Senin gibi kişiler kalmadı. Aslında bence de doğrusu bu. Hatta erkekler için de doğrusu bu. Ama öyle bir çağdayız ki bir erkek erkenden bu işlere karışmadıysa adı çıkar. Kadınlarında çıkar. O nedenle en doğrusu istediğin gibi yaşaman ve umarım seni hak eden biri ile tanışırsın.
23 Yorumla
Soran+1 yılEvet hiç kalmamış hemde 2 3 tane falan
Beni hakeden kimse kalmamış ki..
Soran+1 yılUmut0
En İyi Cevaplar
Uygun Bulmuyorum Ve Bana Göre Bu Kadar Eşini Aldatmak Olur. Bana Göre İhanet Sadece Gelecekte Olmaz Geçmişte De Olur. Bu Sebeple Eşim Olduğunda Değil Olmadan Önce De Yapılmasını Doğru Bulmuyorum. Evleneceğim Gelecekteki Minnoşumu Bulmadan Hiçbir İlkimi Başkasıyla Yaşamadım, Yaşamayacam İnşAllah😊
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılır ama beni ilgilendirmiyor maalesef çünkü kızların istediği gibi yakışıklı, en az 1.85 boyunda, geniş omuzlu, büyük penisli, kaslı, esmer veya kumral vb. özelliklere sahip olmadığım için evde kaldım; kimse beni sevmeyecek ve istemeyecek.
03 Yorumla
Soran+1 yılSenin fiziğini napalim kardeşim
Cevap sahibi+1 yılBenim için cinselliğin mümkün olmadığını bu şekilde anlattım yani birileri bir şey yapsın diye değil. Hem böyle bir erkek olmadığım için böyle konuşuyorsunuz benimle; böyle bir erkek olsam iyi davranırdınız değil mi? Doğruya doğru şimdi!! ☺️
Soran+1 yılBenim konuştuğum ztn var ol olma konuşamazdım. Ona saygısızlık edemem
Ben bir mahsur görmüyorum ileride evleneceğim kişide de bakire olsun diye saçma düşün lerim fikirlerim yok karakteri düzgün olsun bir şey gizlemesin yeterli
19 Yorumla
Soran+1 yılAma ilki sen olmuyorsun..
Soran+1 yılBu kafa derken xjsnsjs. Müslüman mısın?
Soran+1 yılBence sen baştan gözden geçir bir dinini. Karşı durum ne mi 😂😂. Öyleyim ama. Elime değdi ama bile isteye değil yanlışlıkla.
Soran+1 yılBenim derdim kim napıyor değil kim ne kadar uyuyor kurallara. Sen benim gerçekte nasıl biri olduğumu bilmiyorsun. Bu konuda yorum yapma bence. Ayrıca söylediklerimi yaptığın için savunma kendini. İstediğimi sorarım ve bunları sorarken de zina etmiş olmuyorum. Ok. Hadi sen böyle devam et. Senle onun huzurunda konuşalım. O gün..
Soran+1 yılAhah sadece hatırlatmak istedim.. Hata bende haklısınız. Bildiğini yap ne diyim 🥲
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 29,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvlenmeden seks tabi ki yapılır
12 Yorumla
Soran+1 yılSenin için normal çünkü farklı inancın var ya bunlar..
- +1 yıl
Benim için normal evet. herkesin kendi tercihi ben evlenmeden de cinsellik yaşarım... zaten dinler yok insanları kısıtlıyorlar sadece senin inancına göre zina olması yanlış olduğunu göstermiyor, milattan önce evlilik mi var sanıyorsun? o zaman da insanlar istediği kişiyle ilişkiye giriyordu, tanrı kitap göndermekte geç mi kaldı yoksa
Normal şartlarda yapılmasını uygun bulmuyorum ki yaptığım da söylenemez. Yapanlara karşı da neden yapıyorsun vs gibi bir serzenişte bulunamam bana düşmez. Ancak, ciddi düşündüğün kişi ile bu konuyu ele almak iyi olur. Zira o kişi ile evlendiğinde bu durum sorun olup aldatmaya kadar gidiyor. O yüzden en azından cinsellik konuşulup bu konuda birbirini tanımalı insan. Sence
135 Yorumla
Soran+1 yılBen olayın dini boyutunu merak ediyordum. Kim ne kadar umursuyor diye. Dediğin gibi onları yargılamak bana düşmez ama ne haldeyiz diye merak ettim sadece..
- +1 yıl
Ohoooo işimiz yaş :) başımıza taş yağacak bu gidişle sokakta, metro durağında, araba üstünde, parkta yağar oldular artık gerçekten tasvir etmiyorum asla savunmuyorum cinsellik özel ve önemlidir. Ve bu durum sevdiğinle, eşşn ile konuşulup, yaşanmalı ki anlamı, hissi olsun. Yanlış mıyım? Kapslısın sanırım. Baya Bi tepkilisin gibi geldi bana (içinde olduğumuz durumdan dolayı)
Soran+1 yılGerçekten öyle ve oluyor da. Bence de eşler arasında konuşulmalı ve özel olmalı.. Evet kapalıyım. Aynen öyle baya tepkiliyim. Yazık be diyip duruyorum kendi kendime..
- +1 yıl
Bu devirde kimseyi değiştiremezsin, değiştiremeyz. Herkesin kafasında Bi nesneler vs var. Ve bu duruma tepki verdikçe sanki inadına yapılıyor. O yüzden sadece rezillik demekten başka çare bulmuyorum.
Evet konuşulmalı abartı olmadan sınırları aşmadan.
Eee tüm bunlwr yanında nefsimiz de var bu gerçeği de unutmamak lazım. Bu konuda senin düşüncen nedir? Dilersen yazabilirsn. Yapı ve kafa olarak aynıyız., aynı şeyleri düşünüyoruz. Valla buna sevindim :) aynı görüş ve düşüncede biri ile karşılaşmak burada mutlu etti. :) 🌹🌹🌹 sana gelsin
Soran+1 yılGerçekten öyle 🥲 . Bende gerçekten. Keşke bu soruyu sormasaydım.. Aynen öyle sınırları aşmadan. Hangi konuda anlamadım?
Soran+1 yılmastürbasyon
Soran+1 yılHayır maalesef
Soran+1 yıl? Seni ilgilendirir mi
Soran+1 yılCevap veremem o zaman bende 🙂
Soran+1 yılVerdin zaten..
Soran+1 yılBen sormadım
Soran+1 yılOlur söyle niye sordun
Soran+1 yılAyni değişmiyor
Soran+1 yılBir iki denemiştim
Soran+1 yılboş ver
Soran+1 yılYok sağol
Soran+1 yılSenide uslu sanmıştım
Soran+1 yılSorman peki?
Soran+1 yılBen düşünüyorum
Bacım bende sen gibi düşünüyorum kesinlikle millet ne zina biliyor ne ahlak. Veren verene. Dünyevi zevkler için ahiretlerini yakıyorlar aptallar mezara girince anlayacaklar ama çok geç olacak
23 Yorumla
Soran+1 yılOff gerçekten ya hepsini dövmek hepsine vurmak istiyorum yorumlara baksana tiksiniyorum resmen.. Sonra adamın birine İslami yüceltmeye çalıştığımızda sizin din böyle böyle yapıyor diyor. Zaman değişmişmiş bahaneye bak 😑
Soran+1 yılKaraktersiz eksik canavar... vs vs birçok şey cidden. Valla etsinler ben sadece halimize üzüldüm onlara üzüldüm hata etmişim sanki banane.. dediğin gibi kendilerine olacak nolacaksa 😒
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra pişman olmamak için evet ben yaparım genel olarak da yapılır dogru olan bu çünkü hayatını birleştiricegim bi insanın yatakta nasıl oldugunu bilmemek hiç evlenmemiş de olsa bildigin kumar bu sitede şöyle kadınlar var mesela kocası bişey yaptıgında vermemekle tehdit eden basit kadınlar var
16 Yorumla
Soran+1 yılAyn knk
- +1 yıl
3 IQ ahshshahsbs insan gibi kişisel görüşümü belirtiyorum sana ne bu tripler
Soran+1 yılTm bir şey demedim sjsjdhdhsjsj belirt..
- +1 yıl
Siniri bozulmuş kezo bozulur tabi kudur
Soran+1 yılCehennemde yandığında kim kudurur o zaman görürsün bay çok bilmiş 😂😂😂
- +1 yıl
Tm
+1 yılbiz şu mantıktayız genelde erkekle kızlarla seks yapayım ama evleneceğim kişi el değmemiş olsun
kızlar seks yapsam nasıl olur acaba sonunda pişman olurmuyum ki oluyorlar genelde sonra istememiştim bir anda oldu
ulan biz el değmemiş kız bırakmıyız ama el değmemiş istiyoruz kızalr korkuyor yapıyor yapmayan gerici bir türlü en doğrusu bulamıyoruz hep egomuz için yaşıyoruz bende dahil00 YorumlaYapılabilir kardeşim burası Arabistan mı öldürecekler mi. Ne bu evlenmeden seks yapılır mı soruları ya. Eğer iki kişinin de rızası varsa yapılır. Amma büyüttünüz
41 Yorumla
Soran+1 yılBildiğini yap
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Elbette yapılır ancak toplumsal kültürümüze göre evlenmeden kızlığını erkeğe vermek mantıklı değil.. Erkek gibi bir erkek kız istese bile yapmaz ve ilk gecemizde der.
010 Yorumla
Soran+1 yılYa din ne diyor
Soran+1 yılÖyle mi emin misin djsjjs
Soran+1 yılYa resmi nikah 🤔
Soran+1 yıl🤦🏻♀️Kim diyor
Soran+1 yılFarklı inancın var galiba
seks yapmadan evlenilmez. Evlenecegin es adayini yatakta gormek lazim. Evliligin yuz 80 sextir.
36 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle doğru diyorsun %80 seks
Soran+1 yılAma zina olmuş oluyor
- +1 yıl
Bu benim fikrim sonuçları yapanı ilgilendirir bence
Soran+1 yıl@Seveceksin85 sadece size olmuyor olan biz de çekiyoruz
- +1 yıl
Nasıl yani karşılıklı bu seks iki kişi isteyerek yapar bunun neresi beni bağlasın ki isteyen istediğini yaşar
Soran+1 yıl@Seveceksin85 off boş ver ne bileceksin ki
+1 yılYapilmamasi gerek aslinda çünkü evlilikten soğutur zamanla yok ben onun kisiligine karakterine asik oldum dese bile ister istemez soğur bazi seyler evlenince güzeldir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 899 cevap paylaştı. abi neden bu kadar buyutuyorsunuz bu olayi :) adam. dunyayi gecti marsa yerlesmeye bakiyor, biz evlilik oncesi seks olur/olmaz tartisiyoruz :) komik
03 Yorumla
Soran+1 yılGbr o zmn
Soran+1 yılDoğru aslında varya sen cehennem için en kaliteli kütük olursun 😊
- Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
bir araç alırken bile bayiye gidip görüp test sürüsü yaptıktan sonra çingen pazarlığı yapıp alıyoruz . bilmem analatabıldım mı?15 Yorumla
Soran+1 yılAma zina
- +1 yıl
ben konuyu din ahlak sosyal olarak degerlendırerek yazmadım.
göreceli kişisel kavramlardır . ıkı kısının bılecegı iştir.
Soran+1 yılBen o şekilde sordum
- +1 yıl
cevap yinede ıkı kısının bılecegı iştir. o ınsanlarda etik veya değil zina ve değil farkını kapsamını yapabıleceklerdir.
onuda gectım zina ise nerden turuyor bu kadar olay , olgu ?
hersey bıttı de tek o zina mı kaldı? neyse derın konu
Soran+1 yılOff napiyorsaniz yaoim beni ilgilendirmiyor
Evlilik çok ayrı bir mertebe onu bekleyene kadar yapmazsan çatlar gidersin en azından benim için böyle
04 Yorumla
Soran+1 yılEe şimdi ne yanı
Soran+1 yılAferim bravo
+1 yılEvet kesinlikle yapilmali. Bir nevi test diyebiliriz. Bir omur gecirecegin insanin cinsel performansini ogrenmek gerek
08 Yorumla
Soran+1 yılYa din ne diyor?
- +1 yıl
Günahı benim boynuma. Bundan kime ne?
- +1 yıl
Sen türbanlı mısın? Namazını kılıyor musun?
Soran+1 yılSenden haklısın. Sadece merak etmiştim.. Evet. Evet kılıyorum
- +1 yıl
Ne mutlu o zaman. Ama asla deme. Çünkü asla dediğimiz seyler bizim sinavimiz oluyor. Benden sana küçük bir tavsiye
Soran+1 yılBen kendimi bildikten sonra ne dediğim önemsiz..
- +1 yıl
Sen bilirsin umarım oyle olur
Soran+1 yılOlur
Yetersiz içerik şikayette bulundum. Umarım silerler.
01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah 😊.. jsjjsja
- Cinsel Yaşam konusunda 758 cevap paylaştı.
+1 yılYani yapılabilir bu karşılıklı isteğe ve bakışa bağlı
08 Yorumla
Soran+1 yılDini inancin yok mu
- +1 yıl
Ne alakası var yani madem sen karşısın neden sordun dini karıştırmaya gerek yok bence isteyen istediğini Yaşar sonuçlarınada katlanır bence
- +1 yıl
Madem sen karşın buna neden böyle bir soru sordun ki anlayamadım bu benim fikrim dini inancım falan kimseyi ilgilendirdiğini düşünmüyorum.
Soran+1 yılYaptıklarınızın bedelini biz ödüyoruz. Afetler yangınlar virüsler... daha birçok şey 😑
- +1 yıl
Yahu doğayı tahrip ettiğin için değil yani insanlar seviştiği için mi oluyor sence
Soran+1 yılO da var ama sizin payınız daha büyük. İnsanlar sokakta yapacak kadar çok kudurdu. Bunu yapmayanlara ise Kezban karaktersiz diyiliyor
- +1 yıl
Bence yapıp yapmamak tercih meselesi saygı duymak lazım ulu orta yapmak doğru değil ancak diğer ilişkileri dine bağlayıp bu şekilde suçlayıp baskılayamazsın saygı duymak zorundasın bence herkesin kendi hayatı bununla da afetleri bağlayıp insanları linçleyemezsin önce sen önce sıfır atıkla hareket edip doğaya sahip çıkıp çıkarsan bu kadar afet olmaz
Soran+1 yılBen gerekli kurallara uyuyorum. Evet doğru olan size olacak bana mı
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkitap okuyun
okumuyorsanız buyuklerınıze sorun
kafanıza göre iş yapmayın ilerde çok ama çok üzülürsünüz
saçma sapan hayatlar yaşanıyo. sonra 3. sayfa haberleri...
tabıkı evlılık dışı beraberlik yaşanmaz.10 Yorumla
+1 yılYapılır neden yapılmasın bir kağıt parçasının onayını mı alacağım :D Dini inancın yüzünden yapmıyorsan orası ayrı
00 Yorumla
+1 yılEvet sonucta bakire kiz yok niye bakir kalim evlenene kadar?
04 Yorumla
Soran+1 yılVar ben
- +1 yıl
En bakireyim diyen kiz bile en az oral anal veya opusme yapiyor hicbirini yapmayan kiz yok inanmiyorum
Soran+1 yılHiç sarilmayan ben. İnanma napim
- +1 yıl
Tm
ohoo g*tünü zittirmeyen kız mı kaldı bakire diyene de analcı olarak bakıyorum artık
15 Yorumla
Soran+1 yılBen kaldım valla. İyi de kalmışım
Soran+1 yılEvet öyleyim
Soran+1 yılEtrafiniz yalan dolan insanlarla dolduğu için güvenmiyor olman normal.. istediğini yap
İki tarafta evlenme kodunda işi garantiye aldı birbirine güveniyorsa olur
019 Yorumla
Soran+1 yılYa son anda ayrilirsalar
Soran+1 yıl2 dk lik zevk için kaf yıl yanmaya değer mi
Soran+1 yılSahip çıkmak elinde olan bir sey
Soran+1 yılDokunmanın yeter
Soran+1 yılHiçbir şey olmasın
Soran+1 yılHakediyorsunuz. Haşa sen Tanrı misin senden izin alayım tövbe estağfurullah Tövbe tövbe
Soran+1 yılNe alaka
Soran+1 yılBen öyleyim de sen ddeğilsin
Soran+1 yılSence ayhh beni delirtme git işine 🙄
Soran+1 yılAhahah teşekkürler
Bende
Tsm seks degilde opusme ve birbirini oksamak olabilir.
13 Yorumla
Soran+1 yılAma haram
Soran+1 yılAma zina..
Gizli Üye(36-45)+1 yılYapılmaz.. ama insanlar artık o kadar geniş ki çok normal gibi algılanıyor ve özenti halinde
218 Yorumla- +1 yıl
Yani bakireliği düşünüyor ama arkadan her haltı yapiyoruz
Cevap sahibi+1 yılMaşallah 😀
Soran+1 yılDemi şuraya baksana kaldırdığım yorumlar var hele üzüldüm 😔
Cevap sahibi+1 yılGerçekten çok üzücü bir durum yazık farkında bile değiller üstelik
- +1 yıl
maalesef öyle ama. yapicak. bisi yok yoksa hemen aldatma badliyor
Cevap sahibi+1 yılO daha üzücü ve resmen mecbur bırakılmak
Soran+1 yılNesi mecbur ki
Cevap sahibi+1 yılAldatma başlıyor diyor , gerçek sevgi mi bu değil sırf aldatmasın gitmesin diye bu duruma düşürülmek çok kötü
Soran+1 yılAldatıyorsa Allah belasını versin demek ki kopekmis sırf bu yüzden olunmaz ki öyle daha güzel bırakır kullanıp atar 💁🏻♀️
- +1 yıl
maalesef bu arada sen evlimisin
Soran+1 yıl@askkadini71 hangimiz
- +1 yıl
Soran ve görüş sahibi
Cevap sahibi+1 yılKonuyla alakası ne?
Soran+1 yıl@askkadini71 ahaha ne evliliği ben daha 18 yaşındayım 😊
- +1 yıl
Zaten evlenmede baksana yapılan istatistiklerde boşanmalar evlenenler sen daha fazla
Soran+1 yıl@askkadini71 ne daha fazla
Cevap sahibi+1 yılBazen burdakileri gördüğümde gerçek hayattan bile soğuyorum bunlar mı gerçek mi acaba
- +1 yıl
Haklısın biliyomusun hatta bu konuda bide yasamisligim var
+1 yılEvlenmeden önce evlendikten sonra , evliyken bir başkası ile seks seks seks
00 Yorumla
+1 yılBakire kız kalmadı neredeyse ya da arkadan yapmayan
610 Yorumla
Soran+1 yılKaldı ben
- +1 yıl
Ha ha bakiremisin cidden
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Yaş kac
Soran+1 yıl18 demiştim ya knk
- +1 yıl
Hakkisin özür kanka istek yapsana
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yıl@kanka35 neye
- +1 yıl
👏👏👍
+1 yılHayır tabii ki de doğru değil
14 Yorumla- +1 yıl
Beni de sinir etti özellikle 90 oy veren erkekleri görünce moralim bozuldu
Soran+1 yılOy oranına hiç bakmıyorum bir de. Ve kezo vs karaktersiz diyen insanlara jxjsjsjsjs bir şey demiyorum
- +1 yıl
Aynen gül geç 🙃
Soran+1 yılÖyle yapıyorum valla 😌
Gizli Üye(18-24)+1 yılyorumlarda evlilik öncesi seks yapan insanlara dövmek istiyorum falan demişsin kezo musun aşko bence kudurukluğunuzdan tek övünebildiğiniz şey bakire olmak herhalde
48 Yorumla
Soran+1 yılCehennemde yanınca kezoyu göreceksin Allah'ın manyağı
Cevap sahibi+1 yılAllah mısın kanka nereye gideceğimi nerden biliyorsun...
Soran+1 yılTövbe Tövbe. Zina ama o sizin aranizdaki mesele Allah ile. Ama bunu affetmeyeceğini açık ve net belirtiyo
Cevap sahibi+1 yılkendi ağzınla söylüyorsun allahla senin arandaki mesele diye ama gelmiş yorumlarda millete çirkin çirkin ifadeler kullanıyosun bu ne yaman çelişki be gülüm
Soran+1 yılÇirkin davranışlar uygulayan değilde ben suçluyum demi uyandığım için 😊
Cevap sahibi+1 yıldoğal afetler seks yaptığınız için oluyo diyen bi insanla daha fazla vakit kaybedemeyeceğim kendi cahilliğinde boğulmaya devam et kezoo
Soran+1 yılBende her ahlaksızlığı yapıp marifetmiş gibi savunan bir insanla kaybedemem. İyi eğlenceler bebeğim. Günah pointlere devamkee 😉
- +1 yıl
benim bildiğim kul hakkı ile gelmeyin diyor yaradan. dikkat et milletin hakkına girme !
Cinsel Yaşam konusunda 312 cevap paylaştı. milleti kınama ilerde evlendiğinde kızının nasıl biri olacağını kimse bilemez o yüzden büyük konuşma
15 Yorumla
Soran+1 yılOnun nasıl biri olacağı verdiğim eğitime bağlı
Soran+1 yılO senden geçiyor
Soran+1 yılBilmişlik taslamıyorum öyle ztn
Seks yapmadan evlenmem
52 Yorumla
Soran+1 yılZina değil mi ama..
- +1 yıl
günü birlik nikah kıy o zaman, ten uyumunun evlilikteki yerini bilmiyorsun belli ki. cinselliğe düşkün birisi işini şansa bırakmaz bence.
+1 yılYaparım ama bakireliğimi vermem
34 Yorumla
Soran+1 yılAma zina
- +1 yıl
Hmmmm
Soran+1 yılTm knk bildiğini yap hesap ben vermicem ne de olsa senin tercihin
Gizli Üye(36-45)+1 yılPazardan meyve almadan bile tadına bakmadan alınmıyor
00 Yorumla
+1 yılYapılır tabikide ben zor oral seks çektirdm kusuyor
10 YorumlaUzun bir tanışma sonrasi belki
27 Yorumla
Soran+1 yılAma zina 💁🏻♀️
Soran+1 yılNe riski
Soran+1 yılBu sart mi ki
Soran+1 yılYok saol knk
+1 yılYapılmaz.
13 Yorumla
Soran+1 yıl🎁 hakettiniz buyrun
- +1 yıl
Teşekkürler.
Soran+1 yılRicalar.
+1 yılYapılır herkesin kendi istediği
20 YorumlaSeks yapmadan evlenmem
150 Yorumla
Soran+1 yılJdjsjsjs yan o zmn
Soran+1 yılGbr
Soran+1 yılSadece uyarmak istedim. Umarım onun huzurunda karşılaşırız. Ve haklı olduğumu görürsünüz 🙂
Soran+1 yılZorla yapan yok ki evlenen de yok durumu görmek için sormuştum keşke sormasaydım. Bunları görmek üzücü. Hele ki böyle yapmıyorum diye ahlaksız demeleri ksmjsjs. Her koyun kendi bacağından asılır. Beni ilgilendirmez haklılar da bir bakıma. Uyarıya ihtiyaçları vardı ama dinleyen yok. Banane.
Soran+1 yılBi yararı olduğunu sanmıyorum
Soran+1 yılEvet o yüzden yapmaya devam ediyorsunuz
Soran+1 yılTm
Soran+1 yılYazamam burdan sor
Soran+1 yılAnladım zaten ve hayır dedim. Ahlaksız bir toplum olmanız. Ben din kitabı felan değilim. Bildiğimi okuduğumu söyledim. Bende olan bilgiler kitap da daha açık net ve doğru. Oradan ulaşabilirsiniz.
Soran+1 yılDaha niye soruyon kardeş
Soran+1 yılHicbir sey. Bb
Soran+1 yılBir sey yapmadım ama rica ederim
Soran+1 yılİnşallah
Soran+1 yılNe haddime
Soran+1 yılSadece sana değil. Yorumlarda ki insanların hakaretlerine daha çok kızdım. Neyse boş ver. Önemsiz. 😊
Soran+1 yılSoruyu sorduğum için pişmanım cidden aglicam
Soran+1 yılAmin inş sağol 😊
Soran+1 yıl😊
Soran+1 yılRica ederim. Görüşürüz 😇
Soran+1 yılBilemiyorum. Olmaz 🙂
Soran+1 yılO zmn yazma. Silah mı dayadım başına. Sana özel değil. Niye yazayım tanimadigim insana demin yağ bal gibiydin şimdi? Ayrıca kızın yaşındayım benle işin ne?
- +1 yıl
Ne kadar içerikte boş şeyler yazıyorsun?
Hiç anlamışsın
Sen yazma beni sinir etme
Sabahtan beri herkese ayar veriyorsun
Herkes istediği gibi yaşar kisinin özeli
Yazman illaki bir amaç için mi olur? Bu mu anladigin?
Hayata farklı bir perspektifden bak artık
Senden bir şey mi istedim?
Fikir alışverişinde bulunmak için yazalim dedim
Bir de şunu kafana sok arayisim yok beklentim asla !!!
Yazma bir daha bu sefer yanitim daha sert olur
Ne yazıp duruyorsun?
Zamanımı alıyorsun.
Arkadaşım misin değilsin
Çileden cikariyorsun
Sana saygı ile yazana saygı ile cevap verirsin uzatmazsin
Herkes senin düşüncene uyacak kural mi var KS "de?
Soran+1 yılKırdın... sağol
Soran+1 yılSorun değil.. kimseye yazmıyorum demiştim. Önemsiz valla. Alıştım ben sıkıntı yok.. zamanını da aldım üstelik. Haklısın. Beni ilgilendirmiyor.. daha yazmam valla
Soran+1 yılKonuştuğum biri var görüp de sorun çıkarsın istemem. Lütfen. Yanlış algılamıyorum artik düşünme böyle
Soran+1 yılBen de teşekkür ederim. Hoscakal..
Gizli Üye(30-35)+1 yılaslında yapılmaz ama ben yapmıştım :D
52 Yorumla- +1 yıl
en iyisi :D
Millet çatır çatır yapıyor. Ben de yaptım.
18 Yorumla
Soran+1 yıl2 dk lik zevk için ne kadar yanacaksın.. değdi mi
Soran+1 yılYan o zaman
Soran+1 yılEvet az kaldı
Soran+1 yılAyn
Kaldı mı böyle saçma şeyler?
20 Yorumla
+1 yılyapilir ama yapilmamasi gerek
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılyapılmamalı bence.
18 Yorumla
Soran+1 yılNeden böyle düşünüyorsun peki 😃
- +1 yıl
çünkü her yemeği tüketmemelisin.
bazı tatlar da sonraya bırakılmalı değil mi? :)
Soran+1 yıl👏🏻 sonunda mantıklı bit cevap daha
- +1 yıl
teşekkür ederim :)
Soran+1 yılBen teşekkür ederim 😇
- +1 yıl
rica ederim :)
sohbetin bitmesi de üzücü oldu :)
Soran+1 yıl🤒💁🏻♀️🤷🏻♀️
- +1 yıl
peki :)
+1 yılHiç yaşamamışsa evlilik beklememeli bence.
00 Yorumla
+1 yılÇatır çatır yapılır, turşusunu kurup n'apıcan? :D
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlmalıdır. Bu bir çok konuda eşini tanımanı sağlar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok ya elle sekse devam
127 Yorumla
Soran+1 yıl🎁 Bu da sana o zaman aferin
Cevap sahibi+1 yılNe var içinde 😂
Soran+1 yılÇikolata 😃
Cevap sahibi+1 yılOhh yedireyom mi sana 😂
Soran+1 yılYoo sağol ben kendim yerim 🙂
Cevap sahibi+1 yılNasıl yiyecennn😂
Soran+1 yılKendi ellerimle
Cevap sahibi+1 yılO zaman çok tatlı olursun ama 🙃
Soran+1 yılAhah ne alaka
Cevap sahibi+1 yılKonuşma çabaları çaktırma 😂😂
Soran+1 yılYürüdüğünü kabul ediyorsun yani
Cevap sahibi+1 yılTsbi ya nolacak sende
Soran+1 yılŞaşırmadım
Cevap sahibi+1 yılGunaaaaaaaaaaydinnnnn 🙃
Soran+1 yılGünaydın 😕
Cevap sahibi+1 yılNeden üzgünsün
Soran+1 yılYorumlara baksana 😑😑😑😑
Cevap sahibi+1 yılMillet seks delisi olmuş ya 😂
Soran+1 yılAhlaksızlar yapsınlar yansınlar
Cevap sahibi+1 yılSen yapmiyon mu
Soran+1 yılNiyr sen yapıyor musun
Cevap sahibi+1 yılYok ben dedim ya elimle yapıyorum
Soran+1 yılAnladım
Cevap sahibi+1 yılSen
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılAfferimm afferimm senin de eline kuvvet
Soran+1 yılEyw
+1 yılEskiden olsa hayır derdim ama devir değişti
029 Yorumla
Soran+1 yılDin de mi değişti
- +1 yıl
Din değişmedi Ufaklık
Soran+1 yılDaha ne?
- +1 yıl
Beyinler fikirler düşünceler değişti
Soran+1 yılNe değişti neden yani
- +1 yıl
Of be ufaklık hangi birini sayayim diziler sosyal meyda merak vb. Şeyler
Soran+1 yılBi ufaklık demesen 🙄. Bende niye değişmedi xjsjxjs
- +1 yıl
Ben herges demedim
Soran+1 yılMüslüman mısın
- +1 yıl
Ufaklık bunda sohbet devam ederse engel yerim derdin neyse gizli değilim
Soran+1 yılUfaklık ufaklık 🙄🙄🙄. Derdim niye saptiginiz aman banane of
- +1 yıl
Neden sanane ufaklık
Soran+1 yılSen yanacaksın
- +1 yıl
Neden ufaklık
Soran+1 yılSen Müslüman değil misin neden olabilir Cehennem var cunku
- +1 yıl
Muslumanim unutma ufaklık para ve din kimde olduğu belli olmaz
Soran+1 yılSözde. Bana ufaklık demeyi keser misin uyuz oluyorum şu an. Ne alaka?
- +1 yıl
Ama çok bariz belli ufaklık olduğun
Soran+1 yılNe belli nerden belli
- +1 yıl
Konuşmalarından taş çatlasa 20 yaşındasın
Soran+1 yıl18 olan ben
- +1 yıl
Bak çocuk sun
Soran+1 yıl🙄 en azından olgun davranışlarım var
- +1 yıl
Sanmam
Soran+1 yılNeden
- +1 yıl
Buyuzden ufaklık
Soran+1 yılAnlamadım. Neyse
- +1 yıl
Boş ver anlama ufaklık
Soran+1 yılİyi
Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. güveniyosanız yapın gitsin içinizde kalmasın
10 YorumlaEvet gayet normal
01 Yorumla
Soran+1 yılZina normal mi
yapmayan kaldı mı ki
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet ben
Soran+1 yıl18
+1 yılYapılır
06 Yorumla
Soran+1 yılAma zina
- +1 yıl
Neye gmre kime göre insanın doğal yapısında olan her canlıda konulmuş neden günah sayılmış. Hiç sorguladın mı
Soran+1 yılSorguladım da belli ki sen sorgulamamissin
- +1 yıl
Evet hiç okumadım her şey dahil doğduğum gibi yaşıyoruz hayvan gibi 😄
Soran+1 yılBravo
- +1 yıl
Teşekkürler.
+1 yılSen yapar mısın?
015 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Güzel
Soran+1 yılSen?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılNeye evet
- +1 yıl
Yaparım işte
Soran+1 yılSözde Müslümansın
- +1 yıl
Bu ülkede kim adam gibi müslüman ki
Soran+1 yılSırf bu yüzden mi sen ol gerisinden sanane
- +1 yıl
Zevk bu zevk çat çat
Soran+1 yılBende biliyorum ama günah
- +1 yıl
Yapacak bir şey yok, şimdi yanımda olsaydın çat çat
Soran+1 yılBak işine
- +1 yıl
Gel gel
Soran+1 yılŞikayet mi istiyor canın
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılTercih meselesi
07 Yorumla
Soran+1 yıl💁🏻♀️
- +1 yıl
Ne attin emoji bende neden cikmiyor :D
Soran+1 yılSol elini bilmiyorum tarzında kaldırmış bir kız
- +1 yıl
Anladim tesekkur ederim
Soran+1 yılBir şey yapmadım
- +1 yıl
Guncelleme neden ki
Soran+1 yılHerkesin kendi kararı napar ne eder kendi bedeli oder ama bu cok normallesmis. Adama Müslüman mısın diyorum evet diyor ama duygularıma yenik düştüm Allah affetsin. Bir günaha düşecek olanları uyarmak bize de düşüyor. Bende bunu yapmak istedim ama görüyorum ki bu toplumda çok normalleşmiş bir şey.. Milletin gözünün önünde giyinik olmadan yapacak kadar normalleşmiş. Bakire olanlara temiz ahlaklı diyecek yere tam tersi karaktersiz kezban hayatı yaşamamış diyorlar
hemde nasıl
013 Yorumla
Soran+1 yılHaram zevk mi veriyor
Soran+1 yılMüslüman mısın
Soran+1 yılBakir misin
Soran+1 yılO zaman dinini kontrol et tekrardan..
Soran+1 yılBen sana bütün doğruları öğretemem ve her şeyi derinlemesine bilmiyorum. Kendin araştırıp bulabilirsin.
Soran+1 yılBen hacı hoca değilim bir sürü kitap var. Onları geç kuran da yazıyor apaçık al oku 💁🏻♀️
Soran+1 yılFikir burdan da sorulur
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinlw yap
32 Yorumla- +1 yıl
Sevgiliyle yapımda bişi olmuyormu
Soran+1 yılYok. Olsa da yapmam
Yapilir
10 YorumlaOlması gerek bence
00 Yorumla
+1 yılYapılır tabii ki
00 YorumlaEvet
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 13b cevap paylaştı. Sürttürülür y
00 Yorumla
+1 yılNiye yapılmasın
01 Yorumla- +1 yıl
tabi ablam, edelim şikayet. bb
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin oldu mu?
017 Yorumla
Soran+1 yılSanaldan sadece ve bi tane
Cevap sahibi+1 yılReel de neden olmadi
Soran+1 yılSeven olmadı
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yıl👍🏻
Cevap sahibi+1 yılBiraz saf bir kızsın sen kimse üzmesin seni
Soran+1 yılDerken? İnş
Cevap sahibi+1 yılBilmem öyle hissettim
Soran+1 yılSaf temiz anlamında diyorsan evet..
Cevap sahibi+1 yılO anlamda dedim başka hangi anlamda diycem bu gibi kızları üzmek kolay oluyor bazı erkeklerden dolayı o yüzden uyarmak istedim
Soran+1 yılBiliyorum evet. Erkekler yorumlardaki gibi kızları el üstünde daha çok tutar..
Cevap sahibi+1 yılAnlamadım
Soran+1 yılErkekler daha çok açık seçik kurallara uymayan ahlaksız kızlara bayılıyor.. Bende tam tersi olduğum için üzülüyorum evet.
Cevap sahibi+1 yılHayır bunu erkekler olarak genelleme yapmak yanlış
Cevap sahibi+1 yılSeninle konuşabilir miyiz özel bu düşüncelerini kırmak istiyorum
Soran+1 yılTek tük çıkıyor arada. Hayır.
Cevap sahibi+1 yılOk..
- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne