Bu ne l*n her taraf abaza dolmuş, yok vurduracan, çaktıracan, yok ben yaparım, amma şerefsiz varmış harbiden. Bu kadar iğrenç olunur mu? Kendi popoları büyümüş belli başkalarına karışıyorlar. Sizden bunu beklemezdim. Bu kadarını beklemezdim. Tanımadığınız bir kadına bile "çakmak/ vurdurmak" istiyorsunuz. Mideniz doyuyor belaltınız doymuyor galiba. Utandım l*n kendimden utandım. Ne bu arkadaş, ne popo sevdalısı varmış. Dönün kendinizinkine bakın o zaman. İnsanlar böyle insanlar yetişsin diye mi öldü? Hayır. O zaman adam olun.
60 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılgaleri7.uludagsozluk.com/.../...u-geldi_362265.jpg
Bence bundan alabilirsin :D Jennifer lopez kadar buyuk popon olur Allah cezami vermesin :D102 Yorumla
Soran+1 yılBu ne yaa :D
Cevap sahibi+1 yılpopo :D
+1 yılSquat yapacaksın..
img0.joyreactor.cc/.../...D0%B9%D0%BA-1311283.jpeg
Görüyorsun ki normalde gayet kılçık model olan ablamızın, sırf bu sayede takdire şayan bir. ötü olmuş..01 Yorumla
Soran+1 yılBu mu squart dedikleri demek ama ben o agirligi nasil kaldirayim :(
Hepsini dik birbirine bari kolay olur :D
537 Yorumla
Soran+1 yılIyi fikir de her hafta kulot sayisi artiyor onunla mi ugrascam
Soran+1 yılartilari da kaptin sayemde :(
Soran+1 yılBenim sorum benim popomun ilham oldugu bir cevap oldu :(
- +1 yıl
kopmalık yorum :D :D :DDDDDDDDDDDDd
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
221Cevap
+1 yılSpor yaparsan daha güzel bir görüşüne sahip olabilirsin. Sen burada ki abazalara aldırma onlar gögüs kasım var gibi gözğksün diye neler yapıyorlar dediğimi bir dene
32 Yorumla
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Teşekkür etme puan verde işim görülsün
Cinsel Yaşam konusunda 377 cevap paylaştı. www.google.com.tr/.../silikonlu-kulot-5434 bu işini görür
11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkur ederim :)
Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı. Çorapçılarda silikonlu kilotlar satılıyor. Poposu var içinde aynı süngerli sütyenler gibi adsfghg
71 Yorumla
Soran+1 yılBakacam tamam sagol arkadasim :)
+1 yılPenti'de falan var popoyu büyük gösteren iç çamaşırı onlardan al bari
11 Yorumla
Soran+1 yılHic duymadim bakacam o zaman
Hileye başvurma. Bırak küçük olsun. Poponla değil kafanla düşün. Takma popo takma göğüs, takma dudak takma kirpik...
Biraz gerçek olun.
Evlendiginiz adamın ki de takma çıkarsa ne olacak?51 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılçözüm bulabildin mi? ben bir kere şal koymuştum pop*ma mzncmxn ama şekilsiz durmuştu olmadı benimde pop*m küçük yöntem arıyorum. benim derdim aslında erkekler değil ama kız arkadaşlarım arasında çok dalga konusu oluyor artık kötü hissetmeye başladım. mesela kısa tshirt giydiğimde falan sanki g*t varmış gibi bide kısa giyiyosun diyen can sıkıcılar var malasef
10 YorumlaYorumları okurken gözümden yaş geldi ya :D :D bazen kalça hareketleri var onları yap hoc olmadı birisi paylaşmış bak jlo poposu diye bişey satılıyor onu alırsın da giyme öyle üst üste zor olmuyor mu ya? :D
02 Yorumla
Soran+1 yılCok rahatsiz oluyorum kiz ama napim g*t kucuk olunca katlaniyorum :(
Kontrollü kilo almak için ilk olarak bir diyetisyene sonra gerekli kiloya ulaştığında ki bunu diyetisyen belirleyebilir fitness'a git istediğin şekle sokarsın ama en kolayı kendinle barışık olmak daha kolay daha zahmetsiz kendini fazla kasma yani bide 46 kilo nedir yahu hiçmi yemek yemiyosun
00 YorumlaBence poponu büyük göstermeye çalışma itici oluyor.
Erkekler artık büyük götlerden bıkmaya başladı.
ama göğüslerini büyük gösterip ve biraz açık giyerek göğüs çatallarını göstererek dikkat çekebilirsin.
Ve eğildiğin zaman göğüs uçların veya göğüslerinin büyük kısmını gösterecek kadar geniş tshirtler giyebilirsin :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl33 Yorumla
Soran+1 yılBu ne ya kulot mu bu
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
+1 yılpoponun kararında olanı güzel. Küçükse de büyütme, erkekler ne ister diye düşünüp vücut şekillendirmek pek akıllıca değil. Benim gibi bazılarımız için küçük popo daha çekicidir, şahsen büyük popo koca meme ıyk.
00 YorumlaKendi doğal hali daha güzel bence illaha kafana çok takiliyorsa iki iç çamaşırını bir birine dik arka kısmına elyaf doldur orantılı şekilde arkani dolgun gösterir ama popon bence o şekilde de çok tatlı gorunuyordur
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kilot ve döt ikilisi sorusuna gelen cevap adetine bak sanırsın hepsi döt büyütme uzmanı şuraya boklu donunu atsa birbirinizi ezersiniz piiii
31 Yorumla
Soran+1 yılCok kötüler :(
+1 yılBence kafana takma seni seven ve sevmek isteyen hertürlü sever bir yerlerin için seviyorsa sevmesin zaten gerçek sevgi değildir onunkisi ama illa da istiyorsan sporla mümkün estetiksiz yaptırmak istersen tabi
00 Yorumla
+1 yıl11 Yorumla- +1 yıl
bez bağla
külot giymene gerek yok şu daracık olan pantolonlardan giyersen kalçaların bütün hatlarıyla ortaya çıkacaktır ve erkeklerin ilk bakacağı yer ya kalçaların ya da vjnan olacaktır. tabi üst kısımda dar giyersen göğüslerine de bakarız erkek milleti olarak
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılwww.kizlarsoruyor.com/.../q2213576-j-lopez-poposuna-sahip-olmak-isteyenler-buyrun
bundan lazım sana kesinlkle :D00 Yorumla
+1 yılkalçası ufak olanların memeler başını alıp gitmiş oluyor genelde. memelerden kurtarırsın. ha hem götte hem memede iş yoksa öl zaten.
10 Yorumla
+1 yılAllah sen bildiği gibi yapsın ahahah iyi güldüm akşam akşam :D
11 Yorumla
Soran+1 yılNe mutlu kiz birde ben gulsem :(
Anal ilişkiyle büyüyor diye bir efsane var. Ne kadar doğru bilemem! Bende pantolon dışından Penisim büyük gözüksün diye büyük gösteren boxerlardan giyiyorum. 😎
00 Yorumla
+1 yılhahahhaah neden böyle bir çaba içersine girdiğini anlayamadım doğrusu koca götlü kızlardan kimse hoşlanmaz böyle yumurt gibi olacak kadının poposu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılYumurt kadar bile yok bende ama :(
- +1 yıl
hımmm o zaman bilemem :) ama dert etme zamanla büyür
+1 yılbu sözünden sonraki abazalık seviyem
galeri8.uludagsozluk.com/408/abaza_524265.jpg00 Yorumla3 tane külot giymen neyi değiştirir :D safinaz gibi bişeymisin yoksa :D
01 Yorumla
Soran+1 yıl46 kiloyum sanirim safinaz oluyo :(
+1 yılDans et, belini sağa sola kırarak
Her gün 1 saat yap
Birkaç aya devasa farkı görüceksin :D03 Yorumla
Soran+1 yılGercekten mi ya
- +1 yıl
Yalan olsaydı şimdi öbürünü de büyütmeye çalışıyo olmazdım
Ne bileyim büyüyeceğini masum masum dans ediyordum - +1 yıl
Acı gerçeği aylar sora fark ettim :(
Nedir bu güzel görünme sevdası anlamadım. Hiç birşey yapma seni herkes olduğun gibi kabullensin, zira kıçına bakandan zaten sana hayır gelmez...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılspor salonuna gidip orda squat yapmanı kesinlikle tavsiye ederm 3 ay sonra gözle görülür şekilde çıkıntılı bir popon olur devam edersen 1 senede istediğin şekle sokarsın poponu. gidemiyorsanda netten araştır evde yapabileceğin squat hareketlerini
00 Yorumla
+1 yılBence elini ayağını bağlayıp poponun üstün ziplamalisin böylece sisip buyuyecektir. hayal edin gençler imkansız değil asdfg
10 Yorumla
+1 yılSenn beklediğin cevabı soyluyorum buyumesine gel yardımcı olayım ikincisi ise senn fake olduğunu düşünüyorum 😄
00 YorumlaBiz küçültme derdindeyiz millet büyütme derdinde :D 3 az değil mi
12 Yorumla
Soran+1 yılAma cok skiyor sonra rahat edemiyorum ki :(
https://hizliresim.com/2Q9raj
Sen görmedinmi hala 😆😆10 Yorumla
+1 yılKarpuz yata yata büyür derler. Başka yöntemle büyütenlerde var tabi asdhkasdasd
10 YorumlaGötle beyin yer değişmiş sende ondan küçük ondan tabi
40 Yorumla
+1 yılKilo alsan veya squat hareketlerini yaparsan büyür, 3 külot giyeceğine popo kaldırıcı külotları niye kullanmıyorsun.
20 YorumlaPopoyu büyütme cabbasina gircene dogru pantolonu ala bilirsin
00 Yorumla
+1 yılarka o şekilde kabarıyosa ön de kabarır dikkat edin. saygılar.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet :(
+1 yıl:) popnun ustune çok otur gelişim çağındaysan büyür bir başka yöntem var 18 artı onu demiyorum hiç bayansın sonuçta terbiyemizi bozmayalım
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞaka mısın sen? :O şu an psikolojim bozuldu. Evlenecegin adama heyecan yaratacatmissin gibi bir sey yani. Direkt kutuya gitmek isterse napcan :D 3 bir de yani? asdfghj
14 Yorumla
Soran+1 yılIste o zaman b*ku yedim demektir :(
Cevap sahibi+1 yıl:D kusura bakma cok komigime gitti. Òhöhöh tamam ciddiyim. Ya canim bence dogal haline alis kendine o kadar sıkıntı etme yani. Boyun ve kilon kac bir de yasin kac?
Cevap sahibi+1 yılSu an hunharca guldum :D :D
Çıkartınca mal ortada olacak bari önceden heveslendirme :-D
11 Yorumla
Soran+1 yılIsin aci tarafi o zaten :(
+1 yılGerçeği kabullen, böyle üst üste iç çamaşırı giyeceğine. Ya da git biraz kilo al.
00 Yorumla3 tane külot giyceğine takma silikonlu külotlar var ondan al
02 Yorumla- +1 yıl
ama gercek olmadigindan sonra neyime yaradi..
Ha büyük ha küçük g*t iste sanki cok goruyosun napacaksin birak takma bu kadar
00 YorumlaEliptik bisikletle yapacagin egzersizler işini gorur.
00 Yorumlakendine bir sıpa edin. köyden getirt. evcil hayvanım dersin.
00 Yorumla
+1 yılmillet koca götünü eritmeye çalışır buda kalkmış g*tüm küçük napimde büyüsün diyo. eskişehirde bir hoca varmış süphanekeyi tersten okuyo üzerine üflüyo bir bakıyosun semer gibi götün oluyo :)))
00 Yorumla
+1 yılKiloyada bagli bence kackiosun mettim?
kilo alirsan ama her yerin daha irilesir arkadan iliskiye girmeyi dene piponun ustunde otur surekli genisler :)00 YorumlaTük kızlarıda bozuldu artık. İnsan namusunu emanet edebileceği bir kız bulamıyor artık. Napcan poponu büyük gösterip. Şimdi kızlar erkeklerden daha abazingo:)
21 Yorumla
+1 yılPopo büyütmek için fitnes yapmalısın bak bu şekilde kanka😊
https://youtu.be/bY1sVeCFlnI00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyat canım bol bol. benimki benden ayrı bir cumhuriyet ilan etti yata yata :D
32 Yorumla
Soran+1 yılNe sanslisin ya :D
Cevap sahibi+1 yılahah :D sen öyle san :P
+1 yılSpor yap kocaman popişin sütun gibi bbacakların olsun
11 Yorumla- +1 yıl
Aynen
3 tane yetmiyorsa 13 tane giyin bunuda mı ben söyliyim :D
01 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor rahat degil :(
+1 yılDötüne ne çok talip varmış böyle hahaha
Canlı yayın senin sorunla doldu.02 Yorumla
Soran+1 yılBir soru sordum patladi gitti :(
- +1 yıl
Valla öyle.
Çok meraklısı varmış. :)
Ajjagashsgsgs fazla olmuyor mu ya bir garip gelir insana sjsjshs
02 Yorumla
Soran+1 yılBir agirlik çöküyor ki anlatamam :(
Sonra erkekler neden bukadar abaza diyorsunuz. Kız olduğumdan utanıyorum sizin yüzünüzden.
77 Yorumla
Soran+1 yılErkek ol o zaman kanka
Soran+1 yılBen hanim hanim hanimcigim kendi konusmandan belli kimin kalt*k kimin orpu oldugu hadi sktir ol git o at agzna sokturmadan
- +1 yıl
çok haklısın aynen katılıyorum, helede şu nerdeyse erkeklerin üstüne atlayan ne isteseler yapan kızlar kadınlar yüzünden her kızı öyle zannediyolar. hiç bişey sadece erkeklerin suçu değil
- +1 yıl
Canım benim bu kız insanca bı şey sormuş rahatsız ediyorsa seni gidiceksin biz kız nasıl olunuyo senden ogrenecek değiliz erkeklerde boş boş işlerle ugrascaniza kendi islerinize bakın oturupta kızların ne yazdıklarıni okumayin bole yapıp kendinizi adamı sanıyorsunuz sende onlara destek vererek dikkat çekmeye calisma.
Gizli Üye(36-45)+1 yılYa ben eritmeye çalışıyorum. Dikkat cekmesin diye. Sen ne diyorsun yahu :dd
14 Yorumla
Soran+1 yılAma cok kücük :(
Cevap sahibi+1 yılDaha iyi. Büyük olunca ne olacak? O, bu, şu için yaşama. Benimde aksine dikkat çekici ve rahatsız oluyorum. Spor yapıyorum. Bunları kafana takma bu kadar.
+1 yılDestekli sudyenden sonra destekli kilotlar çıkarsa şaşmayın :D
01 Yorumla
+1 yılbüyük gösteren çamaşır yapmışlar, ondan kullanabilirsin,
00 YorumlaAllah vergisi heralde.. bol yemek ye kaldırma gtunu bak nasıl büyüyo :D
10 Yorumla
+1 yılGenetik o hiç bir şekilde yapamazsın. Estetik ameliyat tek çözüm
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya küçültcem diye gitmediğim spor yapmadıgım diyet kalmadı ne büyütmesi
03 Yorumla
Soran+1 yılAma benim hic yok ya :(
Cevap sahibi+1 yılçok iyi olurdu valla:D
Gülmeyecem, gulmeyecem :D Yağlı şeyler yemelisin hamur işide olur :) bir yolu daha var ama onu bosver ilk dediğimi yap :)
00 Yorumla- Devamını Gör (262)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar