ilişki neden kadınlarda kalça basen yapar?
erkeklerde ilerleyen zamanlarda kilo alırmış doğrumu?
erkeklerde ilerleyen zamanlarda kilo alırmış doğrumu?
Erkeklerin kilo aldığnı biliyorumda kadınlarda gerçkten kalça ve basen yaptığnı bilmiyodum :) başka biyere bişey yapıyomu acaba, mesela göğüs falan?
gögüs cocuktan sonra oluyo : /
evet onuda duydumda acaba hani evlilikten hemn sonrada oluyomu diye sormştum :) belki oksamadan dolayı faln büyüme ya da sarkma faln olurmu diye yanii? En sonda üzgün isaretmi yaptn banamı öyle geldi?
evet öyle yaptım çünkü düşnüüyorum basen konusunu ve korkuyorum okşamaktan büyüyenleri hiç duymadım :D
hahah, aslında çoğu bayanda büyümez oksamkla diyo ama ben sanki büyür diye düşnüyorum :) tabi sen daha iyisni bilirsn, nede olsa sende olan bişey:D
Evlendinmi yoksa yakın zamnda evlilikmi varki düşnüyosn, hem o kadrda abartılıcak kadr olmuyodr canım ya, şu an nasıl mesela basenlerin, kalçann ölçusu nedir?
36 beden giyiorum. d
36 mı, gayet normal değilmi ya, pek bayan bedenlerni bilemm ama sen bana kalça ölçünü söylede ben daha iyi anlayım canım :) bide evleniyomsun diye sormştum, bişey dememişsn?
ordamısın?
burdym evlenmıyorum :D
pekii :) acaba nicki açsam mesaj atarmısn?
nie ki :D
burada rahat olmuyoda o yüzden, konuşrz işte?
ne knscz:D?
ne istersen :)
cevap bekliyorm :) ?
nerdesın?
Pompa aleti gibi düşün basen olayını :D diğeri hakkında sanmam
arkadaş yeni evlendi 3 ayda bardak gibi bel bide kalçayı düşün :D
Bel bardak gibi kalça? :D
valla bişeye benzetemicem göbiş yok arka fırlamış :D ama yanlara doğru acılıyo işte cıkık deill :D basen felaket yaa
Bunu bende merak ediyorum doğrusu. Cinsellik ile alâkası olabilir mi?
Ne kötü bir görüntüdür o şimdi :D
kimisinde çok etkili acılma oluyo kimisindede olmuyo ama genelindede oluyo ya : / sonuçta kızkenki gibi olmazsın vucudun bozulucak cocuktan sonrada hiç düşünemiyorm tamam evlenmiyorum kardeşim :D:D
Aslında senin elinde de olan birşey spor yaparak tekrar eritebilirsin :D
arkadaşla bu konuyu hep konusuyoruz sporda yapıyorm diyo kocam işten gelene kadar gene geldiginde sporlarım boşa gidiyo zaten diyo önüne geçemez olmuşlar seks'in :D alışkanlık yapıyomuş cok gzelmiş herlde asdasfs :D banada diyo görürsün evlenınce
Hiç bir fikrim yok henüz denemedim elimle idare ediyorum sadece :D
Asıl en büyük spor eve geldikten sonra başlıyor desene haha =D
en güzeli o galba evlenipte napıcan ohooo :D evlilik zaten aşkı öldürür
işte o spor olmuyor malesef :D spor olsa nasıl zayıf incecik olurdu evli kadınlar düşündünmü hiç acaba kadınlarda türk kadınlarında neden bukadar kilo var kalça *.*
Tatmak lazım yinede o duyguyu :D
Mizah yaptım zaten biliyorum canım =D Sonra basenlerim çıkmış yaa demeyi biliyorlar, biraz az yiyişin kardeşim =D ahah
4 yıldır evliyim ben böyle birşey görmedim arkadaş vayy anasını :) bir sıkıntı yok düzenli spor yaparsan sorun olmaz
Çocuk dünyaya getirip vücudu fit harika kadınlar Var
Cevap
8Cevap
Bunların hepsi hurafe yaf! ne hatunlar erkekler var hala taş gibiler ya ;)
aynen dogru. kadınlar ilaç kullanmaktan olur. çocuktan sonra olur. erkeklerde düzenli beslenme yapar
Sahsen biseksuelim ve bendede kalca yapti. Keramet peniste sanirin.
dogru bilinen yanlıslara ıyı bır ornek
Bende merak ettim cevaplara bakacağım :)))
tam tersi olabilir belki
yoook artık.
hurafe onlar
stress :D
Yoh amuağoyim
:D :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar