+1 yılbu sübliminaller mesajlar yüzünden millet seks kölesi oldu iyice yabancılar kaşı cinsler direkt ilişkiye girebiliyorken bizimkiler bataryalarını damacanalara boşaltıyor ya da bulurlarsa birbirlerine.
Senin durumunun kötülüğünü anlayabiliyorum ama zina yapmanı kadınlığımı yaşattı diyerek savunuyorsun birde dayanak olarak milletin halini gösteriyorsun Bu da iyi birşey değil milleti ne yapcan sen millet-toplum zaten iyi birşeyemi uyuyor sanki sen kendine bak asıl milleti birkez olsun boşverin ahirette toplum olarak değil birey olarak sorgulanacaksın o zaman toplum şöyleydi mi diyeceksin yaptığın şeye karşı şu anki halinle hiçbir haklı tarafın yok eksidesin hatta belki kocanda o b. ku yiyor bilemiyorum ama size değil eğer bir çocuk varsa veya olacaksa ona acıyorum çünkü siz toplumu veya çocuğu değil kendinizi düşünmüşsünüz sadece. Toplum şunu yapıyor derken herkes birşeye uyar ama toplumu iyi şekilde değiştirecek birşey yapmaya gelince veya ona iyi birey kazandırmaya gelince herkes hayal oluyor. O dediğin şey deccalın istediği toplum bilmiyorsan araştır öğren, iyi birşey sanma.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılİnsanların ne dediğinden ziyade senin ne hissettiğin önemli ve bundan sonra ne yapacağın. Böyle arada kalmakla bir yere varamazsın. Bir an önce hayatını düzene sokmayı, ya kocanla bu durumu konuşmayı ve yoluna koymayı ya da kendi yolunu çizmeyi denemelisin bence.
11 Yorumla- +1 yıl
En iyi cevap için teşekkürler...
+1 yılBirincisi siz ilişki yaşadınız direk genelleme yapmışsın burada daha önce hiç sevgilisi bile olmayan bir sürü insan var kaldi ko olsa bile altadmak baska kizli erkekli iliski baska. ikincisi bu söylediklerinle vicdanını rahatlatiyorsun bunlar bahane değil tatlım dünyada hiçbir gerekçe altadilmanin aciklamasi değildir. ucuncusu de boşanmak bizde söyle böyle demissin iyi aferin sana boşanmak ayıp diye gizli gizli ayibin babasini yapmissin bosanmak ayıp değil Günhan değil bu yaptığınin affi yok bir an önce pismanlik duyup af dilemelisin hem kendinden hem allahatan
12 Yorumla
Soran+1 yılsen cok bilmis senin basina gelirse anlarsin bos konusma
- +1 yıl
Benim başıma gelmez evelallah merak etme sen ;)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBabamin amcasinim ogluyla ciktim. aramizda cinsellik olmadi sadece opusmr oldu. biz akraba gibi degildik zaten bu yuzden kaynaklandigii dusunuyorum. ilk defa bu sene 18 yasimdayken tanistim. akrabadan cok yabanci iki insandik kisacasi. yasadigim hicbirseyden pisman degilim ayrildik ama hala ayni ask ve tutkuyla seviyorum. iyi ki tanimisim
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
+1 yılben yaşamadım işimde olmaz. işin duygusallıgı bır yana. mantıgına bır bakalım. adam evlı ya da nısanlı sonucta bır sekıl baglı oldugu bırı var ve o kısıye karsı durust degıl yanı öz karısına durust olmayan bırıne guvenmek tabıır caızse mayınlı tarlada yurumekten farksızdır yanı sızı aldatmamasının bır sebebı olabılırmı. ya da tersı bayanda kocasısını ya da sevgılısını aladatabılır. iki tarafta bana göre samımıyetten ve durustlukten uzak. sız kadın olarak başkasının koynuna gıren erkegı kabul edıyorum dersenız sızın tercıhınız ya da evlı bır kadınla ilşkı yasayan erkekte aynı. durumdadır. ben ıkı durumuda cok arabesk ve zvallı bulurum ben bekar olacam evlı adam ya da kadınla ılışkı yasayacam bukadar basıtmıdır olay. yapana eyvallah bunun asla telafısı olmaz kendınıze ıhanettır bu ezıklıktır bana göre koca memlekette erkek kıtlıgına kıranmı gırdıde kendıme kuma muamelesı yaprıtırıcam. sızıde aldatmadıgını sanmayın öyle sanıyorsaanız daha coook bu haytta acı cekmeye mahkumsunuız
10 YorumlaYasağı delmenin heyecanlı olduğunu düşünerek, sadece bu yolla hayatına renk katmaya çalışan insanlık halleri... Bence bu kadar kendi kendimizi boğmaya gerek yok. Evlilikteki heyecanı ölmüş bir insan boşanmalı, mutluluğu serbestçe aramalı.
Kağıt üzerinde de olsa "bağlı" olduğu insana saygısızlık etmemeli. Sevgi bittiyse yollar anında ayrılmalı. Ben olsam böyle davranırdım31 Yorumla
+1 yılarkadaşlar kötü söylemeyin ben önce kimse ile konuşmazdim sadece ev iş ti benimki 12 yıllık evliyim 2 çocuğunm var ve 5 yıldır çok çok çok büyük aşk yaşıyorum allah kahretsin oda evli ve ikimizde vaz geçemiyoruz ne yapacağız bilmiyorum boşamak geçiyor aklımdan ama çocuklar var şaştım kaldım ben 5 yıldır yatakda ve bir insan tarafından değerli olduğumu anladım şimdi ne yapmam lazım benim buradaki derdim seks değil sadece çok kötü aşık oldum ve eşim de anlıyor ve bana git evlen sevdiğin var ise diyor ama çocuklar için susuyorum ne yapacağım bilmiyorum
01 Yorumla
+1 yılzorla evlendirildiysen boşanırsın olur biter. bir insanın eşi, flörtü ne kadar kötü olursa olsun hiç bir insan aldatılmayı haketmez. Sevmiyorsan, hoşlanmıyorsan ayrılırsın olur biter. Ben bak aldatmayı başkasıyla ilişkiye girmeyi geçtim yoldan geçen bir kıza baksam eşimin/sevgilimin yüzüne bakamam. Yapmayın şöyle hakeretler seviyorsanız ya adam gibi sevin, sevmiyorsanızda bırakın gitsin!
20 Yorumla
+1 yılNişanlı bir kız vardı.. O bana yakınlaştı bbende kabul ettim nişanı attırırım diye düşündüm. İşin içine girdikçe aşık olmaya bağlanmaya başladım. Daha önce sevgilisi ile ilişkiye girmiş, bu nedenle nişanı atamayacağını söylemişti. Bende bunun karşısında bir şey yapamadım doğrusu neyse bir süre birlikte olduk, yaşadım kendisini yaşamadım da diyemem. En sonunda evlendi, görüşmüyoruz. Umarım mutlu olur ama evlenmeden önce mesaj atmıştı evleniceğim güne lanet olsun diye.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 811 cevap paylaştı.
+1 yılyasak bisey yaşamak sorun değil. kendini karşındaki insanin eşinin sevgilisinin yerine koyarsan. cok sevdim. tutkulu yasadim. gibi seylerin anlami olmadığını anlarsın. kisaca yaptığım serefsizlik oluyor dersin. istesem benimde basima gelirdi. ama insan kendine ve hislerine sahip çıkmalı diye düşünüyorum
52 Yorumla- +1 yıl
eyvallah @EliJahh :)
+1 yılYeni mezun olan Dil Anlatım öğretmenimle barlar sokağında karşılaşmıştım. sarhoştuk. ben son sınıftım. tavşan gibi seviştik sabaha kadar. tabi geri kalan okul hayatımda garip bir görmemezlik falan. Ama değdi. Derstende geçirdi sınıfı geçtim mezun oldum. Zikim sağolsun.
10 YorumlaTanik oldum hor karsilamadim sadece yaptiginiz biliyosunuz hoş karsilanmaz dedim cekildim ama onlar hala dewam ediyo alan memnun satanda razi bu gibi seyler var sonucta kendi bileceği biseydir hor karsiliyip yadirgamiyorum her koyun kendi bacağından asilir
00 Yorumla
+1 yılBüyük konusmam yarin insanin basina ne gelir belli degil. Hep insan kinadigini kendisi yasamadan olmezmis. ama sunu bilir şunu söylerim suclu kadar azmettirende onemli. Erkek uzerine duseni yapsa kadin uzerine duseni yapsq kim gunaha girmek isterki. Allah iman gücü versin daha cok zayıf dustugumuz noktada
24 Yorumla- +1 yıl
Sana göre öyle tabi butun sorun bu olmuyo bayim
- +1 yıl
Teşekkür ederim :)
+1 yılBir laf vardır çok kaba kullanmayım şimdi ama...
Aşk bence yanlış ama cinsellikte sana hak veriyorum kocan seni doyuramıyorsa ben bunlara doğal bakıyorum hak veriyorum sana pişman felan da olmana gerek yok ama aşık isen durum değişir...
Kocanı boşa adamla evlen00 Yorumlacezb olmak cezb etmek 2 cins için maalesef anne baba bile olsa mümkündür, yani insan istese kendini çoooook çok aşabilir, kısacası böyle şeyler insanın elindedir bakış açılarıyla topluma dünyaya bakışıyla alakalıdır kendini yönetmesiyle alakalıdır, olması gereken herkesin eşiyle yani sevdiğiyle ilişki yaşaması bunu kabul etmesidir , benım kuzenim olsun akrabam olsun hepsi için kardeş gözüyle bakarım aklıma bile gelmez yani tamamen insanın yoldan çıkmasıyla alakalı kısaca.
00 YorumlaKendi hemcinsi ile empati kuramayan, elalemin yuvasını yıkma safasına getiren ve bundan utanmayan, pişman olmayana ne denir bilir misin?
46 Yorumla
Soran+1 yılterbiyesizlik yapmadan yorum yapmayi denesen daha iyi olur bence cunku ucuncu kisi bekardi kimsenin yuva dagttigi falan yok
Soran+1 yılsenin mideni bulandiracak kisi ilerdeki esin olcak canim cok fazla kinamayin. bir insanin hatasini gozune sokarsan bu sebepten ilerde belki gozun cikar
- +1 yıl
İleriye gerek yok. Ben zaten rahatlığını ve duruşunu beğenmediğim bir kadını tek celsede boşadım. Bir daha da işim olmaz öyle bir evlilik ile, keza bir insanın geçmişi beni ilgilendirmez. Gelecekte yaşatacağı olasılıkları göz önüne alarak davranırım. Başkalarının yaftaladığını ben adam yerine koyup evlenmişsem, evlendikten sonra adam olacak, olmazsa böyle kapının önüne koyarım. Bir defa değil defalarcada yaparım. eee herkes yanlış değil sen ve senin zihniyetindekiler gibi. İlla ki doğru birisi çıkar karşımıza. Ama ben ve benim gibiler doğruyu aramaktanda vazgeçmeyiz senin gibiler var diye...
Soran+1 yılsenin ki esegin cani yaninca ati gecer hesabi derdin anlasildi
Yasak olan her zaman güzeldir... Bir çok çiftin ayrılma sebebi çiftlerin birbirine göstermesi gereken saygı sadakat sevgi ve bağlılığı göstermemesi zaten. Ama şu var bu yasak ilişkinin sonu yok. Bağlanmamak aşık olmamak lazım yani kabaca anı yaşamak lazım... Yoksa tersi olursa ilerde çok büyük sorunlar ortaya çıkıyor...
02 Yorumla
+1 yılsende kaşarsın yani onu anladım ben ve ben nice ablaları nice nineleri gördüm kadınlar neler çekmişler yine namuslarını korumuşlar sen kocanı değil kendini aldatmışsın yaptığınla kocana bir şey olmaz giren çıkan sana olmuş birde utanmadan burada haklıymışsın gibi çıkmış kendini savunuyorsun yazık valla yazık
ALLAH ıslah etsin seni daha çok şey söylerimde sana yeri değil11 YorumlaMaşallah herkez evliya olmuş.. sorsan herkez masum. yapmayan yoktur kardeşim. maval okumasın kimse yok yere. hicbir şekilde yapmadiysa gözüyle aldatmıştır insan
21 Yorumla
Soran+1 yılevet zina ille birlikte olmk degildr goz zinasi vardr
Gizli Üye(36-45)+1 yılBarbie bebeğimle yasak ilişki yaşıyorum mast yaparken onu içime alıyorum güzel oluyor :D
104 Yorumla- +1 yıl
hahhhahhh süper yaratıcı bir fikir ya :)
Bir defada ben yaşadım. Ama çok pismanin hem de köpekler gibi pismanim, ama ge bekten pismanim inşallah Rabbim affeder.
Yeminin var bir daha tekrarlamaya çam ;((((02 Yorumla
Soran+1 yılzaten en guzeli tovbe etmek
+1 yılsana göre şarkı :)
https://www.youtube.com/watch?v=4EjHZV8Lfrk
yasak ilişki yaşadım 18 yaşında01 Yorumla
Soran+1 yılya hakketen herkes isine baksin elestirin demedik abi ya pan var mı dedik
Eskiden kadınların üzerine kuma geliyormuş kuma. Yok neymiş laflarıyla dövmekten beter ediyormuş. Bahaneniz bol hemen kendinizi kolay tarafa atın midesiz varlıklar siz insan bile değilsiniz. Bu işin bir de diğer tarafı var.
12 Yorumlaevli bir kadınla yaklaşık iki yıl beraber oldum. Dönem dönem pişmanlık duysamda bende bir tutku haline gelmeye başlamıştı.
02 Yorumla
Soran+1 yılsen bekarmisin peki
Cinsel Yaşam konusunda 414 cevap paylaştı. Aldatan erkekse de, kadınsa da or.*pudur. Kadının or****su hakettiğini bulur, erkeğin orosp... su hiç çekilmez kısaca yasak ilişkiymiş, yok şuymuş buymuş bana iğrenç geliyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılfazla kinamayin isterseniz
Kendi yaptığını doğru mu çıkarmak istiyorsun. Ne kadar yapan var bilince ne olacak. Bende sana kadınlığını yaşatırım. Hatta beni unutamazsın bile gelsene banada. Pişman olmazsın.
12 Yorumla
Soran+1 yılgururlanarak anlamadim heralde icimi yicene budertr paylasmak istedim sadece
+1 yılEvet cok zevkili cikolatayla benim aramda yasak bir iliski var. Annem yasakladi ama ben dinlemiyorum :))
40 Yorumla
+1 yılŞu an hala yaşıyorum. Pişman mıyım değilim. Ama tedirgin olmuyor da değilim...
03 Yorumla
Soran+1 yılen kotusude napicagini bilememek takilip kalmak
- +1 yıl
Ne demiş Mehmet ERDEM (Zülfü Livaneli)
Sussan olmuyor susmasan olmaz,
Dil dursa hakim bey tende can durmaz
Bence kimseyi kınamayın ve büyük konuşmayın insanın başına herşey gelebiliyor böyle bir durum yaşamadım ama imkansız bir aşkım oldu o yüzden anlıyorum seni allah yardımcın olsun
32 Yorumla
Soran+1 yıltesekkurler
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaşamamak için kendimizi zor tutuyoruz allahtan uzakta ama tek bir sözüme bakar.
cinsellik oldu mu?
Eşine değervermeyen bütün kocalara müstehak220 Yorumla- +1 yıl
"sen vermezsen başkası verir"
Soran+1 yılevet cinsellik oldu omu suclu bnmi bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSuçlu arama aşk var mı
Soran+1 yıldemek sende bendensin
- +1 yıl
aşk illa ki vardır
Cevap sahibi+1 yılBenim cesatetim yok keşke özelde konuşsak
- +1 yıl
biriniz eklesin kim oldğunuzu size bildirebilirim
Cevap sahibi+1 yılSen ne diyon hacı ben ölüyom burada
- +1 yıl
ikinizde gizlilikten çıkmayacağınız için dedim. korkma ölmezsin
Soran+1 yılbana ozelden yazabilirsin bunlari konusmak isterim
Soran+1 yılama nasl olcak bilmiyorum
Soran+1 yılsen biyere yorum yapsan ben seni bulurum
Cevap sahibi+1 yılİnan bende bilmiyorum
Soran+1 yılgizli gizli kaldik boyle olmadi
- +1 yıl
Esine deger vermeyen erkek yoktur daha erkeklerin kafasinin icinde ne var bilmiyorsunuz ben benim hatunun kafasinin icinde ne var cok iyi bilirim oda bnmkileri bilmeli aldatma konusu ise orspulugn alemi yok evlendigin kisiyi bayan olsun erkek olsun cok iyi tanimalidir bir bakisi ile ne aradigini bilebilicek kadar bu yuzden ask evliligi en dogrusudur
Soran+1 yılşu an burdakilerden birisinin senin karin olmadigini nerden biliyorsun cok fazla kinama canim bir insan kinadigini yasamadan olmezmis unutma
Cevap sahibi+1 yılAşk evliliği yaptıkta ne oldu mk.
- +1 yıl
İLLA EYLEME GECMESI GEREKMIYOR. SEN YAŞIYOSUN DEMEK ZATEN
- +1 yıl
Tamam kavga etmeyin
- +1 yıl
Soran cevaplayan gizliler, siz özelden konuşabilseniz iyi olacak.
sen nasıl bir insansın büyük bir marifet gibi gelmiş yazmışsın, terbiyesiz.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYaşadım nişanlı birine aşık oldum o da bana olduğunu söylemişti ama değilmiş işte evlendi gitti baba olacak ne çok yakışır ona babalık :) ben de aşkımla kaldım böyle :)
25 Yorumla- +1 yıl
Yazik mi desem dalgami gecsem ikiside gelmedi icimden :)
Cevap sahibi+1 yılDalga geçilecek bir şey?
- +1 yıl
Seni kullanip sap gibi ortada birakmasi gayet dalga gecilicek bir konu :)
Cevap sahibi+1 yılBu benim sorunum seni ilgilendirmez
+1 yılNe aşkmış be mide bulandırıcı bide pişman değilim diyor, elbette yaşayan vardır hertürlü insan var. Öyle birşey kesinlikle yapmam.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılben bekarım farklı yerlerde evli ve dul bayanlarla beraber oldum. pişmanım ama genelde eşleri iktidarsız eroinman ya da kadınlığını yaşayamayan veya benden hoşlanan bayanlardı.
pişman olsam da önüme gelince yine dayanamıyorum00 YorumlaKarakter meselesi
Erkek te aldatiyorsa kiz da aldatiyorsa benim gözümde yerleri yoktur
Tabii herkes özgür fakat olay bana gelirse yol veririm gider10 Yorumlaevlendiğin kisi kadin ruhundan anlamiyosa aldatman normaldir günümüzde bu yüzden cok kadin ölüyor dikkat et bosansanda barisalim diye öldürüyorlar bence istediğini yasa ama dikkat et
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir hemcinsin olarak söylüyorum neden kızları bu hala sokuyorsun senin gibileri yüzünden ne erkeklerin doğru kızı bulma şansı azaldı kızların erkeklere güveni kalmadı sizin gibilerle aynı cinsten olduğum için utanıyorum.
20 YorumlaYasak meyve arada tadılmalı
Dikkatli ol ama sobelenme02 Yorumla
Soran+1 yılkac sene oldu canim sobelenme gibi bir durum soz konusu olamaz
- +1 yıl
söz konusu olamaz diye kestirip atmışsın ama kocanın senin pc'ne bir keylogger yüklemesine bakar, eminim bu aşk yaşadığın kişiyle internette yazışıyorsundur ve inşallah yakalanırsın da aldatmak neymiş anlarsın a. k or. sbusu
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende istiyorum yasak gizli iliski yasamak ama bulamiyorum
311 Yorumla- +1 yıl
keşke karşılaşsak bir yerlerde..
Cevap sahibi+1 yılahhh cok zorrr
Soran+1 yılbence denemeyin kotu bisey bu
- +1 yıl
Özele gel yasak aşkım :))
- +1 yıl
Abazzer lar iş başinda :D
Cevap sahibi+1 yılsorma yaa iyiki biseyler yazdik suraya Hayat benim hayatim isder o* olurum isder fahise kime nee
- +1 yıl
Seni vaftiz ediyorum 😪 yasaklıyorum ilişki kurmanı artık ilişkilerin yasak 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılsize ne kime nee arkadasimm
+1 yıle, sen bu durumdan memnunsan eğer bizim söyleyeceklerimize ne hacet...
Hem alan da sen, veren de sensin sonuçta... bu alışverişe başkalarını niye katıyorsun ki?00 Yorumla
+1 yılAllah belani versin cezaevleri senin gibiler yuzunden dolu
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen yaşıyorum. Seviyorum 😔ama o gitmek istiyor. Oda seviyor kıopmak istesede kopamıyor. O bekar ben evliyim. Kendimi onda bıldum. Boşanmaya karar verdim haksızlık etmek istemiyorum artık..
08 Yorumla
Soran+1 yılbosanma sansiniz varsa hic durmayin ama eger gercekten hakediyorsa bu sucluluk duygusuyla yasanmiyor bir turlu aklimdan cikmiyor
Cevap sahibi+1 yılçaresizlik kötü birşey aslında herşeyle yüzleşmekten korkuyorum sanırım 😔
Soran+1 yılyanlis bir karar verme sakin ama olmaz artik diyorsan kendi bilicegin is
Cevap sahibi+1 yılHayır vereceğim karardan dönemeyeceğimin bilincindeyim. Karar almaktan ziyade süreci yönetebilir miyim ve kaldırabilirmiyim hiç bir fikrim yok.
Soran+1 yılcocuk varsa katlanmalisin bence yasadiginida unut esini sevebikmenin yollarini buk pikologa gtmkte fayda var
Cevap sahibi+1 yılEşimi sevmediğim için aldatmadım ki. Aksine diğerinide sevdim.
Soran+1 yıldegisik ama duzebilme ihtimali var zorla kndini
Cevap sahibi+1 yılSen başarabiliyormusunda bana akıl veriyosun :)
allah katını düşün her şeyi ona göre yorumla. burdaki insanların fikirleri küfürleri tebrikleri kınamaları hiçbişey ifade etmez.
10 Yorumla
+1 yılYasak ilişki olabilir. Ama sadece erkek yapabilir bayan yapamaz bizim ülkemizde :)
08 Yorumla- +1 yıl
Erkek erkeğe geçinir giderizmi diyorsun 😅
Soran+1 yılgeri kafalilik
- +1 yıl
Erkeğinkine normal, bayanınkine o. u gözüyle bakılr anlamında dedim :)
- +1 yıl
Yok ben yaşadım, ama bayan için yasaktı benim için değildi :)
- +1 yıl
Knu dedim işte arkadaşım sağolasın ;)
Normalini yaşayamiyoz ki yasağını yaşayacaz bu kadar heycana alışkın değil bünyemiz..
01 Yorumla
Soran+1 yıloda guzelmis
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yasak ilişki yaşıyorum sevgilimin babası abileri görüşmemize yasak koydu zor bela görüşüyoruz :))
00 Yorumla
+1 yılyaşadığım şey yasak ama adı ilişki mi bilmiyorum :)
00 Yorumlabir de pişman değilim dememiş mi çok matah bişi yapmış gibi. Sizin gibileri recm etmeli.
00 Yorumla
+1 yılAllah bana yaşatmasın şerefim namusum gururumu hiç bir zaman kaybetmek istemem
10 Yorumlapişmanlık duymayacaksan yasak ilişkiler güzel gider
00 YorumlaPişmanlık güzel birşey. Ama keşke bu işi yaptığın kişi evlenseydi seninle.
10 Yorumlanasil bir yasak ilişki evliydin kocanimi aldattin yani
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyken, evli bsyanla ilişki yaşadım yanlış çok yanlış ama yaşadım.
Geçmişten gelen kapanmamış bir sayfaydı ne desem bilmiyorum.
Ama farklı bir durum.12 Yorumla
Soran+1 yılaynen bnmkide oyleydi bekarken olan biseydi snra nasl oldysa oldu iste
Cevap sahibi+1 yılDevam ediyor mu?
KEdiciğimi Sokakalrdan Sevgilisn Çocuklarında Kopardım Aldım Yasak evet ama :Sfgsialfaskd Kime göre neye göre sşlfsakjfşlsa
01 Yorumla- +1 yıl
arada sokağa çıkıp yasak aşk yaşıyodur, çocukları bile vardır belki
Yasaklar insanı her zaman cezbetmştir. Özellikle de kadınları.
06 Yorumla
Soran+1 yılyok oyle bisey hic bir kadn seks icn aldatmaz at sahibine gore kisnermis unutmayin
Soran+1 yılpeki burada kim daha suclu aldatanmi aldtilanmi bence boyle bisey yasamissa haketmistir kadin yapinca o.. pu erkek yapinca hay massalah madalyasi takarlar bunlari yapanlarda geri kafali erkeklerdir sizde erkeksiniz unutmayin
- +1 yıl
Kesinlikle çok haklısın
Kadın yapınca o... Erkek yapınca da sırtının sıvazlanması durumu topmlumumuzda çok saçma.
Yapılması gereken tek şey çiftlerin karşılıklı iletişimini sağlamlaştırmasıdır.
Böylece kadın ya da erkek yasak olanı yapmak yerine kendini bulunduğu duygusal karmaşadan çıkartıp özgürce başka insanlarla yakınlaşabilir.
İnsanlar duygusal beslenme ihtiyacı duyarlar buna tekrar biz insanlar yasak koyarız ve kendi yasaklarımızı çiğner daha büyük duygusal beslenmeler yaşarız. Daha güzeli olduğunu düşünürüz. Çünkü aslında öyledir daha heyecanlıdır daha tutkuludur. Buna katılıyorum.
En nihayetinde hepimiz insanız..
Soran+1 yılbrawo gerckten tebrikler
Gizli Üye(30-35)+1 yılYok oldururlermis yok bosanamazlarmis bilmem ne ogrensinlerde gör dunyanin kac bucak olucagini. Ar namus sereften bahsetme sesini kes ve git
12 Yorumla
Soran+1 yılseni cagiranmi oldu hayrdr ya
Cevap sahibi+1 yılUza domestos bile temizlemez seni
kotu bunu bana sevgılım yapsa dogduguna pişman ederım ve o kısıyıde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin gibiler yüzünden yuvalar yıkılıyo yuva yıkanın yuvası olmazmış. Bide pişman değilim demişsin yazık.
22 Yorumla- +1 yıl
Yanlız yuvası olan kendisi onada yuva denirse:)
Cevap sahibi+1 yılKudurmuş :D töbe töbe
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende yaşadim pişmanmiyim, tabiki degilim çunku o da mutlu oldu bende mutlu oldum.. yine olsa yine yaşarim (.)
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen evli degilim evli olan O'ydu.. kocasından bulamadigi mutlulugu bende bulmuş.. iyiydi yani :)
+1 yılarada aşk olunca her b*k oluyo ama ben yasamadım :D:D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence karşında ki kişi sana değer veriyorsa haklısın bn'de çok yaşadım ama bn bekarim o avantajı var o beyazla girdin beyazla çıkarsın lafını çok iyi biliyorum bide de öyle
00 YorumlaAllah ın izni olmayan, evlilik olmayan her ilişki yasaktr günahtır
20 Yorumla
+1 yılPismanlik olmuyor demek yanlis bence ama ani yasamak ta vaz gecilmez oluyor bazen
00 Yorumla8 senedir evli bir bayanla yasak ilişki yaşıyorum bu kadar mutlu bir beraberligim bu zamana kadar olmamıştı
00 Yorumla- Devamını Gör (65)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat