kavga ettik ve ben ayrılmak istedim.
ayrılmakla doğru mu yaptım yanlış mı onu merak ettim?
yok kız bütün erkekler böyle değil. biz bunları halk dilinde ABAZA olarak nitelendiriyoruz. ne adamlar var yaa. bu kadar rahatlığa sevk etmeyin hemcinslerimi. yani diyeceğim o ki bu tarz konuşmaları yapmasına izin verme kız ona. daha ilk gunden bunu diyen adamdan hayır gelmez.
Vereceğin cevaplara göre, sana söyleğeceği güzel sözlerin değip değmeğeceğine bakmış kendine göre. Eğer onun istediği gibi "isterik" değilsen. Çok "değerli zamanını" başkasını kandırmakla harcıyacak arkadaş. Onun için böyle şeyler sormuştur.
canım ilk günden bu tarz muhabbetlere girmişse niyeti belli. alttan alttan bana verecenmi vermicen mi diye soruyor işte. sex e uzak biri isen bence uzak durmanda yarar var
kızım zaten vermiyeceksen eger en dogrusunu yapmışsın :D
Cevap
24Cevap
ciddi olduğu için senin birileriyle anal veya bişekilde cinsellik yaşayıp yaşamadığını merak etmiş seninde anlatmak işine gelmemiş demkki çekindiğin bişeyler var diye düşünürdüm ben onun yerinde olsam. ilk gün ikinci gün diye bişey yok bazı insanlar açık sözlü olur rahat olurlar sorabilir yani ilk gün dderken tanıştığınız gün bunu sormamıştır heralde siz 6 ay geçmeden herşeye ilk gün dersinizde :D
bakire olup olmadığımı sormuştu ben de cevap vermiştim ama o sormaya devam etti anal oral hakkında ne düşünüyorsun diye ben de saçma dedim o da hayır ne alaka saçma değil filan dedi
ayrıca tanıma olayına gelince tanıdığım biri değildi ben de salak gibi hemen sevgili oldum keşke biraz tanıyıp öyle olsaydım
kesinlikle dogru yaptın
ilk günden cinsellik konusu açanın niyeti bellidir
sırf bu yüzden kavga çıkarması çok yanlış
ayrıca tabi ki tersleyeceksin
ha çok uzun zamandır bi tanışma dönemi olsa sana bazı konularda açılması normal olurdu
ama durum çok farklı
Bütün erkekler böyle değil tabi. En azından şöyle düşün; daha ilk günden kendini belli etmiş arkadaş. Zamanı değerli demekki. O kadar kötü durumda yani. Yazık. Uzak durmanı tavsiye ederim. Normal bir davranış değil bu.
uzak dur cinsel obje gözüyle bakan varlıklardan biri diyim insan diyemiyorum cunku ilk gun dıyorsun bu soruları ben sahsen bır erkek olarak sormam nebıcım soru bunlar . Ciddi bir kişi deyil bu emin ol .
Eğer ilk günden bunu söylüyorsa niyeti belli ama acemi de olabilir istersen test olsun diye hafif hafif çok az beli ederek sevişme teklifi et cevabına ve tavrına göre durumu çöz durum iyiyse çıkmaya devam et değise ayrıl
bu adam seninle cinsellik düşünüyor sadece.
bana güvenebilirsin...
hayır bu arkadaşın sekse bakışını öğrenmeye çalışmış... Vericiysen hemen yatağa değilsen başka kapıya... Kapiş?
Ayrılmazsan, yarın kendini yatakta bulabilirsin...Kurtul derim...
Tabiki konuşmaz. İlk günden böyle konuşan ikinci gün daha neler yapmaz ki?
Sen onun içindeki öküze bi oha de. Uzak dur istersen. Herşeyin bir sırası var.
Nabzını yoklamış adam.Yatağa atar mıyım atamaz mıyım hesabını yapıyor.Ayrılmakla iyi yapmışsın.
cinsellik istiyor ama kullanmak için değil. bir ilişkide cinselligin de olmasını istiyor bu yüzden soruyor . uzun süre cıksa cinsellik olmadan dayanamaz demekki
neden sorulmasın konuşulmasın ki öyle bir kuralmı var
kuralla ne alakası var? sence salakça değil mi? ilk günden cinsellik konuşmak
ya ne kadar şartlandırmışsınız kendinizi adamla çıkıyorsun ilk günü son günümü var istek bu bugün olmaz 3 ay sonra gel olurmu
benim sevdigim kizla o konulara girmem icin 6 ay bekledim seninki pekte sevgiyi takmiyor bence niyet belli
ayrılmakla en iyisini yapmışın sapıklarla işin olmasın
asla bu SAPIKLIĞIN abazanlığın dışa vurmuş halidir kesinlikle yalan
oha valla senı goturmeyı kafaya koymus kızmada ınankı bole..ıstersen gel gece dıye soylen bakalım ne yapcak
bunun için ayrılmak doğru değil,ilişkiyi akılcı yönetmek elindeydi...belkide hayatının erkeğini kaçırdın..sadece adam toy...
iyi de bu ileride olacak bir şey yani cinsellik. daha yeni tanıdığı bir insana neden direkt bunları soruyor ki..
Ne farkeder ki ha ilk gün ha 6. aydan sonra ? Aynı kapıya çıkıyor ikiside.
yani boşuna ayrıldım?
sen de fatllife üyesinin cevabına bir bak.. doğru dememiş mi
hayır benim babam öyle değil. bende babamın oğluyum. öhöm. her neyse konuya dönersek o heriften hayır gelmez. sende yaylan hemen. sıradakıne izin ver olmadı.
ilişkye zaman tanı adam acemi belli...belkide böyle yaklaşınca prim yapacağını sanıyor..ona önce arkadaş olması için zamana bırakmasını söyle...
normal degil
kendine bir iyilik yap ve ondan uzak dur
Salla su serseriyi pirim verme
way abaza ilk günden hemde
Keyif alıyo zavallım , ciddi düşünmek hikayeee
Kaç ondan derim. Kısa,öz
Bence çok abaza kalmış ve kendini tutamamış
Niyeti başka bence ilk günden konuşulur mu ya peh
hemen kaç derim...
değil değil değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar