Regl olduğumda canım çok istiyor sürekli mastürbasyon yapıyorum sizin de öyle mi sizce anormal bir durum mu
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Sancidan gözümü acamiyorum ki seks, zevk, mastürbasyon falan dusuneyim. Bazen regl oncesi istek oluyor sadece. Regl sirasinda da sancidan kivranmaktan, aglamaktan yorgun dusuyorum, bazen artik aglamaktan gozlerim bulanik hale geliyor kaldi ki zevk olayi aklima gelsin.
Benim maşallah hiç acı olmuyor belki de bende hormonlar bu yüzden böyle çalışıyor
Ben parmağımi bile kaldiramiyorum ama libidom aşırı yükseliyo özellikle 2. Ve 5. Günunde🥲🤝
Hijab girls genelde fena oluyor
Aynenn
Ne tezatlık, en istekli dönemde ilişki yaşayamıyor, asıl bu dönemi değerlendirmek lazım
Kapalı kızlar hakkında yaptırdığın yorumlara bak... Hakkını veremiyorsan ortada dolaşıp küfür ettirme barı
@abcabs senin ben düşünce yapina tüküreyim 🤝😃
😀😀😀
Mal kendin ne halt olursan ol senin gibi olmayan milyonlarcayi senin yüzünden senin gibi yaftaliyorlar. Utanacagina arsızca birde gülüyorsun. Doğru ya ar olsa burada öyle bir cümle kullanmazsin burada...
Dedi mini etek giyen kıza basit kolay diyen gerikafali arkadaş
O kadar acik kafaliki adetin hangi günleri azdigini burada ilan edecek kadar ileri kafali. Bunun yetinmeyip yazdıkları ile milyonlarca kapılı kadıni da kendi gibi gosterenleri alkışlayacak kadar da bilincli
Pislik nerede ne yapıyorsan yap sana karışan yok. Zaten karışilsada alacak bir ar yok belli ki. Benim derdim sen değilsin benim derdim verdiğin zarar. Düşüneceğini hala savunuyorsun
@Merveİrem905 geldim
Ya bi yüru git ya hadi işine bak
Haddini bil yol veriyor...
Ya sen sabrımı mı sıniyon sanane kardeşim sanane istedigimi yazarim seni bağlamaz sen git önce kendi düşünce yapini değiştir kimseye ahlak bekciligi yapma
Cok ahlak bekçisiysen burada ne işin var
Bekçilik olan şey için yapılır sende olmayana zaten bekçilik yapamam... İstediğini yazarsin inşallah senin yüzünden seninle anılan milyonlarcanin vebalini de ver
Senin gibi arsizlar anlamasa da anlayan 3 5 kişiye haddini bildirmek için
Bu @abcabs reelde kesin vasıfsız savunmasız çirkin bişeydir sekmezz
@RoyallClass vaaavvv işine gelmedi galiba
Bay vasifli yetenekli çirkin olmayan
@Abcabs haddini fazlasıyla aşıyosun sktr git şurdan
ben de boyle bir sey yojtu sonra bu yazilari gorunce her regl donemi istek artisi yasiyorum sinir bozucu
Aynen öyle hormonlar Tabii daha çok etkili
Bende tam tersi istek 0 oluyor
E tabii normal olarak
Erkekler Ne Diyor
Hanımların genelinde aynı durum oluyor reglden sonrailk ilişkide 3 posta bile yetmiyor sürekli istiyor, sizdede aynı durum var mı , yoksa q posta yetermi
Normal bir durum bu soruyu gormekten bıktım artik herkes soruyor hic mi kadinlar kendileri hakkinda bilgi bilmiyor ya da arastirmiyor 🤣
Ya araştırıyoruz tabi ki ama burada birçok kullanıcı var dertleşmek adı altında çoğumuz bundan muzdaripiz çünkü 😂
Dertlesmek icin ne biliyim ya bari erkeklere izin vermeyin sjsjjsjsjs
Hahaha 😂😂
Yorum yazmlari çokta sorun teşkil etmiyor sonuçta onlarada ihtiyacımızın olduğu yerler oluyor 😉😁
İhtiyac oldugunda iste bizlere onu çıtlatın bizler geliyoz zaten shshhsjsjs
Sizler zaten hazır asker gibi sürekli cepheede bekliyorsunuz hahahahhaa
Zor zamanlari kovaliyoruz zaten biz birde ilgisiz de olsa her masada variz biri gelirde bizim elimizden tutar diye bsbsbsbs
Tabi canım hep zor zamanlarindasiniz zaten jfjdjjd
Köle gibiyiz zaten ama biz istedigimizde gelip ilgilenen yok aslinda kullanilan kadinlar degil erkekler oluyor hshshshhs
Erkeklerede fazla ilgi verince simariyorlar sonra başkalarina yöneliyorlar jfjdjdj
İste o ilgiyi kivaminda vereceksin pesine takildiginda ilgiyi keseceksin yoksa ha bu bana asik ben bunu kullanayim der sevgi verme konusunda cimri olacaksin sana ilgi verdiginde ilgi vereceksin bunu para gibi dusun borc para verecek erkek sen borcunu ödeyip kapatacaksin gibi erkek beyni boyle calisir ama ipleri eline alacaksin sonra oglan zaten sever ve asik olursa sen sevmesen de kuyruk olur
Bu sadece erkekler için geçerli değil kadınlar için de böyle işliyor ama bunu uygulamaya 23 yaşından sonra geçirdim kesinlikle katılıyorum sadece ilişkilerde değil arkadaşlık hayatın her alanında böyle olmalı çünkü insan nankör bir yaratıktır doğası gereği
Bende 24 yillik bir tecrube ama ben 17 yasinda falan bunu kesfettim iyi ki erkenden kesfettim yani fazla deger ilgi veya sevgi gercekten bazilarinin g*tunu kaldiriyor
Bazılarının değil hepsinin kaldırıyor
Bazi kizlar hani baba sevgisi falan gormedim acim diyorlar ya ondan bazilari diye bir yine de virgul yapayim dedim
İstisnlar var tabi
E tabi ki herkes sonucta ayni hayat hikayesi ile büyümüyor
Aslinda normalda regl olmadan bir gun falan once en zirvede olunuyo. Tibbi olarak oyle. Kendim okudugun icin tıp. Ne istersen sora bilirsin
Evet olmadan önce hemen anlıyorum libidom yükseliyor ardından regl oluyorum
Reglken elin kan olmuyomu yapinca
Evet
Ben kız değilim ama regl öncesi ve dönemin de baya Bi istek oluyor. Siz de ya
Maalesef evet
Dönem sonu da baya olan var ama bilmiyorum. Regl öncesi 1 hafta istekli, regl dönemi 1 hafta istekli, regl sonrası 1 hafta istekli. 1 ayın 3 haftası islanarak geçiyor 😂😂
Maalesef öyle
burada devreye o ıslaklığı beraber atabilecek biri var mı o giriyor 😂
Yokk
Regl olan bütün erkekler yazmış geçmiş olsun diyorum
Evet kızlardan daha çok hakimler bu konuya
Aynen kanka bunlar biliyolar bu işi 😜😜😂
Her kız arkadaşımda gördüğüm şey. Bence bu normal.
O acıyı demek ki zevkle kapatmak istiyor beden
Bir de yeni yumurtayı döllenme arzusu
Acida çekmiyorum reglken ama. Mesela cinseliik yaşarken partnerimin bana acı vermesinden sert olmasında zevk alıyorum
Tek gecelik bir şey yaşamıştım bir ara hoşlandığım çocukla çocuk öpüşürken resmen dudaklarımı vakumladi morartti sisirdi canımı yaktı aşırı zevk aldım ve o gece onunla cinsellik yaşamak için can attım herşeyi yaptım yatağına bile girdim ama bakireyim diye yapmadı bu mesela aklıma gelen bir olay
Canim benim işte bedenin dolunca arzu ve libido ile artık soft, yavaş bir seks değil sert vahşice ve afedersin ama hayvan gibi s... kilmek istiyor bszi kadınlar.
Nir kız arkadaşımla Hele regl sonrası sekslerimzde benim sırtım tırnak izi, onun her yerinde emilme izlerinolurdu ve diş
Yalnız sonra o izlere bakınca insan mutlu oluyor ve aklına geliyor tekrar yaşamak istiyor erkek arkadaşımın yaptığı izlerin fotoğrafını cekmistim fotoğrafa baktıkça bile zevk alıyordum o geceyi hatırlıyordum
Biz video cekiyorduk ve sonra izliyorduk.
Hayvan hiç mi acimadin diyordu🤣🤣
Sen nerelerinin fotolarını çekiyordun?
Kalmalarını kıpkırmızı edip, memelerini hep izler içinde bırakıyordum ben
Ahh ahh
Orada misin
Libidosu yüksek erkek her zaman öndedir bir çok erkek bir kadına nasıl zevk vercegini bilmiyor eski erkek arkadaşımla üç sene cinsellik yaşadık ve o kadar bencil bir insandı ki yatakta da öyleydi hiç vajina mi emmedi hiç goguslerimi morartmadi ondan sonra bir günlük bir şey yaşadığım erkek daha çok zevk verdi ileriye gitmemize rağmen bir daha bir şey yaşamamıza rağmen mesela eskiyi unuttum onu unutamadim bir gecelik bir şey olmasına rağmen ya da devamını getiremediğikiz için başkalarına da zevk verdiği kesindi kollarında tırnak izleri vardı kadının dilinden anliyorsun partnerin çok şanslı
Biz ayrıldık ama evet güzeldi ama o da şimdi fena kadındı bak.
Hem fizik hem de yatakta afedersin fena azgindi, o pu gibi.
Seks sadece içine girip çıkmak degil iste. Bakire bir kadini bile baştan çıkarabilmek, ona kadınlığını hissetmek özen ister.
Bazı erkekler kadınını dinlemeyi beceremiyor. Sanıyorlar ki kadınlar sadece penise tahrik oluyorlar
Özlüyor musun onu bana kadınlığımı hissettirecek bır erkek daha çıkmadı sanıyorlar ki içeri girip çıkmakla sadece kadın zevk alıyor onun dışında çok zevk veren şeyler var bahsettim ya içime girmeden azdırdı beni çok kez onu düşündüm yaşamak istedim ama sevgilisi var şu an yeni birini bulmam lazim ama hepsi toy gibi geliyor
Yani bizim ayrılmamız kötüydü bu yüzden hayır özlemiyorum. Çünkü daha önemli şeyler var seksten.
Ben başka bakire bir kız arkadaşımı yalvarır hale getirmiştim o daha çok zevkliydi.
Sen kaç yaşındasın bu arada?
Açayım mı profili?
Bakire kızı bile o hale getirdiysen genelde bekaretini bozmak istemezler 23 yaşındayım sen aç merak ettim
Açtım.
Eğer sözünde duran biriysen ve sana güven duyuyoorsa kadının neler yapabileceğinin ve hissettieebileceginin sınırı yok.
22 23 benim ilk seks yaşadığım zamanlardı. Güzel zamanlar 😅
Denk geldik mi hiç senle?
Evet ama günümüz erkeklerine güvenmek pekte kolay değil hele ki bekareti önem veren birisiysen yaşın kaç bu arada
Geç yaşamıştım baya ben 17 18 gibi başladım lisede 😂
Tanımıyorum ki seni
Ben 29 yaşındayım
Biri takip attı sen misin o?
Evet
Hormonal değişimlerden normal, bakiresin galiba. Seni rahatlatıcak biri olsun ister misin, hangi ildesin
hormonlar alt üst oluyo yükselir hep
Sanırım ondan ama anlam veremiyorum çevremde benim gibisi var mı hiç bilmiyorum da
var var %90 %95i öyle
Normal o dönemde cok kisi becermisligim var
Yalnız değil misim
Degilsin tabiki azginsin
Erkeklerin en sevdigi
Evet heleki benim.. En sevdiğim. Ateşini alıyorum
Benimki sürekli öyle şu an bile inmiyo elimde
Hahahaha
Hormonlar artıyor Gayet normal
Seni çok iyi anlıyorum. Rğer istersen birazda olsa konuşabiliriz olur mu
Kadınlar genelde öyle oluyorlar evet
Keşke her kız senin gibi istekli olsa
Yükselir. En sevdiğim dönemler 😂
hormonal değişim süreci olduğu için doğaldır
O dönemde yapman iyi değil aslında
Evet ama sadece mastürbasyon yapıyorum ilişkiye girmiyorum
O da zarar geciktirir
Bir etkisini görmedim düzenli
Sen bilirsin ama yapma 😅
Durduramiyoeum kendimi yoksa gidip ilişkiye giricem daha kötü sonuçlar yazicam kendimi rahatlatmak adına
Bu ne libido yiğidim 😅😅
Yaş kaç
23 yaşındayım
Hahaha napiyim elimde değil
İlginç istek dönemi de değil
Erkekler neye göre cevap veriyor anlamış değilim
Sexting partnerini yap kendine
Nasıl yapicam cinsellik için gelenleride reddediyorum ben hem cinsellik hem aşk olsun istiyorum ama ikisi birden olmuyor
Ben olurum dicem ama aşk işi cinselik le bir arada olmaz ya cinselik isticksin ya da aşkı seç. Birini
Aşkı bulamıyorum ve bulamicam kabullendim artık çevrem zaten hep bedenimi arzulayan erkeklerle dolu
Anldım peki sexting yapar mısın
Kanlı kanlı nası dokunuyon
Durduramiyoeum ki iğrenç ama çok istek oluyor aklimdan çıkmıyor normalde öyle değilim
Hım doğrudur eski partnerimde öleydi adetli döneminde senin gübi olurdu hep
1 hafta boyunca telefonum suzmazdı
Çok normal
Ölee normal geldiği için bu istek hiç bitmiyo
genelde oyle oluyorlar
yapan çok galiba
Acı olmuyor mj o zaman ya
Regl mısın şimdi :)
Geçti
Hım bidaha ne zman olursun :)
Öyleymis
Keşke biri olsa :d