özellikle bayanlar kendi kendinize kullandgniz oldu mu ?
Yada erkekler damlayı parternize verdikten sonra nasıl bir değişiklik oluyor partnerde ?
Yada erkekler damlayı parternize verdikten sonra nasıl bir değişiklik oluyor partnerde ?
hacıı hiç sorma partnerin bütün bedeni cinsel isteği tatmin etme yerine dönüyo kullandırt göbekten dahi giriş yaparsın :)) bir şeyler yaşıyorsan damlayı versen ne artacak yada ne eksilecek . hadi diyelim yaşamıyorsun ama yaşamak istiyorsun kusura bakma mastır denen bir şey vardır lügatlarda o mastıra sen avuca mahkum kalacaksınnnnnn :))
Sinergy idi sanırım adı ondan kullanmıştık bir sefer performans arttırıyor sadece erkekte olduğu gibi, hani öyle üzerine saldırma filan yok ortada. O zaman ki arkadaşım çok durgundu yatakda baya hareketlenmişti yorulmuyordu pek, olan bana oldu ):
damla değilde sevgilim benden habersiz bi içecek almıştı... pembe 330luk bi kutudaydı. kola şişesi gibi ama lacivert zemin üzerinde bayan işareti yani vardı pembe renkte... içmeden önce görmedim ama içtikten sonra gördüm kutusunu :D adını hatırlayabilsem keşke ama hatırlayamıyorum ama tavsiye ederim ;)
Etkisi Nasıldı neydi
ateşlenme yapıo ama sex için değil bi terleme filan gelio sonra partnerinin dokunuşları hareketleri etkilio seni... o gece bitmemişti bizim için.
bu olmasın :)
evet işte bu :D
evet o da mavi zeminli üzerinde de bay işareti var...
Bayan uyarıcı damla almadan önce yorumları mutlaka okumanızı tavsiye ederim. Bayan uyarıcı damla kullananlar nasıl memnun mu ve kaç dakikada etkisini göstermeye başlıyorlar bence kesinlikle okunması gereken bir yazı derim bakın.
Cevap
10Cevap
erkeklerin parsında gözü olan firmaların yalanıdır kadının kanı kaynamıyorsa yapacak bişey yok kadını senin kokun azdırır o da senden hoşlanıyorsa teninin kokusu afrodizyak etki yapabilir şimdi bana yorum yapar kızlar ayyy ne iğrenççç diye ama hepsi bilir bunu
Normal ilişki varken oral,anal bilmem ne stili neden?hadi stili es geçtim ama karşımızdaki de insan.
Not:Sana yapılmasını istemediğin şeyi,sen bir başkasına yapma.severim bu sözü :)
Bayan azdırıcı olarak kullanılan en iyi damla bence Golden Lovita diyebilirim. İçerisinde genellikli L-Arginine bulunan bu damlaya isterseniz bakın derim.
Dudaktan öpmeye başla boyuna in kulak memelerini öp hafif ısırıklar at yavaş yavaş aşşağıya in damlaların yapamadıklarını yaparsın.
Kadın azdirici ilaçlar bir ise yaramaz oral yaptırmaz kadını daha azgın yapar belki bu sefer facesitting yapar kalmaz sen başka yöntem bul
Etkileri var tabi buradan tüm hayır cevabını verenlere soruyorum denemişlermi acaba ? ben denedim sonuç aldım buraya dürüst cevapların yazın lütfen
absolute-smirnoff-absinthe..bu markaları kullandm.arada da jack daniel's :D
Azınca yapacak mı dersin? neden yapmadığını öğren önce belki tiksiniyordur
Katılıyorum..Bir zamanlar yapan kız arkadaşım,oralı tamamen terk etti.Sormadım nedenini ama hoşlanmadığı kesin.zorlamıyorumda..
kullanamdım
bence işe ayramaz ama o tür şeyler apra tuzağı
hiç bi etkisi olmadı mı
Hiç bir işe yaramıyor
denedin mi? :D
saat 12yi geçti fantaziler yine açığa çıktı
zararlıdır boşver doğal yollardan dene
içki içir bence.
traş bu muhabbetler
hayır
Varsa eline ne geccek
kızın birine tuzak kuracak. onursuz bir davranış.
hayır amacın ne yani ?
para tuzagı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar