kilo alınca
doğum yapınca büyür...ya başka ne zaman büyür?
doğum yapınca büyür...ya başka ne zaman büyür?
hormonal bozukluklarda...
bazı ilaçların yan etkisi olarak...
mesela doğum kontrol haplarının bazı insnalarda böyle yan etki yaptığı oluyor...
özellikle prolaktin hormonunun fazla salgılanması vb hormonal sebepler yapabilir..
Ergenlik döneminde büyür.
Doğal yolla büyüyor amanınnn diye bagıranlar malesef heveslerini kırmak istemem oyle birşey yok 1-2 cm büyüyor diyenlerde susam yağı kullanıyor oda sadece karıncalaştırma yapıyor vucutta onlarda büyüyor sanıyor
starla seni takıp edıyorum da cok bılgılı kıdemlı bır ı oldugun u dusunuyorum ve kutluyorum senı.masallah herseyı bılıyon yaf :D
aslınd ben büyümesini istemiyorum...75 beden olsun istiyorum..ama 85..önerin varmı?
:D buyuyen bırsey nasıl ufalacak be?
6 kilo vermeyi düşünüyorum belki o zaman 75 olur
:D onu starla ya sor ben anlamam :D
senin ne zaman 20bin puanın oldu.
adet dönemi öncesi şişer bide. Başkada bir sebep bulamadım.
Cevap
12Cevap
Hep aynı olcude kaldıkları zaman canları sıkılıyormus :)
Sex yaparken alinan cinsel hazza bagli olarak %25 oranina kadar buyur.
Hamile kalıncada büyüyebilir.Vucudun gelişince büyür özellikle ergenlik çağında.
karaciğer yetmezliğinde büyür mesela, tabi aradığın cevap bu mu emin değilim :)
Fazla ellenince falan diyen kro lara sesleniyorum şu saçmalığı babadan oğula taşımayında soykırım yapmak zorunda kalmayalım. Tamamen yediğin şeylere ve yaptığın spora bağlı.
yediğin şeyler derken? bide gögüs kası çalıştıran sporlar hem dik hem de azıcık büyük yapıyo galiba dimi?
evet. kalça göbek gibi bölgeleri çoğu spor hareketi eritebiliyor fakat göğüsdeki fazlalıkları yani genetiğinde olandan fazlasını eritmek için her spor işine yaramaz. Bir uzmana danışmalısın
büyümez göğüste penis gibidir kıcını yırt gene büyümez hahahaha :)
Kara üzüm çekirdeği "KÜÇ" de denir o düzenli kullanımda büyütüyormuş
emildikçe ellenip okşandıkça ve sıkılınca büyür tabi çekip sündürmek de bunun için değişik sado-mazo bir yöntemdir
valla bu senin vücudunun gelişim sürecine baglıdır
Doğum kontrol hapı kullanınca.
çok oynandığı ellendıgı zman derler :)
Fazla ellendiği zaman büyüye biliyormuş
Özel masajla.
Ergenlik döneminde
elletınce :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar