23 yaşımdayım, aşırı saf, iyi kalpli, kötülük bilmeyen, herkes tarafından sevilen herkes tarafından beğenilen birisiyim. Karşı cins bana merhaba demek içi ölüyor ben 1 yıldır sevdiğim birisi için ağlıyorum. Bu insanı 1 yıldır seviyorum hatta 1 yıl 7 ay. Aynı fakültede okuduk bir şekilde tanıştık araya pandemi girdi çok nadir ona yazardım ya beni geçiştirir ya da bana görüldü atardı neyse bir kızla 6 aya yakın çıkmıştı çok üzülmüştüm kızdan ayrıldığını öğrendim ona ufak ufak adımlar attım faceden ekledim falan sonra buna hafiften açıldım bana af edetsiniz seks olmazsa olmaz, ciddi ilişki adamı değilim falan dedi onun gözünde sünepeyim çok gücüme gidiyor. Bununla ilgili kaldıramayacağım başka şeyler de öğrendim onun şoku hala üstümde aylar geçmesine rağmen. Bana baktığı anlar oluyor bazen, dün mezun olduk sanırım hayatında birisi var tam bilmiyorum ama onu unutmak cidden zor oluyor bugün onunla ilgili her şeyi sildim ama ağlamam durmuyor gözlerim kıpkırmızı bir şey yemiyorum ki sağlıklı bir insanda değilim kronik hastalığım var. Ne yapacağımı bilmiyorum, kalbime başkasını alabilir miyim? Saf dünyama yakışacak birisi hayatıma girer mi inanın bilmiyorum ama bu yaşadıklarım beni çok üzüyor.
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBak burada seks olmazsa olmaz diyor ben burada kopuyorum ondan uzak dur seni üzer sonra sen ona ilgi diyorsun anladım ama o sana karşı hiç duymuyor seks olmazsa ne demek yahu demek ona kendini versen daha beter üzecek seni onu unut bence kardeşim o doğru adam değil bence amacı seks olduğunu açıkça söylüyor adam bak
08 Yorumla
Soran+1 yılAma 6 ay bir kızla çıktı 6 ay hep seks mi yaptılar acaba? Sevdi bu kızı tabi ayrıldılar ama bu gücüme gitti
Cevap sahibi+1 yılAnlıyorum seni bu adam o kız ile ne yaptı ise yapsın boş ver o sana göre bir insan değil bence
Soran+1 yılBelki... bu adam yüzünden 2 gündür ağlıyorum yemeden içmeden kesiliyorum unuturmuyum ki onu gezdim ettim arkadaşlarla kpnuştum ama tek kalınca o zor olıyor işte
Cevap sahibi+1 yılSenin ile tek anacının seks olduğunu düşün çünkü o öyle düşünüyor bak onunla olsaydın ne olacağını sana şimdiden yazayım arayacaktı seni veya sen onu beraber vakit geçirelim diyecektin o yanlız kalalım diyecekti ve o iş olacaktı ve sonra boktan bir bahane bulup gidecekti sen yanlız kalacaktın kendini kandırıp benim sevgilim var diyecektin ama o senin sevgilin olmayacaktı sade buluşup seks yaptığın biri olacaktı ve esas üzüntüyü o zaman yaşayacaktın sevgili kardeşim ona aşıksın sen şimdi anlıyorum seni ama tek taraflı bir aşk bu ben bunu yaşadım unutmak İçin elinden ne geliyorsa yap onun ile her görüşmen iletişim kurman senin kırbaçlar ve üzer uzak dur ondan
Soran+1 yılBöyle olurdu yazdığın gibi evet daha çok üzülürdüm belki akıl hastanesinde kalırdım ki hassas ve kırılgan bir insanım. Bu olayla birlikte temiz kalbimin karşılığını alamamam beni dibe çöktürdü ve bunun sonucunda grip oldum. Benim olayı yaşadın demek bir erkek olarak peki nasıl unuttun? Ne kadar zaman geçti üstünde?
Cevap sahibi+1 yıl15 sene önce bir kız sevdim yedik içtik gezdik tozduk sevgiliden farkımız yoktu dışarıdan ama kendisi beni bir türlü sevemedi olmaz sana karşı içimde bir istek yok dedi ve bir süre sonra başka bir bay ile evlendi ama ne oldu mutlu olamadı boşandı bedduada etmedim ama sanırım ağım tuttu sevenin ağı tutar derler şimdi gelse asla onu istemem evlendi diye başkasının oldu diye değil beni baştan istemedi diye şimdilerde aklıma gelmez geldiğindede çok etkilenmem açıkçası eşim ve çocuklarım var çünkü umrumda olmaz eski bir aşktı bir enstantaneydi derim sadece
Soran+1 yılYaaaaa Rabbim bağışlasın eşinizi çok sevin olur mu? Gerçekten tahammül sevgi kalmamış. Bir de çocuklara aşığım hassas noktamdır çocuklarınızın gözlerinden öpüyorum. Bende düşünmedim değil onunla evlenseydim evliliğim nasıl olurdu diye. İki açıdan düşündüm. Adam olsa efendi saygılı arzu kurbanı olmasa yürütürüz ama bu beyefendi böyle birisi olduğu için beni mutsuz ederdi mutsuzluktan beter... Sizin durumunuz benimkinden de betermiş atlatmanıza çok sevindim İnşAllah karşıma birisi çıkarda bu herifi sevdim diye pişman eder tek duam bu.
Cevap sahibi+1 yılAllah gönlüne göre versin kardeş sağolasın
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılKalbine başkasını alabilirsin. Acını çektin. Artık daha da insan oldun. Acı gerçekler bize daha güçlü olmayı öğretiyor. İyi yanından bak onunla seks yapsaydın tamamen yüzeysel birisi olacaktın.
020 Yorumla
Soran+1 yılBen kendimi evleneceğim adama sakladım, vücudumu tenimi ona saklıyorum bu insanı da "acaba o mu" diye düşündüm her şeyimiz ortak birçok şeyimiz aynı onun karanlık benim aydınlık olmam dışında sanırım ona aşık olmamın sebebi bu. Ben başkasını nasıl kalbime alıcam? Doğum günüsünde terk edilmiş saldırıya uğrayan erkekler tarafından cinsel obje gözüyle bakılan ben bunu nasıl yapıcam?
Cevap sahibi+1 yılBazen bir erkeğe aşık olurken çoğu kadın farklı kriterde yaklaşıyor. Onun insanlığa bakmadığınız için bu oluyor. Sen aslında hakettiğini aldın.
Soran+1 yılÖyle mi dersin? Temiz kalbim çok kırıldı ve hastalığımdan ötürü moralimi bozmamam gerekiyor ki bu insan dışında güvendiğim çokça insan beni kırdı aşk ilişkilerim iyi gitmedi doğum günümde terk edildim saldırıya uğradım hor görüldüm ayrı insanlardan ama bu sorduğum şahıs ayrı, onu ayrı sevdim... Çok kırdı beni nasıl böyle yaşıyor bilmiyorum.
Cevap sahibi+1 yılTürkiye’de yaşıyorsun. Ahlaki çöküntünün en çok olduğu yerde.
Soran+1 yılMaalesef ki evet... Verebilevrğin tavsiyeler var mı bana? Beni az buz kavramışsındır içimden senden tavsiye almak geldi.
Cevap sahibi+1 yılMesleğin ne senin şimdi? Hangi alandan menzun oldun?
Soran+1 yılHalkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünden mezun oldum
Cevap sahibi+1 yılKendine iş bakmaya çalış. İşine yönelik gelişim sağlayacak etkinlikler bul. Dijital atölye derslerine gir. Google yapıyor. Ayrıca hastalığınız neydi merak ettim.
Soran+1 yılMS hastasıyım, dijital pazarlama alanında sertifikalarım var dış ticaret, İK, işletme alanlarında da çok çalıştım yani çalışkan bir kızım da. İş de buluyorum 2 yer arasında kaldım.
Cevap sahibi+1 yılÇok iyi. Kariyerine odaklan. Hastalığın için ise geçmiş olsun. Bununla yaşamak zor. Kendini üzmemeye gayret et. Hayat acımasız. Çalışkan bir kıza önerim, yapabiliyorsanız el işi kazak hırka eldiven örün. Bir merak yaratacağınız doğa, astronomi, gizem alanında belgeseller izleyin. Sakın aşk şarkıları ve filmleri izlemeyin.
Soran+1 yılTeşekkür ederim dostum gayret ediyorum ama bugün çok ağladom 5 6 defa cidden kolay değil bir de aynı semtte oturuyoruz onunla yemin ederim çok üzgünüm. Şu an arkadaşlarımla buluşucam anlık bir mutluluk olacak sonradan hep onu düşünücem... normalde örgü örüyorum ama erteledim iş arayışı mezun olma derdi derken örgü örmeyi ihmal ettim. Canım sıkılınca hayvanlarla ilgili belgesel izliyorum. Çok teşekkür edetim Allah senden razı olsun.
Cevap sahibi+1 yılRica ederim. Burcun ne fazla duygusal olman iyi bir şey değil. En azından seni haketmeyenler için göz yaşı dökmen hiç adil değil. Senin göz yaşından bile değersiz bir varlık için ağlama sakın.
Soran+1 yılBurcum terazi yükselenim akrep o yüzden duygusalım, evet o benim dünyama hitap etmiyor benden kat be kat zengin çevresi de berbat samimiyetsiz kasıntılı insanlarla çevrili bel altına güveniyor iğrenç bir insan ama onun için çok emek verdim hep Allaha dua ettim onun için 😔
Cevap sahibi+1 yılArtık etme. Bırak. Sen kendinden verdiğin ödünü haketmeye değmediğini anlaman gerekiyor. Kendini sevmiyor ve değersiz gösteriyorsun. Sana bir şey hissetmiş olsa ve bir şey yaşamamış olsan yaptıkların için bir şey denilmez. Ortada tersi durum var. Ondan nefret etmen gerekecek çok şey.
Soran+1 yılMezuniyet günü nefret ettim ondan
Cevap sahibi+1 yılÇok erken etmen lazımdı. Neyse ben konuşarak sadece sizin moralinizi bozarım. Size Allah kolaylıklar versin.
Soran+1 yılMoralimi bozmuyorsun gerçekleri söylüyorsun sadece, sana çok teşekkür ederim bana yardım ettiğin için Allah senden razı olsun
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizden. Sana tavsiyem önce kendi sev. Sonra başkasını sev.
Soran+1 yılBende şöyle bir sıkıntı var kendimi seviyorum ama aşkta farklılaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılSevilmek istiyorsun. Ondandır.
Onunla kendini aynı görerek büyük bir yanılgıdasın.
Aslında o Senın tam zıttın.
Kaybetmeyi kabul edemeyiz.
Kaybettiğini kabul etmelisin.
Bir gün o temiz bir kız arayacaktır 😄
03 Yorumla
Soran+1 yılOluyor mu ki?
Soran+1 yılÇevrende oldu mu böyle olaylar?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
her şey nasip kuzum yaa kısmetin de kim varsa rabbim karşına çıkarır keşke herkes seningibi olsa
07 Yorumla
Soran+1 yılÖyle ama benim gibilerine çok acı çektiriyorlar fıtratımda iyi niyet saflık var yaşadıklarımda eklenince böyle oldum. Bak o da 26 yaşında ama korkunç bir insan umut ettim değişir diye aynı tas aynı hamam beni çok üzdü nasıl hala mutlu? Yaşına göre hiç davranmıyor
Soran+1 yılŞaşırmadom buna çünkü insanlar bencil olmuş kimse iyi düşünmüyor. Zamana bırakırım bırakmasına ama yalnızken bunu atlatmak zor oluyor cidden, bugün arkadaşlarımla buluşucam suratım mahkeme duvarı
Soran+1 yılYapmam hayatta bunu çünkü kalkıştım ve bitirdim çocuk üzülmesin diye kendime çok kızmıştım o zaman
Soran+1 yılTek kalsam ağlarım hastanelik olurum diye çok korkuyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılMerak etme bir gun öğreneceksin anlaman gerekenleri..
01 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani ne demek istedin şimdi?
Ciddi değilmiş kurtulduğunu sevin
066 Yorumla
Soran+1 yılBana bunu diyen birisi bahsettiğim kıxla 6 ay çıktı 6 ayda hep seks mi yaptılar? Beni red etti eyvallah o zaman neden bana mahçup bir şekilde bakıyor bana bunu yapmasına hakkı var mıydı? Yaşı 26 yaptıkları akıl alır şeyler değil karanlık işlerde yapıyormuş daha öğrendiğim bir sürü dehşet verici şeyler var bu insan hakkında.
Soran+1 yılDuygusal olmamın nedeni 1 kişiliğim 2 yaşadıklarım. Yetimim sevgiye açım sevilmeye açım bir erkek tarafından küçükken zorbalıklar gördüm içe kapanıklaştırıldım daha neler yaşamadım ki... Bunlar duygusal olmam için iki lanet sebep
Soran+1 yılSağ ol kardeşim yaşım genç ama yaşadıklarım temiz kalbime çok ağır geliyor. Mezun oldum halkla ilişkiler ve reklamcılık bölümünden
Soran+1 yılO kızla bitti zaten ama söylentilere göre başka bir kız varmış hayatında pek emin değilim ama keşke beni seçip iyiye gelseymiş zoruma gidiyor cidden, neden verilmiş bir sadakam var ki?
Soran+1 yılEvet bulaşmış
Soran+1 yılBu arada evet bölümümü seviyorun
Soran+1 yılİyi olmaz yediremem kendime özellikle çocuklarla ilgiliyse bu karanlık işler ki çocukları çok seviyorum vicdanım buna müsade etmez. Benim gibiler bilmiyorum çok mu şansızız
Soran+1 yılOnu sevmem başlıca hatamdan biri, hatasız kul olmaz zaten
Soran+1 yılTam anlamıyla sevdiğim birisi
Soran+1 yılNeye yarar peki ileri yaşta bu kıymetli kavramların ön plana çıkmasına? Spor yapıyorum film izliyorum örgü örüyorum okuyorum kitap makale falan. Şans verme konusunda korkağım yaşadıklarımdan dolayı
Soran+1 yılO filmi izledim biliyorum dediğini anladım hayır takıntılık söz konusu değil yazdığım gibi onun dışında flörtlerim sevgililerim oldu ama kalp çarpıntısı midede uçusan kelebekleri hissetmek bu insanda oldu...
Soran+1 yılÇok oldu aslında telafisini ettim şükğr Allah korusun
Soran+1 yılGörücü usülü tercihim değil belki çevremde olur bilmiyorum
Soran+1 yılOkulum İstanbul'da bir özel üniversite bölümüm halkla ilişkiler ve reklamcılık
Soran+1 yılZengin değilim tam burslu okudum
Soran+1 yılEvet kötü çocuğa aşık olduk
Soran+1 yılArkadaşlarım sınırlı sayıda kimseyle muhattap olmam genelde bayramdan sonra gitmeyi düşünüyorum köye bakalım, MS hastalığı kronik hastalığım
Soran+1 yılTeşekkür ederim sağ ol sen nasılsın?
Sakin ol önce baskasi için yipratma kendini
011 Yorumla
Soran+1 yılKolay değil, yetim ve hasta bir kız için kolay değil, sevgiden mahrum kalmış zorbalıklarla nugüne gelmiş birisi için kolay değil sevgililerim flörtlerim oldu ama bu insan başkaydı. Kalpten sevdim onu midemde kelebekler uçuşuyor onu görünce ama bana karşı sergilediği vurdumduymaz, kaba, kötü davranışlar bu güzel kalbim için çok acı. Açıldım eyvallah ama niye bana acı acı bakıyorsun mal mısın? İş dünyasına giricem onu unutur muyum bilmiyorum bu yorumu yazarkende ağlıyorum iki gözüm iki çeşme
Soran+1 yılO güne ışınlanmak istiyorum
Soran+1 yılBaşka çarem yok zaten
Soran+1 yılHer şey için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılYaptığın yorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılİnsan imkansız kişilere aşık olabiliyor...
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok doğru ama istese imkanlıya çevirebiliriz
- +1 yıl
Kalp ferman dinler mi ki...
Soran+1 yılKeşke dinlese
- +1 yıl
Sohbet edelim mi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026