Arkadaşlar ben ne yapacağım çok fena düştüm?

Bir buçuk aydır tanıyorum. Daha ilk günden yanlış başladık. Kahvesine gittim 31 çektim. Ondan önce yanlış başladı daha ilk konuşmada göğüslerimin resmini attım. ( Şimdi abažalar buňun üstünde durmasın rica ediyorum. ) İkinci günden de arkadaşının evine gidip yattık ama öyle içime falan girmedi seviştik orgazm etti o kadar. Birde üstüne 150 lira para verdim hal böyle olunca ben iyice düştüm kaptırdım kendimi iyice ezik gurursuz oldum küçüldüm iyice ona muhtaç gibi davrandım. Daha sonra diğer buluşmada normal buluştuk ama Yok bu baya bir borca girmiş kahveyi kapattı kahve dediğim de kumarhane her neyse bende 600 lira daha para verdim o gün benden 1000 lira para gitti 200 lirada günlük eve verdim sonra o günden sonra 2 hafta sonra buluştuğumuz Zaman 200 lira lakos 234 liraya orjinal BJK forması 300 lirada cafeye otele falan gitti neyse daha sonra işte bir gün geldi bana dedi ki Damla ben seni sevmiyorum zaten son yaptığımızda da çok isteksiz yapmıştı. Şimdi salı gününe kadar arama dedi gerçi o günde arayınca kızacak ama ben ne yapcam onun kötülüklerine zararlarina çok ihtiyacım var ya salı aradığım zaman açmazsa hadi açtı diyelim ya beni istemezse şimdi bir iş buldum maaşı çok iyi inşallah olurda maaşımın yarısını ona veririm ben birde bir kız vardı sen o kızın b**ki bile olamazsın o kız senden çok daha yardımcı oldu dedi.. Of ne yapayım elimden bu kadar geldi ne olur beni sevse biraz yokmu hiç bir yolu yardımcı olun ne olur.

Arkadaşlar ben ne yapacağım çok fena düştüm?