Konuştuğum çocuk nude atmazsan biter by ilişki diyor ne yapmalıyım?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. bitisin
yahu siz köle misiniz. sizi tehdit etmesine neden izin veriyorsunuz. cehenneme kadar yolun var defol diyeceksin. ondan sonra o düşünsün
dünyada tek insan o mu. sizden çok özel şey istiyor ve tehdit ederek
biraz onurlu olun. böyle şeylere izin vermeyin. biterse bitsin.
aklı selim sana değer veren bir insan asla böyle tehdit etmez. bu şerrrrefffsizzz demek ki sana değer vermiyor.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılOndan önce sen davran ve ayrıl böyle bir şey isteyen bir insan zaten böyle bir de tehdit ediyorsa ondan sana hayır gelmez
07 Yorumla
Soran+1 yılBir de bacaklarını ayır şeyinle oynarken video at bakayım ne kadar sulu yazmış ya
Onu dövmek istiyorum- +1 yıl
Sen de o zaman ona şunu söyle ailen de sülalende olan kadınların bacaklarını ayır bir bak bakalım nasıl güzel görünüyor mu de ve O insandan uzak dur
Soran+1 yılG t deliğinin fotosunu atsana yazmış
- +1 yıl
Aç aynada kendininkine baktı
- +1 yıl
Aç aynada kendininkine bak de
Soran+1 yılHasta mı bu adam
- +1 yıl
Olabilir bilemiyorum
Wc nin fotosunu at burası görür sen göremezsin de bu bile senden değerli yani de
04 Yorumla
Soran+1 yılAnal istiyor bi de önceden görücü usulü tanıştığı kişiler olmuş anal yapmam diyenle olmaz demiş hep ondan evlenmemiş bu yaşa kadar
Soran+1 yılKafadan mı hasta
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
46
Cevap
81Cevap
+1 yılİlişkiyi ayakta tutan tek şey “nude” kek markası çıkarıcam “nude” diye sloganına da “nudemi ye beni yeme” yazdırıcam. Köşe olmazsam bir şey bilmiyorum.
20 Yorumla
+1 yılBak güzelim sakın yapma eğer atarsan daha kötü şeyler olabilir fotoğraflarını başka yerlere yayar veya satar sakın deneme bile
14 Yorumla- +1 yıl
yaz canım
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
atmadın mesaj
Soran+1 yılAtacağım
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çok basit doğrudan yol ver yani böyle tehdit eden yarın o nude ile tehdit eder az akıllı olun.
03 Yorumla
Soran+1 yılBir de bacaklarını ayır şeyinle oynarken video at bakayım ne kadar sulu yazmış ya
Onu dövmek istiyorum
Ayrılırsa ayrılsın seninle sadece nude için mi birlikte?
Sakın benden ayrılmasın diye onu memnun etmeye çalışma! Sevse nude istemezdi.03 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılNude için seninle birlikte demek ki. Sen neden atmak istemiyorsun? İstemiyorsan atmak zorunda hissetme.
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılNude atacak birini bul o zaman dersin konu kapanır. Nude için mi senle birlikteymiş, bu kadar düşürme kendini.
012 Yorumla
Soran+1 yılUzun ilişkim olmuyor hiç diyordu
- +1 yıl
Nedenini belli etmiş :)
Soran+1 yılAnal istiyor bi de önceden görücü usulü tanıştığı kişiler olmuş anal yapmam diyenle olmaz demiş hep ondan evlenmemiş bu yaşa kadar
- +1 yıl
İyi bekar kalsın o zaman, anal isteyen bulunca evlensin
Soran+1 yılBana diyor ki çok zenginim 2 ev 3 arsa 1 yazılı var tipim de iyi ama beni seven yok
- +1 yıl
Zengin koca arayanlar için ideal demek.
Soran+1 yılEvet
Baya istekli bu konuda, hala sevgili ve devam ediceksen de hayırlısı olsun ne diyelim
Soran+1 yılO videoyu atmadan yazma dedi
- +1 yıl
Peki atmadan yazmazsın sen de.
- +1 yıl
Farketmez.
+1 yılnah yap cek at alsin ucun birini sonra nereye gidiyosa gitsin
13 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum demişti
- +1 yıl
serefsi zler de hoslanir sekerim
Soran+1 yılSadece hoşlantı
Cinsel Yaşam konusunda 458 cevap paylaştı. Ya bunun ne anlama geldiğini anlayamıyorsan sen bu hayatta çok tekme yersin canım 😁😁
08 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılSeni kullanıyor resmen. Sırf oyüzden ilişki mi biter. Yol ver gitsin. Seni haketmiyor sırtlan.
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılGit yataga at onu isteyen yarin baska bir sey ister sen dogrudan sonuca git dolayli yollari boş ver
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇıplak foto atmadın diye ayrılacaksa gitsin derdi zaten sevgi değil cinsellik sonrada artık ifşa sitelerinde izleriz seni telegram gruplarına düşer fotoların
06 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTam o yolun yolcusu. Düşürdüğüm kız diyede baslık atar hiç affetmez yayınlar ifşa sitelerine ya da telegram gruplarına girdiysen ne demek istediğimi anlarsın. Oraya fotoğraf video akısı cok yogun fotosu düşen kız masum haberi yok belki bi akrabası izleyecek ya da kardeşi girecek kötü bi durum
Cevap sahibi+1 yılBak seri yapıyor adam her açıdan öyle sunacak millete
Soran+1 yılHasta mı bu adamm
Cevap sahibi+1 yılher şey beklenir nude isteyenler ya sitelerde telegram gruplarında paylasır ya da ileride şantaj tehdit yapar benimle birlikte olmazsan babana gösteririm felan gibisinden her şey beklenir hemcinslerimden
Ayril gitsin sirf nude atman icin konusuyor seninle
05 Yorumla
Soran+1 yılNe zararı var
Soran+1 yılYok yapmam
Deki sen atmazsan ayrılırım de
Attıktan sonra internete at ayrıl 😄07 Yorumla
Soran+1 yılAtmaz
Soran+1 yılPenis attı tek
Soran+1 yılTamam bunu diyeceğim
+1 yılSenin yerinde olsam nude yollayıp ayrıldığımı söylerdim.
Kudursun07 Yorumla
Soran+1 yılKalbim çok kırıldı
- +1 yıl
Hak ermiyor
- +1 yıl
Böyle bi adamdan ayrıldığın için mutlu olmalısın
Soran+1 yılEvet 🥲
- +1 yıl
Yahş hayatında mutluluklar ✌️
Soran+1 yılTamam
+1 yılah su kizlarin kendi kendini dusurdugu durumlar yazik ya
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevdim kalbim çok kırıldı
Bitsin canıma minnet de. İliskiniz bir fotograflik iliskiyse zaten hayır gelmez
00 Yorumla
+1 yılhala ne yapmalıyım diye düşünüyorsan onun bu isteği senin hoşuna gidiyor olmalı
00 YorumlaSal gitsin ayrılsın. Zaten seven insan nude atmıyor diye ayrılmazdı. Bırak gitsin atma sakın.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. bitir gitsin bi cacık olmaz ondan seven sevdiğini hiç bi koşulda zorlamaz
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
O çocuk düpedüz av peşinde.. eğer seni avlayamazsa başka avlara yönelecek
01 Yorumla
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(25-29)+1 yılayrıl gitsin sapığın ve abazanın teki
atsan bile seni kullanıp terkedecek belli zaten
04 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılyaa işte belli ne peşinde olduğu zaten ayrıl gitsin ya aman nereden buluyorsunuz böyle malları
Cevap sahibi+1 yıltamam işte belli ayrıl gitsin
Gizli Üye(30-35)+1 yılS**kktirsin gitsin
Çocuk musun sen kendini kullandirma
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormal birisi değil bence. ilişkinizi bitirip kafanızı rahatlatın. sapık eğilimi var döt verende
015 Yorumla
Soran+1 yılSapıklığın tedavisi var mı
Cevap sahibi+1 yılyok kardeş. yedisinde neyse yetmişinde de aynı
Soran+1 yılKendimi çok aşağılık ve rencide olmuş hissettim
Bana g t deliğinin fotosunu atsana yazmış ya
Cevap sahibi+1 yılıyyyk. ne biçim adammış. engelle her yerden çıkar hayatından. kesinlikle nude felan yollama. şantaj olarak geri döner.
Soran+1 yılYa çok utandım
Bir de bacaklarını ayır şeyinle oynarken video at bakayım ne kadar sulu yazmış ya
Onu dövmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılneyse fazla detaylandırma canım sende. ayrıl bitir ilişkiyi.
Soran+1 yılÇok ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılağlayacak bir mevzu yok. o terbiyesizlik etmiş istemiş , sende göndermemişsin. o gider başkası gelir, sen yeter ki kendine hakim ol.
Soran+1 yılBen kendimi tuttum zaten ama çok etkilendim bu olaydan hiç bu kadar aşağışanmamıştım hayatımda
Cevap sahibi+1 yıldaha neler göreceksin hayatında bi bilsen.
Soran+1 yılHasta bunlar ya
Belki de evliliğiy
Cevap sahibi+1 yılevli olduğunu tespit etmelisin. başkasının huzuru bozulmadan bitirmelisin
Soran+1 yılTespit edemem ki
Cevap sahibi+1 yılsadece sanal sevgili ise engelle gitsin. uğraşıp can sıktığına değmez.
Soran+1 yılÇok üzüldüm
Gizli Üye(25-29)+1 yılSektir git de gitsin amaci belli değil mi sadece cinsellik istiyor senden
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAtarsan kullanılıp terk edilirsin bişey değişmeyecek
00 YorumlaBitir cinsellikle bir yere varılmaz seven cinsel bir ilişkyle de yaklaşmaz zamanla olur
00 Yorumla
+1 yılayrılsın uzak dur ondan
13 Yorumla
Soran+1 yılHoşlanıyorum diyordu
- +1 yıl
derhal uzaklaş
Soran+1 yılAnal istiyor bi de
+1 yılOndan hayır gelmez zaten ayrılmaktan korkma
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılBye de işte mal mısın
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılÇokta fifi! Konuşturma beni şimdi.
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
Bumudur
Ne saçma, o yoluna gitsin01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
+1 yılAyrıl cehennemin dibine kadar yolu var
01 Yorumla
Onu dövmek istiyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılAyrılsin o zaman demek ki seni bedenin icn seviyor
05 Yorumla
Seni kendi zevkleri icin kullaniyor resmen kullanmak istiyor daha dogru bir ifade ile ona evlilik konusu ya da gercek sevgiden bagsetsen kacar
- +1 yıl
Hic bence senin kalbine gire degil belki zevk icin zaman gecirilecek tek gecelik bir insan yani
Soran+1 yılSevgiden anlamıyor
Kimi sevsem benim kalbimi kırdı artok sevmeyeceğim diyor- +1 yıl
O zaman sevgi guven vermeyen bir insan iliskisi olmaz sadece kendini mutlu eden cinsellik ile rahat olur ve ancak o surede hep seninle takilir o da cinsellik bir yerden sonra devamli yap yap can sıkıcı hale gelir ve bu sefer o oglan yeni bir ten aramaya baslar ve yone seni birakir
İlişkiye bak ne ilşki ama
011 Yorumla
Soran+1 yılEvet cinsellik herşetden önemli diyor
Soran+1 yılOna göre bu
Ben bu adama çok takmıştım ya
Soran+1 yılKalbim acıdı ama.(
Soran+1 yılBir de analdan çıkarıp vajşnaya sokacakmış vajşdanadan çıkarıp anala sokacakmış böyle fantezisi var
Soran+1 yılHayır teol değilim
Sende nude at fakat erkek olanından.
09 Yorumla
Soran+1 yılBu sen değilsin der
Onu dövmek istiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılNapayım
Kafana göre atsanda bitecek
012 Yorumla
Soran+1 yılAnal istiyor bi de
Onu dövmek istiyorum
Soran+1 yılSapık mı
Soran+1 yılSaçma mı
Soran+1 yılBana şeyin etli mi rengi ne renk yazmış
Soran+1 yılEngeller
+1 yılBana beyin lazım penis değil de engelle asddfg
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlamaz ki
+1 yılE aktrisin gitsin o zman
07 Yorumla
Aslında güzel cevap vermek daha iyi. Küçük şeylere hayatımda yer yok de geç 😅
Soran+1 yılAnlamaz ki acaba evli mi
- +1 yıl
Tanımıyor musun
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Hmm o zaman uzatacak bir şey yok bb de geç
Soran+1 yılTamam
+1 yılAyrıl öyle ilişki mi olur?
10 Yorumla
+1 yılbitsin o zaman. ama oda sana katlanıyor mu
010 Yorumla
- +1 yıl
seni kekliyor. görücü usulde hiç kimse anal isterim nute isterim demez. belliki sapık ve kızları kullanıyor. anal a evet dersen denemeden almam der. erkekler için tanıman için bir fıkra anlatayım " temel karısından sürekli anal istiyormuş karısı dayanamamamış vermiş. sonrasında ertesi gün temel karısı ile konuşmamaya başlamış, taki karısı sorana kadar. temelde " g. tverenlere konuşmam" demiş. bu yüzden anal a erkeklerin bakışı biraz böyledir.
Soran+1 yılOhaaaaa
Ama adam o kadar emin ki
Hatta önceden nişan atmış kız anal istemiyor diye
Bi de adamın hiç usun ilişkisi olmamış ve hep p*rno izliyor bu adam- +1 yıl
seni kekliyor. sen niye inanıyorsun onun anlatıkllarına. nişanı attığı kızın tel no iste onunla görüş. p*rno nu izleyerek sana p*rno yıldızı muamaelsi mi yapacak ne? yazık sana..
Soran+1 yılVe bana diyor ki
Çok zenginim ama beni seven yok keşke fakir ve tipsiz olsaydım o zaman beni gerçekten seveni bulurdum- +1 yıl
saf düt derler her seyi yalan olabilir. sen onun etkisine çok girmişsin.. . kim bilir kaç kızı götürmüştrüi. tam bbir p. ç olabilir
Soran+1 yılZaten eskiden jigololuk yapmış
Soran+1 yılJigololuk varmış
Hatta 25-40’arsso kızlara gitmiş hep
Olur yaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılayrılmana gerek yok ben ayrıldım de
00 Yorumla Aptal değilsen ayrılacaksın.
00 YorumlaZaten cevabı vermişsin sen
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 431 cevap paylaştı. Bitir hemen sakın atma
00 YorumlaKoy popon tekmeyi gitsin
00 YorumlaAyrılsın ya kullandırmayın kendinizi sevgi için
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılO zaman Füze at gebersin it
00 Yorumla Nudeyle ilişki, lafla peynir gemisi yürümez.
00 YorumlaCanın cehenneme de ona
00 Yorumlaben terk edilmem terkederim de :D
00 Yorumla
+1 yılAyrılması daha makbul
00 Yorumla
+1 yılOzman salla gitsin
00 Yorumla
+1 yılAtma ayrılsın
00 Yorumla
+1 yılhassttr lan ordan de engelle ayrıl
00 Yorumla
+1 yılSen ayrıl ne yapacaksın başka soruya gel
00 Yorumla
+1 yılAyrılmazsan urzbu çucuğsn de
01 Yorumla
+1 yılIliski yok ki ortada,
00 Yorumla
+1 yılAyyy defolsun gitsin vasat
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 609 cevap paylaştı. Atma sakın bırak gitsinnn
00 Yorumla
+1 yılAtmak istiyor musun istemiyor musun.
00 Yorumla- Devamını Gör (67)
Devamını Gör(112)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem