^_^ Bakalım kızlarmı yoksa erkeklermi daha çok zevk alıyor. Ben hiç yapmadım anlatsanıza nasıl bir şey?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Lunaparkta gondol'un en tepeden aşağıya süzülüşünde içini boşaltan his gibi,
Susuzluktan kıvranırken bir anda tertemiz suyu olan göle düşmek gibi,
Üşümüş haldeyken şöminenin karşısında bulmak gibi,
Koşmaktan nefes nefese kalmışken dizlerinin titremesi gibi,
Pudra şekeri kaplı çilek gibi,
Çırılçıplak tende saten çarşafı hissetmek gibi
Ve daha bir sürü şey10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Seks yapmak , mükemmel bir sofrada şölen şeklinde sunulmuş lezzetli yemeklerin kıvamında, ölçüsün de ve tadını çıkararak yavaş yavaş yemek yemek gibidir.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldetaylı bir şekilde anlatayım sana 3 saatlik seks maceramı?
035 Yorumla
Soran+1 yılAnlat ama buraya ;)
Cevap sahibi+1 yılne o hemen daha baştan şart koyuyorsun :) burada herşeyimi nasıl anlatay alalen.. msjda yazarım sonra engellersin beni sorun degil.. maksat senin merakın gitsin :)
Cevap sahibi+1 yılbir şey demedin?
Soran+1 yılNayır
Cevap sahibi+1 yılkorkma bu kadar yemem seni sabah sabah :) analtıcam eminm ilgni de cekecek.. sonra silersin beni sorun degil... israr ettrme ama daha fazla :)
Soran+1 yılTamam gizliden çık
Cevap sahibi+1 yılçıktım
Cevap sahibi+1 yılordamısın
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum seni
Cevap sahibi+1 yılgelmiceksen söyle seni bekliyorum da şu an
Cevap sahibi+1 yılhadi ama?
Soran+1 yılGelmiycm
Cevap sahibi+1 yılsebep..
Cevap sahibi+1 yılbenmle dalga mı geçiyorsun veyahut daha once konustugn birimiyim
Cevap sahibi+1 yılçok tuhafsın
Soran+1 yılYa karşim boşver. Özür niyetine eic seçiyom bak :))))
Cevap sahibi+1 yılgel ben abazan degilm merk etme konuşalım muhabbet edelm sabah sabah korkma ya yemem seni israr ediyorum herkesin ortasında gormuyormusun :( engellersin sıkıntı olursa bugun bu hesabı kapatmak uzereydm sen denk geldn gel konuslam
Soran+1 yılKapat hesabını :*
Cevap sahibi+1 yılbak benm kadar onemseyen olmadı seni burada uzatmasan keşke
Soran+1 yıl:* :* :* :*
Cevap sahibi+1 yılrica ediyorum konuşalm şu an bende anlatmak istiyorum.. sonra kapatıcam tatlım tamam :)
Cevap sahibi+1 yıl1 ay onceki olayı mı konuşuruz
Cevap sahibi+1 yılkurban olurum öpücüklerine hadi ama gerçtek yoruldum :(
Cevap sahibi+1 yılbekliyorum mesajını
Soran+1 yılHayır kardeşim. Bu soruyu sorma sebebim zaten sevgilimle bu gün birşeyler yaşıycaz. Bende merak ettim işte.. Burcun ne?
Cevap sahibi+1 yıllütfeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
Cevap sahibi+1 yılkardeşim deyip durma bana :) koç bak ciddiyim msjon bekliyorum burada konustllarımızı orda konuslam başka bir derdim yok ulu orta sevmiyorm hadii ama
Soran+1 yılHyrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cevap sahibi+1 yılya ne kadar inatçısın.. kesin beni tanıyorsun ilk önce gizlidn cık dedin cıktım snra kabul etmedin derdin ne?
Cevap sahibi+1 yılmillet de abazan sanıcak beni.. merk ettm gel sonra cık sil beni kabul ama gercekten inat edicek bu durum yok ortada
Cevap sahibi+1 yılsorun nedir tam olarak
Cevap sahibi+1 yıltanıyormusun beni?
Cevap sahibi+1 yılşşşttt
Cevap sahibi+1 yılcevap vermicekmisin banaaa
Cevap sahibi+1 yılcevap verene kadr yazayım mı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
12Cevap
Anlatılmaz yaşanır. İlk deneyimde tecrübeliyle yaparsan ömür boyu zevk alırsın. Ama tecrübesiz biriyle yaparsan hayal kırıklığıyla karşılaşabilir ve hüsrana uğrama ihtimalin var. Bu da seni seks den soğutur.
00 Yorumla
+1 yılMotorla bir araba sollarken karşıdan gelen tırla solladığım araba arasındaki mesafe tam azalırken sağa kırıp kurtuluşta yaşadığım heycan zevk varya işte okadar zevk alıyorum.
00 Yorumlane kadar anlatsamda boş yaşamadan bilemezsin. bu sanki ekranda yapılmış pastanın tadına bakmak gibi olur. yaşamalısın.
00 YorumlaHarika bir zavk benim icin dunyanin en iyi zevki anlatilmaz yasanir anlatsamda cok uzun olur canım
02 Yorumla
Soran+1 yılAnlat *-*
Bosalirken elekrik carpmis gibi titriyor vucudun;))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer orgazm olursa kızlar erkeklerden daha fazla zevk alır. Ama karşılıklı olursa zevkin doruklarına çıkarsın :-)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok farklı bırsey masturbasyondan 3 4 kat daha zevk aldıgını dusun
00 Yorumla
+1 yılOoo uzun sürer simdi detaylar falan..
00 Yorumlaoda ne kanka oyuncak gibi bişimi :S
00 YorumlaTarifsiz bir zevk anlatması çok güç. d
00 Yorumlavıcık vıcık bişi boşwer yapma :)
00 Yorumlaburada anlatamam ozele gelmen lazim:-)
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok tanıdığım bu sitede olmazz
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım