Ben hamile kaldiktan sonra tamamen iliskiyi kesti. Dogum yaptım bebegim 6 aylık oldu hala birlikte olmadık. Kendisi ayni zamanda salonda uyuyor beraber uyumuyoruz. Ben daha 21 yaşındayım kendisi de 41 yaşında severek evlendik hatta ilk baslarda hergun yapiyorduk diyebilirim. Disarda bana bakan donup tekrar bakiyor bakimli ve guzrl bir bayanimda. Hatta esim cok kiskanc beni disariya tek birakmiyor. Ama gel gelelim ki cinselligimiz asla yok. Gun icinde benimle cok ilgili cok opuyor sariliyor ama cok sogudum ben artik. Haftada 4-5 gun mastürbasyon yapiyor ama benimle beraber olmuyor. Soyledigim zaman da bana yok oyle bir sey diyip gecistiyo. Hergece aglamaktan yoruldum cok uzuluyorum. Kadinlik gururum cok kirildi. Ayrilmak cozum degil bebegim cok kucuk. Ben nasil devam edicem boyle bilmiyorum. Izledigi videilar da cok igrenc seyler. Birliktelik videolari degil se sadece kadinlarin oldugu videolari izliyor. Fetis olarak da. Cok midem bulandi artik
Senin hamilelik döneminde adam p*rno ile mastürbasyon' a alışmış vücut toparladiktan sonra sende p*rno birlikte izleyip birbirinize yürüyüp yumuşak geçiş yapılabilirdi, araya soğukluk girmesi donemindede oda sende hatalı davranmışsiniz buna inat adam sen olmasan bile ben p*rno ile bosalitım diye diye p*rno izlemiş seni üzmüştür. Evlilikte herşeyinizi acık açık konusun benim eksiğim ne senin eksiğin ne konuşun, adam inatçı belli bu adamı aşkım artık kötü geçmişi unutalım çocuğumuz için çocuğumuzun babası olarak seni seviyorum çocuğumuzun hatırına yeniden başlayalım o huzur dolu bir yuvada mutlu yaşasın, çende çocuğun için elinden geleni yap bende sen ne istersen yapayım de arayı düzeltme çalış, anneler bir evin sigortasıdır onların sevgisinin ateşi aslanı kediye çevirir adama güzel bir seks yaşat tadı damağında kalsın, kaçırdığı günlere yansin
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok guzel konuşmuşsun ama bende o heves kalmadı. Cunku dedigin sekilfe de yaklastim ama yine ayni. Artik kadinlik gururum daha onemli benim icin. Bu konuyu acsam bile direk kavgs ediyoruz zaten
- +1 yıl
Geçmişi silelim yeniden çocuğumuz için başlayalım, çocuk huzurlu bir ortamda büyürse geleceği daha aydınlık huzurlu olur, aksi halde toplumda sorunlu tıp olur hem sen hemde ben rahatsız olurum de, gerekirse bunu sakın konusamiyorsan mektup olarak yaz adamdan olumlu sinyal alırsan devam et alamazsan ayrıl bir ömür sinir içinde geçmez, sal gitsin...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbacım ,
sakin dogum sonrası olabılen seyler . cocuk olması maddı manevı yuku derken bunlar yasanabılır. yası cok degıl ama sana gore daha buyuk.
bellı bır zaman sonra duzelecektır. sakin kalmanı tavsıye ederım. cogu erkek esının meme bırakıncaya kadarf bebek memelerı ellemedıgını dokunamadıgınıda bılırım.
fakat dogum sonrası 6 ay cıddı bır sure. vıdeo ve mastürbasyon olayıda .
bunu sen esınle konusman gerek . usulca ne ıstıyor sıkıntısı ne imiş diye.
bu durumda mirket gibi dikilir rakun gibi saldırırsan daha da cok uzaklastırırsın eşini
ona yaklasımında mesela ızledıgı vıdeo varmıs onu ızlerken ben sana mastürbasyon yapayım seklınde yaklas vıdeolara bak kurdugu olay neymıs bunları sende gerceklestırmeye calıs. aglanacak uzulecek durum yok , top senın elınde.
00 Yorumla
+1 yılYaş ile alakası yok bunun. Baksana kendin söylüyporsun her gün yapıyorduk diye. Senin hamilelik döneminde soğumuş senden sanırım :( güzel olmak ta pek işe yaramıyor. Adriana limanın bile aldatıldığı bir dünyada yaşıyoruz
021 Yorumla
Soran+1 yılmaalesef :(
- +1 yıl
Bence ciddi ciddi konuşman gerekiyor. Ama sadece sormak yetmez. Neden böyle dedikten sonra bu şekil devam ederse vazgeçerim senden de.
- +1 yıl
Bak o zaman nasıl toparlıyor kendini
Soran+1 yılZaten evi terk ettim adliyeye gittim dava acmaya beni almadi eve 2 gun boyunca karakollarda perisan oldum. Cocugumu bana gistermedi mastit oldum emziremedigim icin. Savcilga gidicem de basvurucam da anca oylr alicam ya da direk esyalarimi toplayip siginma evine gidicem onuda ben yapmam
- +1 yıl
Nasıl bir adammış yaa. Halbuki çok basit bir istek yapılmayacak şeyde değil. Bildiğin yokuşa sürmüş işi. Yokmu kimsen kalabilecegin :(
- +1 yıl
Bişey daha sorucam. Adam daha önce evlenmiş boşanmışmı
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNerden aklina geldi de sordun. Birde omceki esiylede beraber olmadigi icn esi hocaya gitmis kendisi anlatmisti. Eski kiz arkadasiylada beraber olmadigi icin kiz bununla kavga ediyormus. Bunlari tabi ben evlendikten sonra anlatti
- +1 yıl
Sen bildiğin sapık biri ile evlenmişsin :/
- +1 yıl
Ağzımı bozmak istemiyorum ama madem saçma sapan düşünceleri var neden çocuk yaptı.. Haysiyetsiz yaa
Soran+1 yılNerden anladin peki. Kendisine sapik dedigim zaman kavga etti benimle. Ama kendisi sapik kabul etmiyor. Disariya cikiyoruz gozu hep sagda solda. Yanimda yapiyo bide
- +1 yıl
Sanırım hissettim.
Soran+1 yılHayatimi mahvetti. Beni eve tikti para da vermiyor asla. 21 yasindayim ama o kadar coktum ki son 2 yilda.
- +1 yıl
Halbuki bulmuş genç bir eş. Güzelim de diyorsun. Ee sana çocuk da vermiş. Hala neyin peşinde bu adam 🤨
- +1 yıl
Çok üzüldüm durumuna :( çarede yok gibi.
Soran+1 yılYa disarda varya bana ciktigima pisman ediyo. Gelen gecen surekli naktigi icin asiri sinirlemiyor. Bana surekli surdan yuru suraya otur oraya donme oraya bakma diye agzima afedersim scyo. Birde giyim tarzimi degistirdi. Ben etek elbise giymeden cikmazdim simdi bana sen artik evli bir kadinsin annesin diyip baskiliyo.
Soran+1 yılCaresi yok evet. Cocugumu verse simdi giderim ama bana zarar vericeginden korkuyorum
- +1 yıl
Bildiğin hapis hayatı. Ot gibi yaşa istiyor. Çocuk olmasaydı çok fazla imkanın vardı ama çocuk engelliyor seni
Soran+1 yılAynen oyle. Daha 6 aylık. Ise girsem yiksek maas lazjm e benimde meslek yok lise mezunuyum. Kres parasi bez mama kira ayri ev nasil bas ederim bilmiyorum. Babama gidemem ondan kactim da evlendim. Annem anneanemler de kaliyor orasida kalabalik orada cocugumla kalamam. Yani elim ayagim bagli kimsem yok
- +1 yıl
Çocuk konusu da krtik. Eğer maddi durumun yoksa çocuk babada kalabilir. Öyle bir ihtimal var 😰 Aslında çaresiz değil. Aklımda bir kaç şey oluştu. Biraz tehlikeli ama işe yarayabilir
- +1 yıl
Konuşalım bu durumu :/
Onunla konuş. Açık açık net bir şekilde.
O senin kocan. Çekineceğin hiçbir şey yok. Ona de ki;
--"İçimde bir boşluk var. Onun dolmasını istiyorum. Bunu sıklıkla istiyorum. Ya benimle seks yap. Ya da bana vibratör, vibratör vs. şeyler al. Parmaklarım bana yetmiyor. 21 yaşındayım. Ve bu isteklerimi bastırmak istemiyorum. Beni anlamalısın ".
Bakalım beyimiz ne tepki verecek. Dank etmesi lazım bu laflarla.
01 Yorumla
Soran+1 yılCok utaniyorum artik cok canim aciyo hergece agliyorum. Bu konuyu cok konustum onunla izledigi seylero gorunce de bende onu istemiyorum. Ama vibrator isticem daha farkli ne istiyebilirim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
+1 yılEşinin derdi çocuk sahibi olmaktı ve bunu kendinden çok daha genç ve güzel bir kadınla evlenerek yaptı ki aynı zamanda çevresinde ve toplum önünde de psikolojik tatmin yaşasın. İnsanlar ona bakıp imrensin falan. Bu istediğini elde etti. Diğer bağımlılığı seninle ilişkiye girmemek için bir neden değil, suni bir sebep. Kıskançlık falan yaparak da seni başkalarına kaptırmamaya çalışacak ki çevresinde edindiği bu rüzgar tersine dönüp bumerang gibi onu vurmasın. Burada üzülen taraf kim oluyor? Hayalleri yıkılan gencecik bir kadın tabi ki.
112 Yorumla
Soran+1 yılYa inanmıyorum daha gecen ayni seyleri anneme soyledim. Gercekten de oyle. Cocuk olana kadar benimle oldu ondan sonra yok oldu. Hattimi aldi sosyal medyami kapattirdi arkadaslarimi engwlledi cevremde yemin ederim annem de dahil 1 insan yok. Kimse kalmadi. Simdi evde tekim o gelirse sadece onunla muahttabim. Benegim olmasaydi coktan bosanirdim. Ama cocugu vermiyor bana. Adliye gittim basvurmaya gero geldigimde beni almadi eve cocugumuda 2 gun gostermedi. Karakollarda helak oldum 2 gun boyunca. Cocgumu emziremedim mastit oldum. Polislerle geldim yine alamadim. Devletde sahip cikmiyor
- +1 yıl
Seni bu kadar kısıtlaması ve tüm imkanlarını almasının sebebi, senin duygusal boşluğun sebebiyle başkasına aklının kaymasını engellemek. Kendince bu çözümü bulmuş. Kanunen bebeğinin yeri senin yanın, onu senden ayıramaz da durumun bu noktaya gelmesi çok üzücü. Okuyunca içim acıdı resmen. Boşanıp kendini kurtarmaya bak.
Soran+1 yılÇaresiz olmak o kadar kotu ki.
- +1 yıl
Böyle düşünme, hayatta herşeyin bir çaresi vardır. İçini her zaman ferah tut. Önüne bir kapı mutlaka açılır. Zor süreç, ama sen bunun üstesinden gelebilecek kadar aklı başında bir kadınsın. Daraldığın vakit konuşuruz, içinde tutma sağlığını da düşün.
Soran+1 yılÇok tesekkur ederim. Umarım hayatında hep mutlu olursun. Yazdıkların bana o kadar iyi geldi ki
- +1 yıl
Teşekkürlük bir şey yok. Hayat, sana yaşatılan gibi bir şey değil. Zorluklar içindeki yaşama sevincini asla düşürmesin. Dünya güzeli bir çocuğun var bak, ona ayakları üstünde dimdik duran bir anne yakışır. Ama şu adamla en kısa sürede yolunu ayırmaya bak. Böyle devam ettikçe girdap gibi bu bataklık seni daha çok içine çekecek.
Soran+1 yılDedigim gibi çok denedim ayrılmayı. Fakat maddi imkanım yok cocugumu alır benden. Çalışmama da izin vermiyor yani oldugum yerden çıkamıyorum. Ailem zaten yok şu koca dunyada tek basimayim. Cocugumu perisan da etmek istemiyorum sonucts bir duzeni var daha cok kucuk.
- +1 yıl
Çocuğunu senden alma şansı hukuken yok. O daha sütten bile kesilmedi. Benim anlamadığım ailen yoksa seni eve almadığı zaman ne yaptın? Bunu tekrar yapmaya kalkabilir.
Soran+1 yılŞimdi şöyle oldu. Ben boşanma davası açmak için sabah evden çıktım şansıma ogun 19 mayıstı ve kimligimde kendisindeydi gizlice alıp saklamış daha sonra soyledi. Neyse evden çıktım bana gitme konusalim cocugumuz var dedi ama ben aklima koymuştum artik dayanamiyodum. Daha sonra eve tekrar geldim cocugumu almak icin bosanma davasini acamadim kimligimde yoktu. Bana tekrar iceri girmemi soyledi bende cocugimu almak istiyorum dedim vermedi bende gittim ogun
Soran+1 yılAnanemlerde kaldim 2 saat yol var arada. Dayanamadim gece 11 de geldim cocugimu gorucem diye ailesine birakmis bana gostermediler. Ortaligi yiktim polisi getirdim gecenin o vakti yine goremedim gece 3te geri dondum ananemlere. Tekrar sabah adliyeye gittim kimligim olmadigi icin islem yapamadim cocugumuda alabilmem 1 ayi bulabiliyormus ve mastit olmustum hastanelil oldugum emziremedigim icin. Tekrar mecbur eve dondum ben cocuguma asiri duskunum onsuz 2 gun bana 2 yil gibi geldi. Simdi bosanma davasi acsam ananemlerde. kalamam cunku kalabalik bir ev. Toplam 7 kisi kaliyor bir evde. Ben gelemem cocugumla o kadar. kalabaliga.
- +1 yıl
Sana gelip hatamı fark ettim merak etme düzeleceğim dese ne olacak peki? Yeniden cinsel hayat kuracak mısın? Çünkü yazdıklarından belli sen de istiyorsun ama kalbinin kırıklığı bunun önüne geçiyor. Yani sevginin derinliği ne kadar, önceden olan biten herşeyi kapatıp gizlemeye yetecek mi?
Soran+1 yılOna inancım kalmadı ki. Duzeldim dese bile inanmam. Bazen şakasına hadi gel 2. cocugu yapalım diyor ya da agzimi ariyo bilmiyorum ama ben direk net bir dille hayır diyorum. Bana domunmak istiyor kendimi geri çekiyorum. Onun yaninda giyinmiyorum mesela. O odaya girsigi zaman uzerimi ortuyorum.. vb yani onu artik bir esten saha cok yabanci biri gibi goruyorum. Bu arada yazim yanlislarim icin ozur dilerim. Gizli sekmeden girdigim icin klavyeden duzeltemiyorum ve hizli hizli yazdigim icin yanlış yazıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılAdam 41 yaşındaymış sana müstehak iyi olmuş bence düşük IQ nun bedelini öde şimdi 23 yalında ada la evlenssydin halı olmuştu duvardan duvara vuruyodu şimdi antrpoza gircek adamla evlenmiş shnsnsn dert yakınıyo bide
03 Yorumla
Soran+1 yılAy canım ama haklısın da2😂
Soran+1 yılSlk dedim canim diye duzeltti
- +1 yıl
Trol soru degilse hak ediyon sonuna kadar
- Cinsel Yaşam konusunda 313 cevap paylaştı.
+1 yılp*rno izlemesinde sıkıntı yok, fantezi dünyası geniş olursa libidosu patlak olur ama devamlı mastürbasyon yapmasının nedeni senin de o fantazilere ortak olmaman sanıyorum.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır aksine ben çok istekli bir kadındım. Her istedigimde beni red etti. Tam 1 bucuk yil olsu belki daha fazla. Simdi ben istemiyorum hic konusu bile acmiyorum kendisi de zaten hemen hemen hergun gece videolar izleyip mastürbasyon yapiyor.
- +1 yıl
Aldat bebeğim sen de o zaman
+1 yıl21 yaşındaki biri varken mastürbasyon yapıyorsa kafası kırık adamın birde ne yaptın kuzum yaaa adam resmen snein gençliğini çalmış birde okadar çabuk çocuk yapman gereklimiydi
07 Yorumla
Soran+1 yılYa yasi geciyor diye yaptım ben. Onun icin yani. Pisman miyim asla. Cocugumu cok seviyprum ona aşığım onun icin herseyi yaparim
- +1 yıl
Yani iyide abicim bak sen 18 iken seni istemiş ben bunda bir art niyet ararım normal değil hani yasin ileri yaşlarda olsaydı tamam derdim akıllıca düsundun kafa oturmuş derdim ama şimdi üç beş yakışıklı geçince için gider ve aradaki yasda fazla
- +1 yıl
Bana laf vuran edepsiz beni engellemiş kendisi gibi herkesi aynı sanan zihniyetten ne beklenir şeref yoksunu iste
Soran+1 yılMerak etme bende onu engelledim
- +1 yıl
Ya dengesiz sakat :)))
- +1 yıl
Bana bir yazsana bir şey diyecem ben daha yeni bir şey yaptım yapmaman gereken birseyi yaptım
- +1 yıl
Senin. Durumuna benzer bir durum var bende
- Cinsel Yaşam konusunda 475 cevap paylaştı.
+1 yıl20 yaş büyük biriyle evlenmeninde bu gibi sıkıntıları olabiliyor... kendi içinde yaşadığı bazı sıkıntılar var yoksa 21 yaşındaki birini bırakıp mastürbasyon çekmesi normal değil..
08 Yorumla
Soran+1 yılSapık olabilir mi acaba
- +1 yıl
Sapık demek olmaz sapık olsa gidip başka kızlara başka insanlara rahatsızlık verir dikizler.. mastürbasyon bağımlısı olabilir eskiden kalma alışkanlık..
Soran+1 yılOarasi kesin zaten. Kesinlikte bagimli. Fakat izledigi seyler de igrenc. Sadece kadin. Fetisli seyler. Anne ogul felan ya da turbanli yani daha birsuru seyyler
- +1 yıl
p*rno bağımlılarında sınır yoktur hepsini izlemek isterler ama izlemesi onu yapacağını ya da yapmak istediğini göstermez.. bir çok insan anal videosu izler ama anal yapmaz.
Soran+1 yılPeki odada esi uyurken video izlemek normal mi? Tam 1 burcuk yildir beraber olmamak istememk.
- +1 yıl
Tabi ki normal değil başka odada uyuması bile kabul edilemez aslında yataklar kesinlikle ayrılmamalı...21 yaşında bir kadını bırakıp başka odada p*rno izlemek düşündürücü... seks yaparken zevk alamasa bile bunu seninle paylaşmalı..
Soran+1 yılBende ondan zevk alamıyorum. Her iliskimizde ben bosalamiyorum o ise bosalabiliyo. Kendisine soyluyorum bosalamadim diye
- +1 yıl
Sana yetmediğini düşündüğü içinmi uzak duruyor acaba buda olabilir sana yetmediği için p*rno izleyerek boşalmayı seçiyor olabilir..
+1 yılKendimden 15 yas buyuk birisyle evlenmek istiyorum sorularina cevap vermissin. Maalesef yapilabilecek bisey yok
12 Yorumla
Soran+1 yılIlk baslarda mukemmeldi. Hem ilgi hem sevgi hem saygi hem cinsellik. Simdi sadece opuyor sariliyor otesi yok
- +1 yıl
Iste maalesef belli bi yastan sonra yas farki anlasiliyor
Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çok büyük hata yapmışsın evlenmekle ve çocuk yapmakla. Olan olmuş. En kısa zamanda boşanmalısın bu adamdan
11 Yorumla
Soran+1 yılDenedim en sonunda evden ayrildim cocugumu 2 gun gostermedi bana. Karakolluk olduk. Devlet. bile arkanda degil
- Cinsel Yaşam konusunda 664 cevap paylaştı.
+1 yılAcaba hamilelik süresinde vücudunuzda çok fazla değişimmi oldu seksten uzaklaştıran ya da vajinada aşırı genişleme gibi şeylermi oldu.
08 Yorumla
Soran+1 yılSezeryan dogum yaptim degisen birsey olmadi pek. 10 kilo aldim sadece zaten balik etlitim oyle goze batmadi hic
- +1 yıl
Seven insan böyle şeyler ebakmaz zaten bence bunda başka bir şey var bana p*rno bağımlısı gibi geldi.
Soran+1 yılDibine kadar bagimli hemde. Kabul etmiyor ama
- +1 yıl
Bu bağımlılığı onu senden soğutmuş.. p*rno filmlerdeki kadınların vücutlarıyla senin vücudunu kıyaslıyor kendi dünyasında sanırım ve artık seninle seks yapmaktan zevk alamıyor..
Soran+1 yılYok izledigi seyler ayak ya. Sacma seyler izliyor oyle supwr memeli kadinlar felan yok yani
- +1 yıl
fetiş tarzı videolardan hoşlanıyor demekki.. evlenmeden önce nasıldı sana karşı
Soran+1 yılHergun beraber oluyorduk. Bana çok asiri ilgoliydi kiyafetime karismazdi disariya cikardim. Simdi herseyin tam tersi
- +1 yıl
Bunun derdi seni elde edene kadarmış kucağınada bebeği verdi şimdi istediği gibi takılmaya başladı demekki.
+1 yılAnlamıyorum neden böyle yapar
Kendisiyle konuştun mu ne diyor
Gerekirse doktora gidin çözğm bulun02 Yorumla
Soran+1 yılCok konustum hatta ona saha birkac gun once ben her gece aglauarak uyuyorum biliyomusun dedim. Bana aglamak iyidir ne guzel ben agliyamiyorum dedi
- +1 yıl
Şaka gibi dalga mı geçiyor seninle nasıl öyle söyleyebiliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılSende benimle tanışabilirsin kıymetini bilmiyor senin
02 Yorumla
Soran+1 yıl@FirariHayat cevap bile vermem bunun gibilere boş ver.
- +1 yıl
@FirariHayat cevap vermem senin gibi yalak gevşeklere senin karında yarın seni buraya bu şekilde yazsında mutlu ol ya
Sana yetemeyeceğini düşünerek yaklaşmıyor. Ona böylesi daha rahat geliyor. seni hiçmi düşünmüyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılHic hemde.
Soran+1 yılCok cabaladim. Konustum duzelmedi agladim duzelmedi istedigi sekilde giyindim duzelmedi. Gururumu kirdi artik. Birde kavga animizda annemin yaninda iyi ki seninle yatmiyorum demisti. Ogunden sonra daha da acmadim bu konuyu
41 yaşında adam ve her gün yapıyorduk diyorsun sence sana hevesi kalır mı? Kendine yazık etmişsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılHani dedim ki gencim ya heralde her beni gordugunde uzerime atlar. Tam tersi olduk ve ben genc ve kadin olan tarafim. O yuzden kadinlik gururum icin kestim ona karsi tum cinsellik istegimi. Onun yaninda giyinmem mesela. O odaya girince uzerimi orterim ya da giyiniyorum gelme derim. Dusa girdigimde kapiyi kitlerim.
Cinsel Yaşam konusunda 350 cevap paylaştı. Bence amcayı artık salmalısın filler ölmeden önce ortalıktan kaybolurmuş 😂
05 Yorumla
Soran+1 yılOf ya aglanicak halime guluyorum. Oyle yasli felan da degil vucudu. Oyle olsaydi mastürbasyon yapamazdi degil mi
Soran+1 yılBana yaptirdigi zamanlarda sertlesiyodu
Soran+1 yılKonustugum zaman kavga ediyoruz. Cok konustum 1 bucuk yilda yapmadigim kalmadi ki
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılİyide çare değil demişsin ama çare tamamen boşanmak 🤣
01 Yorumla
Soran+1 yılBenim calismama 8zin vermiyo ki maddi gucum olmadan nasil bosanayim
Gizli Üye(25-29)+1 yılBana neden denk gelmiyo böyle kadınlar of cidden cildiricam ya hayır yani gayette güzel yakışıklı bir erkeğim boyum 180 kilom 91 inan goren hayran ama neden...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnce hak ediyorsunuz ki böyle evlilikler size oluyor, ben 27 yim evlenemedim, seks hayatım olmadı,40 a gelince aha böyle mastürbasyonla mutlu olan biri olurum ancak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılaranızdaki yaş farkı çok senin tempona ayak uyduramaz ki o yorulur o yüzden mastürbasyon kolay gelir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKonuşarak çözüm bulamıyorsan ondan soğudugunu hissettirmek zorundasın
014 Yorumla
Soran+1 yılOnuda hissettirdim mesela opmek icin egildigi zaman yanagimi uzatiyorum dudagindan opmuyorum artik. Onun yaninda giyinmiyorum gogusume dokunmak istedigi zaman elini itiyorum. Uzandigimiz zaman ona degmiyorum arkadan. Daha ne yapiyim
Soran+1 yılHayir zaten benimle olmuyo bide olmadigi gibi afedersin ama azdiriyo sanki. Neden gogusume dokunursun ki ya da kalcama yapmicagini biliyorum zaten
Cevap sahibi+1 yılAcaba cinsellikte kendisini başarısız mı görüyor da kaçıyor yani erken boşalma gibi bir sorunumu var.
Soran+1 yılHayir hicbir soeunu yok
Cevap sahibi+1 yılPeki sende doğum sonrası değişen bir fiziki özellik oldu mu
Soran+1 yılTabi gobek var mesela daha 6 ay oldu sezeryanliyim. Ama inan gizliyorum oyle cok goze batmiyor
Cevap sahibi+1 yılSeni özlemesini sağla , kişisel bakımına dikkat et örneğin gece gecelik falan giy ama onunla hiç muhatap olma. Sana gelecektir seni isteyecektir. Ama buna rağmen sana gelmiyor ise hayatında sanalda olsa birisi olabilir.
Soran+1 yılYok surekli evde kendisi. Geceleri mastürbasyon yapiyor iste videolarla. Sabahta dusa giroyor. Ben bikiyorum tabi nedem dusa girdugini hic muhattap olmuyorum o yuzden. Beni opmeye calisiyo felan sarilmaya calisiyo
Soran+1 yılBana gelsede ben onunla olmicam ki
Cevap sahibi+1 yılGeceleri mastürbasyon yapıyor ya nereden biliyorsun birisi ile yazısıp konusmadığını buna eminmisin arzuladığı başkası olmalı ki seni görmemezlikten geliyor.
Soran+1 yılCunku kullandigi telefona bakiyorum. Kendi telefinunsan da yapmiyor kackere yakalandi cunku. Kendisi telefincu yuzlerce telefonu var gitmis bir tamesi almis sirf video izlemek icin kullaniyor. Simdi gordum odaya koymus. Odayida kitliyor ama bende anahtari var haberi yok. Son girdigi yerlere baktim hep igeenc videolar. Sadece kadin. Birliktelik videolar da degil
Cevap sahibi+1 yılAnladım peki kaç zamandır böyle 6 aydır mı?
Soran+1 yıl1 bucuk yildir
Cevap sahibi+1 yılBu çok ciddi bir problem peki sen nasıl idare ediyorsun
Açıkça söyle. Ayrıca onun mastürbasyon yaptığını yaparken ne izlediğini nasıl biliyosun
01 Yorumla
Soran+1 yılKac kere izleme gecmisini yakaladım.
+1 yılSende keyfine bak niye bu kadar dert ediyon ki mastürbasyon yap doymadın mı başka erkeklerle takil bunu hak ediyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 595 cevap paylaştı.
+1 yılSeni anne olarak düşünüyor duygusal yaklaşıyor olaya
07 Yorumla
Soran+1 yılSevmesine seviyor opuyor kokluyo sariliyo ama otesi yok. Izledigi videolar cok igrenc. Inan p... olsa yine okey ama sadece kadin ve degisik fanzeti seyleri izliyo
- +1 yıl
ne izliyor senin de soğumanı sağlamış insan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar detaylı dinleyebilirim seni istersen
- +1 yıl
çok bencilce davranıyor sana değer vermiyor gerçekten kötü
Soran+1 yılYazmaya bile elim varmiyo ki igrenc seyler iste
- +1 yıl
En kısa sürede bebeğini büyüt kendi ayaklarının üzerinde durabiliyormusun mesleğin var mı
Soran+1 yılYok iste lise diplamasiyla hic nir is olmaz
- +1 yıl
Bir şekilde hayatını idame etmen gerek ailen arkanda durur mu
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani şimdi cidden, hiç mi sana ileride cinsellikte sıkıntı çıkar diyen olmadı
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılTam bi dengesiz imiş
Video mastürbasyon eşe gelince yok de
Aldatıyor o zaman00 Yorumla 10 yıl sonra onun kuş ötmicek sende 31 yaşında olucaksın ama bulamiycaksın kendinden 20 yaş büyük biriyle evlenmenin cezası budur.
00 Yorumla
+1 yılSabah onunkini öperek uyandur ve fantezi giyimden kıyafet al
02 Yorumla
Soran+1 yılKendimi o kadar asagiya cekemem. Cok agladim cok komustum onunla cok denedim sonra kendime soz verdim birdaha asla istemicem diye. Kendisi bana dokunsa hemen kendimi cekiyorum bana bakmasin istiyorim
- +1 yıl
Saçmalamışsın
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBundan ayrılınmaz. Sonuçta sende istiyorsundur. Bunu eşinle paylaş
00 Yorumla
+1 yılmerak ettim aizi ya niye oyle kocan
02 Yorumla
Soran+1 yılmastürbasyon bagimlisi
- +1 yıl
yok ya noye oyle olsun
+1 yılsen konjuştunmu bunu onla
02 Yorumla
Soran+1 yılKonusmak ne demek. Konustum olmadi kavga ettim olmadi agladim olmadı. Bende ona cinselligimi kapattim artik. Onun yaninda giyinmem mesela. O odaya girdiginde hemen uzerimi orterim. Oda farkinda
- +1 yıl
ama seninde cinsel ihtiyacın var
+1 yılne tuhaf insanlar var
02 Yorumla
Soran+1 yılVe malaesef bana denk geldi koskaca ulkede
- +1 yıl
var böyle çok var hatta bana itiraf eden çok oldu ama bu durumları aşmak gerek keşke konuşup bana bilgi verebilsen
Onun dikkatini cek
02 Yorumla
Soran+1 yılEvde hic kapali giyinmem ki. Surekli sort atlet.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle kocaların şeyini kesmek gerek
22 Yorumla
Soran+1 yılAynen oyle kesip eline vericeksin
Cevap sahibi+1 yılAynen canim
Cinsel Yaşam konusunda 8,2b cevap paylaştı. Sen istekli birimisin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılmecbur kalmıştır
00 Yorumla boş ver onu benimle ol ;)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTek çocuğun mu var
06 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılPeki bir şey sorcam yanlış anlamazsan neden kendinden bu kadar büyük biriyle evlendin
Cevap sahibi+1 yılYargıladığım için kimisi aile baskısı gibisi olgun erkek sevdiğinden vb
Soran+1 yılAile baskisi ve babadan gormedigim sevgiyi yasca buyuk birinden aradim
Cevap sahibi+1 yılmaalesef baba olmak çok önemli kız çocuğuna sevgiyi hissettirmek el üstünde tutmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılCinsellik olayı doğumdan sonra mı bitti
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı çok seni çocuğu olarak görüyor olabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılCok azarlıyor beni zaten. Onada dedim sanki ben senin esin dwgilim de cocugunmusum gibi konusuyosun demistim
Cevap sahibi+1 yılAşk evliliği mi
Soran+1 yılEvet
Gizli Üye(25-29)+1 yılKadınlığını hatırlatacak birisini bul
00 YorumlaBunu onunla konus
00 YorumlaSen yaklaş?
00 Yorumla
+1 yılNeden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAyrıl kurtul
00 YorumlaKalkmıyor mu acaba
04 Yorumla
Soran+1 yılOnuda sordum yok oyle birsey dedi. Kendisi mastürbasyon bagimlisi