevap sahibi+1 yılNe cevap vericek diye merakla bekliyorum bende
Soran+1 yılBak işine.
Cevap sahibi+1 yılHahah agresif sey
Cevap sahibi+1 yılSsst orada biri var mi
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet cunku sen sevmiyorsun.. kimiside deli oluyo yalamak icin
0105 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEsim de ayni seyi bahane edip yapmak istemiyor.
Cevap sahibi+1 yılAlla alla deli misin sen. O zaman banene senin tuzun dan man. yak
Cevap sahibi+1 yılSacmayalayacgini bilemedim tatlim ya nerden bileyim. Hemen laf sokma moduna gectin
Soran+1 yılBen saçmalamadım ben doğru olanı söyledim ne alaka? Sen hangi niyetle yazdın bilmiyorum ama burada sana ekmek cikmadi diye havalara giriyorsun hemen
Cevap sahibi+1 yılYa sorunlusun ya okudugunu anlamiyosun. Senle ne olacakta ekmek cikmamismis. Bence kendini sana iki kisi yurudu diue bi halt sandin. Siradan ne oldugunj kim olmadigini bilmedigim birisin. Bece havalarda olan sensin. Ben sana yurudum mu? Degisiksin
Cevap sahibi+1 yılYa bi git. Beni kaldiriyomusun napiyodan yap. Senin gibi biriule konusmak istemiyorum. Engelkeyebilsem engellicem oda olmuyor. Lutfen kaldir. senin givi biriyle muhattap olamam
Cevap sahibi+1 yılTuzlu diyen sensin beyin ozurlu
Soran+1 yılLaflarına dikkat et önce. 3. yorumunda yazıyor gözün görmüyor herhalde. Banane senin tuzundan manyak yazmişsin ya hani. Soruma alakasız cevap veren sensin gelip burada tatava yapanda sensin. Sanki ben seninle konuşmak için can atıyorum. Sürekli verdiğim yanitlari şikayet edip kaldiriyorsun demekki kaldıramıyorsun soylediklerimi. Konusmak istemiyorsan daha fazla cevap vermezsin yanıt atmazsın yani.
Cevap sahibi+1 yılSen laflarina dikkat edersen karsindakine eder. Laz misin nesin laf ta anlamiyosun. Yazma.. yazma yazma
Soran+1 yılTamam
Cevap sahibi+1 yılThank u. Aklima ne geldi biliyomusun. Sen oral yaparken tam bosalcaginda kafani iyice bastirip agzina bosalip yutturmak. Evet sen sinir olurdun 😉
Soran+1 yılOk
Cevap sahibi+1 yılCok naziksin 🙂
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılBiraz agresif baslasan da 😜
Soran+1 yılDoğrudur
Cevap sahibi+1 yılYasin kac senin 20 sin sanki
Soran+1 yılBen sohbet etmek istemiyorum iyi günler
Cevap sahibi+1 yılPeki. Sohbet degilde seni bilmek gibi bir durum olabilirdi
Soran+1 yılGerek yok
Cevap sahibi+1 yılIlk konustugum anda bu lafindan pisman olucaktin.
Soran+1 yılNe içi pişman olayım?
Cevap sahibi+1 yılGerek yok dedigine. 120 saniye yeter
Cevap sahibi+1 yılEvet sadece 2 dakika
Soran+1 yılHayir pişman olmadim
Cevap sahibi+1 yılKonusmadin nerden biliyosun. Ben adam yemiyorum
Soran+1 yılPişman olmam icin konusmam gerekmiyor. pisman falan degilim neden pisman olayim
Cevap sahibi+1 yılPismanlik degil bu aslinda. Deneyimlememek es gecmek dikkat etmemek gibi bir durum. O zaman azcik dikkat edermisin
Soran+1 yılPardon neye dikkat edeyim?
Cevap sahibi+1 yılBu kadar sert olmak zorundamisin. Sende farkli bisey var belli o cekiyo
Soran+1 yılHayır sert değilim? Hala ne için yaziyorsun sen buraya buna anlam veremedim?
Cevap sahibi+1 yılBana sadece seni tanima firsati vermen icin. Sen buracaki siradan birine benzemiyorsun
Soran+1 yılO kadar lafindan sonra ben seni ne diye taniyayim. Ustelik ne munasebet evliyim ben işine bak
Cevap sahibi+1 yılUmmm inatcisin yazarak mumkun degil sartlandirdin kendini olmaz diyorsun. Sans ver yine olmaz de. Icimde kalmamis olur
Soran+1 yılYahu banane senin icinde kalmişsa beni ne ilgilendirir? Ustelik ne diye tanişayim ben seninle?
Cevap sahibi+1 yılAmac filan yok. Aklima takildin iste bu kadar kotu olmasan.
Soran+1 yılben istemiyorum iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılGitme gizliden cikayim ordan yaz. Istediginde konusalim acelesi yok
Soran+1 yılBen istemiyorum diyorum evliyim neyim kafasindasin sen?
Cevap sahibi+1 yılSeni tanimama engel mi.. buradan lambanin cini gibi cikip pat diye yanina gelmicem ya
Soran+1 yılEvet engel ne münasebetki ben burdan bir erkekle konuşup tanişayim. Bak işine git dengeni bul
Cevap sahibi+1 yılKim oldugunu bilmeyecegim ki. Sana bulusalim mi dedim. Sana souleyebilcegim tek sey. Lutfen insafli olur musun
Soran+1 yılSaçmalamazmısın artık? Bunun insafla ne alakası var? seninle tanişmiyorum diye insafsız birimi oluyorum? Ustelik yanima gelmen veyadda ismimi bilmen mühim degil. Ben burada gelip bir erkekle ne münasebetki mesajlaşip tanişayim? Bu bana ters. Yine dedim yine soyluyorum. Ben evliyim ve burdan yabanci bir erkekle asla mesajlaşmam. İsrar ederek kendini kucuk duşuruyorsun.
Cevap sahibi+1 yılKarsiliksiz Iyilik yapmazmisin sen
Cevap sahibi+1 yılSoyleyebilecegim pek fazla bisey yok. Duvarini gecemiyorum. Az daha bisey dersem sen kavga ediceksin. Birini ikna etmeye valismak kucuk dusmek mi oluyo? Tamam peki
Soran+1 yılBunun karşılıkla ne alakası var? Sen bana bir iyilikmi yaptinki ben sana bir iyilik yapayim?
Cevap sahibi+1 yılSoyledim ama anlatmasi zor sen de farkli bur aura var. Sende çin seddi gibisin.
Soran+1 yılBu beni ilgilendirmez yazma artık
Cevap sahibi+1 yılIyilik karsilikli olmak zorunda mi da ben yapmadan yapmiyosun
Soran+1 yılHayır ama karşılıklı olsada olmasada ben sana iyilik yapmadım sonuc olarak?
Cevap sahibi+1 yılNeden yapmayi denemiyorsun
Soran+1 yılNeden yapayim tanimadigim bir adama?
Cevap sahibi+1 yılTanidigina zaten yaparsin. Oyle degil mi. Aslinda iyi birisin galiba sadece bana sert acimazsin davraniyosun gibi geldi. Ama yinede saygi sinirlarini asmiyorsun. Belirli bir kultur ve ahlak seviyen var takdir ettim seni ayrica. Bana sabirla cevap verdin saol
Soran+1 yılTanimiyacagim icin iyilik falan yapmam. Ustelik sen benim bi yakinim degilsin birşeyim değil sana neden hususi sert davranayim? benim mizacım ve karakterim böyle. senle bir ilgisi yok.
Cevap sahibi+1 yılHmm Bayan rotenmayer modunda birisin o zaman. Sert soguk bakisli olmak urkunc degil mi
Soran+1 yılHayir ürkünc degil. Hadi bak işine daha fazla uzatma lafi iyi gunler
Cevap sahibi+1 yılBu yaptigin gonul kirmak oldu
Soran+1 yılUmrumda bile degil acikcasi
Cevap sahibi+1 yılFarkindayim. Oylesin
Cevap sahibi+1 yılGizlidrn cikiyorum. Gelmeni beklicem.
Soran+1 yılCok beklersin
Cevap sahibi+1 yılOlsun. Gelecegine inaniyorum
Cevap sahibi+1 yılBaska bir numaram yok. Soyleyebilcegimde bisey yok. Icinden gelip gelmeni bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılSabirla beklicem 🙂
Soran+1 yıl🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yıl🙈🙈
Cevap sahibi+1 yılSsni rahatsiz etmicen soz veriyorum. Sadece bir kac dakika ayir lutfen
Cevap sahibi+1 yılOha cüss terviyesizlige ne gerrrk vardi mikropsun
Cevap sahibi+1 yılKesinlikle apacisin
Cevap sahibi+1 yılSen pis mikropsun bide
Soran+1 yılevet apaciyim hadi bak işine
Cevap sahibi+1 yılKes be. Sen yuru git mikrop sey. Yazma bana rahatsiz etme
Soran+1 yılAhahah :D deminden beri bana yazan sensin şimdi girdigi triplere bak. Hadi bak işine dengesiz senii
Cevap sahibi+1 yılBir kisiyi boyle yapinca gorceksin cizgisi olmayan dengesiz sensin. Mikropsun mismikrop. Ugrasmicam senle. Emeklerime yazik 🤪
Soran+1 yılokey
Cevap sahibi+1 yıl👍👍 cirkeflesmesen iyiydin. Kaybettin. Bye
Cevap sahibi+1 yılselam durumlar ne
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılHic yok bisey aliskanlik 😏
Soran+1 yıl🤦🏻♀️z🤦🏻♀️
Cevap sahibi+1 yılEvet biliyorum kesinlikle sert cikacaksin ama fake Instagram gibi biseyin varsa bir kac dakika sesli konusabilirmisin
Soran+1 yılNe münasebet
Cevap sahibi+1 yılNe kaybedersin? Hic bilmicez kimiz
Soran+1 yılÇok şey kaybederim. Örneğin sadakatimi. tabi sende onur gezmez amca ya gerçekten onurun olsa evli bir kadina sarkmazsın sen
Cevap sahibi+1 yılLaf sokmak ne isine yariyor. ya da hakaret?
Cevap sahibi+1 yılKonus oyle mi degil mi gor
Soran+1 yılLaf falan sokmuyorum senin hak ettiğin tavır bu yeter artık git yazma ne arsızsın sen
Cevap sahibi+1 yılBak sadece bagirip cagiran birisin
Soran+1 yılYazarak nasıl bağırılıyor ben onu anlamadımda neyse.
Cevap sahibi+1 yılKabul edermisin lutfen
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılTanisan severdin
Soran+1 yılTanımak istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılKonussanda anlardin
Soran+1 yılAnlamak istemiyorum konuşmakta istemiyorum bak isine yazma
Cevap sahibi+1 yılIncitmedim seni umarim
Cevap sahibi+1 yılBu aralsr canim sıkkın ondan takildim sana baska bisey yok
Cevap sahibi+1 yılSen kisa biylu birimisin onlardan nkorkulur senden de biraz tirstim da
Soran+1 yılNe alaka kısa boyla allah askina bak işine yazma bana artik ya
Cevap sahibi+1 yılAma aliskanlik oldu senle didismek
Soran+1 yılGercekten rahatsiz ediyorsun yettin artik bencil herifin tekisin sen laftan anlamazsin. daha cevap vermicem kendi kendine konus burada
Cevap sahibi+1 yılGunlerdir israr ediyor. 2 dakika firsat vereyim de bir secenekti.
Cevap sahibi+1 yılBonjour ☕️
Cevap sahibi+1 yılBoa tarde
Cevap sahibi+1 yılTaaaa daaaa ben geldimm
Çikolatalıyı sevmediysen vanilyalıya geç
040 Yorumla
Soran+1 yılanlamadim?
Soran+1 yılNe alaka? Sorum cinsellik etiketiyle sorulmuş buna gore cevap verirsen kaldirmaz neden kaldirsinlar. Neyi anlatmak istedigini burdanda yazabilirsin?
Soran+1 yılYahu neden başka bir penisle yapayim iyimisiniz siz ne bu midesizlik? Ben asla kocama ihanet etmem iyice mezhepsizleştiniz
Soran+1 yılKastettiğin yardım kocanı aldat demekse boyle yardim olmaz olsun.
Soran+1 yılBuna siz karar veremezsiniz ama? Ben sorumdada belirttim zaten cok guzel bir seks hayatimiz var gayet mutlu oluyoruz fakat benim tek sorunum bu dedim. Ve bunu kocamlada paylasmadim. Tiskinseydim onceden tiskinirdim. Tiskindigime ragmen yapiyorsam demekki guzel bir cinsel hayatimiz oldugu icindir. İsteksilige falan donuşmuyor benim sorunum sadece bunu nasil ortadan kaldirabilirim onu düşüjüyorum. Üstelik sizin "fantezi" adı altında adlatma midesizliklerinizi kâle almicam. Ne yani kocamdan başka birisinin penisini yalicam ve cinsel hayatimiz Aseksüellikten kurtulacak öylemi? Cok basit
Soran+1 yılSiz bizim evliliğimizi bilmeden bu kadar net konuşmayin bence. Ben bunu bir gorev olarak gormuyorum. Gayet hoşuma gidiyor ve bende istedigim icin yapiyorum. Ben sadece zevk suyunun tadinda sorun yaşiyorum. Ne yani başka birinin penisini yalasam görev olarak gormicekmiyim onunkini? cok sacma sapan dusuncelerin var
Soran+1 yılYahu ne alaka eve daha iştahli dönücekmişim. Çok saçma. Elin adamindan ne diye zevk alacakmişim ben midem bulanir bikere. Ondan alicagim zevki ben kocamdan alirim. Ve kocama asla ihanet etmem!
Soran+1 yılkokumu? Ben kokudan bahsetmedim yanliz? Sadece tadinin hoşuma gitmediğini belirttim. Ben cozum aliyorum bunu bastirabilmek adina.
Soran+1 yılHayir tatlandiriclar surebilirim ve bunu bastirabilirim. Çözüm kocami aldatmaksa öyle çözüm benden uzak dursun şikayetçi bile olmam. Ama gelip dersenki bana kocanı aldat git baska adamlarin penisini yala ben sana burada bir dur derim. Daha baska cozum yollari ariyacagim. İyi gunler
Soran+1 yıl3 saniyemi? Cok yanlis dusunuyorsunus ama neyse o sizin fikriniz
Soran+1 yılO senin dusuncen.
Soran+1 yılAklima falan sen gelmeyeceksin cunku seni kâle almiyorum. Nerden biliyorsunuz daha once bir erkeğin penisinimi emdiniz? Eşimden akan sivi devamli akan bir sivi olmadigi icin 3 saniyede yine ayni tadi alicagimi dusunmuyorum. Ttalandiricilarla işi cozerim ben. O tatlandiricilar o tuzlu tadi bastirir. 3 saniye nedir yani saçmalik
Soran+1 yılHayir 2. defa diyorum aklima sen gelmeyeceksin. Çunku dediklerin umrumda degil ve benimle iddiaya girme.
Soran+1 yılTamam he he geleceksin evet. İyi gunleerr
Soran+1 yılTamam hadi kardeşim hadi
Soran+1 yıl?
Soran+1 yılİyi
Soran+1 yıl🤦🏻♀️
Soran+1 yılNe mucadelesi pardon?
+1 yılhiç menisini yuttun mu?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
bu konu hakkında detaylı konuşmak isterim sizinle..
Soran+1 yılDetaylı derken? Detayli konuşmamiza hic gerek yok fikrinizi buraya yazmaniz yeterli
Gizli Üye(25-29)+1 yılPrezervatif tak yalaa
21 Yorumla
Soran+1 yılO öyle zevk alamaz ama
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılYapma bence midem almıyor de
00 Yorumla Krem şanti sür
00 Yorumlaananas suyu içsin sana yalattırmadan
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13b cevap paylaştı. Yapma o zaman o sana yapıyormu
00 YorumlaDuş alın sevişmeden önce
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 626 cevap paylaştı. Beslenmesine dikkat et.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılBol bol ananas suyu içir eşine :)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimkinin tadı çok iyi yalayan her kız söylüyor
03 Yorumla
Soran+1 yılBen seninkini sormadım ki
Cevap sahibi+1 yılHayır merak eden olursa tadı iyi nasıl oluyor diye diyim dedim
Soran+1 yılanladim
Gizli Üye(36-45)+1 yılağzına girecek en harika şeydir
057 Yorumla
Soran+1 yılBuna sen karar veremezsin. Onun tadini alan benim sen degilsin
Cevap sahibi+1 yılesi itici
Cevap sahibi+1 yılnesi
Soran+1 yılSorumu okumadin galiba? zevk suyundan bahsediyorum
Cevap sahibi+1 yıliyide kuru kuru olmaz bu işker
sizde de o su warki
hem bana kızman nedenn
Soran+1 yılBen sana kızmıyorum beyfendi neden sana kızayım? Bende o suyun olup olmamasi onemli degil şu an konu ben değilim şu an konu kocam
Cevap sahibi+1 yılama mağdur gibi duran sensin
Soran+1 yılEvet mağdurum çünkü?
Cevap sahibi+1 yılgizliden çıksan
sana cidden yardımım olurdu
Soran+1 yılGizliden cikmama falan gerek yok buraya fikrinizi ve onerilerinizi yazmaniz icin soruyu sordum yardimci olmaniz icin degil
Cevap sahibi+1 yılyaş uyumunuz nsll
Soran+1 yılYaşımla ne ilgisi var konunun? İyice ciktiniz konumuzun dişina
Cevap sahibi+1 yılwalla önemli
yaş farkı ewlilikteki en önemli şeydirr
adamım..
Soran+1 yılİyide bu kişiden kişiye göre değişir. Bizim yaş uyumumuz gayet güzel ve ben yas farkimizi pek takmiyorum. Bu bizim icin bir sorun değil
Cevap sahibi+1 yılon yaş warsa
takmasan da takınıyor oluyorsun
Soran+1 yılHayır aramızda 10 yaş falan yok 4 yaş var. Ben gayet memnunum bu durumdan
Cevap sahibi+1 yılharikasınız işte
ama ağzından da bir kelime alınmıyor
Soran+1 yılNasil anlamadim?
Cevap sahibi+1 yılyane neeen bimmiyorum sanki agresif biri gibisin
Soran+1 yılHayir agresif degilim
Cevap sahibi+1 yılkaç aydır sevmediğini anladın
Soran+1 yılNeyi sevmediğimi?
Cevap sahibi+1 yılağzına almayı istemiyorsun ya
ne zmn dan beridir itici gelmeye başladı
Soran+1 yılBen sana ağzıma almak istemiyorum gibi bir şey söylemedim ki? Ben ağzıma almayı seviyorum fakat zevk suyunun tadi hoş olmuyor onu söylüyorum. İlk iliskiye girdigimiz zaman fark ettim bunu
Cevap sahibi+1 yıldemekki iyisin şimdi anladım
inan her kadın sen kadar da yapamıyor..
Soran+1 yılnasil yani
Cevap sahibi+1 yılağzına hiç almadığını sanmıştım
Soran+1 yılYahu ağzıma almasam ne diye gelip burada soru sorayım?
Cevap sahibi+1 yılbazısı dedim yaaaaa
zorla yapıyor..
Soran+1 yılOnlar beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılyatakta hanginiz daha çalışkan
ve işe yarıyor
Soran+1 yılBence bu kadar soru sormaniz yeterli. Bu bizim evliligimiz ve ozelimiz. Sanane yani hangimiz daha cok ise yariyor seni ilgilendirmez bu
Cevap sahibi+1 yılserbestsin
seni kesinlikle zorlamam
arkadaşça konuştum
Soran+1 yılSen normal bir arkadaşina yataktaki özelini soruyormusun. Bu arkadaşça bi yaklaßim degil.
Cevap sahibi+1 yılburdan normal arkadaşlık
cann arkadaş
Soran+1 yılistemem
Cevap sahibi+1 yıliyi tamam tkşr kızma
Cevap sahibi+1 yılherşeye kızdın
Soran+1 yılHayir kizmadim yazmazmisiniz
Cevap sahibi+1 yıluazmaz mısn derken
Soran+1 yılYazma yani
Cevap sahibi+1 yılby iyi günlerr
agresif hnm
Cevap sahibi+1 yılkızdın mı banaaa
Soran+1 yılBy iyi günler yazip sonra tekrar kizdinmi bana diye soru soruyorsun iyimisin sen? Bi karar ver
Cevap sahibi+1 yılşükür walla
Soran+1 yılYazma hadi
Cevap sahibi+1 yıliii sendeeee
Cevap sahibi+1 yılmerhaba
Soran+1 yılYine neden yazdin?
Cevap sahibi+1 yılbana KIZMA
Soran+1 yılKızmıyorum farkindaysan soru sordum
Cevap sahibi+1 yılhoş geldin
nasılsın
ewet görünce
yazmadan geçemedim.
Soran+1 yılYazma artik of
Cevap sahibi+1 yılkızma dedim
kırgınlığını at ne olur
Soran+1 yılYahu kızmıyorum şunu soyleyip durmayin. Sadce yazmanizi istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılaz sadeleş
sana kötü bir kelimem
oldu mu
Cevap sahibi+1 yılselam
Gizli Üye(25-29)+1 yılMeyveli kayganlastirici
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılo seninkini yalıyor mu
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 835 cevap paylaştı.
+1 yılPceteye çıkart daha çok ona emdir
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Konuşmaktan başka çaren var mı?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTatlı canın çektiğinde dök, sür, yala. 🙂
00 YorumlaŞaka yapıyorsun yaa
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden şama yapayim?
Soran+1 yılNe alaka tanismak?
Soran+1 yılben istemiyorum
Yalama sende
10 Yorumla
+1 yılZevk suyunu yutma
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı.
+1 yılYapma
10 Yorumla Yalamayın o zaman ämk.
00 YorumlaÇikolata sür
00 Yorumla
+1 yılÜstelerini soyl3
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 981 cevap paylaştı. Açıkça söyle
00 Yorumla
+1 yılYalama
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıloral seks çekme
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBal dök
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇikolata filan sür
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYika oyle yap
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılcokmu tuzlu
036 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef
Cevap sahibi+1 yıltesettürlumusun yaşın kac ne iş yapıyon canım
Soran+1 yılTesettürlü olmamla yaşımın ve ne iş yaptiğimin ne ilgisi var ablacım?
Cevap sahibi+1 yılsadece merak ettim canım
Soran+1 yılAnladım fakat merak etmenizi gerektiricek bir şey oldugunu dusunmuyorum
Cevap sahibi+1 yılöyle tabi bende oral seks cekicem korkuyom zormu çekmek
Soran+1 yılO senin cinsel hayatın bennbirşydiememgdin ogrenin ben soruma cevap bulabilmek icin soru sordum. Sorumun altina siz soru sorun diye degil
Cevap sahibi+1 yılkusacak gibimi okuyon oral seks çekerken
Soran+1 yılmaalesef evet
Cevap sahibi+1 yılniye ki kuzum tam olarak
Soran+1 yılCunku meni ve zevk suyunun tadi kotu
Cevap sahibi+1 yılnasıl hi tadı varki
Soran+1 yılKötü yani tarif edemiyorum
Cevap sahibi+1 yılpenisi sonuna kadarki agzina aliyon
Soran+1 yılYa ne alaka şimdi konumuzla nerden geldik buraya?
Cevap sahibi+1 yılçok almakta bulantı yaparda cunku
Cevap sahibi+1 yılsevde meniyi yutma canım tükür
Soran+1 yılOnu kirmak istemiyorum tukurerek
Cevap sahibi+1 yılobur türlüde senin bulantin oluyo
Soran+1 yılİste buna cozum ariyorum ya bende
Cevap sahibi+1 yıldirek agzinami bosaliyo
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılkız helal olsun cidden direk yutuyon
Soran+1 yılOnu mutlu etmek icin
Cevap sahibi+1 yılyutarken ağzında kaliyomu peki meni
Soran+1 yılEvet kaliyor ya dislerimin arasinda :(
Cevap sahibi+1 yıle sonra napiyon ki canım
Soran+1 yılAgzimi calkaliyorum
Cevap sahibi+1 yılbenimde esin istiyo ağzına bosalicam 🙈🙈
Soran+1 yılqnlamadim?
Cevap sahibi+1 yılesimde benim agzima boşalmak istiyo
Soran+1 yılBu beni ilgilendirmez
Cevap sahibi+1 yılyutunca hemen agzinimi yikiyon
Soran+1 yılEvett
Cevap sahibi+1 yılkokusu nasıl kuzum
Soran+1 yılAma yeter yani surekli soru soru soru fikrini yazicaksan yaz yazmicaksan birsey sorma
Devamını Gör(38)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası