Bence adam o ayaklarla senden kurtulmak istiyor, değilse senin gibi istekli bir kız bırakılırmı, ben olsan en az 3 posta atarım, belkide ilk seni bozan oydu, sende fazla ateşli çıktıysa adam cozuttu dine yöneldi, ondan sana bir şey olmaz adam gibi dikici bul keyfine bak, öyle dinle kafayı yiyenlerin sana bakışını düşünmek bile istemem sahada cinsellik olarak yardımda ederim sen istersen
07 Yorumla
Soran+1 yılyok evlenmek istiyo adam benle. evlenicez bikaç seneye. ona rağmen bırakmayı seçti
Soran+1 yılNasil bi akil verilmis olabilir ki sence? Oyle pek insan da yok cevresinde. Ne akli yani?
Soran+1 yılbi konuşalım senle ya meraklandırdın
Soran+1 yılve ilkim onunla olmadı bu arada onu da belirteyim
Soran+1 yıltakip attım sana
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılsadece seks içinse sorun yok bence, cinsel ihtiyacını karşılamıyorsa sen zor durumda kalıyorsun ayrıca ilişkinize renk ve heyecan katar, güvendiğin birisi olmasına dikkat et.
08 Yorumla
Soran+1 yıls*ksi komple bıraktı mahvoldum ya neymiş zinaymış. yaptık yaptık sonra zina dedi bıraktı
- +1 yıl
seksi seven birisi için küfür gibi gelir şimdi sana bu durum. peki ne yapmayı düşünüyorsun mastürbasyon ile idare mi edeceksin?
Soran+1 yılmastürbasyon kesse, s*ksi bıraktığına bu kadar üzülüp kinlenip üstüne bi de aldatmazdım yani. bilmiyorum çok kötü bi ikilemdeyim. pişman da oldum ama iyi de geldi. of bilmiyorum
- +1 yıl
sadece cinsellik amacıyla yapılana ben aldatma da demiyorum şahsen. çünkü duygusallık yok seksi ihitiyaç gibi gören birisi isen normal bence, aryıca renk katar ilişkine sadece ne yaptığını bil yeter başkasına aşık olma ihtimalin varsa dikkat et derim. anladığım kadarıyla seviyorsun bu çocuğu
Soran+1 yılseviyorum evlilik düşünüyoruz
Soran+1 yılyok ortak arkadaş değildi
- +1 yıl
yani kişiye güverek içindeki bu ciselllik arzunu arada duygusallık olmadan güvenerek giderebileceğin birisi mi?
Soran+1 yılçok kıllıydı ya pek arzulamıyorum açıkçası. muhtemelen bidaha yapmam onunla. belki tinder falan indiririm
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
47Cevap
Bence Bu İşte Bir Yanlışlık Var Yani Senle Evlenmek İstiyor (Birkaç Seneye) Dine Yöneliyor Vede Seksi Bıraktı Diyorsun Bana Biraz Oyun Gübi Geldi Sanki Senden Ayrılmak İçin Yaptığı Bir Oyun Olabilirmi Sence Siz Ne Dersiniz Arkadaşlar Bu Duruma?
15 Yorumla
Soran+1 yılYok ayrilmak istese anlarim
Soran+1 yılTamam da ne oyunu
Soran+1 yılBenle evlenme plani yapiyo ne oyunu acaba? Annesiyle tanistirdi. Kendisi benim annemle de tanisti
+1 yılBende yeni ayrildim, biriyle cinsellik konussam sanki aldatmisim gibi hissederim diye konusamiyorum oysa ki bitti yani
20 YorumlaBence ayrilmanizin vakti gelmis ten uyumunuz yoksa o is olmaz
21 Yorumla
Soran+1 yılten uyumu var da adam dine yöneldim diye tutturdu namaz kılıyo zinayı bıraktırdı
+1 yıle sevgiline neden vermıyon da başkalarına vurduruyosun. sen verdinde sevgılın yok olmaz çakmam sana mı dedi
016 Yorumla
Soran+1 yılevet dine yönelip bıraktı s*ksi yapmıyoruz
- +1 yıl
seni neden bırakmadı ozaman kapalı tesettürlü kız bulsaydı ozaman
Soran+1 yılsevgiden
- +1 yıl
sende onu sevıyosan başkalarına vurdurma o zaman.. ha ben yapamam dayanamam dıyosan ayrıl ondan aldatmakdan iyidir cocuğu terk etmen
Soran+1 yılevlenilecek adam ama. terkedemem
- +1 yıl
way arkadaş ozaman evlenene kadar bekle ne kduruk bişi çıkdın kız sende okadarmı dayanılmaz hale gelıyo sana seks olmayınca
Soran+1 yılevet maalesef. çok istekliyim. günde en az 3 en fazla 7 mastürbasyon yapıyorum. s*kste de en az 5 posta boşalmam lazım
- +1 yıl
şakamısın
Soran+1 yılkeşke şaka olsa inan kendimden bıktım intiharı bile düşündüm sırf bu yüzden
- +1 yıl
iyide sana hergün 5 posta çakacak erkekde de can taşıyo zaten hergun 5 posta vurucak erkekde yok. bunun sayısını azaltmayı dene mesela günde 2 postaya düşür
Soran+1 yılher gün değil ya 2-3 günde 1 5 posta olsa yeter
- +1 yıl
3 gün arayla olur bak bende hergün diyicen diye tırstım bıan :)
Soran+1 yılher gün dediğin mastürbasyon
- +1 yıl
ben masturbasyonu kast etmedım seksi kast ettim sikşmeyi
Soran+1 yıltm işte s*KS 2-3 günde 1. mastürbasyon her gün
- +1 yıl
ozaman tamamdır sorun yok çarşamba ve cumartesi günleri skiş yaparız... geri günlerde sen maymununu toıkatlarsın ok dir :)
Cinsel Yaşam konusunda 437 cevap paylaştı. Tek soru
Sonrasinda o an ki cinselligi dusunerek mastürbasyon yaptin mi ve yaparken ki hayalinde kim vardi
Ona gore yanitlicam04 Yorumla
Soran+1 yılyaptım yaparken de yaptığım kişiyi düşündüm
- +1 yıl
Yani yaparken hani zevkten falan desekte gercekte olmayan bi anda bile seninkini dusunmuosan adama karsi ilgin tam degil ve de o an ki zevki olesine seviosun ki sen daha iliskiye hazir degilsin hala bazi seylere doymak icin can atiosun
Istersen daha da detayli konusur tartisiriz bana gelmek istersen yazisiriz
Soran+1 yıldoğru dürüst konuşucaksan konuşalım
+1 yılSenin gibi kadınların kiymetini bilmiyor lar
07 Yorumla
Soran+1 yılBak ben kisisel olarak dine yonelmesine bisey demiyorum. Ama s*KS beni de ilgilendiren bisey. Buna zaafim oldugunu bile bile, din diye koru korune baglanip kestirip atmasi cok adice bence. Sacmalik yani. Bu da aldatmak kadar yanlis. Direkt bencillik oluyo
- +1 yıl
Sana sonuna kadar hak veriyorum dogru söylüyor sun sana katılıyorum. Ama yinede bu durum senin kıymetinin bilinmesine sebep olmayacak. Kıymetini anlayacaklara yönel.
Soran+1 yılYa aldattigima pismanim ama gene aldatmak istiyorum asiri canim istiyo cunku. Ayrilmak istemiyorum cok alistim. Onunla yapmak istiyorum olmuyo. Kafam karmakarisik cok kotu durumdayim
- +1 yıl
Sen şu an heyecan yaşıyor sun diyelim.
Soran+1 yılKendimi biliyorum yani ben bos kalamiycam eminim
Soran+1 yılA*k salagi ya bugun bi muhabbet gecti aramizda. Fiyatlari tayin eden Allahtir demis ya diyanet baskani. O soz icin evet dogru allah istemese yaprak kipirdamaz diyo. Ayni sey mi ya abi aklimi kaciricam bi de diretiyo bunda. Pahaliligi allah mi yapiyo off
- +1 yıl
Nasıl boş kalamican ya. Hele bir dur kız. Beni yine biri şikayet etmiş yorumlarim kaldırıldı. Ben daha buraya yazamam. Bir ikaz daha yersem hesabim kapanır.
+1 yılSevgilinle neden yapmadın madem sevgi yetmiyor sevdiğin insanla niye yapmıyorsun
07 Yorumla
Soran+1 yılyapıyoduk. sonradan dine yöneldi taktı dine. namaza başladı zinayı da bıraktık
- +1 yıl
Seven insan nasıl başka biriyle yapar anlamıyorum... İhanet ettiğinin farkında mısın
Soran+1 yılfarkındayım
- +1 yıl
Gerçekten sevseydin yapmazdin diye düşünüyorum
- +1 yıl
Bir soru sormak istiyorum ama burdan sormasam daha iyi
Soran+1 yılsorma boş ver
- +1 yıl
Öyle yapıcam sevgi yetmiyorsa da ayrıl zaten sevgi yok ortada çocuğa yazık madem böyle şeyler yapicaksin ayrıl ve istediğinle yap
+1 yılSana yetemediğini düşünüp böyle bir şey yapmış olabilir mi acaba 🤔
012 Yorumla
Soran+1 yılBana yetemediginden yakiniyo zaten de oyle olsa ayrilirdi. Ama benle evlenmeyi dusunuyo
- +1 yıl
Hem seviyor hemde yetemediği için kararsız durumda istersen detaylı yardımcı olmak isterim
Soran+1 yılYa tamam da sirf yetemedigi icin komple vazgecmek sacma olmaz mi? Evlenince napcak madem? Ayrilirdi o zaman
- +1 yıl
Acaba düzelirmi diye düşünüyor olabilir kafası karışık ama seviyor
Soran+1 yılBen de bi cemaat tarafindan beyninin yikandigini dusunuyorum. Bi insan birdenbire bambaska birine nasil donusur? Eskiden dinle alakasi yoktu yani. Sanki aklina birileri girmis gibi
- +1 yıl
Öyle bir yönelimi olduysa sıkıntı
Soran+1 yılVe bu tarz bisey varsa benden sakliyodur cunku boyle seylere karsi oldugumu biliyo. Daha once cok sordum cemaate mi girdin diye tabi hayir dedi yani
- +1 yıl
Eğer öyle bir şey varsa İleride sana türban tak der o zaman
Soran+1 yılAyrilirim turban tak derse. Cemaat olayini da su dakika ogrensem ayrilirim
- +1 yıl
Senin gibi birini kaybedecek kadar aptal değildir inşallah. Eski sevgilime çok benziyorsun
Soran+1 yılZaman gosterecek
- +1 yıl
Detaylı konuşabiliriz istersen burdan herkes görüyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim de evli ve sevgilisi olan kadınlarla ilişkim oldu. Libidosu yüksek olan kadını doyurmazsan aldatıyor bunu öğrendim.
Eski sevgilin çok mu iyi sekste
00 Yorumla
+1 yılBidaha yaparsan hic pisman olmicaksin. Ama yapmamanı tsbsiye ederim karakterini bozar
00 Yorumla
+1 yılSevgiline bu durumdan bahset ve ayrıl. Aldatmak kadar adice bir hareket yoktur.
00 YorumlaNe hâle gelmişiz şuraya bak rezillik diz boyu sorsan herkes müslüman 😡
00 YorumlaAldatmak bir hata değil tercihtir o nedenle bunun pişmanlığı beklenemez Zaten
00 Yorumla
+1 yılAldatma size bagimlilik yapar çünkü sen haramin tadini almışsın
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen gönder onu bence bitmişsiniz farkında değilsin kardeş
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe istiyorsan onu yap. Sanki buradan tavsiye almaya geldin.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSağ salim filmindeki Nihalin babası çok haklıydı aslında o meşhur kelimeyi söylerken
02 Yorumla- +1 yıl
Onlar neyle söyle diyerekmi şimdi daha iyi anlıyorum sizin aileyi hepiniz birbirinizi bulmuşsunuz utanıyorum hepinizde
Cevap sahibi+1 yılNe diyon eq
+1 yılNasıl aldattin başkasiyla mi yattin yoksa sadece konuştunuzmu.
08 Yorumla
Soran+1 yılYattim
- +1 yıl
Ayrilmalisin bence bu eryada geç gün yüzüne çıkar.
Soran+1 yılnasıl çıkacak ki
Soran+1 yılsabaha karşı saatlerde yaptım bunu. gecenin 3ünde 4ünde gittim birinin evine. instagramdan konuştuk ama mesajların hepsini sildim. nasıl çıkacak yani ortaya
- +1 yıl
Sana bir şey anlatayim bir yıllık sevgilim var ve ben onu seviyorum içimden her gece yatmadan önce Allah'ım hayırlıysa bana nasip et diye dua ediyorum işte tam dua etmeye başladığım 3 günün sonunda telefonu arıza yaptı ve ben dedim ki ver telefonunu ben yaptırayım telefoncu arkadaşım var götürdüm telefoncuya arkadaşıma dedim ki bunu da gizli bir şeyler var mı bakar mısın hop ne göreyim aldatılıyor musum.
Soran+1 yılSildim her seyi. Kaldi ki telefoncuya gotursem kendim gotururum ona vermem
- +1 yıl
Sen bilirsin diyecek birsey yok üzülen yine sen olacaksın.
Soran+1 yılValla dine yonelmesine lafim yok ama s*KS beni de ilgilendiriyodu. Boyle dusuncesizce birakmasi da bi adilik bence. Bu da adice. Kimse kusura bakmasin.
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgilinle yasasana cinselliğini
08 Yorumla
Soran+1 yıldine yöneldi ve bıraktık
Soran+1 yılkıyamıyoruz çünkü para yok. benim 3 aylık geçimime yetecek kadar para lazımmış. altın bilezik vs
Soran+1 yılya işte sevgilim diyo ki her şey usulünce dosdoğru olsun. çok taktı ya off
Soran+1 yılevet rahatlattı
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim ile cinsellik yaşa? Bu nasıl mide.
02 Yorumla
Soran+1 yıldine yönelip bıraktı s*ksi keyfimden yapmadım.
- +1 yıl
O zaman aldattığını söyle ayrıl. Aldatmak var bunda ne olursa olsun
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılDevam o zaman yapmaya
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Sevgilin seninle artık arkadaş olmuş.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. seni doyurmuyor mu?
00 Yorumla
+1 yılEe ne diyoruz yemeyenin malını yerler devamke 🤭🤭
00 Yorumla
+1 yılPeki maddi çıkar için mj
00 Yorumla
+1 yılAllah belanı vericek cümle alem gorcek
00 YorumlaVer gitsin Boş ver takma Kafana
01 Yorumlaİyi yaptın yiyeyemeyenin malını yerler
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı. Sevgilinle yapmıyormusun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 455 cevap paylaştı. Rahatladiysan devam..
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ayrıl adamdan awq madem böyle olmaya devam edicen
02 Yorumla
Soran+1 yılseviyorum ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinle cinsellik yaşamıyor musun
03 Yorumla
Soran+1 yılyaşamıyoruz dine yöneldi ve bıraktı
Cevap sahibi+1 yılSen cinsellik mi istiyorsun peki
Soran+1 yılevet
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin yetersiz mi yataktw
017 Yorumla
Soran+1 yılyetersizden ziyade komple bıraktık s*ksi. dini düşünceleri baskın geldi. düzenli yapıyoduk ama bıraktık
Cevap sahibi+1 yılNe zaman aldattın en son
Soran+1 yıliki gün önce. ilk kez aldattım birini hayatımda
Cevap sahibi+1 yılAldattığın kişi kim
Soran+1 yıltanıcan mı a*k?
Cevap sahibi+1 yılf*ck bady mi arkadasmi flortmu o qnlqmdq
Soran+1 yılarkadaş
Cevap sahibi+1 yılSevgilinle ilişkin kaç aylık
Soran+1 yıl1 sene 1 ay oldu
Cevap sahibi+1 yılNe zamandır sevgilin seksi bıraktı
Soran+1 yıl2 ay oldu
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm ama ya
Cevap sahibi+1 yılBidaha yaparsın herhalde
Soran+1 yılben de üzgünüm ama napim s*kssiz olmuyo ayrılmak da istemiyorum
Soran+1 yıl2-3 günde 1. ama en az 4 posta yemem lazım
Cevap sahibi+1 yılSohbet etmek istermisin
Cevap sahibi+1 yılYaş kaç
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinden mi daha iyi aldattığın kişi mi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAldatacaksan gel yaptığına değsin :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaferim böyle yapmaya devamke
00 Yorumlaİyi zevk aldınmı bari
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılSanal mi aldattın reel mi
04 Yorumla
Soran+1 yılreel
- +1 yıl
Cok cesurca
Kimle aldattın ozelden detay verir misin
Soran+1 yılseni ilgilendirmez
- +1 yıl
Maceraperest biri olarak ilgilendim. Başımdan benim de geçenler var
Yazık adama
02 Yorumla
Soran+1 yılfarkındayım ama napim s*ksi bıraktık sırf din takıntısı yüzünden. sonradan bıraktık
+1 yılAyril
00 Yorumla
+1 yılSenin işin de zormuş
00 YorumlaOlayi bitirmiş artık sevgili degilsiniz
00 Yorumla
+1 yılIyi yapamıyor mu
07 Yorumla
Soran+1 yıldine yöneldi ve bıraktık zinayı. dini nikah için de yeterli para yok o yüzden.
- +1 yıl
Dini nikah parayla değil ki? Saçmalıyor. Yaşlar kaç?
Soran+1 yılben 22 o 24. ya benim 3 ay geçinebileceğim miktarı vermesi gerekiyomuş valla hocaya sorduk. mehir olayı
- +1 yıl
Saçma. Sen aldım de geç işte bir şey olmaz. Ama sen illa ki yapacağım başkasıyla diyorsan senin bileceğin iş :)
Soran+1 yılya hoca dedi bunu napabilirim? sevgilim de takıntılı zaten illa doğru dürüst olsun diye takıyo kafaya. o da çok istekli ve nikah istiyo da hoca böyle dedi napalım
- +1 yıl
Bu süreçte yardımcı olabilirim
- +1 yıl
Yemeyenin eşini yerler. Gel
+1 yılSevgilin s. k. miyor mu ki?
01 Yorumla- +1 yıl
Sevgilinden ayrılmak istemiyor musun?
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. ayrıl o zaman kanka
00 Yorumla
+1 yılf*ck de senin gibi yetmiyor diye benimle birlikte
00 YorumlaYap yap
00 Yorumla
+1 yılDevam et o zaman
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyudunmu konuşmak istiyorum seninle
014 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSesli güldüm güncellemene 🤑
Soran+1 yılneden ki
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin yorumlarını okumam. Ama sadece senşnyazından anlatabildim 30 erkeğin ne yazdığını 🤑🤑
Cevap sahibi+1 yılNeden olucak bıktırmışlar haha
Soran+1 yılhep aynı şey ben bilmiyorum sanki sevgilimle yapmanın doğru olduğunu. ayrıl diyenler var alışkanlık denen bişey var ha deyince ayrılınmıyo işte. anlatamadım ki ya da anlamadılar
Cevap sahibi+1 yılYok anladılar ama anlamamazlığa vuruyorlar. Senden ekmek çıkar mı diye
Soran+1 yılhe ya sorma
Cevap sahibi+1 yılAma senin başına gelende pişmiş tavuğun başına gelmezdi 🤑
Soran+1 yılneden?
Cevap sahibi+1 yılNeden mi? Yahu partnerin doğru veya yanlış yaptı diyemem kendi terçihi ama eskiden yapıp şimdi yapamamak daha kötü ve bunu partnerin yüzğnden yaşıyorsun ondan. Not alde kızlar tokuş yapar ondan kısaca 🤑
Cevap sahibi+1 yılReelde mi yoksa sanal mı aldattın?
Soran+1 yılreel
Cevap sahibi+1 yılSanal düşünüyormusun?
Soran+1 yılhayır nefret ediyorum sanaldan
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdayım ben de.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYardımcı olurum sana.
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem