Bu aralar libidom çok yüksek değil ama böyle memelerim emilsin, oksanşın, ısırılsın falan istiyorummm ama o kadar da isteğim yok. Libidom düşük mü acaba yüksek mi bunları istediğime göre?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHoşuma gitmesi , tutkumun yanında çok düşük bir ifade kalır. Öyle tutkulu şekilde seviyorum ki , bıkmadan doyumsuzca vakumlayarak emmek dilimle damağımın arasına kıstırıp çekmek ve bunu yaparken meme ucunu dilimle hareketli şekilde ezerek darbeler atmak tüm bunları yaparken birine diğerini mutlaka avuclayarak sıkıyor ve okşuyor olmak bazen isiriklarla emmeye devam etmek ve saatlerce. Muhteşem bir duygu. Bunu isteyen bir güzellikle yapıyor ve yaşıyor olmak bu saatleri daha da muhteşem bir duygu , tutku ve ihtiras. Seninlede yaşamak isterdim.
110 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllahtan libidon yüksek değilmiş, resmen seks hikayesi başlangıcının betimlemelerinden yaptın 😂 Hatta por*onun devamını da ben getireyim : Erkek gelir, kızın memelerini sıkar ve meme uçlarından hafifçe asılır, iki memesinden de emmeye başlar. memenin birini emdiginde ötekini de sıkar. Sonra kızın arkasına geçip arkasından sarılıp memelerini tutar ve boynundan öpmeye başlar... devamı belli 😂
63 Yorumla
Soran+1 yılYüksek mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEğer ovulasyon döneminde değilsen yüksektir bence çünkü hiç "libidom yüksek değil" deyip memesinin emilmesini, oksanmasını, hafif ısırılmasinı isteyen birine rastlamadım
Soran+1 yılDegilm
+1 yılhemde nasıl ya kocamansa varsa deli gibi somuruyorum uçlarını dilimle dövüyorum resmen, o halkalarda daireler çiziyorum emip emip bırakıyorum. O bitince sertleşen penisimin başına sürtüp, vurmak delirtiyor
83 Yorumla- +1 yıl
doğru dokunuşlar ve dili kullanma becerisiyle göğüs uçları hiç olmadığı kadar sivrileşir ve sertleşir kendini bırakıp. O an işte kadının doruk noktasıdır
Soran+1 yılYaaa
- +1 yıl
Benim alet damarlı kocaman bir de kadının kudurma seviyesi tavan olur
Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı. Bir erkek için en muhteşem şey bu.. zevkle yapıyorum, yani bu her erkek için böyledir diye de düşünüyorum.
Bence senin libidon normal seviyeye ulaşmış durumda.. tadını çıkarmalısın.. 😉
30 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
67Cevap
Libidonuzun düşüklüğü bu hayalini kurduğunuz eylemler ile zaten mümkün değil. Demekki bir uyarana ihtiyaç duyuyorsunuz ve bu uyarımları aldığınızda cinsel dürtünüzün yerinde sayacağını hiç zannetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yıl20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 653 cevap paylaştı. Meme emmeyi okdr severimki.
Saatlrce emebilirm. Ama emerken de birbirimizi oksucaz, harika bi duygy
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılTabii ki memeleri emmek çok güzel olur Özellikle de böyle dolgun pembe uçtu memeler varsa öyle onunla onları uzun uzun yalayıp yalayıp öpüp pek çabuk çok güzel olur
00 Yorumla
+1 yılTutkuyla emildikten sonra yarım saatte 3 defa boşaltırsın kadınını
16 Yorumla
Soran+1 yılO kadar çok mu
- +1 yıl
Kadınına göre değişiklik gösterir. Bir keresinde kucağıma yan oturtup saatlerce göğüsünün tamamını vakumlayıp uçlarını ısırara ısıra emmiştim alt taraf şelale olmuştu tabi sonra akan şelaleyi afiyetle içmiştim tek damla bırakmam ben
Soran+1 yılAnladımm
- +1 yıl
Bende daha ne numaralar var azizem
Soran+1 yılDoğrudur reis
- +1 yıl
Yazabilirsin bana anlatıyım biraz daha
Merhaba , libidon yüksek ve burada o libodona eşlik edecek tonla insan var.🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılYüksek mi gerçekten
Çok güzel bir his.. Erkekler bebekler gibi saatlerce meme emsinler hatta 😂
47 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılDüşük bence. Normal bir kadının memesinin bebek gibi emilmesinden zevk alması ihtimali yok. Berbat bir his
515 Yorumla
Soran+1 yılKötü bir his mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılEvet. Boğucu ve monoton
Soran+1 yılNeden boğucu bana çok çekici geliyor
Cevap sahibi+1 yılAşırı boğucu. 31e benzemez
Cevap sahibi+1 yılMillet garibanlıktan meme ucuna kalmış ondan. Rahatsız edici kesinlikle
- +1 yıl
Çok garip bir bakış açısı. Sanırım hormon bozukluğu var
Cevap sahibi+1 yılYa böyle bir özgüvenle nasıl yorum yapıyosun? Ben sana götten versen bayılırsın hiç verip de sonra vazgeçen gördün mü desem ve ısrar etsem zevkli olduğunda nasıl olur? Zevkli değil ve boş bir eylem. Hormon bozukluğum yok gayet sağlıklıyım ve cinsellikten zevk alıyorum
- +1 yıl
Bir erkek kadının memesini sevdiği oksadigi emdiği zaman , kadının zevk almaması çok garip ve bu mesele yokluk meselesi de değil, düzenli cinsel hayatı olan kadınların bile bir çoğu memeleri emilirken aşırı zevk alıyor ve bazıları orgazma bile ulaşabiliyorken, sizin bu şekilde ifadeleriniz. Benim ozguvenimin çok ötesinde yer alıyor.
Cevap sahibi+1 yılMeme ucundan orgazm olmak bozukluk.
- +1 yıl
Hayır bu durum , kadına verilmiş çok güzel bir hediye diye düşünüyorum ben. Hem bu durumdan kendisi yoğun zevk alarak mutluluğa hatta zirvesine ulaşıyor ve hemde onu seven erkek , kadının aldığı zevki görüp yaşadıkça, kadının aldığı zevkle içinde fırtınalar koparken , içindeki taşkınlıgin, beden diline , sesine kivranisina, cirpinisina , yansimasiyla aldığı zevk katlanarak artıyor ve Kadınını bu denli mutlu edebiliyor olmanın mutluluğunu yaşıyor
Cevap sahibi+1 yılTam orgazm taklidi yapmalık erkeksin. Başka türlü susmazsın belli
- +1 yıl
Madem istiyorsun , yaşayabiliriz. sen en inandırıcı şekillerde orgazm taklitlerini yaparak her defasında , beni inandiramadığın gerçeğini görürsün ve sonra ben sana daha önce emilerek verilemeyen zevkleri tattırırım ve sexin tüm detaylarını yasatirken, senin bu tutkunlugunu gevşetirim, ardından vücudunda depremlerle kendinden geçerken sen , taklit soyle dursun , geçici olarak sağlıklı düşünme yetini kaybettiğin için , orgazmin gerçekliğiyle vücudunda depremler yaşayarak zirveye çıkarsın. 😊😉
Cevap sahibi+1 yılPeki bayan azdıran damla
- +1 yıl
Ne olmuş bayan azdıran damlaya?
+1 yılMeme uçlarını ısırmak diyelim 😀 ama en güzeli ıslanan goguslerden aşağıya doğru yönelmek daha fantastik
00 YorumlaMeme emmek guzeldir... de meme orantili ve bedeni az buyuk olmali ki zevk verincr zevk alsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılSen ilginin ve erkegin ilgisine bir acligin var gibi
021 Yorumla
Soran+1 yılİlgiye ihtiyacım var biraz☹️
- +1 yıl
Evet belli
Soran+1 yılNereden anladın?
- +1 yıl
Tahmin ettim diyelim detay vermeye gerek var mi 😂 bos yere profilimde aşk ve iliskiler uzmani yazmiyor
Soran+1 yılGörmedim öyle bir yazı profilde takip etmedigim için belki de
- +1 yıl
Etmesen de yaziyor ama uygulamadan degil siteden giriyorsan görebilirsin
Soran+1 yılNasıl anladın pekii uzman bey
- +1 yıl
Cevaplarin cok karamsardi ondan anladim
- +1 yıl
Yani onceligin sanki tutlusu sevisme degil di tutkulu bir sevdi ve sahiplenmeydi aslinda
- +1 yıl
Zor olmadi
Soran+1 yılEvett biraz öyle😥
- +1 yıl
Cok belli ediyorsun kendini yanlis kisiyle oldugunu dusunuyorsan olma bu sana kalmis
Soran+1 yılNe açıdan duygusal açlıktan mi bahsediyorsunuz
- +1 yıl
Evet yoksa belli ki cinsel açıdan tatmin ediyor gibi ama sen duygusal bir bosluk hissediyorsun kalbinin biri icin carpmasi gozlerinin birine pariltisi gibi bunlari yasamak ve karsinin da sana yasamasinin acligini cekiyorsun gibi
Soran+1 yılKalbimin biri için çarpmasını istiyorum
Karşılıkli duygu şeklinde evet
Bir ilişkim yok- +1 yıl
Gercekten seveni secmen ve inanman gerekiyor
Soran+1 yılKarışıklık olmadıktan sonra seveni seçmek bir işe yaramıyor
- +1 yıl
Zaten inanmaktan bahsettim o kisiye inanman gerek inanmadigin bir seyi zaten yapmazsın
Soran+1 yılİnanıp sevdiğim ya da sevgilim yok bu arada
- +1 yıl
Tamam sorun degil o ben ornek verdim
Soran+1 yılAnladımm
En çok zaafım olan bir şey onları tokatlamak istiyorum 😅😅
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılEmilse birden libidon yukselir offf ne guzel emerdim olsa şimdi ya
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılevet onu emmek emerken bir yandan okşamak okşarken öpüşmek öpüşürken bütün bedenini yavaşça okşamak teninin tamamı teninle hissetmek çok güzel duygu
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılLibidon düşük değil yalnızca artmıyor. Dilersen yardımcı olabilirim ahahahha
19 Yorumla
Soran+1 yılYüksek yani
Cevap sahibi+1 yılSeni tanımıyorum o yüzden bir şey diyemem ahahahha
Soran+1 yılNasıl yani
Cevap sahibi+1 yılLibidonun düşük olup olmadığını seni tanımadığım için bilemem diyorum.
Soran+1 yılAnladımm
Cevap sahibi+1 yılşu an herhangi bir cinsel dürtü var mı mesela hissettiğin çok küçük olsa bile?
Soran+1 yılSevişmek istiyorum öpüşmek mesela
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Cevap sahibi+1 yılLibidon yüksek. Daha önce ilişkiye girdin mi bilmiyorum. Eğer girdiysen rahatsız olduğun bir durum olmuş. Canın yanmış olur vs. Eğer girmedysen korkuyor olabilirsin. seksten korkuyorsun bunun için sana ön sevişme daha çekici geliyor. Aslında libidon yüksek. Sana tavsiyem ise eğer o tarz şeyleri çok seviyor ve devamında ilişkiye girmeyi çok istemiyorsan sanaldan devam et. Görümtülü yap insanlarla. Ama öyle herkesle değil. Gerçekten işini bilene git ki zevk al. Önerebilirim istersen
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsirilmasi, sıkılması, emilmesi miss
112 Yorumla- +1 yıl
İhtiyac var gibi
- +1 yıl
Harikasın, sana bunu yaşatmak isterdim
Gizli Üye(36-45)+1 yılMemelerin nasil peki? Mesela bisey surup yalamayi severim. Cikolata, muz cilek, dondurma...
02 Yorumla
Soran+1 yılÇikolata sürüp yalaamk mi
Cevap sahibi+1 yılEvet denemelisin
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece mememi vajinayi emmek yalamak da güzel değil mi ikisini birlikte
03 Yorumla
Soran+1 yılOnu da istiyorum
Cevap sahibi+1 yılHic yapan oldu mu peki
Cevap sahibi+1 yılBence denemelisin çok güzel oluyor dil darbeleri vajinsna degdikce😊
Gizli Üye(30-35)+1 yılsaatlerce emip oksayabilirm arasinda yatarim 🔥
10 Yorumla
+1 yılÇok severim de yalnızlık zor iş onu napcaz bilmiyorum
14 Yorumla
Soran+1 yılOnu bende bilmiyorum 😥
- +1 yıl
Çaresiz kaldığımız nokta bu
Soran+1 yıl😥😥😥
- +1 yıl
🌹🌹🌹🌹
- Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı.
+1 yılBen bayiliyorum hafif dis issirigi cildirtiyor
20 Yorumla
+1 yılHiç emmedim ama emmek istoyrum aşırı şekilde keşke memeni versen bana bir seferlgine
20 Yorumla
+1 yılIsteklisiniz saygılar sunuyorum
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyok ya gitmiyor takildigim kizlari azdirmak icin yaliyorum ama
04 Yorumla
Soran+1 yılHoş değil mi? Emmek ısırmak yalanmak
Cevap sahibi+1 yılben meme emmeyi cok sevmiyorum takildigim
kizlarin hosuna gittigi icin yaliyorum bir de o kadar cok yalamisim ki normal geliyor heyecanlandirmiyor yani
Soran+1 yılHeyecan olmuyor mu yani. Sürekli yapınca gidiyor
Cevap sahibi+1 yılevet surekli yapinca heyecanini kaybediyor o yuzden surekli olarak tekrarlamamak gerekiyor
Çokk ağzımın içine alıp vakumlarım meme uçlarını ısırırım çok güzel iskençe 😂😂😂
00 Yorumla
+1 yılEvet hosuma gidiyor. Isirmak morartmak tokatlamak emmek
00 Yorumla
+1 yılBedeninizi tanıyın artık...
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
Bu hislerininz arzularının normal olduğunu bil diyorum. :)
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Sevindim 👍
Evet meme emmeyi seviyorum
03 Yorumla
Soran+1 yılOfffff müthiş olur
Hem istiyorsun hem istemiyorsun anlamadım
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAlırım bir çift memeni
10 YorumlaBende de emme isteği çok fazla, saatlerce emmek
10 YorumlaBu yazdıklarıni itinayla yapan bir adamım 😋🥰💋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılMemeler emilmez mi ya onlar ne güzeller
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 877 cevap paylaştı.
+1 yılBen severim 😂
00 Yorumla sen yeter ki iste ben zevkle yaparım ;) <3
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok hoşuma gider bayılıyorum ıstersen bakarım
00 Yorumla
+1 yılBen yaparim cokta severim
00 Yorumla
+1 yılGider tabiki hangi erkeğin gitmez ki
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHemde Nasıl sadece meme mi Sence?
04 Yorumla
Soran+1 yılDeğildir
Cevap sahibi+1 yılMeme harici başka ne istersin peki?
Soran+1 yılBilmem
Cevap sahibi+1 yılBi düşün bakalım 🔥🔥🔥
Gizli Üye(36-45)+1 yılSadece meme emmek yetmezki sana
06 Yorumla
Soran+1 yılNeden
Cevap sahibi+1 yılsen daha iyi biliyorsun nedenini memelerden azda olsa ileri giderek bişi olmalı sana
Soran+1 yılNasıl anlaamdim sevişmek mi diyorsun
Cevap sahibi+1 yılYüze oturup oral yaptırmak
Soran+1 yılHııı anladım
Cevap sahibi+1 yıl👍👍
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Yüksek bence emilmesini istiyorsun çünkü
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet istiyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn sevdiğim alırım 2 memiş😅😅
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOlsa emerdim masaj yapmayı da seviyorum
00 Yorumla
+1 yılKadınların en çok sevdiği şey
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Evet çok seviyorum hem meme hem vajina
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 314 cevap paylaştı. Tam kalemine denk geldin baby
00 YorumlaBen çok severim dilimle ucları ile oynamayı
02 Yorumla
Soran+1 yılHer memenin tadı farkli mı yoksa aynı mi
+1 yılEvet meme emmeye bayılırım 😉
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ben çok severim
00 Yorumla Bayılırım meme emmeye
00 YorumlaHoşuma gider
00 Yorumlasüt pompası al :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılevet severim
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 583 cevap paylaştı. Gzl şey meme emmek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılhem de çookk
00 Yorumla
+1 yılİyümiş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 989 cevap paylaştı.
+1 yılOff hoşumuza gider
00 Yorumla
+1 yılevet severim
10 Yorumla
+1 yılOhoo severiz ve bjnde Şu an tavan yazsnaa
00 Yorumla
+1 yılBu neyin kafası ya
00 Yorumla- Devamını Gör (10)
Devamını Gör(55)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı