+1 yıldokunma ve sarılma çok önemli. büyük bir sevgiyle sarıl. ve onun yaptıklarıyla ilgili hayranlık sözleri çıksın ağzından. en önemlisi ise inleme şeklin.yerine göre derin bir inleme ya da çığlık atma karşındakini de şaha kaldıracaktır. ama yapmacık yaparsan ve karşındaki de bunu anlarsa bütün şevki kaçar. haberin olsun ;)
110 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bızım ınleme buyuk bı zevkle oluyor:))ben bılmıyordum ılk baslarda rahatsız oluyor dıye utanıyordum ama tutamıyordum bırınde sordum sadece oda daha cok zevk verıyor hosuma gıdıyor dedı ondan berrı tutmuyorum:))
- +1 yıl
diğer ayrıntıları kaçırma. özellikle yaptığı şeyleri hayranlık dolu sözlerle anlat. inlemeler derinden olsun ve mümkün olduğu kadar yüksek sesle. sevgiyle sıkıca sarılmak da çok işe yarar. daha başka tavsiyeler de var ama hepsini bir defada denersen olmaz. sen bunları uygula. daha fazlası için tekrar gel. anlatalım.
Soran+1 yılbunları zaten yapıyorum ben yaa sen dıgerlerını onersene bırde:)
- +1 yıl
vajinanla emme hareketi yapabiliyor musun?
Soran+1 yılne hareketı?o nasıl oluyor ya
- +1 yıl
baya işte. ağzınla emer gibi. ama vajinanla yapıyorsun. o içindeyken. dışardan içeriye doğru bir hareket. bunu yapabilen çok az kadın var ama erkeği delirtmeye birebir.
Soran+1 yılhıc duymadımd yapmadım da yapa bılırmıyım bılmıyorumda acıkcası ama denıycem
- +1 yıl
parmağınla falan antreman yapmayı deneyebilirsin. herşeyin ötesinde birşey. bana bunu çok çirkin bir kadın yapmıştı ama ona rağmen hayatımda aldığım en büyük hazdır. ötesi yok herhalde. başarılar :)
Soran+1 yıl:)
- +1 yıl
ya yukarda anal yapmam demişsin. cık cık cık! önce bunları yap sonra en üst level a geçersin ;)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbol bol seviş
33 Yorumla
Soran+1 yılsevısmeyı kısa tutmak ıstıyor hemen ıse baslıyor bızımkı ya
Cevap sahibi+1 yılkerata sabırsız galba
Soran+1 yılaynen öyle bazen durduruyorum ama kısa bır sure sonra anı bı atakla ıcerıye gırıyor:)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıltatlım asıl seks öncesi yaptıklarınla heyecanı doruğa çıkarırsın ve sevişme sırasında sonuçlarını alırsın.
Bak şu linki oku. Birkaç tüyo kapabilirsin tatlım.
link32 Yorumla
Cinsellik konusunda 748 cevap paylaştı. sevişiyorsa zaten çıldırmıştır. Çokta p.rn yıldızlığına özenmek gereksiz. Onun neleri sevidiğini biliyorsan onları uygula.
13 Yorumla
Soran+1 yılya bıraz hareket katmak farklılık yapmak ıstıyorum daha cok zevk alsın ıstıyorum aslında
- +1 yıl
1.anal seks kesinlikle yapma! bundan hoşlansa bile dışkıları ister istemez görecek senden tiksinecek . ayrıca din ve sağlık açısından ikinize de zararlı.
2.fazla konuşma. oral seks yapacaksan söyleme bunu yap sadece. soru cevapla cinsellik yok.
3.konuşmak istersen ağzıma boşalmanı istiyorum diyebilirsin. ama dediysen yapmalısın. merak etme bu sanıldığı gibi iğrenç değil.
4.ya da şifreli konuşma argolu konuş. penis yerine s.k , yrk vs
5. kesnlikle tam soyunma. kapalı olan merak uyandırır ..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
+1 yıllavaboya gidiyorum deyip dusa gir kapıyı acık bırak tabi dusa girmeden önce banyonun kapısının önüne ben cagırmadan küvete girmek yok yaz. o dus sesini duyunca içeri girer zaten . müzik acık olsun ve suyun altnda seksi bi sekilde dans et yavas yavas asagıdan yukarı kendini oksa göğüsierini sık karsısında egil kalcanı salla vs snrada onu yeternce cıldırttıktan snra seksi bi cümleyle yanına cagır
22 Yorumla- +1 yıl
yok ben yapmadım ama yapmayı dusunuyorum
+1 yıllavaboya gidiyorum deyip dusa gir kapıyı acık bırak tabi dusa girmeden önde banyonun kapısının önüne ben cagırmadan küvete girmek yok yaz. o dus sesini duyunca içeri girer zaten . müzik acık olsun ve suyun altnda seksi bi sekilde dans et yavas yavas asagıdan yukarı kendini oksa göğüsierini sık karsısında egil kalcanı salla vs snrada onu yeternce cıldırttıktan snra seksi bi cümleyle yanına cagır
20 YorumlaCevap yazanlara bak 5 dk sonra mstrbasyon yapmaya gidicekler :) ben söyliyim gizli kullanıcı herkesin haz aldıgı şey farklı benim gibi biriyse öpüşmek elleşmek gibi şeyler boşşş sadece sözlerin ve tenine temas eden nefesin etkileyebilir onu ama karabaşsa eğil gitsin :d
00 Yorumlaben yap demiyorum zaten yapmasan da yapacağım desende çıldırır biz erkekler sizlerin verebilme ihtimalini daha çok severiz aşk oyunu olsun fantazi olarak kalsın yeter.
00 Yorumla
+1 yılsevişmenin yeterli olduğunu düşünüyorum,ayrıca evli değilseniz fazlada profesyonelce davranma ilerde sıkıntı yaşarsın sorun olur:))demedi deme ibrahim:)
00 YorumlaOna birkaç tane hap ver...Içindeyken ölüp gitsin :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ne ölmesıı :)
Soran+1 yılölmesın surunsun yeter ya:P
+1 yıl01 Yorumla
Soran+1 yıl:))
+1 yılgünün yemeği: karnıyarık,
günün çorbası: gelin çorbası,
günün tatlısı: hanım göbeği
günün pozisyonu: akrep yelkovan saat 6,
günün fantazisi: balkonda seks,00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılaşkım sana analdan vereceğim de zevkden çıldırır.ayıp günah pis diyen çok olur ama çoğu buna çıldırır.
11 Yorumla
Soran+1 yılvalla o cıldırsada buna anal yapmam
şey yap ikinizden biri tam boşalcakken uyarın birbirinizi bekleyin sonra gine devam edin ve gine tam boşalcakken durun öyle öyle devam ederseniz orgazm'ın şiddeti artar bir yerde okumuştum paylaşıyım dedim:) deneyin bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılbunu yapıyoruz zaten bosalacagı zaman cekıyor ve farklı seyler yapıyoruzz
sırtını tırmala acı ver ona. ufak ufak ısır bi yerlerini ;)
07 Yorumla
Soran+1 yılyapıyorum onları zaten sırtı hep tırnak ızı ıssırdıgım yerler morr:))
Soran+1 yılhmm gözlerını baglayımm mesele ne yapayım oralmı?
Soran+1 yılbu ola bılır aslında:))
Soran+1 yılevet:))
Çıldırmasını, deliye dönmesini istiyorsan sexi yarıda bırak; bak o zaman nasıl çıldırıyor =)
01 Yorumla
Soran+1 yılhahahah ölmek gıbı bırssey olur bu herhalde:)
+1 yılilişkinin ortasında ağlamaya başka sebebsiz yere nedenini sorduğunda abuk subuk şeyler şöyle :) bütün zevki kaçar kudürür
06 Yorumla
Soran+1 yılhıcc guzel olmaz bu bence:)benım ıcınde yanıı
- +1 yıl
:) araba kullanırken oral yap beraber ucun sonra :)
Soran+1 yılhahah ölmek ıstemıyorum bırde o sekıldee:))
- +1 yıl
üçüncü bi şahısla paylaşabilirsen arkadaşını getir grup dene :)
Soran+1 yılyok artık daha neler benden baskasına dokunsun vururum onu
- +1 yıl
:) ışte bu o zaman boşalt ve hiç durmadan penisini yala
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılargo kelimeler kullan
kocacım beni mik daha hızlı o kaca yarrragı sok kökle falan de17 Yorumla
Soran+1 yılvooooooooooo:DDDD
Cevap sahibi+1 yılvalla ben argo konusmasına bayılıyorum dene kız arkadasımın bana yatakda kocam demesi kulagına bende argo fısıldıyorum senin kim sahibin sensin kocacım falan kocan ne yapıyor sana şu anda falan zevkli bir sey sahiplenmek genimizde var
Soran+1 yılhmm buda ıssız adamdan bır sahne gıbı olur ya:))
Cevap sahibi+1 yılben ayının patlaması diyorum. bu olaya :-)
Soran+1 yılhahahah manyakmıs ısmıı:)
Cevap sahibi+1 yılya yalnız bedeviyi cölde kutup ayısı ziker demedim dua etsin
Soran+1 yıl:))hahhah
Gizli Üye(30-35)+1 yılPartnerinizin isteklerini yani nelerden hoşlandığını bizden daha bilmeniz gerekir ve genelde sevişirken boğazın öpülmesi giderek aşağı inilmesi anladınız onu siz oralarda dolaşın
10 Yorumlaboynundan yalayabılırsın hatta tırmalayabılırsın penısıne dokunsan bıle tahrık olucak zaten adam :D
11 Yorumlaiçinde iken fantazilerinizikonuşun ve yavaş hareket edin...sevişirken kulağının içini yala ,sevişirken parmağını yala...
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılonu yataga bağla ilişkiyi yarıda kes ve HULK ile tanış :)))
28 Yorumla
Soran+1 yılhahaha aynen hulk olur valla:)
Cevap sahibi+1 yıldenemekde fayda var :))
Soran+1 yılbence denemesem daha ıyı olur gıbı:)
Cevap sahibi+1 yılTecavüze uğrayıp konu açarsın :))
Soran+1 yılhahaha yanı tecavuz olmaz da bıraz fazla sert olur sonra morluklarım fazla olur yaz gunu nasıl kapatacam onu
Cevap sahibi+1 yılO zaman yapacagın basit toplara odaklan ...
Soran+1 yıl:))
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılsadece gözlerine bak.seni seviyorsa en büyük hazzı alır zaten.ben öyle yapıyorum.
119 Yorumla
Soran+1 yılyaa partnerım sıkayetcı olmadı hıc bır zaman ama ben bıraz degısıklık yapayım felan ıstıyorum askere gıdıcek bırde orda benı aldatırsa kaybedecegı seylerı dusunsu:P
- +1 yıl
askeremi gidiyor..:) inşallah uzun dönemdir...:) tanışmaya ne dersin. :)))
- +1 yıl
ha bide..ne yaparsan yap askerde seni unutmaz.1000 erkekle aynı ortamda olduğunu düşünürsen.tek sıkıntı çarşı izinleri...
Soran+1 yılya aldatma olmaz uvenıyorum ama gınede ınsan korkuyor ya kendısıde dıyor orda tek aklımdakı sen olucaksın nasıl aldatıcam dıye ama ne bılıyım ya:(
- +1 yıl
aklımda tek sen olucaksın dedi haa..resmini öpücemde de dedimi.dediyse fena.askerlik fena ortam kızlar bilmez. sabah bir başlar sex muhabbeti.akşama kadar.askerler çarşı iznini iple çekerler.kapıda parayla ilişkiye giren kadınlar olur çogu yerde. kesin unutur.:) tanışmaya ne dersin :)
Soran+1 yılyuh yanı ıkı dakkıkada ututturdun benı yapmaz yapmayacagına ınanıyorum hem benım sevgılım 12 ay yapacak yanı askerıyede kalmayacak
- +1 yıl
12 ay mı. 12 ay. 12 ay.. 12. ay ben 6 ayı zor yaptım..allah yardımcın olsun...12 ayda 12 kere dokuz doğurursun...ha bide o unutmıcak kesin emin ol sen unutcaksın.bu hep böyledir.ister inan ister inanma...
Soran+1 yılyaa bu normal asker olmuyor ama o var abımde boyle yaptı benım sabah 8 aksam 5 mesayısı hafta sonları nobetı olmazsa gıtmıyor maas alıyor ve yakın bı yerde sayılacak yere gıdıyor hafta sonları gelıcek yada ben gıdıcem ya korkutma benı ben unutmam onu bu kadar cok severken
- +1 yıl
ha asteymen olarak yapcak yaniiii..o zman başka unutmaz seni özür...o ayrı...ama yüzde birmilyon aldatcak...bence kes seyini öyle gönder.gelince takarsın
Soran+1 yılya arkadasım sen cokmu kotu deneyımler yasadın bu kadar guvensızsın yada sen öyle bırımısın anlamadım ben guvenıyorum bır ınsan soz verıyorsa sozunde durur bızde boyle
- +1 yıl
e o zman bize ne soruyosun arkadaşım.:) iyi duymak istediklerini diyim :)
ay kız ne unutması .o sana deli gibi aşık.hem onun gözü senden başkasını görmez.aaaa aaaa aldatmakta neymiş.hiç erkekler aldatırmı...hem zaten askeriyenin yemekleride şaplıdır kalkmaz orda bununki...
Soran+1 yıloff ama gerıldım ben cıddde yaa
- +1 yıl
gerilme gerilme..bence herşeyi zmana bırak. ilişkiler ilerisini düşünerek yaşanmaz.şuanı düşün. sev.. aşkın tadını çıkar.belliki güzel ve çekici bir kızsın.
Soran+1 yılben bı tek onu sevıyorum ve bı tek onun guzelıyım ya kusura bakma kırmak ıstemıyorum
- +1 yıl
kırmak derken.anlamadım
Soran+1 yılsınırlenınce ben kırarım karsımdakınıde hanı daha fazla ustume geleceksen kırmak ıstemıyorum dıyorum
- +1 yıl
yok özür yazmıyım o zman susayım...:(
Soran+1 yılbencede sımdı kavga etmeyelım degılmı...ama sunu sormak ta ıstıyorum durust ol cevap verırken yııllardır bırlıktesın cocukluktan berrı sevıyor ve sevılıyorsun emınsın bundan yanı ılk bırlıkte oldugun kısı ve onunda oyle söz verdın buna ragmen askerde baska bırıyle olur yada unuturmusun buna durustce cevap vermenı ıstıyorum sadece ya facesı bıle yok onun hıc bı sosyal paylasım sıtesınde uyelıguı yok
- +1 yıl
bak.hayat spontene gelişen yani doğaçlama,yani anlık tepkilerle oluşan bir olgudur.hiçbir erkek ilişkiye bir gün onu aldatıcam diye başlamaz. olaylar ve durumlşar onu bu duruma getirir.
bu soruna cevabım normal bir insan gidi hayır tabiki unutmam ve aldatmam olucaktır.ama ne demiştik hayat planlı değil doğaçlama yaşanır..anlık yani...bu şuan benzer bazen hayatında bin kez lunaparka gitmişsindir, arkadaşların bin kez ısrar etmiştir gondola binelim diye binmemişsindir.ama o gün binersin .
+1 yılkarşısında striptiz yapabilirsin. sonra da onu soyarsın. kudurucaktır
00 YorumlaSexi yarıda bırak kesinlikle ispanyada insanların peşinden koşan boğalar gibi kuduracaktır :P
00 Yorumlaağzına boşalmasına izin ver ve boşalmadan önce bunu ona söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıldırırsa senin sonun pek iyi olmaz. Delilerle uğraşılmaz malum.
01 Yorumla
Soran+1 yıl:D neden yaa ne apa bılırkı :)
anüsünü yavaşca yala parmagını oralarda gezdir ve onunda aynısını yapmasını söyle
00 Yorumlasus ve yala...
72 YorumlaCinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı. Sürtünerek tüm vucudunla
01 Yorumla
+1 yılBilmem sevgilin çıldırma noktasını biz bilemeyiz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsexsi sözler söyleyerek oral yap
38 Yorumla
Soran+1 yılhmm oral yaparken sexı sozler ya ben hıc konusamıyorum o konuda yapıyorum sadece:)
Cevap sahibi+1 yılolsun yapmakta bir başarı sonuçta zamanla olur :)
Soran+1 yılsexı soz olarak ne soyylemelıyım pekı?
Cevap sahibi+1 yılşimdi burda ne söylüyecegini söylemem ulu orta ayıp olur:)
Soran+1 yıl:))pekı senbılırsın
ona parmak at çıldırsın :DDD
06 Yorumla
Soran+1 yılhahah yok artık daha neler
Soran+1 yılyanı ben ona parmak felan yapsam o bana neler yapar artık dusunemıyorum:)
Soran+1 yılhahha yok bence gerek yok ona
+1 yılkulağının arkasına üfle ;)
00 Yorumlagöster ama verme...kesin çıldırır
05 Yorumla
Soran+1 yılgösterdıkten sonra almazsa evet cıldırır almadanda bırakmaz
Soran+1 yılıkna eder o benı:)
Soran+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılŞevişirken P*rno izleyerek..
00 YorumlaKulak memesini yalamayı dene :)
10 Yorumla
+1 yılbdsm türü bişiler dene :)
00 Yorumla
+1 yıltahrik edici bakışlar dene.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKucak dansı yap
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği