Kalbim daha fazla kaldıramıyor, çok çaresizim. Ne yapabilirim?

23 yaşımdayım, aşırı saf, iyi kalpli, kötülük bilmeyen, herkes tarafından sevilen herkes tarafından beğenilen birisiyim. Karşı cins bana merhaba demek içi ölüyor ben 1 yıldır sevdiğim birisi için ağlıyorum. Bu insanı 1 yıldır seviyorum hatta 1 yıl 7 ay. Aynı fakültede okuduk bir şekilde tanıştık araya pandemi girdi çok nadir ona yazardım ya beni geçiştirir ya da bana görüldü atardı neyse bir kızla 6 aya yakın çıkmıştı çok üzülmüştüm kızdan ayrıldığını öğrendim ona ufak ufak adımlar attım faceden ekledim falan sonra buna hafiften açıldım bana af edetsiniz seks olmazsa olmaz, ciddi ilişki adamı değilim falan dedi onun gözünde sünepeyim çok gücüme gidiyor. Bununla ilgili kaldıramayacağım başka şeyler de öğrendim onun şoku hala üstümde aylar geçmesine rağmen. Bana baktığı anlar oluyor bazen, dün mezun olduk sanırım hayatında birisi var tam bilmiyorum ama onu unutmak cidden zor oluyor bugün onunla ilgili her şeyi sildim ama ağlamam durmuyor gözlerim kıpkırmızı bir şey yemiyorum ki sağlıklı bir insanda değilim kronik hastalığım var. Ne yapacağımı bilmiyorum, kalbime başkasını alabilir miyim? Saf dünyama yakışacak birisi hayatıma girer mi inanın bilmiyorum ama bu yaşadıklarım beni çok üzüyor.

Kalbim daha fazla kaldıramıyor, çok çaresizim. Ne yapabilirim?