AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Cinsel arkadaşlık
Herhangi duygu olmadan yalnızca sevişme amaçlı arkadaşlık
f*ck boddy yani sadece cinsellik için takılalım diyor.
Cidden mi
Evet
Tamam mı diyim sence
Sen bilirsin 😅 duygusuz cinselliğe okeysen kabul edebilirsin ya da ben sevgili olmak istiyorum, seviyorum, bağlanırım diyorsan hiç girişme.
26 yıldır öküz gibi yatıyorum bilemedim
Evet dicen tabi
Ay bu yoruma gebericem😅 bağlanacaksan aman diyeyim.
Bağlanınca ne oluyor kitli mi kalıyorum içerde
Ya birak baglansin en azindan sevemedim dokunamadim demez pismanlikdan iyidir
Yav aşık olacaksan diyorum Allah kahretmesin😅
Aşık olunca ne oluyor ekstra duygu mu veriyorlar
Dostum sen ne aska ne fbye hazir deilsin erkek dostumuz 🤣 sen bunu buraya sorman bile hata millet mesajla ev bos diyince yeni nesil icatlar bulup kizin evine ucmayi ogrenio bizimki daha idrak edemiyor 🤣
Bağlanırsa unutamaz falan sıkıntı olur sonra unutamadan biriyle evlenmeye kalkışırsa karşı tarafa da kendine de yazık, boş işler nerden biliyorsun diye sormayın.
Aşık olursan kız seninle sevgili olmak istemez işini halleder defolup gider sen de orta da kalırsın kısacası üzülen sen olursun. Hiç ask acısı çekmedin mi
Karşı tarada neden yazık sonuçta fb olacakmışız
Kanka aşk ve fb aynı duygular içinde değil mi
Sormaya gerek yok benim gibi tecrubelisin belli 🤣 ama en azindan tuh be firsatim vardi esek kafam demez yillar sonra
Evlenirsen evlenecegin kadına yazık olur çünkü sen eğer şu an ki kıza asik olursan onu unutamadan evlenirsen diyorum, büyük sorun. Anlatacam diye var ya
Lan seni bizmi yataga sokalim git tamam olur de seninle herseye varim de teninin kokusu dunyanin en gunzel manzarasinda esen ruzgardan daha guzel de yuru hadi yalah
Evleniyorsam neden yazık olsun ki
Fb aşk aynı şey değil sadece cinsellik için takılıp o insani sevmemek fb eger asik isen ikisini de istersin.
O zaman o bana fb olalım dedi bende aşık olalım mı diyim
Eğer bir insanı unutmadan hala başkasını severken evlenirsen evlendigin kişiye saygısızlık olur güzel arkadaşım. Yorum kasmak icin sorduğunu düşünüyorum artık.
Yok be kanka ne işim olur
Kızı seviyorsan hayır de hadi iyi günler.
Evet de pisman olmazsin
La adamı gaza getirme sen de aşık olursa kıza bak nasıl pişman oluyor görürsün.
La birak aski mesji bizde asik olduk fbmizle sonuc onu asik ettim 🤣 sen gec fblik bile bir firsattir sansdir fbyken akli almicagi romantiklikleri yaparsa asik eder hic yokdan iliski kurulmaya baslaninca kacinilmazdir ask
Ne biliyorsun belki kadın aşık olmayacak? Emin olamazsın... of neyse sen aklına girme zaten kafası karışık.
Yok yok sen git tamam de dostum bakma sen en azindan kendiside istiomus kokusunu alamadim demez enazindan pisman olmaz
Bak vallahi sinirlendim şu an arkadaşım belki adam aşık değil? Olmasın diye uğraşıyoruz burada, bok çukuruna gönderme.
Dostum tadina bakmadim demez en azindan boş ver gitsin bak cok pisman olur ask acisindan daha kotudur bu pismanlik 🤣
Sen abazasın diye herkes abaza değil sırtlan erkek modelisin. Seviyorsa kızı senin gibi iğrenç gözle bakmaz bi git işine.
Sirtlan deilim surungen arkadasim parazitlesme
Ahaha ben neden surungenmişim? Sevmediğin kadınla evlenmişsin sonra da gozun dışarı kayıyor sırtlansın işte neyse iyi günler uğraşamam.
Herkesin kendi hayati hanimefendi isine bak
Sakin ben araba kullanıyor o yüzden cevap veremiyor şimdik ikiniz arasında kaldım ne diyeyim bilemedim valla
fenerbahçeyi tutalım diyo
Kanka ama ya tutmazsam
belinden kavra klasda
Adama yanlış bilgi verme
@nobodyask sorusu kalkmasın diye uğraşıyorum :((
Yani ilk görüş doğru mu
kral kızın dediği şey doğru
FB yi her görmemde ben de öyle düşünmüştüm 😂
fenerbahçeli olalım işte
cinsel açıdan mutlu et diyor
Hanimefendi cevab vermis