başından kötü bişey geçmiş olabilir mesela tecawüze ugramış olabilir ya da küçükken bilinçsiz şekilde bu ne diye parmagını sokmuş olabilir küçük erkek çocukları bu ne diye çekiştirir saga sola :))
ya da şerefsizin biri kandırıp hayalleriyle oynayıp yüz üstü bırakmış olabilir. şıklar çok
bu soru hangi şıka baglı..01 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılHersey o zarda bitmiyor evet ama bizim dinimiz ulkemiz yasadigimiz ortam bunu gerektiriyor ki bana göre de mantikli kapi acildimi iceri girenin sayisi belli olmaz ve bana göre kizlarda duygulariyla degil mantiklariyla hareket etmeli o konularda diye düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılKucuklen bisiklet surerken dustun pedalımı girdi.
Bunun ciddiyetini evleniceginiz zamam anlarsınız101 Yorumla
kızların bakireliği sorgulanıyosa erkeklerinde bakirliği sorgulanmalı kadın erkek eşitliği var sonuçta
2018 YorumlaÇok haklisin...
- +1 yıl
Kapa ceneni bence bir kizin kac kisiyle yatip kalktigi ne kadar onemliyse erkeginde o kadar onemli erkekler evlenirken namuslu kiz ariyo erkek eli degmemis ariyolar kizlarda birsuru kizla yatip kalkan erkegi napsin mantikla dusun biraz erkekler nasi igreniyosa oyle kizlardan kizlarda oyle erkeklerden igrenir
- +1 yıl
Erkek olarak kesinlikle katılıyorum
- +1 yıl
Ya Allah aşkına kızlık zarı ne için var?
Ayrıca bir Erkeğin kaç kişi ile yattığını anlayamazsın evlenince bu konuların açılmasına gerek yok kadın anlayamaz Erkeğin neler yaptığını ama kadının ki anlaşılır
Ya hem kadının vajinası bile Değişiyor zevk bile alınmayacak duruma geliyor - +1 yıl
erkegin kaç kişiyle yatıp klalktıgı anlasılmaz ama sonucta yapıyo bunu evlendıgınde karısına dilegetirdgini düşün kadın bıan iğrenir bana göre ikiside aynı sey kadınınki anlasılıyo dıye bısey yok kendinizi günahsız çıkarmaya calısmayın abi kadında esit erkekte kadına namussuz dersen erkegede şerefsiz deriz o zaman bu kadar uzatmya gerek yok
- +1 yıl
Ahh merve bakirligimi 16 yasimda aldi yanaklarimi ilk o kizartti ;)))
- +1 yıl
kızlıgı olmayan çok kız gördüm gruba bile giriyorlar hele ünv de olanların bazıları aynı evde kimin yatağında olduklarını bile bilmiyorlar denemedikleri birşey kalmıyor
Ben sana şöyle diyim bunu yazışara k ne kadar tartışsakta boş Allah'ını laşka kızlara laşka adamlar nasip etsin diyelim bu yeterli
Ve ben bozuk kız ile birlikte olur evlenirim ama kendi bozduğum ile evlenirim ortalık malı ile değil - +1 yıl
Elbette, erkeginde Allah katinda bekareti var.. kaybederse hesabini verir.. vede bskir esle evlenip bende bakirim derse esini kandirmis olur.. yani, esinden bosanmis ama hic evlenmedim demek misali igrenc..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
- https://www.youtube.com/watch?v=50LOmJdYhCM
banane!! sanane!! kime ne!!111 Yorumla- +1 yıl
ben atıcaktım abi geç kaldım :)
BenCanavarım denen ezik gevşek ibne, küfür edip engelleyince egonu tatmin ettin mi? Senin yorumlarından nasıl bir veled-i zina olduğun ortada zaten sende biraz erkeklik varsa bana telefon verirsin yüzüme edemezsen o küfürleri gelir o klavyeye oturturum seni ;)
00 Yorumla
+1 yılBen bakirim fakat evleneceğim kişinin bakire olup olmaması önemli değil yeter ki konusu geçtiğinde söylesin sonra evlenince söylerse felan güvenim sarsılır fakat affedebilir yinede kızlar mantıksal zekasını kullanamıyor malesef kandırılabilirler.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO Değil de benim merak ettiğim asıl mesele, biriyle bu kadar yakınlaştıktan sonra nasıl tekrar başka biriyle beraberlik yaşanabiliyor? Aklınız onda kalmıyor mu? Ben hayatımda sadece birkez biriyle öpüştüm, bir daha ondan başkasıyla asla yakınlaşamayacakmışım gibi hissediyorum sorun bende sanırım.
10 YorumlaNasıl bu duruma düştüğü önemli, sevip de kendini teslim ettiyse sonra adam ona hayvanlık yaptıysa, kader sillesini vurmus bende bişey demiyim derim ama bunu meslek haline getirmişse bir de ben katkı sağlarım :) yani ne diyim..
20 YorumlaBen sana sorayım bir kız 17-18 de biriyle yattı sonra zaman ilerledi sevgilileri oldu bu kız onlarlada yattı yaş geldi 24-25 e evlenecek ama bu kız onunla bununla yata yata vajina olmuş laşka bu konuda ne yapacaksın?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBakire olmayan kız da, bakirliği olmayan erkekte katıksız ırıspıdır. Aptalca bir mahalle baskısı yüzünden, toplumdaki sürü psikolojisi yüzünden millet skor peşinde. Bakirelikten ve bakirlikten kastım sadece fiziksel değil aynı zamanda ruhsal. Bakireliği bozulmasın diye önden birleşme yapmayıp onun haricinde herşeyi yapabilen daha da pislik.
00 Yorumla
+1 yılSünnet olur gibi aldırasım var oradan o zarı ,
Ne de çok düşünürler insanoğulları,
Keyfinden olandadır bunun günahı,
Sevmiş gönül bir kere bir hıyarı :D BEN YAZDIMM :D30 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılErkeklerin bakirliği şu şekilde öğrenilir:
İlk ilişkide titrer merk eder gözlerinden bunu belli eder. Çok fazla meni sıvısı açığa çıkar zevk suyu gelir. Kızlarda belli olmaz. Yaralanma sonucunda da kaybedilir.16 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDoğuştan da olabilir. Küçükken kendisi yapmıştır unutmuştur anlaşılmaz.
Cevap sahibi+1 yılBebekler vücudu tanımak için mast yapar ve unutulur. İnsanda beyin var olduğu sürece her şeyi unutabilir.
Denk gelip gelmeyeceğini nerden bilyon.
O erkek aptal değil tercübesizdir.- +1 yıl
insana o beyin bosuna verilmemiş önemli şeyleri o beyin unutmaz
ayrıca bebek napıyo alıp parmagınımı sokuyor diyelim ki senin dedigin gibi oldu
senin bu dedigin şeyi şurada 100 kişi varsa 1 kişi ya duymustur ya duymamiştir ben ilk defa duyuyorum
ayrica konu nereye sapıyor? yukarıda kast edilen sey bir kızın bilerek isteyerek başkaları ile yatması o nasil anlaşilmaz sen ondan bahsetsene
+1 yılsevdiği erkekle ilişkiye girmiş olabilir bu gayet doğal bir şey bunu hor görülebilecek bir şey olarak görmüyorum
10 YorumlaBu ne saçma şey kizligin olmayınca ne oluyormuş yine kızsin
31 YorumlaBen ne davullar gördüm her yerine tokmak degmis ama davul patlamamis. ...
20 Yorumlao* degillerdir, iliskiye girmislerdir sadece ama turkiyede o* gozuyle gorulen kadin modelidir. Onlarin bu dusunce kurbani olmasina, erkeklerinde bu dangalak dusunce tarzina acirim.
31 YorumlaEğer ben bu yaşıma kadar bir kadınla beraber olmadım diyebilcek erkek varsa tabiki bakirelik önemli. Anlaşılır oldu mu yeterince :) Sadece kadından beklememek lazım günahsızlığı.
30 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 12,2b cevap paylaştı. iradesine sahip çıkamayan insanlar olarak görüyorum
10 Yorumla
+1 yılFena şeyler düşünürüm. Kanatsız sinek gibi ya da uçan manda gibi, Kızlığı olmayan kız ne yahu? Kadın olur o. Detaylara takılma canım hayat hertürlü yaşamaya değer. Esas olan vicdan rahatlığıdır.
00 Yorumla
+1 yılOna kadın deniliyor kız değil. erkek evlenmeyecekse sorun etmez daha cok işine gelir. ama karısı etmez güzel birliktelık yaşar kızlıgı olmayanı iyice kullanır sonra tekmeyı vurur.
00 Yorumla
+1 yılyapmasa iyiymiş ama nden yapış diye de boğazına sarılmak yanlış. Herkesin kendi hayatı. ama evleneceğin kişiye bunu söylemende fayda var. son dakika sürprizi olarak öğrenmesin derim.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılNeden yok? bir hata mı yapmış yoksa zevk için mi? Pişman mı değil mi? Ve hala ilişkiye girmeye devam ediyor ise kötü düşünüyorum aynı şey erkek için de geçerli. ..
00 Yorumla
+1 yılKizligi olmayana kadin denir bikere dikkatini cekerim
67 Yorumla- +1 yıl
Haha saol
- +1 yıl
:D :D
- +1 yıl
Tskrler
+1 yılSaçmalık sen kız olsun istersin onun ilki olmak istersin ama sen ona giderken ilk olarak gitmezsin kızı bakire istersin ama sen ona bakir gitmezsin
20 Yorumla
+1 yılKızlar ya bu kadar düşmeyin halt yerken düşünseydin kim ne düşünür diye haa isteyerek te yaptıysan kime ne diye düşünmen gerek madem ki
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 318 cevap paylaştı.
+1 yılEskiden birinin altına girmiş şerefsiz, namussuz, karaktersiz olarak görüyordum şimdi ise banane diyorum hiç bir şey düşünmüyorum benden uzak allaha yakın olsunlar diyorum.
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAmaaan bize ne, sonuçta allaha hesap vermeyecek mi?
50 Yorumla
+1 yılOlabilir yani bu onun tercihi yasamak istemis yasamis derim kotu bir etki birakmaz :)
10 Yorumla
+1 yılKızlığı olmayan kız olarak düşünürüm. Sen nasıl düşünmemizi istetsin ya da istemezsin?
10 YorumlaBirisinin daşşağını kana bulamış bu kadar basit işte
10 Yorumlaerkekliği olmayan erkekler çok tencerenin yunarlanıp kapağını bulması gerektiğini düşünüyorum...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHerşey milimlik bir zarda bitmiyor.
Çok bakire gördüm zarından olan kişilerden daha namussuz.
Ama bakire olmayan biriyle de evlenmem buda var.02 Yorumla- +1 yıl
Celiskiye gel :)
Cevap sahibi+1 yılDoğruya doğru şimdi. :))
Gizli Üye(36-45)+1 yılbir kızın kızlığı gitmişse çok aşırı kötülemem. ama kızlığı olupta oral yapmş ve arkadan yapmışsa o kızdan nefret ederim. çünkü amacı başka bir erkeği kandırmaktır. saf erkekleri böyle kandırmaya çalışıyorlar.
00 YorumlaAllah yardım etsin sonraki hayatlarında. tabiki bir hayat kurmayı düşünürlese
10 Yorumla
+1 yılTercihler konusunda yorum yapmayayım ama evlenmeden cinsel ilişki doğru bir tercih değil.
10 Yorumla
+1 yılistemiş yapmış geçmişe takılmamak kendimizden sonrasına bakmak lazım saçma şeyler bunlara takılmak
30 YorumlaBen Evlenicegim Karımı Nasıl Kimseye Dokunmadan Beklediysem Oda Öyle Olucak.
00 Yorumla
+1 yılZina eden ile zina eden evlenir zina yapmadiysam güle gule. d
00 YorumlaNasil ne düşünüyürüm
Kendisinin bilecegi şeydir o
Sonucta ona ait olan bir durum00 Yorumla
+1 yılBakire olmayan en az bakir olmayan skor peşinde koşan, zevkleri uğruna onunla bununla yatanlar gözümde aciz, zavallı yaratık.
00 Yorumlanamus bacak arasında değildir. Ne bakireler gördük G. tü folloş olmuş girmeyen kalmamış :)
10 YorumlaKızlığı olmayan kızın alnında yazıyor mu kızlığı yok diye?
00 Yorumla
+1 yılKızların kızlığı mı?
Bu nasıl bir soru şeklidir arkadaş ya?10 Yorumla
+1 yılerkekliği olmayan erkekler hakkında ne düşünuyorsam aynısını düşünüyorum :))
00 Yorumlabir erkek ne kadar bakirse kızda o kadar bakire olmalı ama erkek bakir değilse bakire kız aramaya hakkı yok
10 YorumlaNasıl yitirdiğine ve pişman olup olmadığına göre değişir
00 Yorumlaeğlenmek isteyen kızla eğlenilir evlenmek isteyen kızla evlenılır.
00 Yorumla
+1 yılhiç bişe düşünmüyorum :))))))9 beni ilgilendirmez benden uzak allaha yakın olsunlar :))99
00 Yorumlagiden gitmiş kalan sahaları atağa karşı korumak lazım
10 Yorumla* sanki alnında yazıyor kızlığı yoktur diye. Herkes için normal şeyler düşünürüm.
00 YorumlaZevk için yapsa dahi kimseyi ilgilendirmez.
111 Yorumla- +1 yıl
Bencede özgürce seks yapmak lazim
Gizli Üye(30-35)+1 yılbekaret bacak arasında değil beynindedir diyenlerin beynini siktiler şu anda...
20 Yorumla
+1 yılBence o kizlarin bir emaneti o emaneti dogru zamanda ve dogru kisiyle o hakki kullanmalilar
00 Yorumla
+1 yılKaldimi ki kimliği olan herkes biri ile yatıyor artık önemi yok
00 YorumlaAçıkcası o. Ruhlu değilse evlenebilir erkekler ama o. Ruhlu birine hak ettiği şekilde davranırlar
00 Yorumla
+1 yılevlilik geçirmiştir ya da cahilliğinden yani istemem öyle kızı
00 YorumlaBekarete onem vermiyorum.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevlenmeyeceksem sıkıntı yok, öyle biriyle anca gönül eylendiririm
00 Yorumla
+1 yılTranssexuel oldugunu dusunurum;))
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimki yok verdim gitti verdim gitti..))
41 Yorumlakesin "aşk" adı altında vermiştir birine:p
40 Yorumla
+1 yılorsbu olduğunu düşünürüm ne düşünecem?
02 Yorumla- +1 yıl
soruyu soran kadın zorunamı gitti? eksi vermişsin umrumda değil eksiler ama kızlığı olmayanlar hakkında namus timsali diye mi düşünücem?
kızlığı olmayanlardan kasıt gayrimeşru şekilde kızlığı bozulan evlenmeden bozulan kızlıktan bahsediyorum blackss86 gbi sen tam bir or. cocugusun
+1 yılParadoks gibi be :D kizligi olmayan "kizlar".
10 Yorumla- Devamını Gör (49)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar