Eşime anal ilişki teklif ettim vajina varken anal isteyenin erkekliğinden şüphe ederim dedi sizce kim haklı?

Yeni evliyiz eşimle farklı bir şeyler deneyelim dedik eşim merak ettiğim fantezilerimi sordu ben de anal ilişki merak ettiğimi söyledim çok mu arzuluyorsun benimle arkadan yapmayı dedi zarf attı

Ben de zarfı yedim evet aşkım arkadan çok istiyorum kalçalarına hastayım dememle tokadı basması bir oldu

Sen ne pislik bi herif çıktın insan nikahlı hanımına arkadan yapmayı nasıl düşünür teklif etmeye de mi utanmadın sapık mısın nesin vajina dururken arkadan isteyen adamın erkekliğinden şüphe ederim hiç Allah korkunda mı yok ters ilişkinin haram olduğunu da mı öğretmediler sana diye saydı sövdü yataktan kovdu çıldırdı kadın

Halbuki eşimin dinle imanla hiç işi yoktur alkol de alır bikini de giyer bugüne kadar bir tek anal sekse haram dedi şaka gibi

Ben ağzımı bile açmadım vallahi de billahi çıktım gittim salonda yattım acayip gururuma dokundu lafları aşırı tepki verdi.

Hem nikahlı karımdan merak ettiğim bir şeyi istemeyecem de kimden isteyecem analın erkeklikle ne ilgisi var. Sizce kim haklı burada?

Eşin haklı. Vajina varken anal isteyen erkek sapıktır nikahlı hanımına teklif dahi edemezsin
Sen haklısın. Anal da bir fantezi sonuçta her erkek merak edebilir eşinden istemen doğal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Güncellemeler
+1 yıl
Evli erkeklerin eşlerinden anal istemesi sapıklık mı yani sadece bakirelere mi yapılır?
Güncellemeler
+1 yıl
Vajina varken kadınlardan anal istenmez mi?
Güncellemeler
+1 yıl
...
Eşime anal ilişki teklif ettim vajina varken anal isteyenin erkekliğinden şüphe ederim dedi sizce kim haklı?