bana evlenilecek kızın gögüs büyüklüğünü.. göğsü kapalı bi bayan fotosundan ..link yaparmısınız?
bana sanki evlenilecek kızın gögüsleri büyük olamamalı gibi geliyor da...?
bana sanki evlenilecek kızın gögüsleri büyük olamamalı gibi geliyor da...?
evet canım en fazla 80 olmalı aslında. çünkü evlilikten sonra doğumdan sonrada büyüyor göğüsler. büyük göğüslüler için sarkma riski artıyor ancak küçük göğüslülerde evlendikten sonra ideal bir göğüse sahip oluor... ne yazıkki benim göğüslerim büyükler şuan için mutluyum ama ilerde nasıl bir hal alırlar bilmiyorum :)
Bu ne saçma bi soruyo evlenirken artık göğüs ölçüsüne mi bakılıyo ?
ahaha dur gaza getirme beni :D
şimdi mantığım şu oldu bu soruyu kurarken..p*rno yıldızlarının göğsü büyük demekki büyük göğüs daha fazla sex içerikli yani p*rno yıldızları sexy..ve erkekler evlenirken sexy kızlardan çok tatlıı kız sever..o halde tatlı kızın göğsü çok büyük olmamalı diye bi mantık kurdum:))puhhaa:))
du şöyle bi soru sorucam..tatlı kızın göğüsü büyük olmalı mı?:))
iyi de onlarınki başka bişey :D tövbe tövbe :D
Emdirmicek ya evlenecek ne yapacaz göğsü ne kadar büyük ne kadar küçük, evleneceğimiz zaman fiziğe bakış açımız %40 oluyor %60ı kşilik, %60a önem ver
Madem ki çok istiyosun al bakim :) link
beğendim:))
Cevap
17Cevap
evleneceğin kadını göğüsten seçenlere link öneririm
ayy ya bende heyecanlanmıştım...nası bi kız çıkacak diye::))..puhaha
MEME DEDIGIN BAYANIN HERSEYI DIR...memelerı kucuk olan bır bayan... balkonu kucuk olan antalya dakı bır yazlıga benzer... :D
:))
aile boyu eşine de yeter bebeklerine de link
Düşünsene adam evlenicek metreyle geziyo falan:) göğüslerini ölçmem lazım su kadar cm olmadan olmaz:) çok saçmaaaaaa
boyuna bakma işlevine bak :) göğsü küçük yada büyük diye kızdan vazgeçeccek tek erkek bulamazsın herkese göre güzel bir karşı cins vardır yüzün güzel olsun yeter
göğüs için mi evlencez be önce karılığın ne oldugunu anlamak lazım.
nerden çıkardın bunu? neden büyük olmaması gerekiyormuş?
çünkü çok cinsel içerikli
saçma bir düşünce içerisindesin. göğüsler annelik işlevinin en temel aracıdır. yani anneliğinizle ilgili büyüklüğü. küçük ya da büyük olacak diye bir kaide yok. güzelse konu kapanmıştır. ayrıca cinsellik evliliğin temelidir. evlenince eşinle evcilik mi oynayacaksın :)
güzel evcilik oynarım..:))..çok güzel:))
evlenmeyi kim bekleyecek diyorsun ;)
link gayet güzel bir göğüs :)
evlenilcek kızın göğüs büyüklüğü diye bir kavram yok.
bu küçükmüş yahu
bana bu boyutlar daha güzel geliyor
öyle bısı yok manyakmısın kız kırık olmasın yeter sıkıntı yok
böyle soruya böyle cevap
sizin evde elma yokmu ona bak işte :D
daha neler görecez :)
Ahaha bi bu eksikti :d
Büyük göğüslü kızlar ne yapcak o zaman :))
seven her türlü sever be bunlar teferruat :)
Kafayı yemişsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar