Güzelim adam neyin nereye gireceğini hangi deliğe gireceğini bilmiyor. Bununla ilgili bir fıkra var köyün birinde delikçi memet varmış evlenecek gençler karıyı önce delikci mehmete götürüp delik actırır o deliğe yeni evli genç sokarmış, yine böylebir genç evlenmiş delikci mehmete götürmüş delikçi mehmet kızın kizligini alıp kapıyı açmış hadi git gerdeğe gir demiş, gerdek olmuş gerdek sabahı babası oğluna sormuş oğlum delikci mehmet deliği iyi açmışmı diye sormuş oğluna, ogluda demişti baba açmış deliği iyi ama demiş, aması ne oğlum demiş , oğluda deliği arkaya delige çok yakın açmış demiş babasına vay eşsek oğlu eşsek delikli memet demiş, ananın deliginide öyle arkaya yakın açmıştı bu adamin bizim aileye garezi var demiş. Seninkide arkaya yakın demekki. Sana önerim hem aletini hemde vajinanın girişini tükürükle ıslat içeriye yağ gibi kayar gider, birazda aleti kısaysa ikidebir çıkabilir, zaten tükürükle ıslatıp bir kaçkez git gel yapınca sende sulanırsin. Birde bu metodu dene derim. iyi seksler
028 Yorumla
Soran+1 yılEn sonki cumlende koptum nedense 😀 ya ben tükürükten tiksinirim o yuzden kayganlastırıcı kullandık ama ondada aynı manyaklıgı yıyor
Soran+1 yıl20 cm felan dı ama tam kactı hatırlamıyorum
Soran+1 yılLa kendim ölçtüm. O civarlardaydı ya 19 ile 21 arası bir şey düz 20 demiştim
Soran+1 yılYa penişsin boyu değil işlevi felan önemli hem uzun olması aslında kotu bir şey cunku rahim duvarına carpma olasılıgı kötü uzun olmasının avantajı tek her pozısyıdna olması bence
- +1 yıl
Aynen katılıyorum, işlevi önemli, ancak büyüklerden en uygun pozisyonu bulmak gerekir, bende bazı pozisyonlarda aman aman diye bağırıp kendini çekiyordu tabana baskı yapınca acıtıyor diyordu bazı pozisyonlarda fazla yuklenmeden iş görmek gerekir neticede zevk iki kişiliktir. Biri zevk alır diğeri acı çekerse olmaz. Bu arada fikrami nasıl buldun, selam ve sevgilerimle
Soran+1 yılHersey iyiydi ama sonunu anlayamadı mfıkranım 😂 ama eminim ki komıktır
Soran+1 yılAçıda önemli bu rada pozisyon kadar cunku kadınlarda vajıma içinde yumrul gibi bir yer var oranım diğer taraflarına carpmaso da sıkıntı düzgün olmalı
- +1 yıl
Sonunu tekrarlayım istersen çocuk gerdek sabahı babasını görür babada sorar nasıl oğlum delikçi mehmet iyi delmişmi diye sorar, çocukta delmiş baba demişti o deliği arka deliğe çok yakın delmiş diyor. Babada vay namussuz delikçi mehmet vay diyor bunun bize bir gıcığı var ananinkinide arkaya yakın yere deldiydi diyor. 😂😂
Soran+1 yılArka deliğe cok yakın kısımdan dolayı anlayamıyorum ya ben biraz salağım herhalde
Soran+1 yılVajina girisinden ilk 5-10 cm felan yanlış hatırlamıyorsam dar kısım geri kalan kısımda ise tumru yer vardır hava olan yer ondan sormada rahim geliyor diye biliyorum
Soran+1 yılHahaha kesin torunu felandırn😂
Soran+1 yılBilmiyorum ki kasıp kasmadığımı 😂
Soran+1 yılHha tam söylemelik 😂
Soran+1 yılAy bende de hiç tecrube yok ya bende pek sulanma olmuyor ne yalan söyleleyeim ilk önce ben ona oral sorma o bana bi istek var ama öyle orgazm olma felan yok cok az bi ıslaklık genelde hep öyle yanı bir kere olsun söyle şarıl şarılını görmedim 😂
Soran+1 yılOnda baya kalkık oluyor ama bende kuruluk mu var ne bileyim bi sorun var ama cozemıyorum acaba kuruluk deliği bulamamaya engelmidir ki bilemem
- +1 yıl
Hiç ıslanmasa bile aferin kafasına kayganlastırıcıyı sürün deliğe kademe kademe sokun tabanına deyince bir dursun sonra yavaş yavaş git gel yapsın, bunu yaparken sen kendini kasma böyle alıştırın, ikinizde acemi olunca bu oluyor, ben olsam ruhun duymadan doruklara uçarsın ama, alışacaksın, gülü seven dikenine katlanır, dikeni biraz iriymiş ama kafanda alamam diye sartlandirma oradan 6 kilo çocuk çıkıyor 20 cm hikaye öyle sartlandir
Soran+1 yılOnun boyutunu felan takmıyorum zaten sonucta görüyoruz zenciyle asyalısını 😂 onlar yapıyorsa gani gani bu arada şuanda doğumda cocuk eğer 4 kilo ve üzeri ise direk sezeryan oluyor yasak 6 kilo cocuk cıkartmıyorlar. Benim yakınım 7 kilo cocuk doğurdu yani eskiden o yüzden öldü kadın bundan 40-50 sene önce tabi
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenimde nisanlim cok iliski yasamis gunya tecrubeli beni ilk yaptinda cok canim yandi ya.. feci acidi
06 Yorumla
Soran+1 yılYa bendede öyle oldu baya acıdı ama bitti gitti dedim. Şimdiyse kendi yapamıyor doğru duzgun hep bi dert kaç kere ilişki girişimimiz oldu ama hiçbiri duzgun söyle beni ucuracak tarzda olmadı
Cevap sahibi+1 yılBurcu ne
Soran+1 yılBaşak canım
Cevap sahibi+1 yılHic sasirmadim..
Cevap sahibi+1 yılBenciller ve biraz sert boyle vucudla ilgilenim zevk verim hirsinyok
Soran+1 yılAy evet valla öyle
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılYemin ederim okurken irite oldum tüylerim kalktı sgabhagss bu nasıl bi ilişki yaa ahagahGgaga kurusun diyomuş ayyy şu an gözümde canlanan sanki adam mutlu olsun diye bişey hissetmeden duruyosun o da ugraşıyor gibi yazık ya sgabahvz
10 Yorumla "başkasıyla ilişkisinde sorun olmuyormuş" ne demek?
Ablacım sen de şu deliklerini bir sabit tut ya. Niye yerini değiştiriyorsun? Bak öteki kızlarda kolayca buluyormuş deliği.04 Yorumla
Soran+1 yılHahaha 😂😂 ah elimden gelse koparıp eline vercem orada yapsın ama olmuyor 😂
Soran+1 yılVajınayı eline verebilsem ne iyi olurdu ya 😂😂
hahahahhaha :D :D deliği tutturamadı dedikleri bu olsa gerek
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Demek biraz bilgisiz ve beşiriksiz bu konuda ama çözümsüz bşe değil bu istersen sende yardımcı olarak ona çözeblrsnz👍
06 Yorumla
Soran+1 yılNasıl olcak o
- +1 yıl
Pussy Hunter geldi ahahahhaha 😃
Soran+1 yılO ne ki
- +1 yıl
@kaancan_7 arkadaş için söyledim yardımcı olabilirim diyor ya a.. M avcısı demek Türkçesi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl bir ilişki yaşadınız? Bekaretinizi aldıysa devam edin çünkü zamanla öğrenir yapmayı ve performansı yükselir.
015 Yorumla
Soran+1 yılEvet bakire değilim de bana koyan en cok bunu ona söylüyorum daha iyi olucam yerine sen kurusun snn hormonların bozuk dedi doğru mu acaba
- +1 yıl
Niye öyle dedi? ''Sen kurusun'' ne demek? Bekaretinizi o mu aldı?
Soran+1 yılEvet o aldı baya zorluklarla da. Islaklık olmuyor vajınal su yok yani. Var ama az oyle aman aman bi ıslaklık yok bazıları yatak ıslanıyor muş felan öyle bir şey yok bende işte
- +1 yıl
Islaklık her kadında aynı olacak diye bir şey yok. Islaklık miktarı; kadının hormonal yapısına, vajinasındaki salgı hücrelerinin yoğunluğuna ve salgı miktarına, adet döngüsünün hangi noktasında olduğuna, mevsime, kadının psikolojik hazırlığına ve daha pek çok şeye bağlıdır. Buna göre gayet doğalsınız yani ''hormonlarınız bozuk'' değil. Sizin durumunuz, daha ziyade psikolojik bir duruma benziyor. Zamanla daha iyi olacaktır.
Soran+1 yıl1 yıldır deniyoruz ama bir iki kere dışında doğru duzgun islandığım olmadı
Soran+1 yılBu kuruluk deliği bulmada etken mi acaba
- +1 yıl
Psikolojik olmalı bu durum. İlaç filan kullanınız mı hiç? Mesela iç hastalık veya depresyon ilaçları gibi. Bunlar da sebep olabilir.
- +1 yıl
Deliği nasıl bulamaz? Dalga mı geçiyor sizinle? Şaka mı yapıyor?
Soran+1 yılYok ciddi ciddi ya hatta bi kaç kere kasıklarda kaşık pozisyonundayken boşalmıştı vajinada sanıyordu kendini ciddi ciddi
Soran+1 yılHiç öyle ilaç felan kullanmadım regl larım hep gununden gunune olur asla sarkmaz hiçbir saglık problemim de yok
- +1 yıl
Psikolojiktir o zaman.
Soran+1 yılBu kadını azdırıcı bi ilaç ya da bir şey var mı acaba ya bakıyom internettede hep reklam fasa füso şeyler
- +1 yıl
Sakın almayın öyle ilaçları. Vücudun dengesini haşat ediyor. Beyin, kalp ve diğer organlarda rahatsızlıklara yol açabiliyor. Eğer şikayetçiyseniz durumunuzdan, bir ilişki terapistine veya benzeri bir profesyonele gidin. İlaç filan almayın. Ya dolandırılırsınız ya da sağlığınız bozulur.
Soran+1 yılİlişki terapisti düşündüm bi fiyat alayım dedimde almasaydım dha iyiydi
- +1 yıl
Her şeyin fiyatı arttı. :D
+1 yılAl elinle sok bu iş boyle yapilir diye biraz fircala. Belki duzelir ogrenir
115 Yorumla
Soran+1 yılDiyorum gösteriyorum oda diyoki sen kurusun önceden girdiği ilişkide öyle bir sorun olmuyormus koydugu gibi giriyormus
- +1 yıl
Herkadin bir degildir.. kii çabuk islanabilir. Kimi kuru kalabiir bu partnerinin onu rahatlatmasiyla alakalıdir.
Soran+1 yılKuruluk yanlış yere gitmesine etkenmıdır
- +1 yıl
O beceriksizliği ile alakali
Soran+1 yılBazı kısıler o tecrebileymiş onceden yapmış sendedir sorun demişti gercekten buna inanacaktık
- +1 yıl
Tecrube yat kalk degildir. Partnerini çildirtip boşaltmayi rahatça seks yapmayi başartabilendir
- +1 yıl
maalesef yatkalki tecrube sayan çok
Soran+1 yılAy valla ya benimkide öyle
- +1 yıl
Ne diyelim seks maalesef herkesle yaşanilmayan zevk isi alinmayan bir sanattir
Soran+1 yılOf evet ya keşke onu sipşak değiştirebilsek yoksa kendisi harika biri çok iyi anlaşıyoruz ama işte bu sorun
- +1 yıl
Bende evliyim sizin tam tersi benim durumuda var 3yıldirda bu durum benim çok ama cok bunaltip sıkti zevk ve az seks olanhayat beni daha tatsiz tutsuz birakti. Kisacasi hayatin yarisi berbat oluyor
Soran+1 yılSorunu anlayamadım ben ya
Soran+1 yılYanı şöyle diyim sanırım anladım. Tahminim eşinizi mutlu rtmıyorsunuz oda sızden kaçıyor
- +1 yıl
Ben etmek jcin herseyi yapari. Ama o beni tatmin etmiyor
Soran+1 yılSiz onun ruhunu okşayın onun psigolojisini bi düzeltin eminim iyi olucaktır
Gizli Üye(25-29)+1 yılallah seni güldüm he jajsjs. ona da boyle söyle. iliskilerde kadınlar beğenmediğini, caninin yandığını diyemiyor. diyin gitsin açık açık
23 Yorumla
Soran+1 yılSöyledim işte sen kurusun diyor bana vajinal suyu felan fazla gelmiyor o yüzden dir diyor eski ilişkiye girdiği kadında öyle değilmiş sular seller gibi olmalıymış felan
Cevap sahibi+1 yılher kadın ayni değil. sular seller gibi olanda problemli oluyor. deligi tutturamamakla kuru olmanın alakası ne. bahaneye bak kuruluğa cozum var ama tutturamamaya cozum yok. ayrıca yalandır boyle diyen erkeğin iliskisi bile olamamıştır eskiden
Soran+1 yılO kızı biliyorum benim yanımdayken bile cağırmıştı nişanlımı yanına sorna numarasını değiştirdik. Kızla ilişkisinde kız fazla ıslanıyormus ve rahat oluyormuş bende öyle değilmiş ondan diyip duruyor bu arada bu kuruluğun caresi ne ki acaba
Zamanla alisirsin takilma boyle seylere zevk almaya bak
010 Yorumla
Soran+1 yılGirse alıcam belki canım yandıktan sonra ne zevki kalıcak sen ilişkiye girerken penisini bir şey cizse kanatsa ( gecenlerde biraz yırttı farklı yeri giricem diye ) o acıyla zevk kalırmıydı
Soran+1 yılHeyacan yapcak tabi önceden hiç normal bi seks hayatı olmamış ki bacım ( meslek olarak ) yatmış neticede
Soran+1 yılAy bazen yapıyor onu ya sürtürücem zevk vefcem derken tahriş ediyor ya
Soran+1 yılNe kremi valla benimde tecrubem yok ama yamlış oldugunu nirşeylerin farkındayım 😀
+1 yılbunun icinde ayrılma öğrenir zamanla
04 Yorumla
Soran+1 yıl1 yıldır öğrenemedi ama
- +1 yıl
tecrübesiz mi
Soran+1 yılYani onceden bi bacım birlikte olmuş toplasan 10 kere biriyle o kadar
- +1 yıl
benimde tecrübem yok ama deliği bulurum
Cinsel Yaşam konusunda 618 cevap paylaştı. Çok güldüm ya 😂😂işin zor senin
012 Yorumla
Soran+1 yılAa neden öyle dedin ya valla ğzülüyorum bir yandan acaba düzelirmi yoksa hep bu kötümü olur böyle
Soran+1 yılEvet denedim tabikide gösterdim sokuyorum sonra pozisyon değiştirirken ya da hızlandıgında bazen cıkıyor tekrar kendi sokcagı zaman zorluyor ya orada delik yok diyom sen sok diyor sureklı aymı sey
Soran+1 yılBu yanlış gitmesinin sebebi kadında kuruluktan kaynaklı olabilirmi onu bahane ediyor eski sevgilisinde öyle bir sorun yaşamamış ta bende yaşıyormuş bi tek. Bi ben kuru cıkmısım felan
Soran+1 yılYok sevgilisi değil ilişkiden kastım sexti bi bacım beraber olmuş toplasan hayatında 10 kere bi onunla oda. Gercekten bacım kastım karakterden değil sürekli başkalarıyla olan biriymiş arkadasıyla gitmiş zaten vs vs
Soran+1 yılBulanilirmiyim ki acaba ya gitti bakirelik bide buna
Soran+1 yılYa vajına varken makat nedir allah askına bok yoluna gitceniz anlamıyorum ki
Ne yani deliği mi bulamıyormuş
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle ama başkasıyla ilişkisinde sorun olmuyormus
Soran+1 yılTecrübeden kastım bi bacım yapmış bildiğin karsılıklı yanı toplasan 10 kere olmuş o baya ıslanan biriymiş dokunsan akacak cınsten onla rahat oluyormuş ama bende öyle değil biraz kuruluk var oyle sular seller gibi bi ıslaklık olmuyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılpipisi kısaysa içinden çıkar ha bire
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu büyük sorun nasıl beceriyor onu 🤣
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDetay anlatsana biraz merak ettim sorunu 🤣 o kadar seks yaptım bana garip geldi
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal zamanla tecrübe kazanır
02 Yorumla
Soran+1 yılHer erkek böylemi başlıyor acaba ya içgüdüsel gidilmiyormu durum
Cevap sahibi+1 yılEvet tecrübe sahada kazanılır bunlar olağan durumlar
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirbirinizin ilkisiniz galiba
02 Yorumla
Soran+1 yılYok o önceden başkasıyla ilişkiye girmiş ama böyle bir sorun yaşamamış benim ilkim
Cevap sahibi+1 yılZamanla hersey yolunda gider. 😊herkes bir anda profesyonel olmadi
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. İlk ilişkinizmi ikiniznde
021 Yorumla
Soran+1 yılO daha önceden ilişkiye girmiş sorun olmamış bnmki ilk yanı nişanlimla bayadır ilişkiye giriyoruz ama her ilişkimizde bu oluyor surekli zorluyor diyorum girmiyormcunku orada delik yok oda bana kızıyor sen kurusun işte hormonların bozuk felan diyor
Soran+1 yılDimi ya kurulukla alakası yok. Onceden baskasıyla girdiği ilişkideki kız ıslanıyormuş baya onda hiç sorun olmuyormuş bende oluyormuş
Soran+1 yılIslanma oluyorda az mıktarda öyle aman aman bir şey değil bacaktan akcak kadar bi islaklık yok
Soran+1 yılHeh oylemolıyor işte gercekten ax mıktarda girdikten sonra artıyor ama cok fazla değil genede yanı bacaktan akcak kadar ya da yatak ıslancak kadar değil. O diğer bacım dokunduğu an ıslanıyormuş ta rahat oluyormuşta felan fulan işte
Soran+1 yılYa o diğer kadında akıyormuş yatak ıslanıyormuş felan diyor ya sonra da ekliyor sende sorun var işte senin hormonların sorun kadın dediğin yatak ıslanmalı felan
Soran+1 yılOzelden konuşmak istemiyorum kendi fotom var ve kaldıramıyorum o yuzden oral de yapıyoruz ama oyle genede ıslaklık olmuyor bi kaşık miktarı kadar felan yanı oluyor
Soran+1 yılYani o konuda tecrübesiz pek becerdiği söylenemez ama idare ediyoruz
Soran+1 yılYa nasıl öğrenir acaba bu bunun bi yolu yok mu ya
Soran+1 yılYok o nokta felan anlamaz daha vajımayı bulamıyor noktayı mı bulucak
Soran+1 yılTek tecrübesi var oda toplasan 10 kere biri ile yapmış oda her önüne gelene veren seks manyagı bi karı ile. Oda baya sulu bir şey miş baya istekli yanı o yüzden kaygan yolda kaymış baya baya 😂 koydugu gibi girmiş anlıcagın
+1 yılYonlendirsene
04 Yorumla
Soran+1 yılYonlendırıyorum ama sonradan pozisyom değiştirirken felan gene aynı seyi yapıyor ya bacak arasında ya makata ya da üçüncü delik acma peşinde
- +1 yıl
Ya geri çektiği zaman kendini sen elini at doğru yere yerlestir işte
Soran+1 yılYa yapıyorumda bu manyak cıkıyor bazen kendi sokmaya calısıyor sonrada ikimizde sinirleniyoruz zaten
- +1 yıl
Bence sizin cinsel hayatınız çok sürmez
+1 yılDoğru düzgün yapılmayı yaşayabildin mi hiç
05 Yorumla
Soran+1 yılİlişki yaşandı ama hep bi sorunlu denemeler oldu
- +1 yıl
Sorunsuz düzgün sağlam bir şey yaşamak istiyor mu canın
- +1 yıl
Sorunun sende olduğunu sanmıyorum yapman gereken tek şey başkasıyla denemek. Benim gibi işini bilen biri iyi olur mesela
Soran+1 yılTabikide ama nişanlımla yaşamak isterdim
- +1 yıl
boş ver şimdi nişanlını. Ne yaşanırsa aramızda kalır yani deneyebiliriz
+1 yılÜçüncü delik mi :))
016 Yorumla
Soran+1 yılDur demesem acacak 😂
- +1 yıl
Güldürdün akşam akşam ya 😂 Dikkat et vallahi açabilir. Yardımcı ol çocuğa elinle falan sen yerleştir :)
Soran+1 yılBen yerlestiriyorum işte sonra pozisyom değiştirirken gene aynı sekilde ya makata ya bacak arasına ya da üçüncü delik açmaya gidiyor. Diyorum olmuyor sen kurusun ıslak değilsin ondan olmuyor diyor
- +1 yıl
Çok sevimli bi acemilik bu ya :) Onun üzerine çıkarsan dikkat et en yoğun kuvvet orada biner vallahi açar deliği 😂 Islaklık mı kalır bu halde
Soran+1 yılHahha ya güleceğim yoktu sağol 😂
- +1 yıl
Bu gidişle olacak bu :) seni türünün tek örneği yapmaya kararlı bu arkadaş 😂
Soran+1 yılHahaha asla izin vermeyeceğim 😂
- +1 yıl
Başka bir kadın olsa bu durumda gülmekten olaya konsantre olamazdı sen yine iyisin 😁
Soran+1 yılYa sinirleniyorum daha cok hem canım yanıyor hemde bi sonuca ulaşamıyorum 😀
- +1 yıl
Hadi delikler neyse de daha da vahimi bacağında denemeler yapması, bunu da fark etmiyor artık deme inanmam yani 😂😂
Soran+1 yılİlk başlarda etmıyordu hatta vajınada sanıp boşalttığım dahi oldu 😂😂 kasık bolgesi var ya işte tam orada sonra dedim hiö girmedin dalga gecme benle diyor ınanması bile
- +1 yıl
Yok artık ya bu ne böyle, girip girmediğini nasıl anlamaz bi adam, fıkra gibi 😂😂😂 ama olayın tekniğini öğrenince senden acısını fena çıkarır söyleyeyim.. önlü arkalı tempo, hazır ol yani…
Soran+1 yılYani bir yıldır öğrenemedi ama. Aman öğrensin yeterki böylesinden daha ne kadar kötü olabilirki 😂
- +1 yıl
Öğrendikten sonra sen gel bakimmm buraya diyecek ve sonrası ben mi bilmiyorum bak bakalım öğrenmiş miyim diye artık canını çıkarır 😂 bunca zamandır beceriksiz hissettirilmenin, hor görülmenin acı intikamı 😁😁
Soran+1 yılAy o acı öyle bi tatlı gelirdi ki yeterki lu beceriksizlikten bi çıksın ya 😂 böyle bir acı başka yerde yok ya
- +1 yıl
Orgazm da olamıyorsun tabi, sana da bir şey diyemiyorum ama kaşınma bence :) çocuk senin tastamam hakkını vermeyi öğrenmeye başlayınca buralara yazma sonra üstümden inmiyor halim kalmadı diye 😂 inşallah bu üçüncü delik gerçek olmadan olur 😁
+1 yılElinle yonlendir sen
04 Yorumla
Soran+1 yılYonlendırıyorum ama sonradan pozisyom değiştirirken felan gene aynı seyi yapıyor ya bacak arasında ya makata ya da üçüncü delik acma peşinde
Soran+1 yılSorunsa benim vajınal kuruluk olmasıymış
Soran+1 yılO öyle diyor uanı
- +1 yıl
😂😂😂 kuru olan yer vajinam degil deseydin
Alışır alışır
08 Yorumla
Soran+1 yılBana suç bulunuyor kabulde etmiyor ben kuruymuşum işte ıslak olmuyormuş vajına o yuzden diyor gercekten oyle olabilir mi
Soran+1 yılHahha tecrube onemli ya yoksa kadınlar böyle buralarda dert yanar 😂
Soran+1 yılYok la git genel evlerine ordada tecrübe kazanırsın
- +1 yıl
Genel evde tecrübe kazanamaz aksine hayattan soyut travma geçirir 3 dk da boşaltmaya çalışıyo gelmezsen bitti canım diyio gidiyo 0 duygu 0 istek yalandan inleme agabjaha ben 2.40 dk ilişkiye giren biriyim tek posta o kadar sürüyor bi kere gidiyim dedim hshshshs 15 dk sonrs e hadi ama boşak ama falan dedi lan sussana falan dedim dön dedim dönme dolapmıyım ben o... C. Cocuguu dedi çıktı gitti leş biyer
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. diğer delikler açıldımı
00 Yorumla
+1 yılOncesı ne ya mk onun
03 Yorumla
Soran+1 yılbacım yattığı var toplasan 10 kere aynı kişiyle başkada yok o da zatem gercektrn meslek olarak bacım yanı ilişkiye girmemiş cevresindekilerle birlikte olan biri
- +1 yıl
Yinede kıyaslatma kendını ya kendıne baksın senı bile zıkememıs ezıklenme yanı
Soran+1 yılYok kendimle kıyaslamıyorum onda zatem koyduğu gibi giriyormuş bol bir şey kolay olmuşta işte bana diyor o sulu oldugu için sende sulanma yok felan diyor
+1 yılOral yapsın
04 Yorumla
Soran+1 yılYapmasına yapıyorda düzgün yapamıyor işte
- +1 yıl
Konuşmak istiyor musun.. misal bacak omuza ds yastık vs kiyjyir ku
Soran+1 yılO yastık işini biri daha soyledi ama hiç bilmiyorum biryerdede görmedim fikrim yok yani
- +1 yıl
Yazsanan tarif edeyim
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılSıkıntı büyük.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyaşınız kaç
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 25
Cevap sahibi+1 yılafedersin penisi tam nereye giriyoki
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem