Pantolondan taşan alet ve testis?

Selam arkadaşlar. Size bir şey sormak istiyorum. Eşcinsel değilim ancak bazen erkeklerin pantolonlarının aletleri bölümüne gözüm takılıyor. Mesela bir yerde karşılaştığım bir adamın testisleri öyle büyüktü ki yürürken aletinin orada basketbol topunun yarısı kadar bir şey sağa sola gidiyordu. Ya da otobüslerde falan oturan özellikle hafif kilolularda inanılmaz bir şişkinlik oluyor. Ah onu okşasam falan değilde, acaba nasıl bir şey ki böyle görünebiliyor diyorum. Sizin de dikkatinizi çeker mi yoksa bende mi sorun?
Güncellemeler
+1 yıl
Mesela fotoğraflarda bakıyorum kendi pantolonuma, benim de ciddi anlamda şişkin görünüyor. Benimki 18 cm uzunluğunda ve kalın. Benimki böyle görünüyorsa bu gördüklerim akıllara zarar. Bugün bir kahvenin önünden geçiyordum mesela, küçük tabureye kiloluca bir adam oturmuştu. Apış arasından pantolon gerilmişti yani testis ve aleti bir kesenin içinden nasıl görünüyorsa öyleydi. Ona rağmen bacağının üst kısmının yarısına kadar şişkindi. Ayrıca erekte halde değil ve çok belirgindi. Yaş:23
Pantolondan taşan alet ve testis?