Sevgılım bunu hep yapıyor ne hiddediyor merak ettim.
ne hssedyorsunuz?:)
ne hssedyorsunuz?:)
Çok ayrı bir zevki vardır. Kadını uyaran bir yöntem var. O şekilde çok daha iyi oluyor iki taraf içinde.
Bu çocuklar sabah bayrm namazına gitcek yapma abisi
beynın mıncıklanmıs snn hava degisiminden
Cevap
21Cevap
Bazıları sulandırmak için bunu yaparlar.
Ama ben vajinanın karşısına geçip limon yiyorum.
Bende yapiyom parmaklamayi vajinayi hazir hale getirip islatmak icin tabi kizida kivama getirmek icin hizli hizli parmaklayinca kizlar pilot olup ucuşa geciyo :D
sıcacık o kukunun içi tabiki parmak soksam bile etkilenir ereksiyon olurum girmek için
sulu ve kaygan dmii:)
evet cok sulu uff parmak soktukca sular daha cok cıkıyo emıyorum tadı enfes :) şımdı olsada bı emsem ya :)
gece gece çok azgınsın:)
evet biraz öyleyim tum duygularımı a cıkca söyleyebilecek seviyedeyim sulu ve kaygan oldugunuda sen dedin ama birazda azgınlık ama birazcık var gibi sendede :)
hele parmak soktugunda ses gelmesi çok hos oluyo :)
vıcık vcık mı:))
evet vıcık vıcık ve sesı duydukca dahada hızlanmak dahada tahrik edici oluyo tabi o arada diğer elde göğüs oksamakla mesgul :)
hmm tahrk edyosuun
sonra uclarının birini ağzımla yakalayıp emmeye baslıyorum penisimide oksayan bir el var arada inlerken vajınası iyice sulanmıs parmağım içinde adeta dans ediyor ileri geri
gercektenmı? :** ediyorum yani :)
sence hoş değilmi parmaklamak :)
önemli olan senin ne hissettiğin seni tava getirmek için yapılıyordur
Onun Kokusu Ona Soktuğu Parmağı Değilde Başka Birşeyiymiş Gibi Düşüncesi Zevk Verir Veriyodur
acaba penisde böyle mi giriyor diye meranktan yapıyoz
Parmak sokunca başka bir şeyi de sokacağı aklına geldiği için kalkar, yoksa bir zevki yok
Zevkli bence bide o parmagi koklarsan daha da zevkli
ne hissetcek sen zevk alıyorsundur onun da sana zevk vermek hosuna gidiyordur
bir o kalmıştı tam oldu
kavuna parmak sokmuş gibi :D
Garip bişeydi tabi bodrumdaydı pek bişey anlamadım
Sulandığını hissetmek bizi hazır ola geçirir.
Isirirmi diye bakıyor uz :))
sıcak mı soğuk mu diye bakarım :)))
Azdırma için iyi yöntem.
Az sonra daha irisini sokacağımı hissederim.
ımm diyorum:)
Birde fırça çekersem önden klitorise, darsa içi, soktuğumda bal nedir ki şeker nedir ki...
Anlamadm?
bune la derım :D
sıcak yumuşak kaygan
sen ne hissediyon
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar