Nasil hem evli hem abaza olabiliyorsunuz.
Bu doyumsuzluktan mi neden anlamadim bn bu erkek milletini biri bana anlatsin
Bu doyumsuzluktan mi neden anlamadim bn bu erkek milletini biri bana anlatsin
Doyumsuzluk degil. Aradigi sevgiyi bulamama. Istedigi tarzda iliski yasayamama. Evlensigi kizdaki degisen tarz veya kaprisleri. Yasak ask durumlari bazende arkadas ortamin boyle kiz ayarladim boyle felan salak tabirler. Ama evlendigi kizla arasinda gecenler onemli. Erkek bu konuda haksiz cunku duygusal karmasik bir duzenin sadece ac kapa butonu var saniyo. Yani degisen bir durum varsa kizda bu degisim erkek yuzunden :/
Kadin sevildikce sever. Siz erkekler hep sevileyim istiyorsunuz
Boşanmış ve eski eşini hiç aldatmamış bir adamım. Bu evli abazanların 2 sebebi vardır, gördüğüm kadarıyla.
1Tamamen kişilik meselesidir.
2-) Evli ve gerçekten doyurucu ve düzenli seks yapan evli birisinin, abazan olması mümkün değildir. Aç geziyorlar, evdeki hanımını beceremeyip, sokağa fırlıyorlar.
Çoğunlukla karakerin tam oturmamasıyla alakalı bence hatta karaktersizlik.
Bahaneleri de hazırdır genelde 'Karım beklentilerimi karşılamıyor.'
Sen onun beklentilerini karşılıyor musun be adam, gönlünü hoş ediyor musun, hizmetçin değil de karın olduğunun farkında mısın, ömrünü adadığın kişinin, isteklerinin farkında mısın?
Böylelerinin şeyini kesip evde obje olarak kullanıcaksın. Benzerlerine de ibret olur hem.
Net. Cok guzel aciklamissn 👍
Helal olsun sana helal
Hahhaha iyi. güldüm ya :)))
Kadın gece götünü dönüp yatıyorsa herifler de tatmin olamadığına göre abazalık boy gösteriyor. Lakin adam dediğin kendine hakim olmalı. Uçkurunun peşine düşmemeli. Cinsellik hayatının merkezinde olmamalı ^^
Cevap
27Cevap
Normalde hiç tatlı yememis biri tatliyi sadece ya duymuş ya da uzaktan gormustur ama evli bizzat yiyerek tadını almıştır bu nedenle yanlış da olsa başka tatlıları gorubnce cani çekiyor ve onu da yemek istiyor mesele bu
Peki o zaman bunu evli kadinlarda yapsin. Sizdeki tat alma bizdede var. sizdeki nefs bizdede var. namus sdc kadinlara has bisi degil.
Evlenmek için evlenip sonra mutsuz olup mutluluğu dışarda arıyorlar. Evde ev işlerini yemeği yapan biri olması işine geliyor, o yüzden boşanmıyorda, kendi çıkıp eğleniyor.
Bazı insanlarda boşanacak cesaret olamayabiliyor. Bazı eşler aseksüel oluyorlar ama eşini sevdiği için ayrılamıyor, cinselliği dışarda yaşamaya karar veriyor vs.. Çok sebep sıralayabiliriz.
Ama genel ilarak eve bisi yansitmiyor yani gzl b evlilik yasio ama gozu. Disarda b neden oluo
Arkadaş ortamına bile uyuyor olabilir. Birbirlerini dolduruşa getiriyorlardır, ortama uymak için sende bul birini hadi hovardalık yapalım, birşey olmaz filan. Bazı insanlar birbirlerini öyle güzel dolduruşa getiriyorlarki, sorsan yaptıkları çok normal ve doğru birşey, toplumda herkes böyle yaşamalı aslında. evliyim ama özgürüm falan filan. Sayamayacağımız kadar farklı sebep olabilir. Bekarlıktan alışkanlık çapkındır adam. evlendiğinin bile bilincinde olmayabilir.
Evet ole b kac tip taniyrm haklisin cok uzucu
biraz hastalık bu. bir arkadaşım vardı, ilk karısından ayrılmış 2. sini kaçırarak ve severek evlenmiş ama yinede aldatıyordu. abi neden yapıyorsun diye sordum birinde, cevap ilginçti. her kadının inlemesi farklı bu hoşuma gidiyor dedi.
Evde işler iyi giderken hiç öyle bir problem olmaz.. Ancak işler bozulursa ve çok uzun sürerse o zaman erkek yoldan çıkabilir..
Peki evde her sey yolunda gidio gorunup adam hala disarda kadin becerme derdine neden girio
Kesinlikle dogru soyluyorsunuz
Douumsuzluktan degil bazı saf evliler bende dahil evlenilecek kadin diye evleniyoruz ama eglenilecek kadin daha cazip geliyor cunku bazı kadinlar sanki dunyada birtek onlarda varmis gibi davranip biktiriyor erkekte disarida arıyor gayet basit
Kimi doğuştan
Kimi doyumsuzluktan
Kimi karısından
Kimi karaktersizlikten
Saymakla bitmez ama 5 parmağın 5i bir değilki
Hem tam tersini yani o abazalığı her yaştan hemcinslerindede çok gördüm (ve ne yalan söliim çok ekmeğini yedim ) :)))
Bugün evli erkeklerle uğraşma günü sanırım.
Erkekler , evli bekar farketmez hep azgındır. Bunu öğrenin artık eş var sevgili var far ket mez. Allah korkusu olmasa bizim millette neler olurdu neler
karaktersiz olunca insan evli -Bekar fark etmıyor maalesef Azgın bir it olmak için!
koynundakilerinden tadı alamayınca başka kişilerden tat almaya çalışıyorlar
Kadınlarda da var bu bahsettiğin, bugün burada "evliyim ama 3 kişiyle grup seks yapmak istiyorum" diyeni gördüm ben.
Ewli olan zevki tattığı için farklılıklar arıyor bekar olan ozevki tatmadı için bulduğuyla yetinmek zorunda 👍
evde sıkıntılı oldugu zaman abazaya baglayanlar var.. zaten abazalar ıkıye ayrılıyo evlı abaza bekar abaza :)
Eşinden kaynaklıdır.. Doyuramıyosa eşi abazadır ama bide doğuştan abazalar var onları bende bilmiyorum bak ;)
o adamları dışarıya karılarının yapmadığı karılık yöneltiyor olamaz mı acaba dönüpte bir kendinizide sorgulasanız
Çünkü evlilik sandığınız gibi p*rno endüstrisine hizmet etmiyor, kadın cinselliği silah olarak kullanmaya kalkıyor erkekte dışarıya meyil ediyor
Heye bunu bende anlayamıyorum.. adam evlenmeden önce kedi gibi.. evlendikten sonra resmen azıyorlar..
bizim kadınalrın evlendikten sonra eleğini eleyip ipe asmasından kaynaklanıyor:)
Evliliği sadece seksi dizginlemek olarak bakıyorsan baştan kaybettin.
evdekini beceremeyip kendini erkek sanıp dışarıda * peşinde koşan amsalak
şeftalinin tadına bir kere bakan diğer şeftalileri de tatmak istiyordur da ondan..
allah evlilere bidaha bekarlara sabır versin demişler tadını alınca diğer tadlarada bakmayı çok isterler
Evde sorun vardır, emin ol
herkes değil bazılar öyle
kadının bintane bahanesi olunca
kadınlardan kaynaklanıyo
helalimin üstüne ne gül koklarim nede menekşe.
Tebrikler helal olsn size
eyv.
Karakter zayıflığı.
hepsini asıcan :))
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar