+1 yılEtkilenmediysen sorun yok
031 Yorumla
Soran+1 yılYa bir tuhaf oldum ama unutmamız lazım yani nasıl olacak beni görünce aklına gelir mi
- +1 yıl
Senin aklına gelmeyecekse onun aklının bir önemi yok.
Soran+1 yılOnu görünce ister istemez gelir sanırım
- +1 yıl
Libidon yükselmez dimi? Aklına gelmesi önemli değil önemli olan ne hissettiğin
Soran+1 yılYükselmemesi lazım kendisi evli aramızda bir şey olamaz. Sadece fazla yaklaşıyor hep bir keresinde kulağıma bir şey diyecekken de yanlışlıkla öpüşcekken ben hızlıca geri çekilmişstim ama nefes hızı falan artmıştı. Ben ona karşı bir şey hissetmiyorum sadece yanağımdan öpmesine sarılmaya falan izin veriyordum ama artık vermicem. Arayıp konuşsam mı acaba artık temas istemiyorum kötü niyetli olmasan bile falan desem olur mu?
- +1 yıl
Yo yo sakın arama. Etkisinde kaldıgını düşünür mutlu olur. Sen uzak dur yeter.
Soran+1 yılİş yerine çok yakınım yüz yüze de konuşabilirim aslında ama konuyu da açmamak daha mı mantıklı bilemedim
Soran+1 yılUzak durayım bence de sarılmak isterse falan istemediğimi söylerim
- +1 yıl
Bişey sorucam evli olmasaydı?
Soran+1 yılEvli olmasaydı da olmazdi zaten değişen bir şey olmazdı. Öpüstükten sonra uzun uzun baktı sessizlik oldu falan acaba o an ne düşünmüştür özür filan dilemedi.
- +1 yıl
Sanırım tecrüben de yok
- +1 yıl
İçi kıpır kıpır olmuştur ne olacak. Sen uzak dur yeter. İşi iyice b. K. A sarmasın
Soran+1 yılZaten özel olarak bulusmuyoruz sadece denk geliyoruz arada evlerimiz yakın ama iş yeri daha yakın falan bir de bazen toplumda falan denk geliyoruz. Her görmesinde sarılıyor yanağımdan öpüyor falan ben büyük falan diye bir şey demiyordum ama artık istemediğimi söylicem. Bir de vedalaşirken gülerek bilinçli olsa yapamazdim falan demesi rahatsız etti.
- +1 yıl
Bilinçli olmamış denk gelmiş. Bilinçli planlayıp yapsa daha büyük sorun. Bence de uzak dur çünkü olay tacize kadar gidecek gibi
Soran+1 yılYok o kadarını yapamaz ben kendimi geri çektigimde bir şey yapmadı baktı sadece ben istemeden bir şey olmaz bende istemiyorum zaten
- +1 yıl
O zaman bütün iş sende. Koy tavrını anlasın. Haddini bilsin
Soran+1 yılÖyle yapicam zaten de yanlışlıkla öpüstük diye ne bu havalar falan der mi ki
- +1 yıl
Tavrını sözlü değil bir dahaki yeltendiğinde kabul etmeyerek koyacaksın
Soran+1 yılSarılırken şey diyodu kendini çok kasıyorsun akışına bırak falan ama bundan sonra hiç sarılmam öyle yapicam
- +1 yıl
Akışına bırak ne demek ya. Konuştukça daha çok detay çıkıyor ortaya bak :/
Soran+1 yılUzaklasicam
- +1 yıl
Vereceğin en doğru karar olur. Sevgilin varsa gözlerinin içine sok ilişkini
Soran+1 yılYeni ayrıldık://
- +1 yıl
Üzüldüm
Soran+1 yılBende çok üzgünüm çok özlüyorum onu ama böyle olması gerekti
- +1 yıl
Paylaşmak istersen dinlerim belliki derdin çok
- +1 yıl
Sohbet güzeldi teşekkürler
Soran+1 yılCevapların için de ben teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
Teşekkür ederim
Soran+1 yılRica ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Denk getirmek istemiş
011 Yorumla
Soran+1 yılAma o da duraksadi o an sarılmayı bile birakamadik şokla devam ettik sarılmaya ben dudağımı geri çektiğimde bile
Soran+1 yılHeyecanlandim değil ama tuhaf hissettim çok fazla yakinlasiyoruz ama ilk defa bu kadarı oldu ama bu da yanlışlıkla
Soran+1 yılBilmiyorum bence öyle bir de sarılırken çok baskılıyor boşluk bırakmıyor falan ben herkese öyledir sarılma şekli falan sandım ama değilmiş
Soran+1 yılNeyi hissetmek
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
he yanlışlıkla öpüştük he yanlıslıkla geçirdi sorusunu 5 dk sonra sorabilirsin :D
07 Yorumla
Soran+1 yılYa gerçekten yanlışlıkla oldu yanağımdan öpüyordu
Soran+1 yılSelamlaşırken işte
Soran+1 yılZaten biraz sessizlikten sonra bir şey olmamış gibi devam ettik umarım unutur
Soran+1 yılİstanbul
Gizli Üye(25-29)+1 yılbüyütecek bişey yok yanlışlıkla olduysa şapur şupur öpüşmediniz ya sadece dudaklar değmiştir
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben hemen geri çekildim zaten
Cevap sahibi+1 yıltamamiyle unutamazsın ama gereksiz bir anı olarak kalacak zihninde emin ol
Soran+1 yılEvet çok gereksiz
Cevap sahibi+1 yıldüşün ben bunu başka bi erkekle oldu 😂
Soran+1 yılYa çok kötü ahhahahajshsh
Cevap sahibi+1 yılsorma kaç yıl geçti üzerinden unutulmuyo🤭
+1 yıloluyor bazen dert etme
07 Yorumla
Soran+1 yılUnutur dimi yani
- +1 yıl
zor unuturda onun sana ilgisi önemli aynı ortamdamısın
Soran+1 yılAynı ortamda değiliz sadece bazen denk geliyoruz onun bana ilgisi olamaz çok büyük ve evli zaten yanlışlıkla oldu o yanağımdan öpüyordu sariliyorduk falan sadece
- +1 yıl
ya öpüşme fransız öpüçcüğüne dönmemişse sorun bence
Soran+1 yılYa degince ben geri çektim ama sarılır pozisyonndaydik geri çektiğimde bile kafamı sonra ikimizde afalladik kaldık öyle sessizlestik falan ama sonrasında bir şey olmamış gibi devam ettik
- +1 yıl
bence sorun yok unutmasada önemsemez
Soran+1 yılTeşekkürler
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Öpüşürken kazık gibi oldu mu adamın penisi.
012 Yorumla
Soran+1 yılOraya bakmadim ki gözlerini ayirmadi uzun bir süre zaten sessizlik falan oldu ama sonradan normal davrandık
Soran+1 yılYani sarıldık ama bilmiyorum ya
Soran+1 yılAdam evli ve yanlışlıkla oldu ne ilişkisi ya
Soran+1 yılZaten utanırım artık
Soran+1 yılYapmıyorum ki
Soran+1 yılGerek duymuyorum ayrıca yaparsam da niye o adamı düşüneyim ki evet yakınlaşma oldu bir kere daha olacakkti kulağıma bir şey diyecekkken falan ama ben hemen geri çekilmiştim yani bunlar oldu ama evli bir adama niye bir şey hissedeyim ben onu düşünmem yani yaparsam da
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaza olmuş kaza
11 Yorumla
Soran+1 yılEvett nasıl unutcam
Gizli Üye(25-29)+1 yılBı daha kimseyi opmuyerek unutursun
01 Yorumla
Soran+1 yılDudaktan kimseyi öpmüyorum zaten bir bu adam oldu o da yanlışlıkla
+1 yılUnut gitsin
09 Yorumla
Soran+1 yılO da unutur dimi yüzüne nasıl bakicam bilmiyorum
- +1 yıl
Unutur
- +1 yıl
Daha önce seks yaptın mı
Soran+1 yılHayır daha 18 yaşındayım ve zina yapmam
- +1 yıl
Bana yazar mısın
- +1 yıl
Kapalı mısın
Soran+1 yılHayır değilim kapalı
- +1 yıl
Sohbet edelim mi
Soran+1 yılHayır
+1 yılGenc olunca daha fazla etkilemis
01 Yorumla
Soran+1 yılEtkilenmedim ki sadece tuhaf oldum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkraban mı
05 Yorumla
Soran+1 yılHayır bir akrabamizin arkadaşı
Cevap sahibi+1 yılEtkilenmediysen boş ver
Soran+1 yılGarip bir his geldi ama etkilenmedim sadece onun unutmasıni istiyorum
Cevap sahibi+1 yılGörüşmezsin
Soran+1 yılZaten özel olarak bulusmuyoruz denk geliyoruz bazen
Gizli Üye(18-24)+1 yılBidaha yap
029 Yorumla
Soran+1 yılOlmaz niye yapayım istemiyorum ki unutmak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılİşte unutturacak birini bul
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun ki
Soran+1 yılO unutur dimi
Cevap sahibi+1 yılUnutmaz şimdiye azmıştır hatta kaç kere seni düşünerek yapmıştır. Ms
Soran+1 yılYa olmaz öyle evli kendisi
Cevap sahibi+1 yılEmin olma
Cevap sahibi+1 yılErkekleri erkekten daha iyi mi bilicdn
Soran+1 yılArtık yüzüne bile bakamam ya utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılDikkat et o seni tek yakalaması
Soran+1 yılYa böyle bir şey olamaz ki sadece yanağımdan öptü diğer yanağımdan da öpecekken yanlışlıkla oldu
Cevap sahibi+1 yılYa erkekler şimdi bilerek mi yaptı diye düşünüyorsa ne olayım
Soran+1 yılBen değil o degdirdi dudağını ben nasıl bilerek yapayım
Cevap sahibi+1 yılVer kurtul benden demesi
Soran+1 yılSaçmalama ya unutmak istiyorum zaten bu olayı
Cevap sahibi+1 yılGüzelmisin
Soran+1 yılHerkes öyle olduğumu söyler ama ne alaka şu an yani
Cevap sahibi+1 yılMerak ettim de unutmaz artık kesin
Soran+1 yılBir daha denk gelirsek sarıllmayayim dimi aklına o an gelir
Cevap sahibi+1 yılEvet asla yapma
Cevap sahibi+1 yılNerede yaşıyorsun
Soran+1 yılYa ama o gelip sarılıyor öpüyor falan ama bu olaydan sonra yapmaz umarım, İstanbul
Cevap sahibi+1 yılYapar
Soran+1 yılÖyle bir şey olduğunda geri mi çekilmeliyim ama bu seferde unutmadığımi o olayı falan anlar
Cevap sahibi+1 yılYok direk ver sorman hata
Soran+1 yılYa böyle bir şeyi istemiyorum ki zaten böyle bir an yaşandığı için çok utanıyorum
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum uzak dur dedim
Soran+1 yılDurucam
Cevap sahibi+1 yılAferim
- Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇocukça hareketler
053 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Yanlışlıkla öpüştüm vs
Soran+1 yılSarılıyorduk bir yanağımdan öptü diğerinden de öpecekken dudaklarımız değdi sonra ben geri çektim dudaklarim hatta öyle bakakaldik yani sessizlestik falan gerçekten yanlışlıkla oldu
- +1 yıl
Senin açından öyle olabilir bu işler öyle görünür ama özüne bakmalı
Soran+1 yılBilinçli olduğunu sanmıyorum 40 yaşında evli bir adam yani
- +1 yıl
40 yaşında evli olsun sen genç ve çıtırsın işin gerçeğini söyleyim erkekler bayılır
Soran+1 yılBundan sonra daha sarılmayı falan düşünmüyorum zaten fazla yakinlasiyor ama öpüşme olana kadar normal geliyordu bana
- +1 yıl
Sen masumca bakıyorsun ama karşındakini bilemezsin
Soran+1 yılEvet kimsenin niyetini bilemem zaten her görmemizde sarılmak zorunda falan değiliz yani gerek yok. En fazla sarılmaktan yanagimi öpmesinden ne olabilir ki diyordum da bazen sarılldiginda çok sıkıyor boşluk bırakmıyor falan bence uzak durmak en iyisi
- +1 yıl
Öpmek var öpmek var kendin diyorsun sıkı sarılıyor haz duyuyor ereksiyonda oluyordur
Soran+1 yılToplumdayken bile de mi haz duyar
- +1 yıl
Neden duymasın dudaktan öpme tesadüf değil bunu bil
Soran+1 yılO zaman niye sessizlesti uzun bir süre sadece baktı ki ama o hâlde bile hâlâ sarılma pozisyonundaydik ben şokla sonradan fark ettim. Sarılıp durduk öyle öpüstükten sonra hiç bir şey demedi ama sonrasında bir şey olmamış gibi devam ettik yine sarıldı falan vedalasirken.
- +1 yıl
Senin tepkini ölçüp tarttı tekrarı olursa görürsün
Soran+1 yılBen hiç tepki veremedim ama o an ki şokla
- +1 yıl
O karşıya hoşlanmış mesajı vermiştir
Soran+1 yılDevamını getirmek isterse tavrımi koyarım zaten çok baş başa kalamiyoruz bazen kalıyoruz belki kaldigimizda konuyu açarım tepki vermedim ama yanlışlıkla olduğu için şokla falan yanlış anlaşılma olmasın derim
- +1 yıl
Takip et hareketlerini ona göre tavır sergile
Soran+1 yılÖyle yapıcam bir de şey benle aldatmış sayılmaz dimi eşini sonuçta yanlışlıkla oldu
- +1 yıl
Aldatma için flört seks yapması gerekir
Soran+1 yılÖyle bir şey olamaz
- +1 yıl
Aldatma öyle oldu zaten
Soran+1 yılAma ben selamlasirken vedalasirken sarılırken sarılıyorum falan o kadar yani
- +1 yıl
Peki sarılma ihtiyacını Neden görüyorsun tokalaş yeter ve Yanaktan öpmenin manası ne samimiyetin ne kadar
Soran+1 yılBen sarılma ihtiyacı görmüyorum sarıldığı için sarılıyorum ve bir samimiyetimiz yok bir tanıdığımın arkadaşı oluyo
- +1 yıl
Bir daha denk gelirse sade tokalaş yanaktan öpme bile yapma bence çünkü Bundan yüz bulur hoşuna gittiğini sanır ben erkek gözüyle söylüyorum
Soran+1 yılEvet elini tutarım sadece denk gelirsek bundan sonra böyle olsun derim
- +1 yıl
Onun sana bakışı pek masumca gelmedi
Soran+1 yılDekolteli falan çok giyerim konuşurken falan dokunur bacaklarima ama şakalasirken falan yani dekolteli giymemin etkisi mi vardır acaba yoksa normal giyinsem de etkilenir mi bilemedim nasıl davranmaliyim etkilenmemesi için
- +1 yıl
Sen bunları yeni söylüyorsun cesur seksi gjymek karşıya rahat kadın imajı verir bunu unutma
Soran+1 yılYazın sıcakta ne giyim ki yani bu benim tarzım
- +1 yıl
Dekolteden dekolteyede fark var crop giyip tayt giyiyorsan altına direk tahrik unsuru
Soran+1 yılZaten en son görüştüğümüzdeki kombinim öyleydi ama genelde de öyle giyerim. Bir keresinde bralet falan giydiğimde çok yakıştığını söylemişti.
- +1 yıl
Yaşın kaç senin
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Yani vücut hatların oturmuştur biraz çocukluktan çıkmışsın haliyle giydiğin kıyafetler seni tam bir dişi yapıyor dikkat çekiyorsa adam etkileniyordur yaşa falan bakmaz bu işler
Soran+1 yılAz önce mesaj attı dün yanlışlıkla dudağım dudağına değdi şaşırdığım için bir şey diyemedim özür dilerim dedi bende sorun yok sonuçta yanlışlıkla oldu sende istemezdin dedim o da evet seninle öpüşmek değildi amacım mesafe koymani istemem böyle bir düşüncen varsa dedi ama son mesajina daha cevap vermedim henüz
- +1 yıl
Bu mesaj tuzak mesaj nabız yokluyor sen bilirsin
Soran+1 yılBakmayacagim mesajına bastıra bastıra öpüsmekten bahsediyor ya
- +1 yıl
Benim fikrimi önemsiyorsan uzak dur sana bir şekilde ilgisi var hoşuna gidiyorsa bilemem ama devam edersen gidişat kötü
Soran+1 yılYakınlaşirken tuhaf bir his oluyo ama yinede yanlış bir şey yapmak istemem o yüzden uzak durcam
- +1 yıl
Yani sende kadınsın illaki erkeklerden etkileniyorsun bu zamanda ben bu sitede olgun erkek düşkünü çok kadın görüyorum
Soran+1 yılYa öyle bir derdim yokta sarılırken falan hissettirdiğinde istemsiz tahrik oluyosun
Soran+1 yılAma sadece anlık benimki
- +1 yıl
Ama bak ileride daha çok etkilenirsin özellikle adet öncesi ve süresinde libido tavan olur kadında buda zaaf yaratır
Soran+1 yılEvet öyle oluyo ama irademe sahip çıkan biriyim ama her ihtimale karşı uzaklasicam. Ateşle barut hesabı sanırım.
- +1 yıl
Aynen onun kaybedeceği bir şey yok olan sana olur
Soran+1 yılAcaba beni tahrik etmek için mi öyle davranıyordur yoksa kendisi mi etkileniyordur?
- +1 yıl
Kendi etkileniyor kadınları tanıyor zaaflarınıda biliyor belli
Soran+1 yılAnladımmm
- +1 yıl
İşte böyle yem olma
- +1 yıl
Günaydın mutlu huzurlu bir gün diliyorum
Soran+1 yılGünaydın
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri