ayaktayken yaptim ona ama kafami bastırıyor. Ve sürekli gözlerine bakmami istiyor. Bu normal mi?
Cevabın nedir?
kendisine baka baka yapmanı istemiş senin onun gözlerine bakarak zewkle iştahlamı yapıyor yoksa öylesinemi daha tahrik olmak istemiş çocuk işi biliyor :))))
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGöz teması samimiyetin, seksin olmazsa olmazıdır. Sen utandığın için sana garip geliyor sadece, o kadar.
00 Yorumla
Mübarek günde birde.. :D
32 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
11Cevap
Uff deli misin sen arada baygin baygin bakarsan ben cildirt girtlagina kadar sokarim
10 Yorumla
+1 yılherseyı yapabılırsın yaptıra bılırsın sıkıntı yok esler arasında gunun ayın onemıyok
00 Yorumla
+1 yılbayram hedıyesımı verdın herseyıster erkekler yakında analda ıster benden solemesı
00 Yorumlacehenme gideceksin bu normalmi? bide zina yapıyorsun bu normalmi günah işledin bu normalmi?
12 Yorumla
Soran+1 yılCehenneme gidecek olan benim?
- +1 yıl
Allahın razı olacağı şeyler yap onun rızasını ara seni yaratan Allah gideceğin yer cehennem cehennem 7 tabakadan oluşuyor en hafifi beyni fukur fukur kaynatır ebedi cehennemde kalmak var Allah beni unuttu mu diyorsun Haşa Allah kulunu asla unutmaz. Serçecikler bile çırpınıyor bir şeycikler yiyebilmek için. Siz kendiniz için çalışmazsanız kimin size ne hayrı olacak? Zindanda yıllarınız geçse deve kabirde çürüyüp un ufak olsanız da Allah sizi unutmaz. Nasıl unuttuğunu düşünürsünüz ki Sizi gece uyutup sabah uyandıran, nefsimizi gece alıp sabah geri gönderen Allah’ın sizi unuttuğunu nasıl düşünürsünüz. İmtihanın sürüyor.
Plaketin hazırlanıyor
21 YorumlaFilmlerde hep öyle görmüş çocuk napsın 😊
10 YorumlaŞey bulmuş kıllısını arıyo :D
00 YorumlaÇok p*rno izlemiş :):)
07 Yorumla
Soran+1 yılYok artık :) oral yasamak cok mu zor allasen
Soran+1 yılHaa :) olabilir bakirdi
Soran+1 yılBende bakireyim :) bakire olmasam gidip oral ole vakit mi kaybederim?
Soran+1 yılİle*
+1 yılAdam ego manyağı bilgine
10 Yorumla
+1 yılGüzel hikaye 1 dalda oscar alırsın
00 Yorumla
+1 yılKedicik seni :)
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçok p*rno filmi izlemiş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDaha neler istcek o
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında